Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x
Mondjuk a hátteret jobb minõségben használom, feltöltéshez kicsit meg kellett erõszakolni.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
Setup alatt tauntkill

"I believe I can fly..."

Ebbõl csináltam a hátterem

Ez a hátterem

Viktor99
Igazából volt még egy olyan skótos-ugrós-nyakiglábas képem. De nem fotózta le vagy nem tudom. :o
Jim Morrison
Ez jó<#taps>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Tegnapi adag...
Csárli anygyalaji 😄

Biztos örülhetett nekem... 😛
armageddon666
kompatibilitáááááááás!!!

@

mikor lesz már update?😄
Aquir
kiben tudatosult hogy a disp teteje olyan mint a build tool? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Ja jó... Így már vágom. 😛
AMúgy ma mekkorát baromkodtunk az OGC-n. Volt combat engi, spy rush, combat medic, heavy rush, scout rush, heavy-medioc rush... stb. Igaz h nem nyertünk de olyan rohadt jól éreztük magunkat! 😄
Narxis
Már ahol elérhetõ. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez akkor van ha szakadozik a neted vagy a szerver elérhetõsége. Megszakad a kapcsolat és 20 mp-en keresztül próbál újra csatlakozni,ha nincs javulás akkor disconnect üzivel kidob a játék menüjébe. Esetleg nem most váltottál Digire,azzal néha a kezdetekben ez a gond,de beszólsz és megcsinálják.Amúgy legjobb net szerintem! (Ez itt a reklám helye!) 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Twetr0x
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ámen
<#idiota>

Aquir
" és harmadnapra feltámadt "

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
XD

Én se vagyok vallásos ember, de azért Júdást csak ismered, nem? És ahogy elárulta Jézust. Na ez annak a sztorinak a TF2-õs paródiája. 😄

Viktor99
Leírná valaki a lényegét? :o
z99999
ez most így húsvétkor beütött 😄

Pszt.

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
lol

omg

Aquir
omg

köszi, közbe megoldottam, viszont sajna gondból már megint van... most változó idõközönként a jobb felsõ sarokban megjelenik egy felirat, h autodisconnect in 20 seconds és elkezd visszaszámolni. miért csinálja ezt? és hogy lehetne megjavítani ezt? rohadtul idegesít hogy kb 10 percenként kilép, lécci segítsetek
Nivea
ide le van irva pontosan

Viktor99
Támogatom
Jim Morrison
Köszönöm!<#worship>

z99999
ezeket be lehetne bannerba

Pszt.

tototto
az animált spray engem érdekelne 😊

rhazid
lehetne csinálni egy linket a spray berakásról bannerba vagy valami

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Aquir
én tga-ba mentettem és úgy beteszi a program (TF2)

jackcsabi
NA MOST MINDENKINEK AKI SPRAYT AKAR BETENNI:
1. Megcsinálod a képet
2. Elmented .tga-ba
3. Importolod VTFEdit progiba
4. Ha rendesen mutatja a program akkor elmented .vtf-be
5. beteszed a logosba
6. játékban kiválasztod és kész

Ha érdekel, hogy kell alphás képet csinálni, akkor leírhatom aztis...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
ilyen már megesett velem, medic voltam 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Hali! kéne segítség. Beraktam a sprayhez a képet rendesen a VGUI\logos-ba meg .vtf is a cucc csinált neki vmt-t is mégis amikor a játékban kissprézem, semmi nem jelenik meg csak ha oda nézek kiírja a nevem. mit rontottam el? (ja, és a kép köralakú)
Narxis
lol 😄

Rage47
<#taps>
Viktor99
Ez mekkora! 😄
jozing
sztem senki nem döglik bele, ha 2 tõmondatban leírja mit kell csinálni... persze, hazsnálhatja guglit is, de sztem nem fõbenjáró bûn...

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Viktor99
Most szarjak be vagy késõbb? Egy napig nem vagyok itt és már is itt szerencsétlenkedtek? Nem értem. itt sír mindenki minden szarért. És az a rohadt gugli mire való? -.-
Amúgy eszek epret!
Ja, még mielõtt a végén tényleg szájkarate lenne belõle, ott volt a végén a szmájli, szóval viccelõdök, aki komolyan vesz meg is érdemli. Csak egyszer már volt ebben a topikban bajom abból, hogy 😊-t használtam szmájlinak és nem valamilyen gifet. Úgyhogy most ezt is pótolom gyorsan: <#vigyor2>
Nincs igazán komoly bajom, egyszerûen csak arról van szó, hogy megfelelõ méretû virtuális fütykössel rendelkezek, nem szükséges teljesen értelmetlen szájkaratézással tovább növelnem a méretét egyelõre... 😊
zozyk
Hát akkor csináld meg.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

werkfilm
jobbklikk, új mappa

Helló! \vgui\logos nekem nincs meg ez a hely akk hol keressem?

jozing
amúgy valami link machinálással itt is meglehet csinálni hogy dollárba sámolja. amúgy nem lenne gond, hogy euróba adja a játékokat, de akkor ne 1$=1€ legyen a váltás. mikor nyáron vettem CSS-t meg orange boxot dolcsiban, volt 140-es dollár nagyon megérte. most 300-as ajróval már kevésbé... (megduplázódott gyakorlatilag az áruk)

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Ability
Neked most õszintén mi bajod? 😄
kakaoskalacs
beraktam a sprayt ki is irja hogy én fujtam de nem latom 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Narxis
😄

Na jól van, ezt én inkább nem folytatom, jobb dolgom is van, érezd úgy, hogy Te nyertél és kaptál mindenkitõl egy virtuális vállveregetést, szép volt, ügyibügyi vagy...
werkfilm
ez is bolt csak pár országgal arrébb marad a doboz 😊

Fel lett hozva, hogy a cdgalaxisban olcsóbb a TF2, mint steamen, amire Te azt írtad, hogy minden olcsóbb boltban, mint steamen. Én erre reflektáltam, tehát a bolt vs steam témára. De azért kössz a linkért, eltesszük késõbbre, elég olcsó... mondhatni gyanúsan... 😊
Aquir
errõl jut eszembe... amikor épp sniper vagyok, jóval több spy-t vágok le mint õk engem...

werkfilm
én megnézném a g2play.net oldalon is (lengyel "viszonteladó", kelet európához igazított árakkal általában), ahol most épp 20 dollár, vagyis 4500ft alatt van 😊