30108
  • Viktor99
    Ugyanmár! Ilyenekre én megyek örömmel! Amúgy Ezeröccá'!
  • armageddon666
    Akkor halt le a szerver, miután Ice játéka valahogy elbaszódott, én meg meguntam a játékot... nincs aki "felstartolja" a szervert... illetve most volt egy kis próbálkozás (thx v3ktor, téged tuti láttalak :)) fel is mentem, de valahogy nem "éreztem" most a játékot :K és nem akartam rontani a hangulatot...

Egyébként le lehet venni a restrictet... szerintem elmúlt már a hype...
  • armageddon666
    :) mostanában megint éldegél a szerver... DSL meg én dolgozunk rajta... és vannak lelkes támogatók... mondjuk sajnos a lelkesség úgy 6 player után jön meg...
  • Rage47
    nemrég vettem én is g9-t, mivel lement az ára
    egy áldás a régi logitech mediaplay után :D
  • donatus13
    Olyat esetleg sg szerón meglehetne próbálni ,hogy levenni ha van még a kaszt limitet mert miután azt bevezették akkor halt ki a szerver csak az a baj ,hogy akkor meg megint menni fog az über lámulás az 5 spy 4 sniper stb:D
  • Lacccca
    Legalább annyira jó mint a TF2 server XDDDDDDDDD
    Habár oda felnéz néha 1-2 admin is :)
  • Viktor99
    Na képzelem! :D
  • z99999
    lol vajon miért?
  • armageddon666
    akkor már tudok neked egy jó szervert ;) ha vannak css ismerőseid reklámozhatod is majd nekik ^^ meg hívhatod őket :D
  • armageddon666
    over9000 dpi

nagyfelbontás... gyors, mégsem rángat... mintha egy alacsonyDPIsnél felteszed 20as sensre... arrébhúzod egy mikronnyit és ugrik 2 centit... over9000dpinél 1es sensre rakod, és finoman megy végig az 1 centin...

normális senzor, megrántod az egeret 30m/seccel, és elindul a kurzor normálisan... gagyi egérnél meg sem moccan, rosszabb esetben visszafele ránt... köztes állapot hogy tök másfele megy :)

ennyiből jók a csodaegerek...

eddigi legkényelmesebb egerem egyébként a Microsoft IntelliMouse4.0E volt :) nagy, döntött kicsit, abszolut balkezes design :) csak elbaszódott és input lag volt rajta :( sőt, néha teljesen beállt... akkor vettem meg az A4Tech X750BF3-t :D meg kaptam új gépet amitől FPS is nőtt... azóta csalónak neveznek... szal lehet abbahagyni a faszságot hogy "hú, gép nem számít, meg egér nem számít...", igenis számít, kurvára vissza tudja fogni az embert...

billentyű nálam random fekete logitech :D eddig valami slimstar volt... jótanács: ne igyél gép előtt miközben vígjátékot nézel... leköptem energiaitallal a billt -.- :) azért van most az ami :D ezzel viszont nem tudok guitar herozni, mert magasan/alacsonyan (attól függ honnan nézzük) vannak az F billek... nagy a pereme :\
  • Viktor99
    Én a régi billentyűzetemet azért cseréltem le, mert kettétört. Tudni illik hogyha én 'ci ideges voltam akkor egy olyan vasgyúrósat basztam rá a billre, aminek ez lett a vége. És még csak most fogom meg venni a css-t :D!
  • Zomil
    nekem is g5-öm van 2éve és nagyon szeretem :)
  • motyodlee
    semmi baj nincs vele, csak le vagyok maradva az egér-dizájn kérdésében :)
  • norbi56
    Nekem is G9 van:)
  • zozyk
    Nem tud többet,de nekem ez a kényelmes.
    Másnak meg gondolom másik....

PL a billentyüzetem egy 1500ft os "kaki",aminél a fontos az volt hogy a nyilak felett legyen egy sáv szabad,a legegyszerübb,legalapabb tipus.
  • kakaoskalacs
    Sima samu egerem van :D 2gomb görgö csokolom :D
  • donatus13
    Őszintén ? semmivel.
  • xxxpaulxxx
    Mivel tudnak többet ezek az egerek?:D
  • ZseniálisTeknős
    G9

Sidewinder szebb, kár hogy élőben még nem tudtam kipróbálni.

De közben rákényszerültem egy görgős Tescos (bocs tesco )egérre, azzal sem ment sokkal rosszabbul. Mondjuk az egeret sem TF2 miatt vettem (akkor még CS:S-t játszottam, na ott tényleg kell a "géémer egér"....).

És most jöhet a flame, lendítsétek fel a topic forgalmát :-)
  • zozyk
    Mi a baj vele?
    Baszomnagy lapát kezem van,ezen fér el normálisan.
    Utálom a bolhafingnyi egereket,amiket a procihütő ventillátora is beszív...(ebben az összes súly bennevan,igaz a jobb kezem olyan mint Popeye-é))
  • motyodlee
  • zozyk
    Nekem meg Microsoft SideWinder

• sonic syndicate
    nekem g5-öm van
  • Aquir
    ez mekkora hülyeség
    én egyszeri egérvásárláskor a Saturnban, mivel több nem is volt belőle, a microsoft wheel mouse opticalból a kirakott bemutatódarabot vittem el(!), mert erre oldalról stabilan rá tudok fogni , pont ez kellett nekem. Méghogy gamer egér, ilyen-olyan bemélyedésekkel az ujjaknak :p :D Persze nyilván nem emiatt hagyta abba, de hát amit tudott felsorolt :P
  • sonic syndicate
    http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=10743074&postcount=15
  • Rage47
    soldier update?
    http://totalgamingnetwork.com/page.php?do=tf2_class_update_soldier_leak
  • Julius Caesar
    Eh? Gamer egeret nem kell venni, de egy 1500 forintossal ugyanúgy lehet játszani... nem az egér teszi a gémert! kodiak is egy 2000 ft-os mikrofos egérrel nyomja mostanában :D

de hát ő tudja.
  • Pio

(aki nem ismerné az eredetit KATTINTSON IDE)
  • EnZsolt
    :Da adfASDSA:DF:SDF:SDF:ASDF:ASDF:
  • sonic syndicate
    sztem a max 1500 körül lehet az FB-s Byte-nak
  • Rage47
    naja :) de akinek 2000órája 1 kaszttal van szted mennyit játszik?:D gondolom mint egy mmo-val
  • xxxpaulxxx
    de öcsém, ez nem egy mmorpg, hogy nah jó... abbahagyom:D:D:D
  • Rage47
    de remélem attól még látjuk még majd. a kockaság nem egyenlő a játszással :)
  • sonic syndicate
    nem is játszott, csak hébe hóba volt steamen
  • Rage47
    de hisz már egyszer írt totaltf-en is, hogy nem játszik többet nem?
  • ollie
    :DDDDDDDD
  • sonic syndicate
  • Viktor99
    Lehet hogy voltak f@sságai de azért jól el lehetett vele hülyülni... :(
    Janóóó végrendelete
  • Narxis
  • Ron Ragm
    Na mi van, ennyire szar a cranetop?