Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
spy update lesz. mondjuk ez a spy updates fegyóleírás nekem gyanús... és még mindig ott van az h Australian (lent jobb alsó sarok)
beszarok.
fejet hajtok.
ÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHH SPY ÁPDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4441141414141
Pszt.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Pszt.
egyértelmûen látszik hogy az áram rázza szegény szerencsétlent
Pszt.
Tessék proof
[/img]
Kösz! És gyertek sokan 😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ugye mennyien reménykednek most is meg a scout updatenél is hogy spy update lesz. Ezt ugye a valvesok is tudják. És ha ennyire elrontják az updateket, vagy csak olyan visszajelzéseket kapnak h rossz, akkor a spy lesz a z utolsó update. Miért? Egyszerû. Sok ismerõsöm van aki azért hagyott abba játékokat mert mindent megváltoztattak és rohadt nagy elõnyre tettek szert. Így hát abba hagyta. És hogy ez ne legyen a tf-el, ezért próbálják meg majd azt hogy ha már pl nem tetszik nekik az új játékmenet, akkor legalább a spy updatet megvárják, mivel arra sokan kíváncsiak... Ez csak egy feltevés, de a valvesokból én már mindent kinézek! 😄
totaltf-en volt is róla egy cikk
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
más: meet the teamnek jobban örülnék mint 3 kaszt updatenek most. olyan régen volt, és azokon olyan jókat lehetett mosolyogni 😊 meet the pyro, meet the medic kell! (meg meet the spy)
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#9180: commenteeeeek!
a spy képe kb. 1-2oráig volt látható a sniper mögött, ez csupán egy jó kis poén a valve részérõl a fanoknak 😊
ráadásul szvsz a multkori scout update miatti felhajtás óta, még jobban probálnak arra rámenni, h az elvakult rajóngók összeesküvés elméleteket gyártsanak 😄
lehet olyan update lesz hogy 2 sniper fegyó, meg egy spy hogy azért legyen valami ellensúly az spy-updateig.
amúgy meg ha tetszhalott akkro a ragdollt ugyanúgy lehet majd lökdösni? mert elég érdekes lesz így. (ha lesz ilyen, és nem csak egy ügyes trükk)
bár lehet h arra az idõre pl nem sebzõdsz, 10 mp-ig, és akkor kelsz fel amikor akarsz (tehát bármeddig fekhetsz, de csak 10 mpig ad "god mode-ot")
tf_feign_death cvarok vannak már most a gcf-ekben, tetszhalottság lesz. proof
aranyóra... esetleg olyan cloak, hogy szúrhatsz alóla, de mondjuk csak 75 HP-d lesz. vagy nem lehet disguise-od.
....
áááá dehogy<#idiota>#idiota>
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Egyrészt jó, mert jó, másrészt ha valakinek olyan fpsconfigja van, aminél azonnal eltûnnek a hullák, akkor elég feltûnõ lesz egy földön fekvõ spy. De lehet, hogy kiszedik azt a konzolparancsot a játékból. Lehet hogy nem is dupla update lesz. Lehet hogy kedden mindenki elpusztul.
console> Twetr0x bid farewell, cruel world
---
#9159: Azért van, hogy ha megszúrja a spy a snipert, akkor ne tudjon azonnal szúrni