Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate

Viktor99
Narxis
😄DDDDDDDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
De akkor remélem karakterenként, mert a saját fejemet nem akarom berakni a heavynek 😄D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Az zsír lenne. 😄

Rage47
tényleg milyen lenne már😄
Jim Morrison
Szerintem be lehet rakni a saját fejedet 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Támogatom!<#eljen><#eljen>

jackcsabi
Nana! <#levele>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
"ha dispenser közelében pyroskodsz látod a spyokat"
<#boxer>
Spy = Best
egyébként nem értem miért nem azt találják ki, ha medikkel vagy többet sebzel?! ettõl lenne team orientáltabb, vagy ha dispenser közelében pyroskodsz látod a spyokat 😄
Rage47
én örülnék pár jóféle mapnak is :/
Julius Caesar
már megint mit akarnak? adják ki a kaszt updateket, finaomítság a balance-ot, de már kicsit kezd uncsi lenni, hogy 2 hetente változnak a szabályok....

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Viktor99
Level 80-as fullt7-es combat engie menne arthas ellen! 😄
Narxis
😄DDDDDDDDDD isteni

Zomil
szuper 😊

ez meg totál tf-röl egy vicces kép a "jõvõ"-rõl

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Megvolt! 😄
Narxis
Akkor majd megveszek minden cuccot és alázok mindenkit!!!!!4444<#eplus2><#gonosz1><#eplus2><#gonosz1>

(csak viccel)

Rage47
Az nem mostanában lesz, az update-k kijövetelének gyakoriságát tekintve.😊
armageddon666
engem is :\ úgy kéne hogy akkor újra meg kell szerezni vagy valami...

@

engem baromira frusztrálni fog, hogy ha valami cumóm kénytelen leszek törölni egy másikért
Zomil
nekem is pont ez jutott eszembe, azzal a különbséggel, h sztem a rendszer hasonlo lesz csak itt nem kell minden egyes cuccot megvásárolni 😄

Viktor99: te meg nyugodj már le, teljesen felesleges itt fröcsögnöd, menj ki a levegöre és fuss 2kört a ház körül...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Akkor a kurwa annyukat már bocsánat!
Rage47
Ja furának tûnik, de majd meglátjuk a gyakorlatban. Lehet, hogy megtetszett nekik a BF heroes, és itt is lehet majd cuccokat vásárolni...😄 (akkor törlöm)
Viktor99
Azok! Eddig jó volt, mivel örültem is hogy de jó, hogy ez nem olyan ahol be lehet minden szart vásárolni és megölsz minednkit! Erre most mivan? Menjen az a kurwa valve a blizzhez ha annyira rpg-t akarnak. A tököm kivan már hogy az egyik játékot azért szüntetik meg mert nem felelt meg a béta elvárásainak, a másikat elb*sszák, a harmadik meg alapból szar! MINEK EZ A FOLYTONOS ÚJÍTÁS? Eddig jó volt. Sztem ti sem örülnétek ha jön veletek szembe pl egy soldier és benyom valami 100% crites szart. Na ez aztán fair play. Szánalmas.
Rage47
MMO volt eddig is sztem, ezek RPG elemek nem?
Viktor99
Hát nem errõl pofázunk egy ideje? Mint egy MMO!
Zomil
némelyik elég érdekes :S

// Attribute descriptions
"Attrib_CritChance_Disabled" "No critical hits"
"Attrib_Medigun_CritBoost" "ÜberCharge grants 100% critical chance"
"Attrib_ModFlamethrower_BackCrits" "100% Critical hits from behind"
"Attrib_FistsHaveRadialBuff" "On Kill: +50 Health on nearby teammatesnOn Kill: +10% Crit Chance on nearby teammates"

Viktor99
Kommentben kifejtettem a véleményemet. Ide már fölösleges másodjára beszúrni. Ha valaki érdekel akkor keresse az 5. kommentet -.-
Zomil
annyira nem nehéz egy steam-et inditani és megnézni az update listát a tf2-nél 😄
(ha nem otthon vagy akkor nem szoltam)

rhazid
"jó játékot összeraktak" és elcseszték 😊

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Viktor99
Megtaláltam -.-
sonic syndicate
http://totaltf.hu/hirek/2009-04-21_loadout_piszkalgatas

jogos amint mondasz. de a wowot mindenki ismeri😊

Viktor99
Leszarjuk a blizzárdot de mi van? Van valami MAGYOR infó ezekrõl? Vagy honnan veszitek ezeket? Inventory?
Rage47
nem kell pont a wowot említeni, én imádom pl. a SC-t és Diablot is. (korábban bírtam a wowot, de beleuntam)
jah még mindig a világ leggazdagabb cégei közt van, sõt a játékosok száma csak növekedik, nem csökken... és ehhez még hozzájön h 1 emberhez még általában jár ugye a havidíj amennyit játszani fog. nem voltak hülyék... jó játékot összeraktak, csak nem az én világom, szóval én hamar abbahagytam a törtet😊

Rage47
hülye blizzard? ezt nem mondanám😊
sonic syndicate
új update

sonic syndicate
hülye blizzard és a wowja

Viktor99
Mi a fenérõl beszéltek ti? 😮
Be avatnátok, mert lemaradtam?
sonic syndicate
nos, a resettöröl mindent, tehát minden kaszt adatait törli, és minden befejezetlen achievementet, tehát ha van 2003 scout killed, nyomj csak rá <#idiota>
ha a backpackhez majd idõközben lesznek más dolgok, pl sapkák (ld ubercharge.net, vagy totaltf-et nézegesd)

Lacccca
Lassan elmegy az FPS MMoRPG-be

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Narxis
lol már rég nem wowozok 😄

Rage47
látod, nem kéne ennyit wowoznod😄
Rage47
ejha, mégiscsak dolgoznak a valve-nél😄
Narxis
Hmmm, nekem errõl a WoW talent tree jut eszembe. De majd meglátjuk!

werkfilm

Our plan is to ensure that everyone gets to play with some new toys soon, so we'll be adding some non-locked weaponry shortly afterwards. Our goal isn't to ensure that everyone has an identical set of choices, but it is to ensure that everyone gets to participate in the fun of selecting weaponry based on how they like to play a particular class.

Itt szerintem arról van szó, hogy lesz egy fõ/vezér item.
Narxis
Ahogy most megnéztem, átalakult az a rész ahol a fegyvereket cserélgetted és láttam egy üres helyet valami head item-nek vagy minek. Lehet majd cserélgetni a karakterek kinézetét.(?)