Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Nekem van egy "kis" problémám. Amikor berakom a DVD csak kattog de nem ismeri fel a DVD-t. Régen meg simán indult, csak újra kellet rakni a gépet és most újra felszeretném rakni a Gémet.
Vagy az is lehet újra meg kell vennem a gémet?
Battletag: Muhee#2716
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mitõl van az, hogy FRAps-al felveszem a játékban történõ dolgokat, lejátszom, és nincs hangja.
Ennek ellenére be van állítva a progiban, hogy "record sound"
valaki tud rá vmit az irjon
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
szétcsúszva:o
kicsit csípõs a szendvics:o
hallgatózok
mátrix:o
nájsz
😊
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
#8181 egyrészt téked vót, másrészt meg kurvajó kép 😄DDDD
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Scout belefutott
Demo belefutott
Kedvenc tauntkillem eddig: Scoutra visszafújtam a labdáját, utána meg letauntkilleltem. 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
igen én rajzoltam, csak az a kép majdnem egy hét volt megrajzolni
http://www.lohere.net - a MagyarChan
ha karbantartás lenne másnak mûködne? és akkor communityben látnám melyik friendem mit hol játszik?