Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
"I believe I can fly..."
Ebbõl csináltam a hátterem
Ez a hátterem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
AMúgy ma mekkorát baromkodtunk az OGC-n. Volt combat engi, spy rush, combat medic, heavy rush, scout rush, heavy-medioc rush... stb. Igaz h nem nyertünk de olyan rohadt jól éreztük magunkat! 😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én se vagyok vallásos ember, de azért Júdást csak ismered, nem? És ahogy elárulta Jézust. Na ez annak a sztorinak a TF2-õs paródiája. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
1. Megcsinálod a képet
2. Elmented .tga-ba
3. Importolod VTFEdit progiba
4. Ha rendesen mutatja a program akkor elmented .vtf-be
5. beteszed a logosba
6. játékban kiválasztod és kész
Ha érdekel, hogy kell alphás képet csinálni, akkor leírhatom aztis...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Amúgy eszek epret!
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.