Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxxis
jaaaaaaaaaaaaa, akkor csipa update nem is lesz? mondjuk így is fejet hajtok a szivatás felett 😄

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

nem.
spy update lesz. mondjuk ez a spy updates fegyóleírás nekem gyanús... és még mindig ott van az h Australian (lent jobb alsó sarok)

Narxxis
OMG összecsinálom magam, ez cloakos óra IMBA lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z99999
a cloak és dagger watchot a gang garrisonból lopták😄

Pszt.

röhögnék ha a köv kép az lenne ahogy a spy alatt szétrobban a sticky

Narxxis
OMFG dupla update??????

z99999
nane.
beszarok.
fejet hajtok.
ÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHH SPY ÁPDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4441141414141

Pszt.

Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

z99999
nyílván az új spy sapper

Pszt.

Viktor99
Nekem most be sem hozza az oldalt <#nyes>
Ötletes, mindig okoznak valami meglepetést. 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

z99999
amugy szvsz életbe nem volt még ekkora nézettsége az oldalnak, mindenki fél percenként frissít csak hogy lásson vmit, tudnak ezek a valve-os srácok.

Pszt.

z99999
ennyit a spy update-etekrõl😄DDD
egyértelmûen látszik hogy az áram rázza szegény szerencsétlent

Pszt.

Twetr0x
Folyamatosan váltakozik, most nekem is ilyen ^^
Tessék proof
[/img]

Twetr0x

Viktor99
Ennyit errõl 😄 Nem enged fel!
Viktor99
Nah téefezni támadt kedvem... Aki ráér az pls legyen 22-kor az sg szerón... 😊
Kösz! És gyertek sokan 😛
z99999
az tényleg érdekes lesz

Pszt.

Aquir
De fõleg amikor a spy-t eltalálják és azért lebeg majd xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Nekem ilyen rakétával volt. Megyek elõre, tök egyedül, sehol senki. Hátra fordulok van-e spy a közelben. Semmi. Visszafordulok bazze, erre 3 rakétával nézek farkasszemet. Csak annyit mondok hogy nem volt szép vége... 😊
Aquir
Tudjátok mi lesz vicces? Amikor majd szembejön veled egy lebegõ nyíl hahah szegény spy ha eltalálják xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ugyanmá :|

Aquir
hát marhára nem 😊

Viktor99
Amúgy van egy elképzelésem...
Ugye mennyien reménykednek most is meg a scout updatenél is hogy spy update lesz. Ezt ugye a valvesok is tudják. És ha ennyire elrontják az updateket, vagy csak olyan visszajelzéseket kapnak h rossz, akkor a spy lesz a z utolsó update. Miért? Egyszerû. Sok ismerõsöm van aki azért hagyott abba játékokat mert mindent megváltoztattak és rohadt nagy elõnyre tettek szert. Így hát abba hagyta. És hogy ez ne legyen a tf-el, ezért próbálják meg majd azt hogy ha már pl nem tetszik nekik az új játékmenet, akkor legalább a spy updatet megvárják, mivel arra sokan kíváncsiak... Ez csak egy feltevés, de a valvesokból én már mindent kinézek! 😄
Zomil
scout update-nél rengeteg indok ki lett találva arra vonatkózóan, h az bizony spy update lesz 😄

totaltf-en volt is róla egy cikk

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Julius Caesar
én is írtam. ezeknek nem szabad hinni. majd ha kijönnek. amúgy scoutnál mi volt? <#lama>

más: meet the teamnek jobban örülnék mint 3 kaszt updatenek most. olyan régen volt, és azokon olyan jókat lehetett mosolyogni 😊 meet the pyro, meet the medic kell! (meg meet the spy)

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Zomil
a videó viszont mindenképp esélyes 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Twetr0x
oooops, neked nem azt szántam. :o Neked azt, hogy lehetd, de én azért reménykedek <#zavart1>

Twetr0x
#9179: át lehet, de ha megnézed a kommenteket abban a topikban, látod hogy az egész community arról beszélt, hogy JÉZUSOMOTTEGYSPYOMGOMGOMG, amúgy lehet hogy csak Meet the Spy lesz.

#9180: commenteeeeek!

Zomil
amugy meg ez egy egyszerü valve poén, ahogy lentem irtam, h örüljenek az összeesküvés elméletek gyártók.

a spy képe kb. 1-2oráig volt látható a sniper mögött, ez csupán egy jó kis poén a valve részérõl a fanoknak 😊

Zomil
szvsz szimplán hülyeség, ugyanugy belemagyarázás akárcsak a scout udate-nél...

armageddon666
mert utólag nem lehet átírni a címet... 😊

@

Twetr0x
Mégegy kép

Twetr0x

sonic syndicate
ut3-ban is van halállszínlelés <#idiota>

Zomil
az a baj ezekben nem nagyon lehet bizni, mint tudjuk a valve szeret viccelõdni, multkor is beszurtak egy mókás sort a gcf fájlba 😊

ráadásul szvsz a multkori scout update miatti felhajtás óta, még jobban probálnak arra rámenni, h az elvakult rajóngók összeesküvés elméleteket gyártsanak 😄

Julius Caesar
"...Maybe they're just adding feign death as an ability...." jó meglátás. lehet nem is update lesz az a valami, csak kis javítás, mint pl dispi tölti a cloakod. csak pici kis fícsör, de semmi több.

Julius Caesar
nemtom, sztem elszaladt a fantáziánk, meg úgy mindenkinek. várjuk ki mi lesz!

lehet olyan update lesz hogy 2 sniper fegyó, meg egy spy hogy azért legyen valami ellensúly az spy-updateig.

Twetr0x
nem tudom, lehet hogy csak a következõ update lesz, lehet hogy csak szórakoznak, lehet hogy elfogy a söröm. Najó az nem

Julius Caesar
kiszedik azokat a parancsokat. vagy akkor a spy se fog látszódni. tehát lehet roszabbul járnak. valve biztos ismeri ezeket a config dolgokat, tuti kitalálnak valamit (ha meg nem akkor 99%-a a szervereknek nem fogja engedélyezni ezt a cuccot).

amúgy meg ha tetszhalott akkro a ragdollt ugyanúgy lehet majd lökdösni? mert elég érdekes lesz így. (ha lesz ilyen, és nem csak egy ügyes trükk)

Twetr0x
lehet valami ilyesmi lesz. De mondom, ultralownulla-fpsconfigoknál nagyon feltûnõ lesz, mivel alapból nem látszódnak a hullák. <#szomoru1>

Twetr0x
Nálam se lesz probléma belõle <#pias>

Julius Caesar
ui: ha tetszhalottság. látom magam elõtt hogy minden földönfekvõ spy-t egy pyro 20mp-ig tunkol a biztonság kedvéért. szóval sok értelmét nem látom, met minden halott spyba menne még egy kis ólom, amibe tuti beledöglene. szal értelme 0.

bár lehet h arra az idõre pl nem sebzõdsz, 10 mp-ig, és akkor kelsz fel amikor akarsz (tehát bármeddig fekhetsz, de csak 10 mpig ad "god mode-ot")

Twetr0x
Nem hypolják, mert spy ;D
tf_feign_death cvarok vannak már most a gcf-ekben, tetszhalottság lesz. proof

Julius Caesar
állítólag nem fake... pedig sztem az. nem hiszem h valve dupla updatet adna ki. azt inkább hypolnák (bár spy-sniper csaták mindig vannak, és így picit unbalanced lesz, szóval elképzelhetõ), én már rég nem hiszek az összeesküvés elméletekben (mondja ezt Gaius Julius Caesar,a kit összeesküvõk öltek le.........) de ne legyen igazam, legyen dupla update!
aranyóra... esetleg olyan cloak, hogy szúrhatsz alóla, de mondjuk csak 75 HP-d lesz. vagy nem lehet disguise-od.

Lacccca
Lehet hogy holnap elfogy a söröm?
....
áááá dehogy<#idiota>

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Narxxis
<#ijedt>

Twetr0x
tetszhalott lesz tõle a spy (elvileg), viszont nincs cloak / nagyon kevés cloak van.
Egyrészt jó, mert jó, másrészt ha valakinek olyan fpsconfigja van, aminél azonnal eltûnnek a hullák, akkor elég feltûnõ lesz egy földön fekvõ spy. De lehet, hogy kiszedik azt a konzolparancsot a játékból. Lehet hogy nem is dupla update lesz. Lehet hogy kedden mindenki elpusztul.

Twetr0x
console> kill
console> Twetr0x bid farewell, cruel world

---

#9159: Azért van, hogy ha megszúrja a spy a snipert, akkor ne tudjon azonnal szúrni

Narxxis
Spy-nál az aranyrevolver(ha tényleg ez lenne az update) gondolom kritet variál, viszont az aranyóránál el nem tudom képzelni mit csinál. Lelassítja a gépeket? Lassaban töltõdik a teleport, lõ a sentry, tölt a dispi? Mondjuk az durvább lenne ha pl. olyan lenne mint a Timeshift game-ben, lelassulna egy kis idõre minden a spy körül és így megléphetne vagy ilyesmi. 😄 Bár szerintem ez utóbbi nehezen kivitelezhetõ.