Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de én még semminek nem áltam úgy neki, hogy szar, láma, noob. vagyhát biztos van ilyen, de most így kapsából nem tok hozni egyet sem. de látatlanba BIZTOS nem mondom hogy tuti szar update lesz.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Bezzeg nekem nem kell kimenni az utcára és ordibálni mint annak a sok f*sznak...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
rage: sajnos az ország morálja így mutatkozik meg. pesszimizmus nagyon megy a magyaroknak mindig, de így még inkább. amúgy tényleg menõ szarozni. kijött DDR3 az szar volt. kijött i7 szar volt. magyarnak már minden szar.
abban az 5ben énis bennevagyok, nekem bejön 😊
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
mostantól mindenre azt fogjuk mondani hogy hú de jó lesz!!4
És akkor ugyanaz lesz csak örülünk neki <#buck>#buck>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
ez aztán a hozzáállás grat.! még semmit nem tudunk róla, de szted már szar...
szvsz az eddigi update-ek egyikét se szaroznám le, bár tény h némelyik nem lett legjobb :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de bizt az is megoldható h ne lássanak minket láthatatlanul 😉
Pszt.
Amúgy látva a többi update-t még csak gondolni sem tudok rá milyen fegyverek lesznek! 😄 Egyre jobban elszállnak a srácok ilyen téren...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Pszt.
az infra nem rossz ötlet, de ugyanmá... hogyan lehetne sima infrát berakni TF2 stílusába? azt is megkell gondolni 8x, nehogy szétcsessze ezt a jól felépített környezetet. egy olyan infra mint amilyen a CS-be van, enyhén szólva hülyén nézne ki.
Pszt.
Pszt.
a puskáról meg nem tudtam, így tényleg fölösleges, majd ezen még gondolkodom
látni és hallani uazt meg azér nem uaz ugyebár, szvsz elsõre jobban reagál az ember 😉
Pszt.
amúgy meg a puskának már most is lehet tenni célkeresztet nozoomkor, így tök fölösleges a te verziód
a szemüvegnél mondjuk igazad lehet, kiv ha megoldják vmi olyasmivel, hogy vmi jó hangos pittyegést benyomnak neki, hogy tudják mirõl van szó, és ha úgy vesszük, a bonk is csalás lenne, elvégre sebezhetetlenséget ad, de erre találták ki a negativ hatásokat és a time limitet
Pszt.
gondolok itt pölö infraszemcsire, felveszi, és x ideig átlát a falon, így könyebben tud célozni, majd lekerül a cucc és a fényviszonyok változása miatt xy ideig nem lát rendesen, mosódott vagy túl fényes képernyõ v vmi
elsõ fegyónak nemtom mit rakhatnának be, talán egy fordított célkeresztes puskát, alapból van vmi gyengusz kis célkereszt, zoomba meg nincs max nagyító hatás
harmadiknak meg énis bumerángot tudnék elképzelni, bár nemtom hogy tudnák megoldani, mert távolra eleve ott van a puska, egy másik stun fegyver meg überbaromság lenne
Pszt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a DVD lejátszód amúgy támogatja a DL formátumot? mert asszem arra van nyomva (nekem nem dobozos, csak úgy emléxek a DVD-s kiadás DL)
Szerinted 2 verziót linkelek ha azt hiszem igaz?<#idiota>#idiota>
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D