Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99: Nem gond! ;D
Aquir: Elõször azt akartam írni, hogy még az idõeltolódás sem gátolt meg benne, hogy ne tudjam megvenni, de nem értettem, amit írtam volna, így hagytam. 😄 A pirost "piros " pontként értettem! 😊 Szóval nõjjön a hátuk közepére egy 200mm átmérõjû fekete anyajegy! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Aquir
nem fekete?😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Bocs nem úgy akartam írni hogy te sem tudtál róla, csak hogy Õ IS lekéste 😞
Én tudtam, csak tenni nem tudtam semmit! 😊

Viktor99
Mindeggyaz! 😄
Chooselee, haver se tudott róla és most meg veri a fejét a falba! 😊
/OFF
Na mára érkezett meg a pénz a kártyámra, amit átutaltam a hétvégén, így még az idõeltolódás sem segített abban, hogy meg tudjam venni az akciós Orange Box-ot hétfõn. Piros pont a bankoknak...<#gunyos1>

Aquir
az peekaboo

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Hikaboo!
Twetr0x
Spy 'round here!

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Inkább küldj email-t😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ezzel és az elõtte levõvel is egyet értek😄

Viszont , ha fel is akarod b*szatni az agyad és még kikapcsolódni is akarsz egyértelmûen mind kettõ.

Nitramk
ha fel akarod b*szatni az agyad akkor cs ha nem, és csak kikapcsolódnál akkor tf

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Aquir
ez annyira nem kérdés.. hogy ez már önmagában egy VÁLASZ xD

Viktor99
Természetesen tf2... Milyen kérdés ez?
#8695 - Azért a tf2-höz is kell skill 😊
werkfilm
ha jó játékosnak tartod magad, és tudsz célozni meg taktikázni akkor cs
ha átlagosnak és csak kikapcsolódnál akkor tf2, mert sokkal könnyebben ad sikerélményt.

z99999
hthx rly

Pszt.

Rage47
egyértelmûen a TF2!
DJS8
Melyiket érdemes megvenni? CS 1.6 vagy TF2?

balvin
ha még megvan és még mindig nem tudod kinek add akkor én jelentkeznék rá😛
accnevem Balvin

werkfilm
http://rcbot.bots-united.com/
ittvanbot

Lacccca
Valahol láttam már hozzá készülõ bot packot sõt elég régen is néztem hogy állnak akkor még nem volt publikus béta belõle lehet már van csak most nem találom hirtelen.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

köszi.😊

Rage47
jah, accodhoz vannak kötve
Amúgy lenne egy kérdésem... vannak ezek az achievement-ek... ha azokat feloldom... és mondjuk újratelepítem a játékot (0-ról) akkor ugye nem vesznek el? szóval azok ugye a reghez vannak kötve?

Julius Caesar
ja, hát állnak és néznek bambán. hiovatalosan NINCS támogatva a bot technológia. max achizásre jó.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Kell valakinek még 1 hónapig jó Guest pass?😄

sparrow35
Én értem mit mondasz, de nincs igazad, mert kapsz hozzá, és mûködik vele.

I want to be a mighty pirate ever!

z99999
ejnye ijet gondolni....
bár van benne igazság<#ravasz1>

Pszt.

Aquir

armageddon666
hát nem... hacsak nem találsz valami Hi-res texture packot TF2höz és bennevan ^^

@

Julius Caesar
nincsenek hivatalosan botok. de vannak modok amik raknak be AI-t, de az is ratty. de miért nem szervereken játszol? (mert gondolom warez, különben leszarnád a botokat <#ejnye1>)

Viktor99
SÜN
Nitramk
monnyonle

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

csokalaci
persze aztán megyünk tüntetni<#idiota>

http://facebook.com/musicleander

Nitramk
nem írunk petíciót?

sonic syndicate
nem tudom, menynire számít AI-nak, de megadhatod, hogy magad ellen játszál <#idiota>

bot_mimic 1

régen lehetett körbefuttatni a botokat, de már kivették a parancsot

Aquir
Akkor írni kell a valve-nek hogy küldjék el <#hehe>

Viktor99
"Chirs, doctor!"
csokalaci
szerintem nem

Aquir
na hammert még nem nagyon használtam. de akkor ennél jobb felbontásban el se lehet érni?

Viktor99
Hát én próbálkoztam ezzel, de csak annyit tudtam kihozni, hogy a botok lõjenek. Szerintem külön AI-t nem lehet beléjük lehelni.
Hali! Hogyan tudok normális botok ellen jáccani Start New Server-ben? Mert ha a konzolba a bot-okat írok be akkor csak hozzáadja és meg se mozdulnak! Van ellene valami mod?
motyodlee
köszönöm emberek a segítséget<#worship>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Zomil
az idõeltolódás miatt kb. hétfön este 6-ig még él az akció

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csokalaci
ezek az üvegtextúrák vannak:

Remélem meghosszabbítják az akciót,ha igen akkor már hétfõn veszem is meg.

Aquir
ha nincs sehol, akkor max nézd meg Source SDKban
Load model - \.\models\weapons\w_models\w_bottle.mdl

Julius Caesar
kutass a játék textúrái között. jobbat nem tudok.

motyodlee
Valaki nem tud egy oldalt monndani, ahol a Demoman üvegének a címkéje megtalálható képformátumban? <#zavart1>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene