30108
  • sonic syndicate
    cs-vel mégis többen játszanak, mégsem frissítik...őő?
  • Julius Caesar
    Én is örülök hogy foglalkoznak a játékkal, de inkább üljenek rajta még egy hónapot és értelmes legyen. Vagy semmit ne adjanak ki...
  • Pio
    Én például nagyon örülök az update-eknek, csak hogy lássunk erre is példát ;-)
  • Neoncsoves
    Ebben a hsz-ben azt akartam lényegében leírni, hogy az updatek nagy részét medic update után, csak azért adták ki mert "muszáj vót he". Érződik is rajtuk az, hogy 2-3 havonta ki kell adniuk valamit. Communitys mapokat raknak bele az updatebe... Magában nem is baj, csak néha olyan szar mapokat, hogy hihetetlen.
  • Neoncsoves
    Igazából az utána levő updatek ilyen erőltetett rakás szarok voltak. Kivéve a mini-update engineerhez, na az jó ötlet volt még. Spy updatenek is volt értelme. Sniper updateből talán a razorback meg az íj volt értelmes. Scout update ahogy van rakás szar... Heavy: a KGB túl erős (sudden deathnél 1 KGB-s heavy kinyir, aztán utána az összes csapattársadat kikriteli a picsába). Natascha-nak értelme nincs sok, nem lassít eleget. Sandvich... hát még ez is jó ötlet volt, de ha egyik heavy sandvichel megy akkor nem kell senkinek medicbe állnia, hogy érjen valamit a heavy (sandvichel se ér sokat, csak mediccel ér valamit)...
    Medicnek a Kritzkrieg kurvajó ötlet volt. Übersaw is simán jó. Blutsauger főleg jó... Valami hasonló balanced updatet adjanak ki de kurva sürgősen mert így szar a játék.
  • Julius Caesar
    Ott a pont.
  • donatus13
    egyetértek
  • Viktor99
    Bezony...
  • Neoncsoves
    eddigi legértelmesebb update a medic update volt
  • sonic syndicate
    olyan fegyvereket kellene csinálni, ami egyaránt megállja helyét pubon és egyúttal választási lehetőséget is ad, hogy eldönthesd, hogy waron melyiket akarod, pl a medicnél, invuln vagy kritz
  • sonic syndicate
    bemegy a tömegbe, mivel tudja, hogy biztos magával visz valakit; mint a w+m1 pyro-k
  • Julius Caesar
    Miért lenne kamikaze fegyver? Hosszútávra visz. Olyan mint a sóder rakétája csak gyorsabban repül....
  • z99999
    nem mondtam hogy rossz ha pubra építesz, de két sóder fegyvered is megkíván egy bizonyos kasztot, a c4 elveszi a demojumpot a gránátvető meg mint mondtam kamikaze fegyver. duda mint mondtam pubon felesleges
    a kevlar viszont jó pubra
  • Julius Caesar
    szóval sem említettem hogy warra épülnének. nem értem miért mondják az embereke hogy waron nem jó ez meg az. töltség be vanilla modot oszt élvezzék azt. máris nincs gond ezekkel. másrészről sztem tf war játéknak nekem valahogy felemás. 6 emberrel warozni hogy 9 kaszt van? tf2 tömegben jó. (kivéve aréna)
  • Viktor99
    :)
  • z99999
    egyetértek :)
  • sonic syndicate
    nem kompetitív sidegrade
  • sonic syndicate
    @cézár
    mindegyik publikra épül, ahogy kivettem
  • Kosadzk1
    megjelenés napján lenne mind kitiltva etf2l-ről.
  • sonic syndicate
    hőkövetős rakéta elrontaná az airshot szépségét
  • z99999
    skótduda: ötleten én is gondolkodtam (nem feltétlen ennél a kasztnál), de halálra van ítélve, pubon semmi haszna, warról kitiltanák
    c4: waron semmi értelme, de pubon el tudnám képzelni
    gránátvető meg közvetlen közel adhat le 130 sebzést, a 170-180-as sebzés meg nagyon nagy, még max sebzésnek is, a self damage mértéke és az egy töltény a tárban elv meg inkább a kezdő bekbörneres játékosoknak kedvezne amolyan kamikaze fegyverként.

lapát: valahogy nem tudom elképzelni hogy egy enginek segítek építkezni :D max ha dispit épít de akkoris inkább keresek egy közeli hp csomagot
    kevlár: nem lepődnék meg ha vmi hasonlót beraknának, habár egy soldier üres tárral -mindegy mennyi hpja van- védtelen préda egy jobb játékosnak
    panzerfaust: 1.5-ös szorzóval jó eséllyel egy raksiból leszedi a sentryt, ergó a védelmek áttörése marhára leegyszerűsödne, és fél sebzés emberre? nohát én fix hogy nem használnám. :D
  • Julius Caesar
    De csak akire hatott. Amúgy remélem ötletes lesz.
  • Nandris94
    lol de most elképzeltem: medic tauntal zenél, pyro is, és a skót meg fújja a dudát lol
  • donatus13
    Nekem olyan rakéta tetszene mint a Battlefield 2 be egy ideig irányítható lenne.
  • Neoncsoves
    szerintem vicces lenne sok skótdudás demoman rohangálna fel-alá
  • tototto
    az update miatt mindenki demoval lenne kapnék is egy agyvérzést ha folyton fújdogálnák a dudájukat és se chat se medicezés nem lenne :D
  • Julius Caesar
    Esetleg 4fort akkor már. Kereszt alakú map.
    Soldiernek elképzelnék:
    Shoti helyetti kevlár mellényt, mondjuk 250 hp-ja lenne vagy 275. Hátrány: nincs shoti és 80% helett 75% a sebessége.
    Rakétavető helyett: panzerfaust deluxe! Engie cuccaira 1,5-ös szorzóval damagel, emberekre 0,5-sel. Minden Kevlar vestet hordó soldierre is 1,5-ös szorzó érvényesül.
    Lapát maradhat, de: ha segít az engienek felépíteni vele egy épületet (min 2-3 ütés) akkor az kap +25% HP-t, viszont emberek ellen nem ad kritet. (Ezt mint gyalogsági ásó adta az ötletet, hogy építésre is használhatná).

Demoman:
    Gránátvető: olyan granyó vető mint T2-ben. Egy gránát lehet benne, de az sokáig nem ívben hanem egyenesen lő, többet sebez. Ergo más taktika kéne: nem lőhetsz át semmi fölött, viszont pl szembe jövő ellenek ellen jobb lenne, mert csak belenyomod a pofijába egyenes úton. Mondjuk gránátvető sebez 130 körül, ez sebezne 170-180-nal. Viszonylag gyorsan újratöltene.
    Sticky lerakó: C4. Mint a jarate újratöltődne és csak 1 lehet az invetoryban. Te robbantod, azonban a stickynél nagyobbat durran (egy heavyt egy robbanásból leterít). Sticky jump is kilöve.
    Üveg: skótdudára lenne kicserélve. Ha megfújod gy bizonyos körben lévő ellenségek enm voice chatelhetnének, nem hazsnálhatnak voice commandot (beleértve a medicet) és nem is írhatnak. Ráadásként a játék eredeti hangajain kívül még egy 20mp-ig hallanák a dallamot.

T2 rész, a granyó vető koncepcióm (1:02-től!)
  • sonic syndicate
    minden kasztnál kézi gránát -> epic spam
  • norbi56
    Ja hát tfc vel nem jáccottam soha:D
  • sonic syndicate
    gránát=demo

és nem véletlen vették ki, tanultak a tfc-s időkből.
  • norbi56
    Szerintem használhatná a gránátjait ha már magával viszi midnig:)
  • sonic syndicate
    soldier postolt a hivatalos blogon, soldier line-ok, RED Soldier nevű fórumozó, aki soldier lineokban írt csak
  • Viktor99
    :D
  • werkfilm
    miért ne lehetne egyszerre három?
    + zöld csapat bevezetése egy 3fort mappal
  • xxxpaulxxx
    picit plants vs zombie-s

amúgy tényleg... honnan biztos? nyomassatok már linket:D
    Miért nem lehet engi vagy demo?
  • Viktor99
    Hol nem?
  • Viktor99
    Ha lesz valami követős rakéta cucc, akkor maguknak tesznek keresztbe. Miért? Milyen rohadt jó ha tud valaki komoly airshotokat lőni. Na de így! Az nem lenne valami nagy dolog csak a pálya végéből kilövöd a rakétát és kész! Tudom hogy waron nem használnak ilyeneket de mégis néha-néha fel bukkan egy két FAN vagy ilyesmi... :)
  • Aquir
    honnan elég biztos?
  • norbi56
    Na az jó szeretem a sódert:D
  • Rage47
    hőkövetős rakéta ftw