30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#13023 ilyenkor egyszerűen demoba vagy soldierbe kell állni, voice_enable 0, hud_saytext_time 0, majd megerőszakolni -
#13022 CSAK EGY TIPP:
Ha összefuttok a legveszélyesebb játékosfajjal, ami valaha is a világon létezett, fussatok ahogy láttok, húzzátok ki a gépet és talán túlélhetitek ha bebújtok a pincébe!
Ezeket szakmailag csak RUSterror-oknak hívjuk, ami annyit jelent a civil nyelven: ruszki 6 éves kisgyerek mikrofonnal.
Egyszerüen szörnyü mikor direkt csak azért is benyomja a voice chatet ha köhög, had hallja már mindenki.
Meg mikor anyukája odajön és szól neki, hogy elég a játékból, ö beveti a HALÁLSIKOLYT, amitöl egyszerüen mindenkinek olyan érzése támad mintha vonzaná az a DISCONNECT gomb.
Egyszerüen lehetetlen idöben megfékezni, minden egyes egyed legalább egy valakit a halálba visz mikor megszólal.
Megkülönböztetöjeleik: MEDICnek sikonyálni a mikrofonba, SPY-t direkt leleplezni mert az vicces és jól kiröhögni a mikrofonban a kis 6 éves hangján, ENGI elé állni ahová építene és kiabálni neki hogy tegye már le, SNIPER elé beállni nehogy valamit is lásson... és még sorolhatnám!
NAGYON VIGYÁZZATOK VELÜK!!! HALÁLOSAK!!!
-
Én még a következőt nem értem:
1; sérült csapattársat elkezded gyógyítani, erre benyomja az E-t.
2; ész nélkül nyomogatja az E-t, de te a közelében sem vagy, full hp-n van.
Nálam inkább egyre gyakoribb, hogy használja a thanks voice commandot, vagy megköszöni mikrofonon.
Máris egy okkal több, hogy mediccel játsz (több más okon kívül).
Bár ha ilyen jókat irogattok hazánk szervereiről, akkor nem is bánom hogy ez az élmény kimaradt.
(Csak azt, hogy tudom sok jó, korrekt ismerős és nem ismerős, de szintén szimpatikus arc játszik a kartel/argo/stb-n:)) -
-
#13019 Lehet amúgy medic-nek a medigunhoz vagy/és kritzkrieghez jobban állna.
-
PunkZoli #13018 krittel morcos hellógettó fejek -
#13017 ha van képed hello kittyről, akkor meg leet csinálni -
donatus13 #13016 a fejek csak a crittel jönnének:D -
#13015 Olyan kéne ami rózsaszín és hello kittys fejek úszkálnak benne, hogy a lányok is örüljenek. -
#13014 ^^
-
#13013 GhostBusters!!4 -
#13012 -
#13011 nem lesz több update és havidijas lesz a játék :O
:DDDD -
donatus13 #13010 Nem lehet még tudni. -
#13009 December 32. -
Neoncsoves #13008 Júli 32... -
PunkZoli #13007 augusztus 17 -
#13006 Elnézést, ha nem vettem volna észre, de lehet tudni, hogy mikor jön ki az új update? -
donatus13 #13005 Juj a 12 éves kis pöcsöktől én is atomjaimra hullok :S én is általában medicelek megyek tovább az meg elkezd üvölteni hogy gyere utánam de olyan frekvencián ,hogy le esek a székről. -
#13004 KÖLDÖKZSINÓR!!! :DDDD -
#13003 OGC-re nemtudom ki jár innen de omg ami ott van , medic-el 11 halal 60assist az atlag.. Nekem aztmondtak OGC-n keveseb ba noob mint kartelon :_D hat jo vicc , A másik probléma meg a 12 éves kis pöcsök akik nyáladzva uvoltenek mikrofonon keresztul ha leveszem roluk a köldökzsinort ( heal sugár) egy masodpercre is ... -
Neoncsoves #13002 te is mehetsz vele együtt -
#13001 Hogy kultúrált legyek: Faszé beszéltek így egy ilyen kis warezos fasszal? -
#13000 1. De fel kell rakni.
2. Ilyen hibával még nem találkoztam.
Kellemes tf2zést! -
donatus13 #12999 Ha már itt vagy mehetsz vele te is:D:D menjünk mind. -
#12998 A kurva anyádat, takarodj innen te warezos kis fasz. -
#12997 hogy kultúrált legyek: A kurva anyádat, takarodj innen te warezos kis fasz. -
fridvalszki10 #12996 Sziasztok!
Nem tudna valaki segíteni?
Felraktam a TF2-őt petchetekkel 1-től 5-ig és felraktam a Visual C++ 2008 32bit és a Net Framework 3.5-őt.
1.kérdés:Visual C++ 2008 64bit-et nem kel felrakni?
2.kérdés:Mozilla Firefox 3.5 van és nem kompatibilis a Net Framework 3.5-el mit tegyek?
-
#12995 Nekem sincs különösebb bajom vele, adott egy kis karácsony érzést amikor vártunk az updatekre. -
xxxpaulxxx #12994 nekem sincs bajom az updatekkel, nem mondom, hogy ne legyen:D
=4:D -
#12993 csináljunk egy We Love Updates groupot ^^ na? :D mármint csináljatok... én meg csatlakozom... -
#12992 +1=3 -
Pio #12991 Gyűlünk, gyűlünk, már ketten vagyunk.... :) Kár, hogy erre a témára nem lehet steames bojkotgruppot meg petitionline-os gyűjtést alapozni, mert akkor már meg is csinálnám :) -
#12990 Nem tudom mi bajotok... én ugyanúgy élvezem a játékot, mint mikor kiadták...
Örülök az updateknek és semmi bajom egyikkel se :) -
#12989 2008. nov. 12. -
#12988 lvl 3-as dispenser és teleport + szétlőhető sticky -
xxxpaulxxx #12987 Ennyi erővel ne legyen update, mert imba:D
Szerintem is a medic a legértelmesebb update, mert az tényleg karakterre szabott
Kiváncsi leszek mi lesz ezután
amúgy... mi ez a engi-s miniupdate, amit mondtatok? mit updateltek akkor?:D -
#12986 Szerintem egyáltalán nem imba. Az übersaw nagyon hasznos, és ahányszor használhatod meg is érdemled az a +25%-ot. A kritzet nem sokszor hazsnálom, de jó kezekben az is jó sidegrade. A blutsauger is iszonyú hasznos. -
#12985 medic update balanced? ööö nem. de az ötlettel egyetértek. -
#12984 dods update kéne főleg, abból még mindig annyi minden hiányzik