30108
  • Nandris94
    GONOSZAK
  • ZseniálisTeknős
    OFF

Retek Klub gyalázat, párom nézi a "sorozatot", én csak ritkán háttérzajként hallgatom. De a tegnapi rész nagy siránkozásán még az Evangelion 19. részét is abbahagytam a PSP-n, és belekukkantottam....hát nagyokat derültem rajta (sry a rajongóktól, de ez van....).

Na még egy kép:

• Viktor99
    :DDD
  • werkfilm
    rtl klub ilyen jó?
  • ZseniálisTeknős
  • ZseniálisTeknős
    Ez ZSENIÁLIS-ra sikerült, ki készítette? Fogadja virtuális hátbaveregetésem, nagyot derültem rajta.
  • Viktor99
    DE UTÁLOM ÉN EZT! (sorozat)
  • sonic syndicate
    végre ki(ny)írták, innentől csak jobb lehet :Ð
  • Nandris94
    :( most az eszembe juttattad: nincs miért élnem
  • jackcsabi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
  • xxxpaulxxx
    váááááááááááháháháhá:DD:D::D:D:D
    ebből még hány napig lesznek ilyenek:D
  • sonic syndicate
    egyszer az átirányítós dolog volt már a kartel war szerverén, egy külföldi publikra irányított
  • Aquir
    lol
  • Shadow_THH
  • jackcsabi
    Infókat :D
  • Lacccca
    Ezt a redirectes dolgot simán meg lehet játszani :)
    Csak egy kis hack kell ami meg SM használata mellett lehetséges nade erről bővebben nem szolgáltatok infot mert tuti megzuhanna az össze server hirtelen.
    Tkp rcon jogosultságot kap az ember ezzel a módszerrel és azt meg mindenki tudja hogy "rcon quit" és nyekk a serónak míg újra nem indul és ez ha többször is eljátsza valaki akkor szépen leürítheti a serót hiába automata restart. Ugyanígy szó nélkül át lehet irányítani az összes játékos az egyik seróról a másikra (elviekben, én még nem próbáltam)
  • xxxpaulxxx
    pedig reméltem hogy a steam is a te munkád mert akkor javíthatnál párat a Overlayen:D
  • Nandris94
    naja, work in-progress

igazából a pdf a "munka" :P ami a háttérbe' van, am jobb fölső chat heffié (jackcsabi xxd (deutálom így leírni D:::::::))
  • jackcsabi
    Munkád? Ja steamen irogatni nekem, meg a mikrofonba röhögni .D
  • kakaoskalacs
    egyik nap haveromat felrangattam sg serverre estefelé 2v 1 volt :D fél orat tutira fennvoltam és 3player nem tul sok valljuk be , aztan huztam at kartelkocsmara .
  • Nandris94
    hát most akk szépen mindenki ak elolvassa ezt takarodik fel az sg szeróra és vár! :@ xd én sajna nemtok, más munkám van :( de ide azért tudok írni :P habár nem olyan gyakran
  • armageddon666
    szuper! csak azt nem értem hogy ha ekkora egyetértés hogy az SG milyen fasza, akkor miért üres mindig? :D "mert üres"... üres szerverre meg nem megy fel az ember... de ha csak a fórumról felmennének a jóérzésűek az már jó indítás :D

Én egyedül nem bírok 2 szerverre felcsalni embereket :\ most épp a CS szervert próbálom nyomatni... egész jó sikerekkel... mondjuk CSben könnyebb mert ott több az ismerős. Icenak meg van élete, szal az sem megoldás :C
  • Dopti
    Életképes ötletnek hangzik
  • Nandris94
    jólvan, fogjunk össze és készítsünk 1 vírust, és rerjesszük el minden szerón, maga a vyírus legyen az h ha vki fellép 1 másik (azaz nem az SG) szeróra, azta utoamtikusan átküldi
  • armageddon666
    Ezaz Szőke, Neoncsöves nem is mond hülyeséget :D
  • Neoncsoves
    defaszvagy :OO

azt kellett volna, h amikor valaki felmegy a szeróra azt automatán átküldi SG-re :D
  • Lacccca
    Nem fizették a bérleti díjat és lekapcsoltam.
  • z99999
    szent korona szeró hova tűnt?
  • Nandris94
    jajj ez olyan édi macsek D: csaomó vidije van Xd
  • Aquir
  • Shadow_THH
  • xxxpaulxxx
    ok! értettem!:D
  • Lacccca
    Én értem mit mondasz :)
    De azt értsd meg hogy ez nem random :)

De ez offtopic.
    HA jobban érdekel a téma akkor PÜ. :)
  • xxxpaulxxx
    de mondom, nekem ha rögtön újracsatlakozok 3-4 szer vagy bármennyiszer, mindig más... ritkábban van az, hogy ugyan azt kapom:D
  • Lacccca
    ÁÁ dehogy ezen az IP kiosztáson semmi sem random :)

Egyszerű kapsz egy címet az a cím a tiéd bizonyos kioldási ideig ha esetleg szakadt a kapcsolatod így ha még a kioldási idő előtt újracsatlakozol ugyanazt fogod megkapni.
    Ha nem akkor a címtartomány első szabad címét :)
  • xxxpaulxxx
    ez teljesen random:D
  • Lacccca
    Valahol már olvasgattam ról de most nem találom a linket, de le volt írva pár szolgáltatónál mekkora a kioldási idő az IP -címeknek asszem volt olyan is hogy 5 perc és ha azon belül újrakapcsolódtál ugyanazt az IP-t kaptad.
  • xxxpaulxxx
    én Usdownloadert használok a rapidshare linkekhez... és az ugye magának újracsatlakoztat meg minden... és volt hogy újracsatlakozás után ugyan azt az ip-t kaptam:D
  • Lacccca
    Azért majd nézegesd :)
    Egyes szolgáltatók elég nagy értékre állítják be a kioldási időt azaz hiába dinamikus újra megkapod ugyanazt.
    Én csak ezért említettem.

Sőt lehet hogy elsőre vagy másodikra is újat kapsz de utána lehet visszakapod a régit.
  • jackcsabi
    Én csak újracsatlakozok a netre és már más az IP-m, semmi hasonlóság nincs az elözövel..