30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#13343 kaszt limitre visszatérva sztem egy nagyon jó dolog... pl. ma voltam külföldi pubon és a csapatunk haladt előre minden menetet nyertünk aztán pedig pillanatok alatt elbuktuk az egész mapot mert rajtam kivül lett hirtelen még plusz 4 sniper és 1 spyból lett 3.... tehát 12-ből volt 8 support class (medic nélkül) :D mellesleg érdekes nekem nem okoz problémát... :/ mindig tudok bármivel menni amivel akarok ... vagy ha nem akkor ugyis van 2. 3. kasztod vagy ami kell a csapatba... mer láttam irták hogy ember nem tud menni azzal amivel akar :D érdekes egyszer nem okozott problémát hogy azzal menjek amivel akarok ^^ -
#13342 Én még azt is hülyeségnek tartom... Max az önhilelő medic!
(Nem azt irtam hogy használható, hanem hogy ÖTLETES) -
#13341 egyedül a csúszó sapper lenne használható, többitől túl imba lenne szerintem -
#13340 Na ebben vannak ötletes dolgok
-
#13339 Igen láttam, hogy az elérhetőseidet odaadtad, de mivel itt folytatod tovább nekem is ezt kell tennem, hogy tisztázzuk a dolgokat.
A logban azért turkáltam, mert ezt hoztad fel indoknak, hogy milyen bunkók járnak a szerverre és gondoltam a többiek lássák, hogy hogyan is volt ez a dolog.
A kasztlimit olyan dolog, hogy vagy tetszik vkinek vagy nem. A legnagyobb előnye, hogy megteremti a harmóniát és élvezhetőbb játékot produkál, mint ha mindenki csak f@szkodik és a csapat tele van spyokkal, pyrokkal és sniperekkel.
A másik fő dolog, hogy a szavaimat teljesen kiforgatod, hogy rosszabb fényben tüntesd fel ezt az egész históriát, mint ami.
A nocrit egy olyan opció amit bármely szerver tulajdonos betehet, nem vmi túl misztifikált dolog. Ugyanis vannak olyan emberek akik lassan 2 éve játszanak a játékkal és ráuntak a critre.
Szerinted csak azért lett kikapcsolva, mert idegesített, hogy vki lecritelt? Vagy szerinted, mi critelhetünk, ha kivan kapcsolva csak más nem? Elmondom, hogy olyankor mi sem kapunk random critet.
A témán nem lovagolok, hanem leírom a véleményem, mint ahogy azt te is teszed, hogy ne csak az egyik oldal nyilvánuljon meg.
A makk dolgot nem a véletlen találatokra értem, hanem a véletlenszerű critre. Az airshothoz tudás kell és gyakorlat, a crithez ezekre nincs szükség!
Ki mekkorákat makkolgat?! Loool, ezt most nem mondod komolyan, a játék része, esetleg a pyrot nem tiltjátok ki? Vagy a demot mert mekkora makkairshotokat lehet vele lőni. Akkor ebből arra következtessek, hogy ha titeket kriteltek le, akkor makk, ha ti kriteltetek akkor skill? Mert nekem ebből az jött le, hogy aki kritel, az DIREKT kéri a kritet, vagy nem is tudom. Ugyanannyi az esélyed, hogy te is makkolsz egyet. Ja és ne büntessetek meg senkit, már eleve ez a hozzá állás kínzás.
Remélem ezt te se nagyon hiszed el, mert ezzel csak a sz@rt dagasztottad tovább. Igazságalapja NULLA!
Az alltalk manapság ritka, hogy megy szinte soha...
A lényeg, hogy nem gond ha nem jársz hozzánk, parasztok más hol is vannak, máshol is jól fogod magad érezni. De legalább volt vmi értelme a beszélgetésünknek. Megindokoltad 1-2 állításodat én meg tisztáztam a dolgokat, így már legalább egál! -
#13338 Látom arroganciád van, és ha sértésnek vettem, akkor mi van? A kasztlimit meg nem tetszik, mert nem lehetek azzal amivel akarok. Utálom, ha korlátok közé szoírítanak egy isten verte játékban... Ja és ez public, hogy a fakkba hozod ide a wart? Képzeld, Cod4-be meg mégmásképp van a war. Igen, kaptam már durvábbakat, de egy nickname-en lovagolni, na az már tényleg a legalja (Ha caesar nem volt császár, akkor az említett illető a műveletlen, nem én...). Tudopm hogy kartelen is van egy-két sültparaszt, de ne ez legyen a mentség. Bocs, de nekem nem tetszik az ARGO, elmondtam már hogy miért, megírtam elérhetőségemet, ha tovább szeretnél lovagolni a témán ott jelentkezz... Most ott tartok, hogy nem szívesen megyek egy hunagrisztáni szerverre. Tudod nekem a kéthavonta 10 perc is elég a szerveretekből. Ki mekkorákat makkolgat?! Loool, ezt most nem mondod komolyan, a játék része, esetleg a pyrot nem tiltjátok ki? Vagy a demot mert mekkora makkairshotokat lehet vele lőni. Akkor ebből arra következtessek, hogy ha titeket kriteltek le, akkor makk, ha ti kriteltetek akkor skill? Mert nekem ebből az jött le, hogy aki kritel, az DIREKT kéri a kritet, vagy nem is tudom. Ugyanannyi az esélyed, hogy te is makkolsz egyet. Ja és ne büntessetek meg senkit, már eleve ez a hozzá állás kínzás. Viszont az alltalkot múltkor nem halottam (vagy csak kuss volt a kékenél), ami már haladás, mert nem hallom hogy a másik csapatban éppen hatan röhögnek a hetedik böfögésén (Ezt most ne vegyétel magadra, csak maga az alltalk általában ilyen).
Ennyi a történet. Majd egyszer felnézek. -
#13337 bár már lejjebb írtam ezt -
#13336 igazából az sg szerver hibája az, hogy nincs elég aktív admin -
#13335 Ez lol :D
Sztem hagyjátok az argosokat, jó kis szerver, példát vehetnének az sg-sek róla. Mondom ezt úgy, hogy pár hónapja még utáltam, mert hülye emberek jártak fel és állandóan alltalk volt - tiszta idegesítő volt sztem. -
#13334 A ti szervereteken többször volt már hogy sniper voltam csak soldiernek írt, így 3 csipa volt a csapatban mikor 2 a classlimit :D -
#13333 Jaja, kurvára. Ha már félig van a szerver akkor bizony belekényszerít. Nem kell itt védeni, elég ha a fenti szavazást megnézed, eléggé megosztja a játékosokat, de csináljátok csak. Nem érint, nem járok argora. Kartellen zavar. -
#13332 A kasztlimit nem kényszerít bele semelyik classba, hanem kikényszerít belőle, ha a limit betelt. Látom kenitek a kasztlimitet... :D -
#13331 Utána néztem a logban, hogy még is mi volt az az incidens ami vérig sértett és az admin nem tett semmit...
L 08/02/2009 - 21:44:30: "Julius Caesar<1015>" connected
L 08/02/2009 - 21:45:42: "Julius Caesar<1015> say "cs"
L 08/02/2009 - 21:45:44: "Kjubi<1001> say "cs"
L 08/02/2009 - 21:45:47: ".:ÐЯ.oEtKeЯ:..:hts:.[>!<"]<999> say "cs"
L 08/02/2009 - 21:45:47: "inf.fm³<1012> say "hi"
L 08/02/2009 - 21:45:54: "Kjubi<1001> say "nézzétek, má egy császár is itt játszik"
L 08/02/2009 - 21:45:58: ".:ÐЯ.oEtKeЯ:..:hts:.[>!<"]<999> say "XD"
L 08/02/2009 - 21:46:07: "Julius Caesar<1015> say "nem egy"
L 08/02/2009 - 21:46:09: "Julius Caesar<1015> say "hanme A"
L 08/02/2009 - 21:46:24: "Kjubi<1001> say "bocs july"
L 08/02/2009 - 21:46:24: "Kjubi<1001> say ":D"
L 08/02/2009 - 21:46:25: ".:ÐЯ.oEtKeЯ:..:hts:.[>!<"]<999> say "jaj, azt ismerem"
L 08/02/2009 - 21:49:25: "Julius Caesar<1015> disconnected (reason "Disconnect by user.")
Ha mindenkit minden baromságért, főleg viccelődésért büntetnénk (és más szerverek is így tennének) a szerverek üresen állnának! Az más kérdés, hogy Caesar az életében nem volt császár, de ezzel téged rommá sértettek... Felmerül a kérdés milyen irtózatos eszközhöz kellett volna nyúlnunk? Milyen ókori kínzáshoz, hogy mindezt megtoroljuk?
A nocrites és kasztlimites dologra visszatérve. A kasztlimitet gondolom nem kell magyaráznom, ugyanis annak köszönhető, hogy a csapatok ki vannak egyensúlyozva és a támadók nem 5 spyból, 3 pyroból és 2 sniperből állnak.
A nocrit pedig azt a célt szolgálta, hogy a játék ne csak arról szóljon, hogy ki mennyire ontja a critet és mekkorákat makkol (nézz meg egy wart nem sűrűn látsz critet kivéve a speciális felszerelésekkel). Egyébként a nocrites szerveren mutatkozik meg igazán pl. a kritzkrieg igazi ereje. Nálunk nem hlstatx fut, így a kpd-s baromságnak túl sok köze nincs az igazsághoz!
Manapság pedig nem nocrit van. hanem pálya eleje crit szavazás, így a jelenlévők többségének szájíze szerint alakul ez a kérdés.
Utolsó bekezdésedre a válasz:
Csak megsúgom kasztlimit a Kartelen is van, anyázás pedig sajnos mindenhol a vicc ebben csak az , hogy 2 havonta feljössz 10 percet játszani és osztod az észt. Mondjuk akkor megértelek, ha a fent említett "beszólásnál" nem kaptál még durvábbat más szerveren... (persze ez kizárt). A kezdőket pedig nem jellemző, hogy szapulnánk vagy bármi egyéb.
----------------------------------------------------------------
Narxis: #13324
Madarat tolláról, klánt szerveréről...
Ha ez igaz lenne, az a klán amely üzemeltet egy szervert a legnagyobb szarláma lenne a földön, mivel csak megsúgom, hogy a feljáró emberek nem biztos, hogy minősítik az adott klánt. BTW még olyat nem láttam, hogy a vki szidja itt a Cali klánt pedig szerintem aki már játszott ott, tudja megfordul mindenhol egy-két paréj... -
HIS #13330 "Az adott kasztba belekényszerített játékos meg úgy se fog ott maradni, hogy megtanuljon vele játszani, inkább elmegy másik szerverre ahol a kedvencébe állhat"
ez teljesen igy van!
-
#13329 Bocs, neokonzervativizmus akart lenni -
#13328 Én is a kasztlimit ellen vagyok. Ha valaki ennyire taktikázni akar és kiosztani mindenkit, hogy melyik kasztba álljon az menjen warozni. Pubon ilyenekkel foglalkozni értelmetlen és felesleges. Belekényszerítenek egy szerencsétlent olyan kasztba amivel lehet még nem is játszott vagy nagyon keveset, ugyanott vagyunk mikor mindenki 1-2 kasztba tömörül és ezért veszít a csapat. Az adott kasztba belekényszerített játékos meg úgy se fog ott maradni, hogy megtanuljon vele játszani, inkább elmegy másik szerverre ahol a kedvencébe állhat.
De ha valakinek az a célja, hogy egy üres vagy alig kihasznált szervert tartson fent, lelke rajta. Engem nem érdekel, nem fogom megmondani senkinek, hogy mit csináljon a szerverével. Csak ha már témánál vagyunk akkor leírtam a véleményem. :-) -
#13327 Én kasztlimit ellenes vagyok. A hülye csapat veszítsen... Valakinek gyengének kell lennie, és ha ennyire keták akkor lelkük rajta. Sosem értem, legközelebb a frageknek is egyenlőnek kell lenniük? Eh...Nem sokan ismerik itt a konzervativizmus fogalmát. Az ellenőrzést ki kell vonni, és hagyni az embereknek hogy bologuljanak. Ezt a tf-ben is így gondolom. -
#13326 Az milyen idegesítő mikor 4012012301-0-ba vernek mert 1 sniper darál, de 12 sniper már gáz :) -
HIS #13325 kasztlimit tényleg idegesitő tud lenni....nem mehet az ember avval amivel akar.... -
#13324 Madarat tolláról, klánt szerveréről... -
Neoncsoves #13323 ez jobb -
#13322 deszar :D -
Neoncsoves #13321 Csak tudod, külföldön ritkábbak az ilyen szerók. tehát max 30%uk ilyen. Magyar TF2 szerókat, sőt CS szerókat is nézve: 90% körül van az ilyen beszólogatós szerverek aránya... -
#13320 Szvsz kilogiázhattad, hogy ugyan ezen a néven játszok steamen (Julius Caesar). És igen, nem kötelező oda feljárni, nem is járok oda, ettől függetlenül másokat óva intek, illetve elmondom. Nekem nem tetszik például, hogy az argósok a kezdőkkel olyanok amilyenek, pár hónapja voltam fent és egy kezdőt szapultak. Felmentem, talán pár napja (szombaton vagy vasárnap) és valaki nyomban nekem ugrott, hogy miért ez a nevem. Ez a nevem, neked nem tök mindegy? Ha nem argós volt, akkor is volt ott egy argós, akinek nyilván van valami adminisztrátori joga, vagy kontaktja, de még jobb ha csak a megjelenésével gátat vet ezeknek a beszólogatásoknak. A ti dolgotok lenne, hogy ezeket az egyéneket kiszűrjétek, mert ha ti bele is adtok anyait-apait, ezek lerontják a szerver hírnevét, ami az ARGO címszó alatt fut. Persze ti bérlitek a szervert, nem az én pénzemből megy, de én biztos rendet tartanék. Legalább ha van ott egy argós, ne nézze csak úgy hogy a játékosok anyázzák egymást, egy ejnye-bejnyét ejtsen el meg írjon be egy fekete pontot.
Szóval nekem elég volt 5 perc ebből a társaságból, és leléptem, és ha hozzáadom hogy régen is voltak már rossz tapasztalataim, egy darabig biztos nem nézek fel és negatív véleményen leszek. Nem tudom, de nem is olyan régen még nocrit és kasztlimit is volt, mert a kis n00bok az überprőket lekirtelték és ez így nem jó, mert elszarja a kpd-t. Szánalmas....
Névtelenül könnyű szart dobálni, de úgy gondolom, hogy ez se nekem, se nektek nem akkora ügy, hogy ne aludjunk éjjel, mert ez csak egy játék. Sajnos az internet előnye és hátránya az anonimitás, ezt el kell fogadni. Most hogy meg indokoltam nekem miért nem jó az ARGO és miért szidom, remélem tesztek valamit annak érdekében hogy ez változzon és ha 2 hónap múlva megint felnézek, mást tapasztaljak és szeressek oda járni. Ha meg a többségnek nokrit, kasztlimit kell meg anyázás, hát akkor majd járok máshova, ezen igazán nem múlik, mert van még több ezer nyomorult szerver. Persze attól függ, mi a cél.
-
#13319 Tegnap CSztem külföldiekkel... ott is van szint, szal nem csak a magyarok ilyenek...
"Csalsz!
Már miből gondolod hogy csalok?
Mert AWPvel játszol"
... szal a szint ott is megvan :D aztán jött a tipikus WH, AIM, etc... -
Neoncsoves #13318 Nekem nincs bajom a mARGOsokkal [bocs Bigpapa nem tudtam kihagyni:)] arról nem ők tehetnek, hogy milyen taplók járnak/nem járnak a szerverükre. Igaz, rég voltam fent szerójukon, mert manapság túl prők hozzám képest az ottani emberek. Kartelen is a folytonos pofázás megy, vannak a statbuzi "félistenek" akik első 3ban benne vannak és verik rá. OGC-n az 5 éves gyerekek sikítoznak. Ok, nem baj, játsszon. De amikor elkezd kurvaanyázni mert nem healelem, mert mással töltöttem fel az übert és vele megyek be a sűrűbe... na az már irritáló. Egyébként kibaszottul érdekes, mivel minden játékban ilyen a magyar scene... CoD4ben ugyanez: lelövöd, HAX,CSITER, Ú KURVA ANYÁD!... felmész Német szerverre, lelőhetsz egymás után akár 10 embert, akkor se írogatnak... Tisztelet a kivételnek persze. De általában a kivétel lelép egy ilyen szerverről, ahol írogatnak, hogy csíter.Haveromnak már magyarfóbiája van játékokban, pont az ilyenek miatt. Egyelőre én hiszek abba, hogy a magyar scene-ből még lehet valami, de ahhoz nagyon sokat kéne még fejlődni. A szervertulajoknak valahogy meg kéne oldaniuk ezeket a problémákat. De amíg van [HUN] Pistike szervere pwd by: szomszéd bácsi, addig esélytelen mindenféle változás, mert Pistike nem fogja kirúgni a 8-10 éves haverjait akik lehúzzák a szervert. -
#13317 Persze nincs ezzel gond, nem kell mindenkinek ugyanazon a véleményen lennie. A hozzászólásomat leginkább Caesar nagymesternek címeztem, téged csak megemlítettelek. -
#13316 btw ARGOsok alatt szerintem senki nem a klánt érti hanem úgy általában az ott játszókat... de ez sem jó megfogalmazás... én kétszer tök más időpontban felnéztem, mert máshol nem volt hely, és azt tapasztaltam, hogy azt a helyet nem nekem találták ki :) aztán lejöttem... nem is hangoztattam... egyszerűen ha szóba került a szerver, megemlítettem, hogy a szerver nem szimpatikus... -
#13315 Azért ennyire konkrétan és durván nem fogalmaztam ;) szerintem egyszerűen megemlítettem, hogy a hangulat nem volt számomra megfelelő... -
#13314 Na, ha már erre jártam rákérdeznék 1-2 dologra! Máskor is olvastam tőled és másoktól (Amageddon) olyan írásokat, hogy így kőbunkó Argosok meg ilyen szar szerver és egyebek. Mindenkinek lehet véleménye. De az, hogy naponta hangoztatod és leszólsz minket az lehet, hogy 1 kicsit túlzás!
pl: # 13218
Lehet hogy ar argósok kőbunkók és szar a szerverük, de legalább van ott hely mindig. Bár ha bele gondolok ez nem véletlen....
A folyamatos szar dobáláson túl, felmutathatnál valami érdemi indoklást is!
Tehát, ha már ennyi fölös energiával rendelkezel le is írhatnád, hogy miért is olyan kőbunkók az Argosok és miért olyan szar a szerverük, persze a te szemszögedből!
Egyébként, ha ennyire kened a témát azt is elárulhatnád, hogy ki vagy steamen, mert névtelenül szart dobálni természetesen könnyebb.
Végső összefoglalásként annyit tudnák mondani, hogy nem kötelező egyik szerverre sem feljárni, de lejáratni sem kell egy szervert, mert szerinted blabla! És abba is belegondolhatnál, hogy lehet pont a hozzád hasonlók miatt van a közvélemény azon, hogy egy szerveren milyen a légkör. -
#13313 OGC tele van, argon bunkók, kartelen esett a szint. konklúzió? SG-re kéne tömörülni -
#13312 #13311
nem jöttél bball-ni :( -
#13311 Fagy ?
Mocskok ! Húzzatok a szerverre :D -
#13310 Hülye scout -
#13309 lol :p -
#13308 -
xxxpaulxxx #13307 mindenki ott kapjaXD -
#13306 Az akkora lol a webfordító :D -
#13305 WEBFORDÍTÁS BÁZZE! :DDD -
#13304 mert bugos szar, spectatorban is megadja a master of disguise nevű spy achievementet