Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Ja és kiegészítésképp szánalmasak...
Ki mennyi acclopónál jár?😄 Én 44nél...
"Hi, im Gabe Newell and ive got some infos about your accounts whereabout. Please confirm with a CD key picture that it's not stolen OR provide your passwod/username.
thank for your co-operation,
senior exetuter, VALVe,
Gabe Newell."
meg mellette vezeti a céget. 8-12-ig ellenõrit, ebédszünet után meg viszi a céget 😄 amúgy ha admin az ember, nem tudja megnézni az adatbázisból a jelszavam
<#wow3>#wow3>
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Never tell your password to anyone.
H u n g a r y A d m i n jó napot kivánok bejelentést kaptunk hogy az ön által használt account lopott tudja bizonyitani hogy az account az öné?
.:Shäde:. REALeE: Mivel tudnám bizonyítani? talán azzal h itt van elõttem az összes eredeti játék =)
.:Shäde:. REALeE: tudom most kéne neked a jelszavam meg felhasználó nevem h megnézhesd 😄
H u n g a r y A d m i n cd kulcsal és egy képel melékelve erre a e-mail cimre:[email protected]
.:Shäde:. REALeE: legalább nem ezzel az egy warra pls szöveggel jöttök 😊
.:Shäde:. REALeE: mellékelve*
.:Shäde:. REALeE: nem telik fényképezõre
.:Shäde:. REALeE: hogy csináljak képet?
H u n g a r y A d m i n is now Offline.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy nemtom miért olyan sokan update ellenesek. kicsit legalább máshogy fogsz játszani (pl a bonk! miatt...)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=836917
amúgy a demo jó volt, nem volt OP, csak meg kellett volna tanulni játszani
CS (itt verzió) -> TF2 -> L4D. és mégis az alapabb CS a legnépszerûbb. az olyan mint a quake, vagy UT (vagy fifa, vagy az autósok). pofon egyszerû, épp ezért örökzöld. néha a kevesebb több.
tesco: nem kötelezõ használni az új fegyókat. meg bugfixek is jönnek.
amúgy a balance kényes kérdés. fõleg, ha olyan kasztokat nézünk, min demo. sokan kitanulták, updatelik és azért anyáznak, mert pl taktikát kell váltaniuk. teljesen más taktikát alkalmaznak azok, akik a 9 kaszt update után jönnek és az "õsprauk". akik akkor fognak jönni, teljesen máshogy dolgozzák már ki eleve a taktikájuk. amúgy úõgy vettenm észre, hogy igazából ha csapatban dolgozik az ember, akkor a kasztok közti (minimális) off-balance eltûnik. minden kasztnak megvan a helye, és az updatekkel maximum csak a stílusod fog változni (eg. egy engie-bõl sose fognak tankot csinálni). sztem valve amint észrevesz bármiféle olyan elõnyt, ami az egyik kasztnak NAGY elõnyt jelent úgyis javítják. nekem semmi bajom ezekkel a balance-update dolgokkal. sztem a VALVe-nak van annyi gógyija (meg tesztere) hogy kordába tartsa ezeket a kérdéseket. (pl CSS-ben a fegyverek közti balance egy vicc. pl a pisztolyoknál a b15-ök hazsnálhatatlanok, meg még egy csomó fegyó, ami csak helyet foglal és 10 CSS-dollárt nem érne meg... ezért meg az M4-AK-AWP-desi nagy kombó, meg néha scout. mert a többit egyszerûen nem nagyon lehet használni).
amúgy az invetory screenben minden fegyvernél 3 slot van. sztetek lehet lesz még egy kör? hope so... <#hawaii>#hawaii>
ez meg mesteri <#bohoc>#bohoc>
Azt mégse frissítik.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
szoval addig még bármi történhet 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Eddig a legötletesebb és számomra legvonzóbb multi fps amivel valaha játszottam. Mikor megláttam elõször ezt a kicsit rajzos grafikát, mondtam nekem ez kell!!Nem egy olyan típus hogy minden kaszttal ugyanúgy kell menni, csak másak a fegyverek. Itt kérem a legtöbb játékos megtalálja "magát". <#wow2>#wow2> Szerintem még sok lehetõség van benne,kérdés hogy ki akarják e aknázni ezeket. Remélem még 10 év múlva is játszhatok ezzel,vagy egy új motorra átírt részével. Még ha azon múlna, hogy újra ki kell pengetni érte vagy 4-5 ezret (7-ért vettem 😛 ), hogy ne hagyják abba és valami ÉRTELEMES dolgot is csinálnak vele, esetleg átírják a motort újabbra csak hogy fenn maradjon a játék, akkor rajtam nem múlna. Persze ha megmarad a már megszokott közösség is. Nekem ez a véleményem,ezzel a játékkal a Valve ismét valami, hosszú távon is maradandót tudna alkotni (alkotott), hiszen a multi örök. (Amíg van szerver! 😛 )
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x