30108
  • Kellybeat
    Sziasztok!
    Szeretnék tört szeveren játszani a Team Fortress 2 -vel!
    Neten találtam már szerókat, csak nem tudom, hogyan kell megoldani a kapcsolódást!
    Előre is köszi a segítséget :)!
  • jackcsabi
    Most volt az elöbb egy olyan, hogy 3an voltak olyan kis szénakupacok (én voltam az egyik) és bebujtunk egy sarokba mind a hárman, aztán ránk állt egy doboz is, elég sokáig kihúztuk csak aztán valami hülye pyro elkezdte csapkodni a dobozt ezért mindenki szétfutott :D
  • jackcsabi
    Nem tudom melyik volt mert hozzáadtam mind a 3at a listámhoz és az egyikre felmentem ahol volt hely.

Véleményem: Nagyon jó volt a hangulat, nem volt egy segfej játékos se, normálisan lehetett játszani, meg jókat röhögni :D Mondjuk az zavart csak kicsit, hogy nem lehet alakot váltani mint a gmodosban...
    Amúgy jó hogy tf2be is bekerült, majd még máskor is felnézek :)
  • z99999
    mi egypt pályán úgy nyomtuk ketten voltunk ilyen kandeláberek
    lényeg hogy beálltunk mindketten az orruk elé egy másik kandeláberpároshoz, és lényegében észre se vettek minket :)
    legjobb ha tábla vagy kémény vagy :D
  • Neoncsoves
    melyikre? :P
  • jackcsabi
    Na én most felnézek prophuntra :P
  • Zomil
    ogc azért jó, mert ott a kartelen felgyülemlett feszültséget levezetheted :D
    be pyroba w+m1 leragaszt oszt' had szoljon :DDDDDD

én is kiprobáltam haverral ezt a prophunt-ot és tényleg nagyon poénos, föleg mikor egypt szerü pályán egy oszlop!!!! nyeri meg nekünk a meccset :DD
  • donatus13
    OGC t ellepték a 6 évesek :((( sajnálom a szervert :D remélem kartel még jó ott már rég voltam de itt az idő oda menni inkább ezek a 6 éves vonyítások nagyon idegesítők megállás nélkül beszélnek :D
  • Aquir
    ez rohattjó, még tegnap mentem rá, ennyit még nem röhögtem :DD
  • EnZsolt
    Hmm, most nézem, hogy nem tudok fellépni...

Védett, vagy mi fene?
  • EnZsolt
    Akinek van kedve, az jöjjön föl SG szerverre, én most felnézek :)
  • Rage47
    nálam volt vagy 5 magyar
  • motyodlee
    ahol én voltam ott egy orosz, többi angol, aztán avval cseszegették, hogy beszéljen már angolul, mert senki sem érti mit mond
  • z99999
    nálam csak oroszok voltak de azok töméntelenenül
  • Julius Caesar
    Jó ez a prophunt, de vannak már 8 évesek akik abban lelik örömüket, hogy elmondják a másiknak voice chaten (all talk van) , hogy ki hol van. az ilyenket úgy picsán verném... és ráadásul a rejtőzködő csapatban volt.
    amúgy egyik mapon leestem a szakadékban, de ha visszafele nyomtam (S) akkor megállt. ott röhögött mindenki aki spectben volt (nem mondták el, nem volt 8 éves) :D
  • z99999
    kipróbáltam, tetszett amikor egy benga téglafalként kellett elbújnom sawmill mapen :D
    legjobb az volt amikor cp-ként elbujtam a vízesés mögé és majdnem ki is húztam :D
    csak sapit ne vegyetek fel akinek van skótra, mer látják a többiek
  • Rage47
    tesco, komolyan használd azt a sz*ros válasz gombot, nemtom mire válaszolsz.
  • Rage47
    2.
  • Julius Caesar
    ezt meglesem ha lesz rá affinitásom, kösz az infót.

[logiteh] vagy [lodzsiteh]?
  • sonic syndicate
    az mi? :D
  • Rage47
    ez rohadt jó, megyek is próbálni, kösz twetrox:D tesco hsz-ét ignoráltam egyébként.... :D
  • motyodlee
    hú ez jól néz ki, biztos kipróbálom :D
  • jackcsabi
    Ilyenröl nem is hallottam O.o
  • armageddon666
    jó azt vágom, csak azt nem hogy mit akartál vele XD
  • Twetr0x
    jó volt, csak volt letölthető hud kiegészítő, ami minden játékost minimapen mutatott... :(
  • jackcsabi
    Nem kell egyikböl a másikba ugrálni, csak ha esetleg lelepleztek elfutsz és ha kicsit leráztad öket alakot váltasz, máris eltudsz megint bújni. Igenis jó volt az a prophunt...
  • sonic syndicate
    vízzel elolthatod magad

abban nincs poén, hogy egyik tárgyból a másikba ugrálsz, míg egy pálmafával próbálj meg elrejtőzni egy egypt stílusú pályán :D
  • jackcsabi
    Hát nekem nagyon nem tünik jobbnak/mókásabbnak... ott az Evel felvehetted a pályán lévö tárgyak alakját és elbujhattál stb... itt meg ellepik a pyok az egész pályát, tárgy is alig van aminek álcázhatnád magad és ha meggyujtanak akkor vége számodra...
  • sonic syndicate
    mert annál jobb, mókásabb, és menj, próbáld ki
  • jackcsabi
    Ha most, hogy belenlztem a vidibe látom nem hozza a gmodos prophunt hangulatot...
  • jackcsabi
    Lol? TF2ben is? Jajj de jó :D Gmodban játszottam prophuntot és nagyon jó volt. Majd teszek itt is próbát ha nem bugos...
  • Twetr0x
    Najó, legyen on! Tesco már írt róla, de én kifejtem egy kicsit bővebben.

Egy ember csinált egy a gmodból már ismerős prophunt nevű játékmódot.
    A piros csapat tagjai véletlenszerű tárgyakként mozoghatnak a pályán, és az a céljuk, hogy túléljék a kört. A kék csapat tagjai mind pyroval vannak, és meg kell találniuk a piros csapatot.
    Ha egy pyro lő / üt, akkor sebződik. Ha lefúj valakit airblasttal, az nem tud mozogni egy ideig. Ha piros vagy, akkor a jobbgomb nyomvatartásával meg tudod nézni, hogyan látnak téged kívülről!
    Ha pyroként átmész a control pointon, visszatöltődik az életed, ha tárgyként, akkor megváltozik a tárgy amivel vagy.

Videó:

Szerverek:

Egyes szerver
    Kettes szerver
    Hármas szerver

Happy Hunting!
  • jackcsabi
    Ok, te tudod. Akkor scrollozok csak, mert nekem kínai az ilyen mint pl. #13105
  • Zomil
    és mégis miröl beszéljünk?
    kezdjük el megint, h a pyromedichevy mekkora szarmakker egygombos kaki?

egy értelmes témárol normális hangnembe folyik a beszélgetés, ez egy közösségi fórum az ilyen "kitekintésekkel" semmi baj nincs attól, h felülre TF2 van irva nem jelenti azt, h a téma csak az lehet

persze vannak határok, de 1oldal erejéig szvsz bőven belefér a topicba

amugy is az egér téma is szorosan kapcsolodik a játékhoz mivel anélkül problémás irányitani...
  • jackcsabi
    Csak úgy szólok, hogy ez tf2 topik. Itt magyarul kéne beszélni és a tf2röl.
  • Julius Caesar
    a [ ] a fonetikus kiejtést jelenti. de a fonetikus jeleket nem tudom, sem a bill kombinációt, ugyh leírtam magyar fonetikával.
  • motyodlee
    gondolom kiejtés
  • armageddon666
    ez kinek? :D meg mi ez a logiteh lodzsitek ?
  • Julius Caesar
    Amúgy az [logiteh] vagy [lodzsiteh]? nekem A4Tech glaser x6-60d van. 2 gomb, görgő, duplaklikk. meg megy üvegen. állítólag 1000 dpi-s.
  • sonic syndicate
    81.19.212.48:27019
    81.19.212.48:27029
    81.19.212.48:27028

HideNSeek/PropHunt