30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Kellybeat #13143 Sziasztok!
Szeretnék tört szeveren játszani a Team Fortress 2 -vel!
Neten találtam már szerókat, csak nem tudom, hogyan kell megoldani a kapcsolódást!
Előre is köszi a segítséget :)! -
#13142 Most volt az elöbb egy olyan, hogy 3an voltak olyan kis szénakupacok (én voltam az egyik) és bebujtunk egy sarokba mind a hárman, aztán ránk állt egy doboz is, elég sokáig kihúztuk csak aztán valami hülye pyro elkezdte csapkodni a dobozt ezért mindenki szétfutott :D -
#13141 Nem tudom melyik volt mert hozzáadtam mind a 3at a listámhoz és az egyikre felmentem ahol volt hely.
Véleményem: Nagyon jó volt a hangulat, nem volt egy segfej játékos se, normálisan lehetett játszani, meg jókat röhögni :D Mondjuk az zavart csak kicsit, hogy nem lehet alakot váltani mint a gmodosban...
Amúgy jó hogy tf2be is bekerült, majd még máskor is felnézek :)
-
#13140 mi egypt pályán úgy nyomtuk ketten voltunk ilyen kandeláberek
lényeg hogy beálltunk mindketten az orruk elé egy másik kandeláberpároshoz, és lényegében észre se vettek minket :)
legjobb ha tábla vagy kémény vagy :D -
Neoncsoves #13139 melyikre? :P -
#13138 Na én most felnézek prophuntra :P -
#13137 ogc azért jó, mert ott a kartelen felgyülemlett feszültséget levezetheted :D
be pyroba w+m1 leragaszt oszt' had szoljon :DDDDDD
én is kiprobáltam haverral ezt a prophunt-ot és tényleg nagyon poénos, föleg mikor egypt szerü pályán egy oszlop!!!! nyeri meg nekünk a meccset :DD -
donatus13 #13136 OGC t ellepték a 6 évesek :((( sajnálom a szervert :D remélem kartel még jó ott már rég voltam de itt az idő oda menni inkább ezek a 6 éves vonyítások nagyon idegesítők megállás nélkül beszélnek :D -
#13135 ez rohattjó, még tegnap mentem rá, ennyit még nem röhögtem :DD -
#13134 Hmm, most nézem, hogy nem tudok fellépni...
Védett, vagy mi fene? -
#13133 Akinek van kedve, az jöjjön föl SG szerverre, én most felnézek :) -
#13132 nálam volt vagy 5 magyar -
#13131 ahol én voltam ott egy orosz, többi angol, aztán avval cseszegették, hogy beszéljen már angolul, mert senki sem érti mit mond -
#13130 nálam csak oroszok voltak de azok töméntelenenül -
#13129 Jó ez a prophunt, de vannak már 8 évesek akik abban lelik örömüket, hogy elmondják a másiknak voice chaten (all talk van) , hogy ki hol van. az ilyenket úgy picsán verném... és ráadásul a rejtőzködő csapatban volt.
amúgy egyik mapon leestem a szakadékban, de ha visszafele nyomtam (S) akkor megállt. ott röhögött mindenki aki spectben volt (nem mondták el, nem volt 8 éves) :D -
#13128 kipróbáltam, tetszett amikor egy benga téglafalként kellett elbújnom sawmill mapen :D
legjobb az volt amikor cp-ként elbujtam a vízesés mögé és majdnem ki is húztam :D
csak sapit ne vegyetek fel akinek van skótra, mer látják a többiek -
#13127 tesco, komolyan használd azt a sz*ros válasz gombot, nemtom mire válaszolsz. -
#13126 2. -
#13125 ezt meglesem ha lesz rá affinitásom, kösz az infót.
[logiteh] vagy [lodzsiteh]? -
#13124 az mi? :D -
#13123 ez rohadt jó, megyek is próbálni, kösz twetrox:D tesco hsz-ét ignoráltam egyébként.... :D -
#13122 hú ez jól néz ki, biztos kipróbálom :D -
#13121 Ilyenröl nem is hallottam O.o -
#13120 jó azt vágom, csak azt nem hogy mit akartál vele XD -
#13119 jó volt, csak volt letölthető hud kiegészítő, ami minden játékost minimapen mutatott... :( -
#13118 Nem kell egyikböl a másikba ugrálni, csak ha esetleg lelepleztek elfutsz és ha kicsit leráztad öket alakot váltasz, máris eltudsz megint bújni. Igenis jó volt az a prophunt...
-
#13117 vízzel elolthatod magad
abban nincs poén, hogy egyik tárgyból a másikba ugrálsz, míg egy pálmafával próbálj meg elrejtőzni egy egypt stílusú pályán :D -
#13116 Hát nekem nagyon nem tünik jobbnak/mókásabbnak... ott az Evel felvehetted a pályán lévö tárgyak alakját és elbujhattál stb... itt meg ellepik a pyok az egész pályát, tárgy is alig van aminek álcázhatnád magad és ha meggyujtanak akkor vége számodra... -
#13115 mert annál jobb, mókásabb, és menj, próbáld ki -
#13114 Ha most, hogy belenlztem a vidibe látom nem hozza a gmodos prophunt hangulatot... -
#13113 Lol? TF2ben is? Jajj de jó :D Gmodban játszottam prophuntot és nagyon jó volt. Majd teszek itt is próbát ha nem bugos... -
#13112 Najó, legyen on! Tesco már írt róla, de én kifejtem egy kicsit bővebben.
Egy ember csinált egy a gmodból már ismerős prophunt nevű játékmódot.
A piros csapat tagjai véletlenszerű tárgyakként mozoghatnak a pályán, és az a céljuk, hogy túléljék a kört. A kék csapat tagjai mind pyroval vannak, és meg kell találniuk a piros csapatot.
Ha egy pyro lő / üt, akkor sebződik. Ha lefúj valakit airblasttal, az nem tud mozogni egy ideig. Ha piros vagy, akkor a jobbgomb nyomvatartásával meg tudod nézni, hogyan látnak téged kívülről!
Ha pyroként átmész a control pointon, visszatöltődik az életed, ha tárgyként, akkor megváltozik a tárgy amivel vagy.
Videó:
Szerverek:
Egyes szerver
Kettes szerver
Hármas szerver
Happy Hunting! -
#13111 Ok, te tudod. Akkor scrollozok csak, mert nekem kínai az ilyen mint pl. #13105 -
#13110 és mégis miröl beszéljünk?
kezdjük el megint, h a pyromedichevy mekkora szarmakker egygombos kaki?
egy értelmes témárol normális hangnembe folyik a beszélgetés, ez egy közösségi fórum az ilyen "kitekintésekkel" semmi baj nincs attól, h felülre TF2 van irva nem jelenti azt, h a téma csak az lehet
persze vannak határok, de 1oldal erejéig szvsz bőven belefér a topicba
amugy is az egér téma is szorosan kapcsolodik a játékhoz mivel anélkül problémás irányitani... -
#13109 Csak úgy szólok, hogy ez tf2 topik. Itt magyarul kéne beszélni és a tf2röl. -
#13108 a [ ] a fonetikus kiejtést jelenti. de a fonetikus jeleket nem tudom, sem a bill kombinációt, ugyh leírtam magyar fonetikával. -
#13107 gondolom kiejtés -
#13106 ez kinek? :D meg mi ez a logiteh lodzsitek ? -
#13105 Amúgy az [logiteh] vagy [lodzsiteh]? nekem A4Tech glaser x6-60d van. 2 gomb, görgő, duplaklikk. meg megy üvegen. állítólag 1000 dpi-s. -
#13104 81.19.212.48:27019
81.19.212.48:27029
81.19.212.48:27028
HideNSeek/PropHunt