30108
  • Nitramk
    Sosem értettem miért jók ezek... én élvezni akarom a játékot, és van olyan beállítás hogy még elviselhető a grafika, és nem szaggat. De ez...
  • zozyk
    Van aki így játszik?
  • Viktor99
    Doom 1 o.O
  • sonic syndicate
    http://more.pp.fi/tf2/configs/index.htm
  • DupiDani
    hello azt szeretném megkérdezni van-e valami mód vagy config esetleg arra hogy az FPS-emet tovább növeljem a grafikai beállitások alacsonyan tartása mellett :/ mint pl. van fps configom cod2-höz és van ilyen tuning TF2-höz is? :) köszönöm előre is a választ
  • sonic syndicate
    hát akkor...

pedig a C&D fix elég jól jött, viszont a Valve továbbra is kiveszi a mókát a játékból, most a humiliation alatti öldöklést és az unassigned-et
  • Zomil
    semmi érdemleges ezért feleslegesnek tartottam :)
  • Twetr0x
    Hát ha senki nem postolja be, bepostolom én

July 14, 2009 - Team Fortress 2 Update Released

Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Linux Dedicated Server

Improved connection logic to help servers that aren't automatically reconnecting to Steam

Engine

Fixed seeing error dialogs if the "-nocrashdialog" command line parameter is present

Team Fortress 2

Added an optional per-map particle manifest called _particles.txt, which should be located in the maps directory, so map authors can load custom particle files

Fixed minicrits resulting in reduced damage for weapons at close ranges

Fixed the Cloak and Dagger not regenerating at the correct rate

Fixed setinfo exploit that allowed restricted convars to be set while connected to a server

Fixed tournament mode being interrupted if mp_timelimit hits before both stopwatch rounds have been played

Fixed "jointeam unassigned" exploit

Fixed being able to respawn during the chat time before a level change

Fixed "sensitivity" ConVar not capping the upper value which sometimes caused a server crash

Prevented some exploits based on mat_dxlevel being changed in-game

Updated ripple effects for water drips to improve performance
  • jackcsabi
    Zenét azt én is szoktam játszani :D
  • Neoncsoves
    szerintem 1 hét alatt fent lenne a Kartel 95%a a szégyenfalon xD
  • Lacccca
    Sztem a legtöbbje még ezt a fórumot sem ismeri.
  • xxxpaulxxx
    szerinted az ilyenek nem pont ezt fogják leszarni?:/
  • Julius Caesar
    esetleg még moderálnák magukat is az emberek, hiszen nem tudják van-e SG-s emberke a szerveren, aki esetleg fel iratja a szégyenfalra őt.
    vagy csak én hiszek az ilyenekben, hogy lelkiismeret meg szégyenfal hatásfok?
  • z99999
    ez nem is rossz ötlet :D

amúgy játék közben van a menüben bizonyos mute player gombócka, na arra kell rákattintani
  • Julius Caesar
    nem csinálunk ide szégyenfalat? aki ilyen fakkfej meg ilyeneket mondd azt felírjuk:

név, mit csinált, dátum
  • xxxpaulxxx
    én így játszok:D
  • armageddon666
    voice_enable 0
  • Julius Caesar
    options -> voice -> és ott lesz egy kis négyzet valami oylasmi szöveggel hogy allow in-game voice-chat (vagy ennek a szinonimája)
  • werkfilm
    nem értem h miért nem szarjátok le akár angol akár magyar
    voice off, chatet nem olvasgatod és kész
    tk nincs, utadba nem tud állni, lehet játszani nyugodtan egymástól függetlenül.
  • armageddon666
    én manapság szívesebben játszom "angol idiótákkal" mint a minősíthetetlen magyarokkal :)
  • EnZsolt
    Valaki megmondaná, hogy lehet kikapcsolni azt, hogy ne halljam mások beszélgetését, amit mikrofonba mondanak. Tegnap jó sok angol idióta oltotta egymást, majd zenéket raktak be, és egy kicsit idegesítő volt :)
  • Twetr0x
    mit művelt?
  • Neoncsoves
    sok "skilles" faszfejes
  • Rage47
    magyar szeróra lassan csak röhögni megyek:D
  • Zomil
    ujjabb best of beszólás most épp ogc-n: "mi ez a sok noname itt?"

pfff, hát az ilyen embert szivesen pofánröhögném :D

és a ma esti faszagyerekvagyok veseny gyöztese: koland

:)
  • Metalmilitiakid
    loool ez mekkora :D
  • Julius Caesar
    ez durva
  • Neoncsoves
    Azé ez se rossz :DD bár nem olyan jó mint az előző:D
  • Nandris94
    lol összeszartam magam xD
  • Viktor99
    LOL! Nice shot :P Meg a vége jóó
  • Neoncsoves
    Red gay spy in the base!
  • xxxpaulxxx
    én ma ilyen CS szerveren játszottam, predator mod volt rajta, a terror volt a predator és láthatatlan volt, csak a fegyója meg egyébb alkatrésze látszott... a ct-knek meg meg kellett találni és lelőni:D
  • z99999
    dankesön
  • sonic syndicate
    1vsAll:
    91.192.208.22:27016
  • z99999
    vki nem tudna nekem mondani highlander szeró(ka)t? meg van egy szeró amit nagyon reklámoztak, vmi olyan hogy 1 vs all és az 1 kurvasok hp-t, végtelen töltényt meg gyorsabb tűzerőt kap, ha vki tudná azt hol találom megköszönném
  • Julius Caesar
    heavy rush nem valami hatékony, viszont nagyon vicces. scout rush sem hatékony, de az meg iszonyú idegelő tud lenni. ja és látványos.
  • xxxpaulxxx
    de a spectator nevű low cast ezt szűri sajna:/
  • Zomil
    pedig a 3sniper+3spy felállás mindent visz

amugy is aki irta ezt a baromságot nem tudja milyen jó, ha mindenki spy cloak and dagger-rel igy olyan mintha nem is lenne ellenfél :O
  • xxxpaulxxx
    jajj hát mindenki tudja, hogy 4-4 sniper és spy kell
  • z99999
    szép nuke: