Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Once an item has been deleted it can never be re-earned
ezek normálisak?
na meg kiváncsi lennék erre a stat resetre is ,hogy karakterenként lehet az éppen feltett kombót leresetelni, vagy mindent letöröl?
(bazmegbazmegbazmegbazmegfáradtvagyokbazmeg)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Mondjátok hogy nem, kérlek... Ugye csak valami szolgáltatói gubanc? o.O
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
még látni se láttam õket pubon -.-
Amúgy jó kis meccsek voltak 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Meg volt is jó nagy botráyn nemrég ha jól emlékszem... hitelét vesztette.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
amúgy reinstall volt? háttérben futó programok? disk defrag?
csapatok
a töri humán vagy reál? hát végülis tényeket közöl, szóval eléggé "bemagolós" tantárgy. attól függetlenül a felét kilehet találni, mert nagyon logikus.
kémia? hát engem nem kötn le a moláris tömege a libazsírnak standard állapotban, vanádium katalizátor használatával oxidálni <#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Never tell your password to anyone.
Automatic Message System Hello.I am from Valve Support team , we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned
Automatic Massage System. Ez a feladó neve. Még jó, hogy nem adom meg az adataimat 😊
Ez eddig a legkomolyabb amit kaptam 😊. Szóval figyeljetek oda, ne mám ellopja az Accotokat!
Asszem... Mi is volt? :o
Mindegy, a lényeg hogy egy fejjel lefelé fordított kémcsõbe valami gázt eresztett és meggyujtotta. És pukkania kellett volna. De nem pukkant hanem egy kurvanagyot "robbant".
Az volt a szar h akkor pont haverral beszéltem (mivel más 100* megmutatta azt a "kísérletet") és arra ILYEDTEM föl, hogy valami rohatnagyot szólt!
örgeg tanarnö volt és vmit roszul csinalt és a kézfeje begyulladt -.- akkor poén volt😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Am én sem értettem miért kaptm ötöst 😄 Gondolom az a csoda táémazáró 😄
én meg bukásra állok xD