Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
Ha nem bindeltél rá semmit akkor a screens mappába menti

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Ha a gémben megnyomom az F5-öt akkor hova menti a képet? Vagy elmenti egyáltalán?
Narxis
lol 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jackcsabi
Nálam is volt már angol, az volt benne a vicces hogy google translate-el lefordította magyarra amit mondani akart 😄 Hát az eredmény igen viccesre sikerült 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Rage47
engem egy angolul írogató emberke keresett meg, nemtom magyar volt-e, mert helyesen írt...
zozyk
Engem is csak 1 talált meg ezidáig,negyed órát bukott az életébõl az én szórakoztatásommal. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Nitramk
1bõl egyet kikészítettem. Épp unatkoztam.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

engem eddig kb 5 acclopó talált meg abból 4et halál faxára küldtem 1gyel meg szórakoztam 😄D

jackcsabi
jöttek*

Ja és kiegészítésképp szánalmasak...

jackcsabi
Én elszoktam velük játszani 😊 Sajnos már régen jtötek :/
Ki mennyi acclopónál jár?😄 Én 44nél...

Viktor99
Uram isten! Az ilyenen csak röhögni tudok... 11 éves kis hülyék még annyi igényességet sem tartanak szem elõtt hogy helyesen írjanak egy ilyen helyzetben! Szánalmas. De amikor lebuktatod és kiírja hogy OFFLINE azon olyat lehet röhögni... 😄
jozing
valészeg a gabe newell is ilyenekkel foglalkozik.

"Hi, im Gabe Newell and ive got some infos about your accounts whereabout. Please confirm with a CD key picture that it's not stolen OR provide your passwod/username.

thank for your co-operation,
senior exetuter, VALVe,
Gabe Newell."

meg mellette vezeti a céget. 8-12-ig ellenõrit, ebédszünet után meg viszi a céget 😄 amúgy ha admin az ember, nem tudja megnézni az adatbázisból a jelszavam

<#wow3>

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

aranyos...😊

Never tell your password to anyone.
H u n g a r y A d m i n jó napot kivánok bejelentést kaptunk hogy az ön által használt account lopott tudja bizonyitani hogy az account az öné?
.:Shäde:. REALeE: Mivel tudnám bizonyítani? talán azzal h itt van elõttem az összes eredeti játék =)
.:Shäde:. REALeE: tudom most kéne neked a jelszavam meg felhasználó nevem h megnézhesd 😄
H u n g a r y A d m i n cd kulcsal és egy képel melékelve erre a e-mail cimre:[email protected]
.:Shäde:. REALeE: legalább nem ezzel az egy warra pls szöveggel jöttök 😊
.:Shäde:. REALeE: mellékelve*
.:Shäde:. REALeE: nem telik fényképezõre
.:Shäde:. REALeE: hogy csináljak képet?
H u n g a r y A d m i n is now Offline.

Aquir
kit érdekel a szeró, épp az a lényeg hogy õk nem tudnak megdolgozni érte, hm?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Ti észre sem veszitek? Ünnep nap van vagy mi? Tesco barátunk linkelt? 😛 (Csak hülyülök)
jozing
már megy is... de azért jó, hogy 1 héten belül más a második ilyen van...

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Zomil
nem para...mostanában gyakran behal a steam szerver :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
Ne parázz!!! Várj egy kicsit. 😄

jozing
tök jó. error veryfing steam use IDticket. steam reset. ugynaez (amikor szervere felmegyek). clientregistry.blob törlése. most updatelne, de unable to connect steam servers... megint para <#nyes>

jackcsabi
modme.info szeróról akkor sztem nem hallottál :/

Viktor99
Csoda? <#wow1>
Narxis
Arra van a hivatalos fórum és a feedback.

jozing
az ötlet nem rossz, de lehetne a kettõt kombiálni. pl ahhoz hogy legyen backburnered kell a 2ik milestone ÉS a hot potato (anélkül nem kapja meg. de így is farmolnának).

amúgy nemtom miért olyan sokan update ellenesek. kicsit legalább máshogy fogsz játszani (pl a bonk! miatt...)

Aquir
azt is megtanulod. ha valaki egyébként sem tudja vagy akarja használni akkor úgy kell annak 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
viszont, legalább ezek olyan achievementek lennének, amivel megismered az új képességeket, pl airblast a hot potatonál vagy a hotshot (crit visszapattintása és stickey, rakéta, pipe ellökése)

Aquir
Nekem úgyis link. És a Fegyverek a tétje a sok achievementnek, legalább meg kell dolgozni érte. Magáért az achievementért nem teszel sokat. Szeretem mások nyavajgását hallgatni. legalább tudom hogy nem tudnak küzdeni 😊

sonic syndicate
sonic syndicate
amúgy a fasságok(pl. ugrás guggolás piszkálása) helyett inkább EZT kéne megcsinálniuk

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=836917

sonic syndicate
és szted a valve-nek van tesztere, miután bekerült a sandman és a bonk?

amúgy a demo jó volt, nem volt OP, csak meg kellett volna tanulni játszani

jozing
helyesírást meg néhol az "érdekes" fogalmazást nézzétek el. magyartot nem ragzom jól. nagyjából úgy is érthetõ. (bár sztem csak nekem evidens <#idiota>)

jozing
az a poén, hogy elvileg a multi fejlõdés VALVe szerint:
CS (itt verzió) -> TF2 -> L4D. és mégis az alapabb CS a legnépszerûbb. az olyan mint a quake, vagy UT (vagy fifa, vagy az autósok). pofon egyszerû, épp ezért örökzöld. néha a kevesebb több.

tesco: nem kötelezõ használni az új fegyókat. meg bugfixek is jönnek.

amúgy a balance kényes kérdés. fõleg, ha olyan kasztokat nézünk, min demo. sokan kitanulták, updatelik és azért anyáznak, mert pl taktikát kell váltaniuk. teljesen más taktikát alkalmaznak azok, akik a 9 kaszt update után jönnek és az "õsprauk". akik akkor fognak jönni, teljesen máshogy dolgozzák már ki eleve a taktikájuk. amúgy úõgy vettenm észre, hogy igazából ha csapatban dolgozik az ember, akkor a kasztok közti (minimális) off-balance eltûnik. minden kasztnak megvan a helye, és az updatekkel maximum csak a stílusod fog változni (eg. egy engie-bõl sose fognak tankot csinálni). sztem valve amint észrevesz bármiféle olyan elõnyt, ami az egyik kasztnak NAGY elõnyt jelent úgyis javítják. nekem semmi bajom ezekkel a balance-update dolgokkal. sztem a VALVe-nak van annyi gógyija (meg tesztere) hogy kordába tartsa ezeket a kérdéseket. (pl CSS-ben a fegyverek közti balance egy vicc. pl a pisztolyoknál a b15-ök hazsnálhatatlanok, meg még egy csomó fegyó, ami csak helyet foglal és 10 CSS-dollárt nem érne meg... ezért meg az M4-AK-AWP-desi nagy kombó, meg néha scout. mert a többit egyszerûen nem nagyon lehet használni).

amúgy az invetory screenben minden fegyvernél 3 slot van. sztetek lehet lesz még egy kör? hope so... <#hawaii>

majd ha alábbhagy, akkor befrissítik a vacot😄
Aquir
mert a cs az egy alap

ez meg mesteri <#bohoc>

Lacccca
Hehe CSS eladások még mindig megelõzik 😊
Azt mégse frissítik.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Zomil
erre felesleges gonodlni, mert még 5 kaszt van hátrva ami szvsz fél-1évig el fog tartani 😊

szoval addig még bármi történhet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kissé OFF:
Eddig a legötletesebb és számomra legvonzóbb multi fps amivel valaha játszottam. Mikor megláttam elõször ezt a kicsit rajzos grafikát, mondtam nekem ez kell!!Nem egy olyan típus hogy minden kaszttal ugyanúgy kell menni, csak másak a fegyverek. Itt kérem a legtöbb játékos megtalálja "magát". <#wow2> Szerintem még sok lehetõség van benne,kérdés hogy ki akarják e aknázni ezeket. Remélem még 10 év múlva is játszhatok ezzel,vagy egy új motorra átírt részével. Még ha azon múlna, hogy újra ki kell pengetni érte vagy 4-5 ezret (7-ért vettem 😛 ), hogy ne hagyják abba és valami ÉRTELEMES dolgot is csinálnak vele, esetleg átírják a motort újabbra csak hogy fenn maradjon a játék, akkor rajtam nem múlna. Persze ha megmarad a már megszokott közösség is. Nekem ez a véleményem,ezzel a játékkal a Valve ismét valami, hosszú távon is maradandót tudna alkotni (alkotott), hiszen a multi örök. (Amíg van szerver! 😛 )

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Narxis
Szerintem foglalkoznak vele utána is, vagyis próbálok optimista maradni. 😄 De azért tényleg, amíg hozza a zsét a konyhára addig biztos.

Twetr0x
engem az érdekel, mi lesz, ha kijön mind a 9 kaszthoz az update? Mennyire lesz balanceos? Mennyire fog hasonlítani arra a játékra amit megvettem? Mennyire fogják utána leszarni? ._.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
De az update miatt többen veszik meg, jó nem csak ez miatt, de amikor valaki hezitál, hogy megvegye-e vagy esetleg most hallott róla elõször akkor az, hogy "updatelik rendszeresen új pályákkal meg mindennel, játékmóddal" akkor az számára egy elég pozitív érv a játék megvétele mellett. Szerintem így egyszerûbb mint kiadni egy TF3-at, ráadásul nem kötelezõ az új dolgokat használni, mondjuk másokat meg nem lehet kötelezni, hogy ne használják. 😄 Szerintem még van kakaó ebben a játékban, amit ki lehet használni.

sonic syndicate
akkor inkáb ne update-eljenek, max bugfixeket _szerintem_

jozing
<#worship> pontosan. ajándék lónak ne nézd a fogát. hagyhatták volna úgy is ahogy van, esetleg péznért adhatnák õket. amikor kijött TF szó se volt ilyen updatekrõl. köszönjük VALVe!

Rage47
Ezt próbálom én is mindig hangsúlyozni, de örülök, hogy más is így látja.
sonic syndicate
nekem 3 achievement van meg a scout 35-ébõl, de azok is csak instagib miatt

sonic syndicate
de az volt a legkidolgozottabb is, többi már csak a kritre épült

Viktor99
Lehet! De megérte!
Twetr0x
Sandmant csak tauntkill miatt használom 😄 Viszont szeretem, ha ellenem próbálkoznak vele. :3

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
Medic achik voltak a legnehezebbek is. 😛 Eddigiek közül..

Viktor99
Igazából ha bele gondolok, a medic up a legjobb... Komolyan! A medic olyan kis gyámoltalan kaki volt, de jött a "Blutsauger" meg az "Ubersaw"! Meg kell mondanom azóta szívesen vagyok medic! 😛
Narxis
<#eljen><#eljen><#eljen>

Aquir
örüljetek hogy nem hagyták úgy a játékot ahogy van. legalább lesz egy ideig újdonság, aztán kampec