Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért akad ellenpélda szép számmal. Például a Left 4 dead cdgalaxisban 11990, steamen pedig 29,99, ami jelenleg nagyjából 30×290=8700 forintot jelent.
A lényeg, hogy mindig érdemes megnézni itt is ott is... 😊
werkfilm
steamen az ilyen 5-10 eurós akciók kivételével soha többet semmit nem éri meg megvenni a 1$ 1€ váltás óta, minden olcsóbb boltban, még a saját játékaik is.

köszi
zozyk
Hmm,cd galaxis olcsóbb.

http://cdgalaxis.hu/PC/14967/team-fortress-2.html

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

zozyk
steam en ennyi most.

zozyk

hali! nem tudjátok hol lehet a legolcsóbban tf2-t venni?
van, de csak pénzért<#zavart2><#levele>

zozyk
A mentést kihagytam persze...

(Miért nincs itt szerkesztés funkció?)

zozyk

zozyk
Rakd fel ezt a programot.
Majd nyomsz egy ,betallózod a képet amit szeretnél,
utána pedig bemásolod a \steam\steamapps\*****\team fortress 2\tf\materials\vgui\logos\***.vtf helyre.

Elvileg ennyi.

Jim Morrison
Én be akartam rakni sprayt, de sehogy sem rakta be, hibaüzit se dobott ki 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jozing
.jpg és .gif is lehet, nem? ja és maximum kB korlát is van (asszem 25, de ezt így nem vágom). amúgy .tga-ból is csak pár fajat tömörítésût fogad el.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Twetr0x
256x256-os kép lehet max, abból is csak .tga vagy .vtf formátumú

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Raven456
császtok az miért van hogy ha import sprayezek akkor azt irja ki hogy (spray image is corrupt) ha tud valaki megoldást az irja már le elõre is köszönöm.

Morphin
kõfejtõ...<#eplus2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

jozing
jaja, nálam is. mikor mondtam h nem kapsz semmit, neki állt feljebb, hogy miylen ** vagyok.... ezeket én közmunkára ítélném. valami hasznuk legyen.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Viktor99
lol 😄
Narxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Twetr0x
nemtudom miért, de amikor én közöltem vele hogy elbaszta, akkor nem elszomorodott, hanem én voltam a zsidócigányidegenszívûtársadalomrákfenéje 😞

Viktor99
Figyelj... Azt kell! Aki lopni akar azt meg kell szivatni. Aki meg bedõl az ilyeneknek, az meg forraljon bosszút<#eplus2>
Bakkerr engem egy talált meg eddig pedig úgy eldumálnék velük mert jó fejek tök jó látni ahogy reménykednek ,hogy kapnak egy kódot és végre sikerült csórni valamit erre meg a végén mondom ,hogy egy hülye láma 😞 és elszomorodik

Viktor99
Kösz mind a kettõt.
Twetr0x
Alt-tabnál, grafika állításnál, és néha csak úgy random elõjön egy bug, hogy az ember mozog, de a látható model eltûnik. Ilyenkor írd be consoleba, hogy "record bug; stop" (idézõjelek nélkül), ez reseteli a modelek pozícióját.

Twetr0x
Tourettes Guy - írd be youtube-ba

Viktor99
Na végignéztem a Meet the Dumbasses-t. Nem tudja valamelyikõtök hogy melyik videóban vannak ezek a recsegõ káromkodások. Mintha egy idegbeteg lenne. Ez a :"What the f*ck are you looking at?" vagy mi... 😊
jackcsabi
Ilyen nekem is szokott lenni, attól van ha a grafikát állítod, vagy alt+tab

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Errõl jut eszembe... Miért van az hogy néha láthatatlan az ellenfél... Ez csak külföldi szerókon van így. Pl az engi láthatatlan én meg nem értem mitõl javul a sentryje... Hack?
Ma öngyulladást hajtottam végre több szemtanú elõtt is,Pyro sehol és egyszer csak VVVU, égtem! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

motyodlee
Megtettem, fel is veszi, viszont annyira torzít hogy mikor a heavy ordibál medicért olyan mintha egér cincogna...
Erre van megoldás? 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Viktor99
Ugyan, semmiség!<#vigyor2>
Kösz a segítséget<#taps>

Viktor99
Mai adag 😊
Viktor99
<#zavart2>
jackcsabi
Én nem értem, hogy dölhet be ennek bárki is... bár aki butának születik az az is marad...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

És hány accot megszereztek így....

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Viktor99
Am nagyon nagyok! Amikor a spy hátranéz mintha fingott volna a medic azon kidõltem 😄DDD
Viktor99
Helló a Meet The Dumbasses 4-be 2:08 nem tudjátok mi annak a zenének a címe?Amúgy rohadt nagyok a videók<#beka2><#eljen><#eljen>

Aquir
<#wow3>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

motyodlee
aztamindenségit 😄DD
rohadt jók

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

jozing
csak az elsõ 2õt néztem meg, d eállati.....<#idiota>

jackcsabi

jackcsabi
Helyes 😊

zozyk
Persze az elején voltam engi is..(azt is tanulom)

zozyk
Tanulom a spy-t.

zozyk

jackcsabi
Jujj ezt a bugot szeretem, minden ugrásnál így felszállnak a lábai 😄
Eddig az volt a legviccesebb mikor az engi "úszott a levegöben", rendesen haladt mintha futna csak a lebegett, és úgy mozgott mintha raggdoll lenne 😄

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
Tegnapi 😊