Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HLhez meg van RTS mód 😄DD meg autós is nem is egy :C szal akár xD
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
rühellem is mmo-kat.... <#falbav>#falbav>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a követekzö sorokat biggyeszetették a forráskódba:
// TF2 MMO
"TF_MMO_LFG" "Looking For Group"
"TF_MMO_Quest1" "You must kill %s1 %s2 to complete this quest."
"TF_MMO_Monster1" "Boars"
"TF_MMO_Monster2" "Rats"
"TF_MMO_Monster3" "Bats"
"TF_MMO_Monster4" "Wolves"
"TF_MMO_Monster5" "Spiders"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(vektor téked volt megint >_<😉
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A tûnek a ballisztikája már sokkal érdekesebb ^^
@
2008. június 20-a Pyro update óta vissza lehet fújni a L3 Sentry rakétáit. Durván egy év alatt egyszer láttam olyat, hogy valaki ezzel robbantotta fel a sentryt <#vigyor3>#vigyor3>
Ráadásul a sentry által kilõtt 4 rakéta csak egyetlen lövedéknek számít, aminek a sebzése 30-50 körül van. Így ha ezt visszalövöd a flamethrowerrel, akkor csak annyit sebzel rajta, mint amennyi a visszafújt lövedék eredeti sebzése lett volna, ha eltalál valakit.
Az meg enyhén szólva is durva, hogy a véglegesen törlést csak tesztnek szánták...most tényleg nem értem a fejlesztõket.
@
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy cozrce-ban havok van (egy régebbi verzió) és anno HL2-ben minimum akkora szenzáció volt, mint mostanában crysis grafikája és fizikája, vagy stalker AI-a. ráadásul asszem orange boxban még kicsit pofozgatták is. szó sincs róla, hogy sehr moderner, de azért az igaz, hogyha pyroval visszafele futva lõsz, akkor hosszabbodik a csóva.
ron ragm: igen, csak neked új 😛. én is kb 3-4 hónap után láttam tf2 wikián mint tipp. szóval sokáig én se tudtam. amúgy neház pont jókor elkapni, jó irányba lõni. nekem asszem jó ha x-4x sikerült eddig.
@
Amúgy csak nekem új hogy a lvl 3 sentry rakétája visszafújva arra egybõl megöli azt?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Tehát ha két noobultralowcsicskapyro szembekerül egymással, akkor aki hátrál a másik elõl nagyobb eséllyel kicsinálja azt, aki õt üldözi (még akkor is, ha a hátrálás sebessége lassabb). Miért?
A lángszóróból kicsapó láng futás közben rövidül, köszönhetõen a levegõ ellenállásának. Aki hátrál, annak a láncsóvája pedig meghosszabodik. Hasonló igaz az oldalazásra is.
A fenti példa nem csak pyros vs. pyro felállásra, hanem pyro vs. minden más kasztra is érvényes.
Pyro pedig egyáltalán nem noob kaszt, habár tény, hogy kezdõknek könnyen használható. Viszont a kezdõ pyrokat szinte minden kaszttal könnyedén ki lehet csinálni, akinek meg nem megy, az maga is kezdõ, és ne lámázzon. És bármily furcsa, vannak pro pyrok is...
Amit alant maga a nagy római hadvezér írt Jozing álnéven :-), azzal pedig csak egyetérteni tudok. Ez kérem csapatjáték a javából.
ha meg kiszednék a kasztot (isten ments!) akkor meg azért menne a nyavalygás, mert unbalanced meg spy ellen nincs semmi meg anyámkínja.bentvan, tessék ezzel élni. TEAM fortress, tessék csapatban nyomni. ha annyira a személyes skillre vagy kíváncsi, menj kvakkozni, ut-zni, csézni, codozni, de TF2-ben nem az a cél hogy omgbfgsaucepro legyél... szóval ezek a nagyokos pyro ellenesek kicsit gondolkozhatnának.
ui: ha kijön minden kasztra az update, akkor minden kaszt noob lesz?(mert amikre eddig kijöttek, mind noob lett) na akkor mit fognak mondani ezek a hiperultramegaprok? akkor melyik kaszttal lesznek? 😄 amúgy az itemsnél 3 slot van (egy alap fegyó, 1 achis és 1 üres). remélem jönnek ki még itemek.
ez hogy távolabbról felgyújt a másik, mint ahogy én tudnám, sztem ez csak a perspektíva miatt van. vagy valami tudatalatti miatt (hosszabbnak tûnik a táv v ilyesmi)
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
kifogás.cfg
Pszt.
Pszt.
biztos vagy ebben?
csak egy idézet:
Я » Janóóó « h4.hu : menj már a faszba rohadt kis pöcs. a kurva élet faszát hogy csak egy gombot bírsz nyomni
Я » Sniper « h4.hu : ro.hadt egygombos kis pöcs
Dr. House : XD
Я » Janóóó « h4.hu : fasszopóóóóófasszopóóóóó
Pápa : mér mással hány gmbot nyomsz h öljéé?
Dr. House : juj
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=0p0kMItAP2U&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=WzJWyvnWjXc&fmt=22
http://www.youtube.com/watch?v=XM0Np_fVX-g&fmt=22
http://www.youtube.com/watch?v=H9T_kvDvQnY&fmt=22
http://www.youtube.com/watch?v=_LHw9M1wdVE&fmt=22
Kerestem visszafele de nem találtam
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu