Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
na és a sidestab, headstab, facestab?<#idiota>#idiota>
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ezt azért csinálták mert a spy prõ kaszt és azok úgyis prõk és kész 😊
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
amugy meg sztem nem rossz ez, 1szurástol megvéd utána egy darabig nem tudod használni
a balance sztem megvan teljesen, mert szvsz ez a kés helyett jön és most azért lecserélni a kést, h a spy 1szer ne tudjon leszurni(de még ettöl lelöhet), sztem megfontolando dolog 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ismét csak azt tudom tanácsolni, h menj és fuss 1 kört 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
ha esetleg túl lassan / nem tölt be
Egyrészt basszák meg, pajzs snipernek spy ellen...
Másrészt pedig más revolver van a spy hullája mellett! Random Weapon Drop?
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Amúgy kössz a helpet, majd visítozok oda egyet 😊
Pio: mod topik, és lelkesen ki is szokták cserélni. Ha meg van házigazda akkor szólsz neki.
és a logó kérése hogy zajlik, hol kell intézni? Mert az oké, hogy nem áll jól a szemem se ezért nem kapok HG jogokat, de a logó kitétel is sokoldalas motivációs levélhez kötött, esetleg máshol kell kérni vagy hogy mûködik ez a része? 😊
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tesóm is megvette a TF2-t és em tudunk egyszerre játszani, pedig csak ez miatt vette meg.
1 internetünk van routerrel csatlakozik az én gépemhez, valahogy ki lehetne cselezn a steam-et vagy valahogy meg tudnánk változtatni az ip-címeket, vagy nem tom... HELP!!.... Köszi!
logót meg majd összerakom 😊