30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#12582 -
xxxpaulxxx #12581 -
Kosadzk1 #12580
viewmodel_fov 270 -
c115 #12579 Igaz.... -
c115 #12578 Köszön szépen ,erre voltam kíváncsi.Nincs rá valami megoldás? -
xxxpaulxxx #12577 nézz ingame vidiket, próbáld ki havernál, ha tetszik, megveszed!
Megbánni nem fogod, ha nem tetszik eladod -
xxxpaulxxx #12576 -
#12575 a steam key size invalid üzenet azért van, mert azóta a valve frissítette a steamid-t, ismeretlenről(0) nyilvánosra (1)
http://www.interwavestudios.com/content/76/steamid-invalid-key-size-issue-resolved
http://tinyurl.com/ne86p5 -
c115 #12574 Az lesz szerintem,csak godoltam először utánanézek -
#12573 Én is megvettem, tedd meg te is ;) -
#12572 én pedig neked mondtam hogy minket nem érdekel a törtes problémád :D -
c115 #12571 Értem csak gondoltam mielőtt megveszem megkérdezem van e vmi használható tört.De nincs. -
c115 #12570 Nem is neked mondtam -
#12569 most mondta h nem warezosok vagyunk, nemtunk segíteni és ne eredetire menj. oda sose fog felengedni :D -
#12568 de nem vágod hogy minket ez nem érdekel ? -
c115 #12567 Nem azzal van a gond.Mert ha eredetisre megyek akkor: "Steam validation rejected"
Ez pedig "stem key size invalid"
-
#12566 de mivel itt MINDENKI megvette, fingunk sincs mi ez a "no-steam" warezcucc, ergo nem tudunk segíteni :)
de no-steames játékkal mi lenne ha nosteames szerverre próbálnál csatlakozni, és nem eredetisre? ... még talán sikerülne is... (feltéve ha van egyáltalán ilyen szerver :)) -
#12565 azt a bunkó mindenit :D -
#12564 nem. most nevetni fogsz, de nekem volt egy olyan ismerősöm aki csézett és fent volt steamen. hozzáadta a tört csét mint non-steam game. -
#12563 nincs, mindenkinek volt 3500 forintja rá, de most az egész orange boxxal együtt olcsóbban is megvehető a g2play.neten pl. -
c115 #12562 Logikus! De most a non-steamról volt szó... -
#12561 Ja meg No-zoom fejes nincs, mert nem ad critet rá :) sima találat :) -
#12560 Steamen persze hogy mind eredetis OMG :D -
c115 #12559 Hahaha -
#12558 akár hiszed akár nem akit ismerem mind eredetis. a steam friends listemen is mindenki eredetis, akit eddig láttam magyar szerveren is eredetis! fel sem enged szerverre ha nem eredeti. és ha van is non-steam verzió, csak tört szerókra mehetsz, ott meg képzelem mi mehet (gondolom mindenki aimos csipa és nozzom osztja a fejeseket, élmény 0, azaz nulla, eredetit meg nem fogsz venni, mert asziszed az is ilyen). btw, ez nem warez topik.
és igen, van egy tag aki nem eredetis, az te vagy.
twet: szeretem amikor lelövök vkit is low nagyok, igazából ő a prő. akkor ha én low, te prő akkor miért lőttelek le, vagy ezt nem értem... kb mint a VH-ban igazából a németek voltak a jobbak. hja, csak ugye ezt fragre játsszák. (a VH-t meg győzelemre). -
#12557 Kösz, legalább majd lesz mit copy-paste-olnom. -
#12556 neked csak annyit mondok hogy feltalálták a válasz erre gombot , csak hogy tudjuk kihez beszélsz -
c115 #12555 Ez így van.Biztos vagyok benne hogy legalább 1 tag van aki nem eredetis! (mármint itt)
-
#12554 ezt meg miért mondod ?? cs : s ben naponta max 1 csíterrel találkozom :D -
#12553 amugy ez szinte bármelyik játékra rá lehet húzni, de rohadt jó :D :D -
#12552 pedig de :) IJ...
btw nem kellenek ide törtösök... aki törtezni akar menjen CSzni, rontsa ott a levegőt... jobban már nem nagyon lehet :) itt még tiszta a community...
-
#12551 Backstabelsz low vagy mert hátulról (ha szemből akkor makker/haxor a játék meg egy bugos fos)
Spy headshot az aim -.- ban :)
Ha Pyrozol akkor low vagy mert az noobszar class...
Ha Demo gránáttal ölsz low vagy, mert csak spammolod és makkod volt... vagy stickeyvel, az meg OP...
Ha Soldierrel ölsz low vagy... AOE...
Ha Sniperrel ölsz akkor faszalma vagy aki csak sniperrel tud menni...
Ha Medickel ölsz akkor kapjad be, ménem healelted valamelyik snipert??? (mert ugye spyt nem healelsz, más társ meg nincs :))
Ha Engineer vagy akkor low vagy, mert nem cisnálsz semmit... a sentry a skilles
Ha scout vagy, csak szerencséd van, mert gyors és össze-vissza ugrál... bárki tud vele játszani...
Ha heavy vagy low vagy, mert ÚRISTEN MENNYI HP, meg a medic miatt daráltál csak :) low vagy, a medic a skilles!
Low Fortress 2 :) -
c115 #12550 Ez igaz :S
De azt ne mond nekem hogy MINDENKI eredetis!
Nincs valami működő fajta? -
#12549 nem tudjuk mi a probléma, itt mindenkinek eredeti a tf2. Vedd meg, 4000 forintot megér. -
#12548 azért mert attól hogy letölthető a játék attól az még lopott .... -
c115 #12547 Sziasztok!
Leszedtem torrentről a TF2 -őt.Felraktam a STEAM-ot és csináltam accot.De mikor a játékban rámegyek a find server -re és csatalakozok akkor konzolba ezt írja : "Invalid Steam Key Size"
Ez miért van? Nem tud valaki egy működő non-steamos verziót?
-
#12546 engem le"low"oztak, mert fannal öltem :( -
Neoncsoves #12545 ja ilyen a R1CO nevezetű egyén is -
#12544 ilyenkor csapatváltás és szétalázod a barmokat :) -
#12543 akkor nem tölt