Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
no comment
Julius Caesar
milyen item? achi fegyvert nem lehet kiszedni meg berakni? meg milyen 50 helyes invetory? mirõl maradtam le????

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

werkfilm
kaptunk egy 50 helyes inventoryt, valamivel biztos fel lehet tölteni hamarosan.

az új updateben elég nagy idiótaság van:

Once an item has been deleted it can never be re-earned

ezek normálisak?

na meg kiváncsi lennék erre a stat resetre is ,hogy karakterenként lehet az éppen feltett kombót leresetelni, vagy mindent letöröl?
Viktor99
LOLbazdmeg és beraktad a humorosba? 😄 Te tényleg fáradt lehettél! 😄
armageddon666
nem hozza be. mit kellett volna látni rajta?

@

Twetr0x
neve is "afk"
(bazmegbazmegbazmegbazmegfáradtvagyokbazmeg)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Viktor99
MI-A?<#wow1>
Mondjátok hogy nem, kérlek... Ugye csak valami szolgáltatói gubanc? o.O
ja az más😄

Twetr0x
Rage47
Én is össze akartam jönni haverokkal egy mix-re, most miért olyan nagy dolog, hogy õk is csináltak egy th' klánt?
Jim Morrison
Nem csak összejöttek?? Valami ilyesmit olvastam, még egyik szereplõ neve elõtt nem láttam soha a th' jelzést (Basimodelnek sincs a jelen pillanatban). Mondjuk egész jól nyomták (fõleg hogy nyertek).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ki a fasz az a th´ klán???

még látni se láttam õket pubon -.-

Jim Morrison
Asszem tudom melyik :S
Amúgy jó kis meccsek voltak 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
nemár:S
Lacccca
Olyanok mentek hogy direkt 1 csapatnak kedvezve állították össze az ágrajzot hogy tuti bejussanak a döntõbe (szal csak LOW ok ellen játszottak). Az erõsebbeket meg végig egymás ellen játszatták hogy kiessenek.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Rage47
arról tudok, hogy egy csapatot admin szidalmazásért kizártak. mondjuk ezt nem láttam, de vissza lehet nézni, és amúgy sem meglepõ, hogy ezt a csapatot kizárták...😊
Viktor99
Jól van, csak õ ilyen PROSPY! 😄
Lacccca
Hehe hogy itt mekkora bundák vannak....
Meg volt is jó nagy botráyn nemrég ha jól emlékszem... hitelét vesztette.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Twetr0x
igen asszem ^_^

rhazid
gentlemen.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Jól vagy? ^^

Narxis
Jól vagy? ^^

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Twetr0x
BAXTAB LOLOLO

igen, jólvagyok

Proview
Nézd meg, hogy a HDR a video options/advanced alatt be van-e kapcsolva! Nekem valamiért visszaugrik bekapcsolt állapotba néha (pedig nem piszkálom) ,ha szaggatok, az az elsõ, hogy megnézem

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Julius Caesar
akkor az az órajel. nem azt mondtam h everest hülyeségeket ír. csak hogy mást is néz meg.

Dizson
CPU-Z is azt írja, sõt BIOS-ban is.

Julius Caesar
everestet ne vedd készpénznek. CPU-Z is jobb. nekem everest 2,9GHz-es pocit jelet, amikor csak 266*10 van, nem 266*11. valamiért a szorzót nem veszi figyelembe, maxra veszi. menj be BIOS-ba, az a biztos. amit az mutat, az van.

amúgy reinstall volt? háttérben futó programok? disk defrag?

Viktor99
Én már a chaten vagyok 😛
Rage47
Ma 18kor lesz NightCups. Jó kis csapatösszeállítás szerintem, érdemes lesz nézni.😊 Lépjetek be a Teamfortress2.hu groupba, ott lesz gyülekezö nézöknek.
csapatok
Dizson
Medium. De mondom régen ment normálisan most meg ha mindent leveszek low-ra akkor is szaggat ugyanúgy. : /

Julius Caesar
hát lehet 50-60 FPS, csak milyen beállításokon játszasz? mert egy 66GT nem izmos cucc.

a töri humán vagy reál? hát végülis tényeket közöl, szóval eléggé "bemagolós" tantárgy. attól függetlenül a felét kilehet találni, mert nagyon logikus.

kémia? hát engem nem kötn le a moláris tömege a libazsírnak standard állapotban, vanádium katalizátor használatával oxidálni <#idiota>

Rage47
nem dögölhetett be a vid. kari húzás miatt?
új vid. kari driver esetleg?
Dizson
Nem. Everest is 3.02 Ghz-et jelez.

werkfilm
cpu nem állítódott vissza a biosban alap sebességre?

Dizson
Kéne egy kis segítség mert valami elcseszõdött. dry.gif Elég fura hogy 50-70 fps van jétékba mediumon és kb. 2 másodpercenként beszaggat. Nem értem mi lehet a gond mert eddig normálisan futott a játék. Ami még fura hogy ha csontra leveszem a grafikát akkor sincs változás. Gépem: Intel Pentium Dual E2160 @ 1.80 Ghz 3.02 Ghz , 2 GB ram , Nvidia 6600GT (húzva). Már csináltam víruskeresést és újraraktam a TF2-õt is. :/

Aquir
😄D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
OMG és még gropuban is benne van... -.-
kakaoskalacs
LOL

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Jim Morrison
message 😊 ittvan õ

Nitramk
Automatic Massage System: megmaszíroz?

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Rage47
Massage vagy Message?😄
Jim Morrison
Hát ezt nem Hiszem el! Feljövök a gépemhez és egy Chat ablak ugrott fel. V*de*sm*rt grouptól jön, hogy chatelni akar velem valaki. Leokézom, majd a következõ üzenet fogad :

Never tell your password to anyone.

Automatic Message System Hello.I am from Valve Support team , we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned

Automatic Massage System. Ez a feladó neve. Még jó, hogy nem adom meg az adataimat 😊
Ez eddig a legkomolyabb amit kaptam 😊. Szóval figyeljetek oda, ne mám ellopja az Accotokat!

Narxis
Fedezéééékbe!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
Olyan nálunk is! 😄
Asszem... Mi is volt? :o
Mindegy, a lényeg hogy egy fejjel lefelé fordított kémcsõbe valami gázt eresztett és meggyujtotta. És pukkania kellett volna. De nem pukkant hanem egy kurvanagyot "robbant".
Az volt a szar h akkor pont haverral beszéltem (mivel más 100* megmutatta azt a "kísérletet") és arra ILYEDTEM föl, hogy valami rohatnagyot szólt!
kakaoskalacs
OFF nalunk volt kemia oran fail 😄

örgeg tanarnö volt és vmit roszul csinalt és a kézfeje begyulladt -.- akkor poén volt😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nitramk
Én is szeretem a kémiát csak egy kicsit többet kéne robbantani <#idiota>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Viktor99
Na! Te nem vagy ügyes! 😄
Am én sem értettem miért kaptm ötöst 😄 Gondolom az a csoda táémazáró 😄
ügyes vagy
én meg bukásra állok xD

Viktor99
Kémiából 5-ös voltam 8.ban 😄