30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Kosadzk1 #13063 mert? mi a baj az Argosokkal? -
#13062 jah én felmegyek -
#13061 Akkor lassan csoroghatnának az emberek felfele :D -
#13060 argosokat tudok hozni ha kell -
donatus13 #13059 Én is tudok hozni egy 2 embert megbeszélt időpontra és jó lenne ha argosok nem jönnének:D -
#13058 Estefelé jó nekem is. Amúgy vannak aréna pályák a rotációban? -
#13057 Az argosok legnagyobb része iszonyat bunkó és segfej...
-
#13056 argó?
amúgy én is bennevagyok az sg-s muriba ha lesz időpont -
#13055 igaza van Rage-nek, amíg nem fognak össze az adminok, hogy 6-8 admin felmegy egyszerre a szerverre, addig fölöslegesen megy
ha már többen felmennek, megy utána a nép
ez a szerveradminok elsődleges feladata -
xxxpaulxxx #13054 ittis! -
#13053 Akkorjo amikor nektek estefelé inkabb -
xxxpaulxxx #13052 de tényleg amúgy... simán meg lehetne így szervezni, mert mindig írja vlaki hogy irány sg szeró aztán senki nincs épp itt:D:D:D
-
#13051 Hát ezen a héten én melózok, úgyhogy kb nekem 7-től lenne jó... Jövőhéten akármikor! Hajajj... Már olyan régen tfeztem hogy már nagyon kéne! Főleg ilyen társasággal -
Pio #13050 Ide írjátok be mindig 1 nappal előre és akkor mi 3an tudunk jönni haverokkal, mostanában mindig együtt játszogatunk, ha ráérünk mindhárman. -
xxxpaulxxx #13049 nah meg játékosok hiányában:/
Komolyan... meg kéne beszélni, hogy mikor jó a társaságnak felmenni játszani:)
-
Pio #13048 -
#13047 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#13046 sajnos aktív adminok hiányában felejtős lesz az sg szeró -
Neoncsoves #13045 ezért menjél külföldi szeróra -
#13044 hat igen elég nagy arc (klántársam is mellesleg ) :D ÉS GYERTEK VEGRE SG SERVERRE Sosincs fenn senki :\ Dögunalom OGC meg kartel .. -
#13043 Jah. -
#13042 Athemil ? a [DB]-s? -
#13041 Nem figyel rám? Jó tudni. Neme gyértelmű ha beugrok a sentry elé mikor 100-as az übere? eh, ez nekem magas,.
Athemillal jóban lennék... -
#13040 "Sokszor nem mediccel lennék, de baromi élvezetes, effektív, hatékony és nyerő ha van partner hozzá."
ezzel énis igyvagyok :_D de ha kiallok mas kasztba egyszerre jön vki hogy mértnemvagymedic kell a krit/uber ::asddas.da.ddaad nekem meg kell az assist mert rohadt fragvadaszvagyok :D -
#13039 ezt én is idegesítőnek tartottam, de rájöttem, ha nem erősíted meg, honnan tudja szerencsétlen, hogy menni akarsz + lehet hogy van más akit hílelni kell és nem figyel rád
vagy a másik véglet az ilyen athemil stílusú emberek akik poénból hagynak ott a harc közepén, de előtte még jól felcsigáznak (mellesleg bírom az arcot csak nem bízok benne :) ) -
#13038 Kedvenc: medic oda jön, 100% über, veurok bázisra, de őn nem jön utánan. az ilyenektől a falra mászok. evidens hogy übert várok, nem? -
#13037 Amúgy 2fortot ne tessék szídni, egyik szerverre ahova járok nemrég vezették be hogy CTF pályákon 0 az engie limit, rég játszottam olyan élvezetes meccseket mint no engie 2forton -
#13036 #13034
2forton mit vársz? -
#13035 http://etf2l.org/videos/view/16727/ -
#13034 Én igazából csak 2forton játszottam az utóbbi idöben. Többször is volt, hogy gondoltam megyek egyet hevivel. Találkoztam a hídon egy mediccel, jó, jött velem, berontottunk a bázisra, über be, leszedtünk 2 sentryt és lett vagy 2 dominálás aztán még a spawn elött kirohanókat leszedegettük és irány a táskáért. Sikerült kihozni. Csak ezen múlik, hogy tényleg tudja-e a dolgát a másik. Így akármikor meglehet nyerni...
Én azon szoktam kiakadni mikor a spy jön mögöttem és azt veszem észre, hogy elkezd pisztollyal hátbalöni!
Na most komolyan ezek mi a fenének spykodnak? Föleg hogy kb. 4-5 ilyen van általában egy csapatban...
#13033: Lusta voltam felmenni. Na mindegy, jó nyaralást. -
#13033 sikonyál = sikoltozik :o xd na én mentem mindenesetre sopronba nyaralni 2 hétre, azér ide írom mer nemvagy fent steamen te gonosz áruló D: na pápásztok dx -
#13032 Én inkább támogatni szeretek, így marad az Engineer, vagy a Medic.
Csak az a baj, hogy sok játékmód megköveteli ezeket, és le sem szarják, így kénytelen leszek én menni mediccel, aminek egyenes következménye, hogy mindenki ordít MEDIC! Aztán meg jön a lebaszás, hogy miért nem engem gyógyítottál, miközben 5-en vinnyognak...
Igazából nem értek hozzá, hogy mi az ideális összeállítás, de a kocsi tologatásnál nem találtam jónak, hogy 4 csipa és 3 spy van :) -
PunkZoli #13031 nekem pl csénél volt ez anno, hogy nem szerettem hallgatni a kispöcsök rinyálását, és voice és saytext nélkül nyomultam, na meg a rajongókat is rühelltem, mert undorodok tőlük...
ma már ha tf ezek, vagy csézem akár szeretem hallgatni még a kispöcsöket is, tf ben szeretem ha van valami értelem a játékban, azért hagyom bennt a hangot(ugye más is beszélhet, mikor überrrásolunk stb..)
csében meg szeretem ahogy a francia takonyzabáló békák szenvednek :D olykor eltűnődöm, hogy egyes játékosok milyen primitívek, hogyan blokkolnak, gránátoznak, flashelnek le, és ilyenkor jó tanár lévén ráeresztek a fejükre egyet, hogy nem kutya, rosszkutya! :D -
#13030 Én alapban, önmagában, egy átlagos esetben értettem. Vagyis lehet effektívebb, ha medic lenne, mintha bénázik pyroval, soldierrel, sniperral. (utolsó kontroll pont+ellenséges sg farmnál úgy dönt, hogy ide scout kell, mert nem elég három és vagy nem mer támadni vagy csak egy ugráló széncsomót látsz belőle, amit halkan dalolászva sodor a szél és a sg rakáta szolid, megnyugtató zápora...)
Láttál már te is olyat, hogy valaki vagy hátul a francban csipázik miközben már mindenki a harmadik kontroll pontnál jár vagy állandóan lelöveti magát... Nos ne mond, ha a játékos medicre váltana, akkor ő is és a csapat is nem járna jól...:D
Még akkor is ha nem jut el egy über/krietz-ig.
Van úgy hogy nem jönnek össze a dolgok. Ez természetes. De most nem ezen van a hangsúly. =) -
xxxpaulxxx #13029 avagy miért is jó lehalkítani a voice communicatort:D -
#13028 a medicen sok múlik, hogy kire nyomja el -
#13027 "egy gyenge képességű játékos mediccel a legtöbbször többet ér mintha mást választana."
ezzel nagyon nem értek egyet.
akire rányomom a kritzet, lehet hogy nem fog tudni megölni senkit sem, sőt, talán még sima über alatt sem
láttam már ilyet, szóval inkább nem kockáztatok, vagy azt hílelem, akiről tudom, hogy _tud_ játszani, vagy ha ventrin/mumblin hülyülünk -
#13026 A normális játékosokat jellemzi is, hogy egy gyors voice commanddal megköszönik, tudják ők is, hogy sokat ér egy-egy overheal, gyógyítás, über/krietz. =)
Már jó ideje csak angol szervereken játszom, van jó pár srác és lány is, akikkel lehet jókat játszani, valóban csapatjáték, ha látják hogy játszom már csatlakoznak, de én is így teszek (ha meg nem kerülünk egy oldalra, akkor kivárjuk a lehetőséget).
A végeredmény meg egy élvezetes játék, ami kikapcsolja az embert, az meg csak hab a tortán ha 11 domiantion születik, netán zsinórban 6-8 embert kaszálunk le.
Ha jól összeáll a csapat, mindenki az eszével játszik és nem a pöcsével, akkor az a legtöbb esetben egyenlő a hangulatos játékkal ls megnyert körökkel, akár táskát lopunk, akár kocsit tolunk.:D
Ha pedig 4 sniper, 3 spy és két flaregun kemper áll a kezdőn, akkor oldalcsere vagy -ha eleve nem így kezdek- megnézem merre vannak a cimborák.:D
Megpróbálok nem idegeskedni, nem szólok be senkinek, nem flémelek, van úgy hogy beírom, hogy több medic kell és kevesebb csipa, de mindig kérem és biggyesztek egy szmájlit a végére.
A nem magyar ismerősök 100% azért vett fel (vagy vettem fel) mert faszán együtt tudtunk játszani, korrekt csapatmunkát láttunk a másiktól.
Sokszor nem mediccel lennék, de baromi élvezetes, effektív, hatékony és nyerő ha van partner hozzá.
Az update korrekt volt, a kaszt jól eltalált és sokszor egy-egy feladat csak egy überrel megoldható, a krietz-t pedig sok helyzetben brutálisan használható.
A warozásról nem tudok nyilatkozni, de a pubon a legtöbbször a medic a kulcs. Nincs noob kaszt csak noob játékos, aki nem tud élni a lehetőségekkel, képességekkel, de egy gyenge képességű játékos mediccel a legtöbbször többet ér mintha mást választana. -
PunkZoli #13025 http://www.youtube.com/watch?v=smQNmN15qMQ -
#13024 Igen énis észrvettem egyre gyakoribb magyar servereken hogy megköszönik a healelést , aminek külön örülök :D És igen medicezni a legjobb (: De amikor a scout kiabal hogy medic medic és healelnem de nem talalom el a zsinórral mert ugral jobbra balra :_D hagyom megdogleni
A video meg WIN