30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#13383 én el tudom dönteni mi legyek... ellenben rühellek a béna társak miatt veszteni (és persze ha átállok én vagyok a gyáva geci fasz)... és ha megemlítem, hogy esetleg saját háza táján kéne söprögetni a kedves [playtime: over9000 hrs; most points: 2] spynernek, akkor még megtoldják a megszólításom pár további jelzővel :)
írtam is hogy utálom ha korlátoznak... más részről ez egy csapatjáték... nem véletlenül Team "Kibaszott" Fortress 2 a játék neve :) és ha magától nem megy a csapatmunka, akkor kell egy kicsi helyes irányba mozdítás...
Random kasztkiosztás faszság... Murphy törvénye alapján mindenki a legelőnytelenebb helyre kerülni :) nocrit megint faszság, játék része... Ja hogy az összes kaszt is? Én nem mondtam, hogy ki kell venni, csak korlátozni kell, és nem azért, mert túl erős lenne bármelyik, hanem mert ha nincs egyensúly, akkor az összes túl gyenge lesz...
Mindenki oda álljon amivel a legjobb...
A csak sniper csapattal sem lenne gond, ha mindenki LEGALÁBB úgy osztaná mint IceTee (jó már a game ice?) Csak sajnos ez úgy néz ki, hogy 6 sniperből 1 faszán tolja, 1 egész jól, a többi meg béna vele... -
#13382 Részemről ok. -
#13381 Oké, benne vagyok, de jön a kasztlimit is :) -
#13380 Ajánlom hogy random ossza ki a kasztokat. 12 fős csapatok, kioszt 2 medicket, 1 csipát, 1 spyt, 2 scout, 1 engie, 1 heavy, 2 sóder, 1 demo és 1 pyro. randomba és akkor tuti nem lesz faszmakkolás, meg persze nokrit. -
#13379 fake. hazudtam, most jó Másrészről meg nem kell kasztlimit, csak látom ti szeretitek ha valaki korlázot titeket. Magatoknak nem tudjátok eldönteni mivel mentek?
dajer: komolyan, szedjük össze gatyust, gehért, galát meg bubit plusz mi ketten és felmegyünk argóra faszkodni. benne vagy? -
#13378 ha előbb olvasom, nem írok 2 oldal fasságot... ámen :) nálad a pont xD -
#13377 yea! -
#13376 jah... akkor liberálisak vagyunk és nincs limit...
mi lesz belőle?
aki szórakozni akar (ami tartalmazza a nyerés esélyét is szerintem, illetve a hangulaton az egyenlő esélyek sokat dobnak... szal 40% győzelmi esély környékén már jó a játék) az lelép, mert van pár csicskaláma, akinek bár a sniper a kedvenc kasztja, faszláma vele, ráadásul gamepaddal tolja...
az esély a győzelemre zéró... ha medicbe áll és csak nyomja a bal egérgombot (továbbmegyek, egyszer lenyomja, nem is kell úgy tartani), akkor már hasznosabb lett :) ha ráadásul váltogatja az embereket (GECINAGY SKILL KELL HOZZÁ!!!! nem, igazából csipázni nehezebb) akkor már kurvahasznos! és ha még jó időpontban nyom egy jobbklikket is...
szal aki szórakoni akar lelép... marad a sok faszláma akik lövik egymást csipával... lőnék... csak mind a kezdőn vár és semmi nem történik...
alternatíva, köv mapon, okos szórakozni vágyó playerek, egy csapatba állnak...
RANDOMPUBTEAM vs SNIPERLÁMÁK... 12312312-0-ba megy az alázás... nemrövid, hanem nagyonrövidtávon megfeleződik a playerszám :)
Egyébként... Borgot sokan nem szeretik, de egy valamiben BIZTOS igaza van... NINCS tökéletes szerver, NINCS ami mindenkinek tetszik... és sajnos már tapasztaltam is... csak nézz a szavazásra... kasztlimit ellen és mellett, 20-20 szavazat :D na most ilyenkor mit csinálsz? :D ha leveszed a 20 támogató nem jár fel, mert nem bírják a sniperspy only játékot, ha fennhagyod a 20 ellenző nem megy fel, mert bántja hogy korlátozzák a szabadságát (rühellem CSben az AWP limitet, és kurvára faszságnak találom, de szerintem tök más a 2, mert CSben lehet egyedül hozni a köröket és élvezni a játékot, TFben nem) és ezért elvből nem megy fel, vagy éppen ténylegesen sértett, mert csak sniperrel (nem)tud játszani, és az már televan...
CS szerver...
folyton megy rtv, mert nem tetszik az embereknek adott map...
ne legyen rtv... ki van véve rtv, hiányzik, mert nem tetszik az adott map...
kivesszük a nem szeretett mapokat... nem tetszik az embereknek hogy mindig ugyanaz a map van...
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
ennyit erről :)
ma lefáradtam, szal mentegetőzés:
nem beszámítható állapotban írtam ezeket a sorokat. utólag bántani érte...teljesen jogos, de azért nem lenne szép :(( lehet belebonyolódtam, és faszságokat írtam már, de szerintem a lényeg, amire gondoltam, az leszűrhető...
TF2be igenis kell kasztlimit... ésvagy önzetlenség. -
#13375 Itt van
a többi -
#13374 -_-
Nesztek! -
#13373 Zomil ihletett!
-
#13372 xDDDDDDDDDDD CÉZÁR EZ MOST KOMOLY? :D:D:D:D:D:D mond hogy fake :DDD -
#13371 most aligha :D -
#13370 Felmegyek faszkodni haverokkal argora, kíváncsi vagyok meddig bírják. :c -
#13369 az az, támadj :S
ha van a 4 sniper és 3 py az már faszkodás -
#13368 És az mióta faszkodás hogy haverokkar szervezetten játszunk? -
#13367 Világos, csak pl én nem f*szkodni megyek fel akármelyik publicra... :) -
#13366 Igen, de egyfelől azért public mert nem véresen komoly a meccs, mindenki felmegy és megy a maga feje után. Ennyi erővel a war konfigot is benyomhatnánk rá, de ugye akkor már nem public lenne a neve. Szóval valamit valamiért. értem hogy waron legyen limit, de publicra úgyis mindenki csak szórakozni megy.
Amúgy mikor haverokkal 5-6-an felmegyünk szerverre, van skype kapcsolat és elosztjuk ki mti csinál, hiába kicsit létszám a 6 a 32 slotos publicon, szinte mindig nyerünk. Ugye szervezettség.
Mindegy, én nem szeretem a kasztlimitet. -
Pio #13365 Konzolból tényleg beengedett, érdekes... kössz a tippet :) -
#13364 connect 84.2.39.210:27020 -
#13363 Már bocs hogy ezt mondom de szerintem nagyon nagy hülyeség amit mondasz.
Miért jó az ha több mint a csapat fele kémből és sniper-ből áll, miközben a szerencsétlen csapattársak próbálnának győzni(ez a játék lényege). Persze ez ellenféltől és pályától függ, de sosem jó ha a fél csapat support kasztból áll(medic kivétel)!
Megjegyzem azt is hogy szerintem a sniper-hez és a spy-hoz kell némi tudás, ha pistikék beállnak kémbe vagy sniper-be és a kezdőn hívják a medic-et szerinted segít a csapatnak?
Erre a mondatodra meg különösen felfigyeltem:Természetes kiválasztódás, ha egy csapat magát nem szervezi meg....
és engedd meg had válaszoljak: Public szervereken nagyon ritka az hogy egy csapat magát megszervezi.
-
#13362 -
#13361 Ogé, holnap kipróbálom, elég süket dolog, de eddig nem vettem észre? :D -
Neoncsoves #13360 azt kritzkrieggel lehet -
#13359 meg is van a demoja:D -
#13358 Asztatat hogy kell csinálni, hogy medic taunt során a medic az arca felé fordítja a medgunt, beleszippant és az neki jó? -
Neoncsoves #13357 spyjal nem döglök fél percenként meg pyroval meg heavyvel -
Pio #13356 Akkor így jártam, nem tudom mi a bibi. -
#13355 Félpercenkéni halált pubon is lehet látni
vitzel :P -
#13354 engem beengedett jelszó nélkül
benned van a hiba -
Pio #13353 Sajna a TotalTV nem enged be, azt mondja "bad password". -
#13352 Természetesen nem történt katasztrófa, azért ennél nagyobb gondom is volt már, hál istennek ezért még tudok esténként aludni. És szerintem ti sem élitek meg válságnak, hogy nem oda fogok járni -
#13351 Nem értitek a logikámat. Van egy csapat, ha van kasztlimit akkor már eleve valamennyire szabályozza a két csapatot. Ellenben a hülye csapatban ahol van 4 csipa meg 4 spy, há kapjon ki, ha neki jó és magától nem vált ár másra, akkor a kasztlimit se segít a retardálton... Természetes kiválasztódás, ha egy csapat magát nem szervezi meg.... -
Pio #13350 Ja hogy itt nem lehet majd hallani a taktikázást? Akkor tényleg lehet uncsi lesz... :( De mindenképp benézek és hajrá mindenkinek! :) -
#13349 Rage emlékszel a 2. nc-re a crc ellen? feledhetetlen volt... :D -
#13348 nekem az tetszett, mikor eleinte még nem volt ventrije a kezdő csapatoknak és lehetett hallani ahogy beszélgetnek meccs közben. most is jól jönne vmi kommentátor féleség sztem -
Neoncsoves #13347 akkor nézz meg engem speciből
vitzel -
Pio #13346 Na, ha ráérek bemegyek megnézni hogy játszanak a "nagyok" :) -
#13345 Szerintem is csak akkor idegesítő ha schievmenteket akarnál csinálni. Pl. mikor volt a spy/sniper update és akartam csinálni pár achievmenetet akkor idegesítet hogy nem tudtam beállni spyba mert classlimit volt, de amúgy nem zavar. -
#13344 :D totaltf meccsek ma
DB vs NG2 18:30 és nemleszek ott :( shiiit
Raiders vs Haxx 19:00
http://www.totaltf.hu/