Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
😊 jó hogy vannak akik komolyan veszik xD
HLhez meg van RTS mód 😄DD meg autós is nem is egy :C szal akár xD

@

Zomil
(halkan megjegyzem mielött bárki felkötné magát, ez csupán a valve válasza az idiota elméleteket gyártó játékosoknak)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
istenem...és ezt bevettétek? omg... <#idiota> ezt egy etf2l-es gyerek csinálta poénból, mert eddig elég sok minden kiderült az engine fájlokból

Julius Caesar
megvettem egy team alapú fps-t és egy év múlva MMO lesz belõle. gratulálok VALVe. esetleg half-life-hoz nem adtok RTS updatet? CCS-hez meg autó-szimulátor ptachet?

rühellem is mmo-kat.... <#falbav>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
ugy néz ki teljesen igaza van azoknak akik szerint a valve mmo-t akar csinálni a tf2-bõl
a követekzö sorokat biggyeszetették a forráskódba:

// TF2 MMO
"TF_MMO_LFG" "Looking For Group"
"TF_MMO_Quest1" "You must kill %s1 %s2 to complete this quest."
"TF_MMO_Monster1" "Boars"
"TF_MMO_Monster2" "Rats"
"TF_MMO_Monster3" "Bats"
"TF_MMO_Monster4" "Wolves"
"TF_MMO_Monster5" "Spiders"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
BASSZUS >.<
Aquir
na azért <#ejnye1><#vigyor>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ahaa értem<#pardon1>

Twetr0x
ahaa c-c-c-c-combo breaker!

(vektor téked volt megint >_<😉

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Viktor99
ahaa értem <#pardon1>
csokalaci
ahaa értem <#pardon1>

http://facebook.com/musicleander

Aquir
vagyis nincs semmi levegõ vagy egyéb szimuláció, csak a hullám frekvenciájában és így a hullámhosszban bekövetkezõ változás ami a hullámforrás és a megfigyelõ egymáshoz viszonyított helyzetének változásából adódik

nem, Adobe After Effects-es

Viktor99
Az valami spéci sony vegasos effekt?<#idiota>
Aquir
még nem hallottatok a Doppler effektusról? légellenállás omg

Julius Caesar
ezen felesleges vitázni, tökéletes motor sosem lesz, mindig lesznek bugok és nem élethû modellek. az lenne a legélethûbb ha atomokat számolna (meg elektornokat-kvarkokat), és úgy épülne fel virtuálisan minden, mint a való világban. majd a 128000000000000000000000000000000 magos, 200000000000000petaherzes procik tudják követni és szimulálni ezt 800x600-ban, minimumon, 2 pyroval egy 256x256-os szobában, avg ~20fps-sel <#nevetes1>

armageddon666
Hát én úgy látom hogy a lángcsóva "darabosan" jön ki a fegyverbõl. ezek a darabok távolodnak a kiindulási pontjuktól egy fix sebességgel (illetve csökken a sebzésük és talán nõ a térfogatuk). Na most ha futunk elõre, akkor az új "csóvadarabok" kiindulási pontja elõrébb kerül, ez azt eredményezi hogy rövidebb lesz a csóva. Ha hátrálunk akkor ugyanez van csak fordítva... szal én nem látok benne semmi fizikát :C

A tûnek a ballisztikája már sokkal érdekesebb ^^

@

ZseniálisTeknős
Szimulálja a légellenálást.....vagy te hogy magyaráznád meg? A motorban a fizika hatását az elõre leprogramozott dolgokat jelenti (karakterek sebessége, rongybaba effektek, tûlövedék ballisztikája stb.) <#awink> És amit leírtam, az úgy van, próbáljátok ki :-)

2008. június 20-a Pyro update óta vissza lehet fújni a L3 Sentry rakétáit. Durván egy év alatt egyszer láttam olyat, hogy valaki ezzel robbantotta fel a sentryt <#vigyor3>

Ráadásul a sentry által kilõtt 4 rakéta csak egyetlen lövedéknek számít, aminek a sebzése 30-50 körül van. Így ha ezt visszalövöd a flamethrowerrel, akkor csak annyit sebzel rajta, mint amennyi a visszafújt lövedék eredeti sebzése lett volna, ha eltalál valakit.

Az meg enyhén szólva is durva, hogy a véglegesen törlést csak tesztnek szánták...most tényleg nem értem a fejlesztõket.

armageddon666
nem azt mondtam hogy nem úgy van ahogy leírta, hanem hogy nem azért van úgy 😊 a Source motor nagyon jó, de azért ilyeneket nem tud mint LÉGELLENÁLLÁS 😄 még... (majd a SourceEngine2 😄)

@

z99999
hát aki törli az meg is érdemli 😄
amugy meg asszem update-kor visszaadják mind

Pszt.

Narxis
"Nem lesz ez RPG." <#eplus2><#vigyor>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sonic syndicate
http://totaltf.hu/hirek/2009-04-30_robin_walker_interju/

Julius Caesar
once an item deletetd never can be re-earned. (most updateltem tf-et). azt a kuv... most esett le. ezek nómálisak? fizetek egy gammáért és never re-earned. fasza!!!!

Julius Caesar
igen, jozing/dzsozi = Gaivs Ivlivs Caesar (amelyik accról most írok), bizonyos okoból nevet váltottam(ez nem publikus). szóval ja, mostantól ezen a néven futok.

amúgy cozrce-ban havok van (egy régebbi verzió) és anno HL2-ben minimum akkora szenzáció volt, mint mostanában crysis grafikája és fizikája, vagy stalker AI-a. ráadásul asszem orange boxban még kicsit pofozgatták is. szó sincs róla, hogy sehr moderner, de azért az igaz, hogyha pyroval visszafele futva lõsz, akkor hosszabbodik a csóva.
ron ragm: igen, csak neked új 😛. én is kb 3-4 hónap után láttam tf2 wikián mint tipp. szóval sokáig én se tudtam. amúgy neház pont jókor elkapni, jó irányba lõni. nekem asszem jó ha x-4x sikerült eddig.

Narxis
Törekszik a realitásra. Amit leírt én is tapasztaltam és logikus, hogy ha hátrafele szaladok pyroval akkor elkapja a láng az üldözõmet.

armageddon666
hát azért túlzás hogy fizika, mert erõsen kétlem hogy source motorban ilyenek lennének hogy légellenállás ^^

@

Aquir
azt eddigis tudtam hogy visszafújja...

Ron Ragm
a kezdõ píro és a tapasztaltabb pyro kb ugyanannyit öl, a különbség annyi hogy az utóbbi kevesebbet hal.

Amúgy csak nekem új hogy a lvl 3 sentry rakétája visszafújva arra egybõl megöli azt?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

ZseniálisTeknős
Pyronál közrejátszik a fizika is...

Tehát ha két noobultralowcsicskapyro szembekerül egymással, akkor aki hátrál a másik elõl nagyobb eséllyel kicsinálja azt, aki õt üldözi (még akkor is, ha a hátrálás sebessége lassabb). Miért?

A lángszóróból kicsapó láng futás közben rövidül, köszönhetõen a levegõ ellenállásának. Aki hátrál, annak a láncsóvája pedig meghosszabodik. Hasonló igaz az oldalazásra is.

A fenti példa nem csak pyros vs. pyro felállásra, hanem pyro vs. minden más kasztra is érvényes.

Pyro pedig egyáltalán nem noob kaszt, habár tény, hogy kezdõknek könnyen használható. Viszont a kezdõ pyrokat szinte minden kaszttal könnyedén ki lehet csinálni, akinek meg nem megy, az maga is kezdõ, és ne lámázzon. És bármily furcsa, vannak pro pyrok is...

Amit alant maga a nagy római hadvezér írt Jozing álnéven :-), azzal pedig csak egyetérteni tudok. Ez kérem csapatjáték a javából.

Julius Caesar
én is így vagyok vele. ha ellenem vannak utálom, de nem szarozom le. ha olyan prõ vagy, én meg leszedlek a nobbcsicskafaszlow pyroval, lehet nem is vagy prõ, hiszen egy egygombos szarlow keszedett, nem?
ha meg kiszednék a kasztot (isten ments!) akkor meg azért menne a nyavalygás, mert unbalanced meg spy ellen nincs semmi meg anyámkínja.bentvan, tessék ezzel élni. TEAM fortress, tessék csapatban nyomni. ha annyira a személyes skillre vagy kíváncsi, menj kvakkozni, ut-zni, csézni, codozni, de TF2-ben nem az a cél hogy omgbfgsaucepro legyél... szóval ezek a nagyokos pyro ellenesek kicsit gondolkozhatnának.

ui: ha kijön minden kasztra az update, akkor minden kaszt noob lesz?(mert amikre eddig kijöttek, mind noob lett) na akkor mit fognak mondani ezek a hiperultramegaprok? akkor melyik kaszttal lesznek? 😄 amúgy az itemsnél 3 slot van (egy alap fegyó, 1 achis és 1 üres). remélem jönnek ki még itemek.

ez hogy távolabbról felgyújt a másik, mint ahogy én tudnám, sztem ez csak a perspektíva miatt van. vagy valami tudatalatti miatt (hosszabbnak tûnik a táv v ilyesmi)

Narxis
Ja, ok.<#vigyor5>

Twetr0x
félreértesz, nekem nincs bajom a pyrokkal. Másoknak van az elõzõekhez hasonló véleménye.

Viktor99
Értelmes õ, csak rühelli a pyrokat 😄
Nitramk
Ja, látszik hogy értelmes figura.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Viktor99
Janóóó jó fej! 😛
Narxis
Mehetsz te is pyroval, nincs megszabva, hogy melyik kaszttal lehetsz.

Narxis
Ez annyira szánalmas. Most aki pyroval játszik az ellen nem mehet pyro? Hagyjuk már. Ugyanígy szokták szidni a kritet is. Meg újabban a scoutot is.

kifogás.cfg

z99999
arról meg ne is beszéljünk amikor pont az a kis pindúr lángcsóvácskácska kap el, amit kb 2 méterre mellettem el lõtt ki, azt utálom a legjobban

Pszt.

z99999
néha én is úgy érzem, mintha legyorsulna a snecie, mikor épp veszem fel a healthpackot hogy eltûnjek a végtelenbe megint megsoroz mintha csak arra várna...rohatt pyrok fuj

Pszt.

sonic syndicate
biztos vagy ebben?

csak egy idézet:

Я » Janóóó « h4.hu : menj már a faszba rohadt kis pöcs. a kurva élet faszát hogy csak egy gombot bírsz nyomni
Я » Sniper « h4.hu : ro.hadt egygombos kis pöcs
Dr. House : XD
Я » Janóóó « h4.hu : fasszopóóóóófasszopóóóóó
Pápa : mér mással hány gmbot nyomsz h öljéé?
Dr. House : juj

motyodlee
én úgy vagyok a pyroval, hogy mikor ellenem van, mindig azt érzem hogy hosszabb lángja van, mert medic létem ellenére legyorsul....bezzeg mikor én vagyok vele, semmi paranormális erõ nem áll mellém -.-

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Twetr0x
Kérdezz meg egy átlagos játékost bárhol :\
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OMGNOOBPYROWM1EGYGOMBOSSZARLOW

Julius Caesar
ez dauer meg az én találmányom. van is errõl videónk (õ szerkesztette, nem én):

http://www.youtube.com/watch?v=0p0kMItAP2U&feature=channel_page

Narxis
Most se az.

Twetr0x
Ez még jóval a pyro update elõtt volt, és akkor még nem volt gáz pyrozni. 😞

Viktor99
sonic syndicate
nem tudom mire gondolsz, de itt van pár:
http://www.youtube.com/watch?v=WzJWyvnWjXc&fmt=22
http://www.youtube.com/watch?v=XM0Np_fVX-g&fmt=22
http://www.youtube.com/watch?v=H9T_kvDvQnY&fmt=22
http://www.youtube.com/watch?v=_LHw9M1wdVE&fmt=22

IcE TeE
Volt egyszer az SG Fórumon egy TF2-es pyro fragmovie ! Nem tudjátok melyik volt ?
Kerestem visszafele de nem találtam

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

sonic syndicate
már megy...