Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivan ha drága valve elkésett ápr1-gyel?😄

Jim Morrison
Szerintem szól a snipernek, ha valami pillangókést észlel 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Twetr0x
Oda van írva a sniper oldalra: "...So we taped a car battery to it..."

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

és mi van ha a spy új sapperja?😛

Twetr0x
Egy autóakkumulátor. Ha megszúrja a spy a pajzsot, megbassza az áram és nem tud azonnal újra szúrni.
Yaay nem is lett doublepost ^_^

Narxxis
Elég durva lenne, Valve-t ismerve már az is csoda, hogy ilyen "hamar" megkapjuk az új játékmódot és a csipa fegyvereket.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Twetr0x
Ooops, dupla post. Még annyi, hogy ez magyarázat lehet arra, hogy miért vannak tf_feign_death cvarok a .gcf-ekben, miért van egy zsebóra a spy kezében és miért más revolver van a "hulla" mellett.

amúgy mi az a sapper ott a pajzson? o_O

Twetr0x
hmmm.... Lehet hogy dupla update lesz.
Napközben sok ember látott "mást" is az update oldalon. Elvileg nem fake, de még nem tudtam nagyon utánanézni.

Ami meg is rázza akit leszúrsz teljesen feleslegesen. 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Majd kiadnak hozzá egy backstab védó pajzs-t áttörõ pillangókést<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
ott van még a razorback!!!😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ott egy aranyrevolver is

Aquir
de látod milyen szar lesz mivel azzal is meghalt szegény xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
Ott van a kepen a spy uj fegyvere.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
azokat meg kézben! 😊

Julius Caesar
azért az picit más rendszer. de CSS wp-s fastswitch után...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

z99999
mi másért lenne a lassítás hozzá..

Pszt.

z99999
nyílván, de gondolom a fegyókat is lehet majd használni

Pszt.

Aquir
akarod mondani háton

Aquir
#9122 <#idiota> bocs

kakaoskalacs
ennyi erövel scoutnal is lehetne hogymikor elutod a labdat-scattergunra valtasz-majd vissza és hopp ott a labda 😄 de mivel ott sem mukodik elég valoszinutlen

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Amúgy akkor mikor jön ki maga az update? Ugye nem hétvégén? Mert akkor nem leszek itthon =/
jackcsabi
De ezt a pajzsot kézben is kell tartania gondolom...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Julius Caesar
btw, lehet mûködni fog az a tükk: backstab (felhevül a kés) -> vált revolver -> majd gyors vissza kés és újrabaxtab.

bumeráng az ausztrál , én arra tippelek

jackcsabi
De azzal mit kezdene? Én a bumerángnak örülnék, lehet folyton csak sniperkedni fogok ezentúl mikor játszok 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Narxxis
Akkor a 3. fegyo a pisiüveg lesz?😄

Viktor99
Már megint eti mese! :/
jackcsabi
Amúgy nekem nincs bajom -így spyként se- ezzel a razorbackel, szegény sniper kap valami védelmet.
Meg nekem bejön tökre ez az ausztrál feeling, ausztrál pajzs + íj, szuper lesz 😄

jackcsabi
Csak a magad nevében beszélj 😊 Igenis lehet használni, és még mai napig a legtöbb tudást igénylö class. Nemcsoda hogy mért szeretem ennyire 😄

Julius Caesar
igen. amelyik kaszthoz kijött az update az noob. szóval idõvel az összes kaszt noob lesz, és így megint egyenlõ küzdelem lesz, vagy elnúbúl az egész gém, és csak a spectator nem lesz láma kaszt <#idiota>

amúgy szerintetek csak úgy kiadják, le se tesztelik? érdekes, mindneki sír hogy update ilyen-olyan szar, de mikro megnézem a kiadás után 3 perccel már fullon van az összes achi szeró meg mindne klán megy achizni. akkor ez hogy is van <#nemtudom>

Szerintem nem mert így is elég gyenge 2 ember együtt van már használhatatlan.(persze olyan kettõ aki tud játszani)

Narxxis
Ráfért már egy kis nerf a kémre. 😄

Julius Caesar
még nem jött ki a spy updatet. biztos õk is kapnak valamit.
szvsz eddig csak a medic lett sztem overpowered 1v1-ben. én arena 1v1-ben medickel simán elkaszáltam hevyket.

Nitramk
Na de bazmeg, így értelmét veszti a kém is? Sürgessék már meg a vanillát.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

sonic syndicate
senki nem tud olvasni? az elsõ backstabet hárítja és a kém nem tud azonnal másodikat szúrni

Aquir
egy késdöfést hatástalanít hátulról (megrázza a spy-t és várnia kell egy ideig mire újra döfhet), utána szétesik

Akkor ennek a razorbacknek miértelme van?

Narxxis
😄DD

Spy sappin' my Razorback! 😄

Zomil
hm sry a dupla post-ért, de még annyit eszembe jutott, h ha jól olvastam még nehéz is a cucc, ezért le fog lassítani, vagyis hátránya is van bõven, a íj mellé ahol sokat kell középpályán rohangálni nem lesz jó, ellenben a sniper mellé ahol keveset mozogsz tökéletes lesz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
amugy meg mindenki sír, h nem elég 5letesek az update-ek, mert mindegyik valamilyen értéket módosit

szvsz ez legalább 5letes, van benne fantázia, nem pedig arról szól, h +5% crit és -30% sebesség 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Twetr0x
Spy igenis prõ 😞

#9109: Sajnos azok backstabnek számítanak, tehát kivédi a pajzs :\

Lehet pipeline,arra hasonlí,de lehet nem!😄 Szerintem ötletes,nemhogy véd,de még meg is b*ssza a spy-t. Ne értéstek félre, nem a spyok elleni dolognak örülök, csak szimplán az új stuff ötletességét dícsérem. Én minden újdonságot szívesen fogadok! 😊

Narxxis
haha<#eplus2>

jackcsabi
Jéj, áram? Szegény kis késem? Ajjajj :S

Aquir
nálam megjelenik, és AdBlock Plussom van 😊

sonic syndicate
ja és a háttérben lévõ map?