30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#13424 Kedves Játékostársak, én most kiakadtam!
A pár napja folyó Argo sárdobálással nem értek egyet, de ami ma ott folyt, az kritikán aluli! Szaftos, hosszú hsz.-eket írtatok arról, hogy kell-e a kasztlimit (sztem igen is kell, a krittel együtt). De az biztos, hogy jelen állás szerint ott a kasztrendszer úgy rossz, ahogy van. Azt nem értem, ha a pyro-t le kell limitelni, akkor a heavy-t mér nem? Ma is 5 heavy jött az ellenfél teambe, nem lehetett fogni őket, még kritzel se! És nem 5 spy és nem 5 sniper a csapatunk, teljesen normális védőcsapat! A másik dolog ami bosszant, hogy argos csávó ott játszott csapatukba, nem h leoltotta volna őket, NEM, előrerushol ellenfél spawnjára és írtja a népet! Igazi példamutatás, gratulálok (akinek nem inge, ne vegye magára)!!! Az, meg h 5-0nál nincs nagyobb különbség, nem igaz! Bocs, most egy kicsit felhúztam magam, 5 perc múlva lenyugszom, akk már nem írnám ezt! Bocsánat, ha bárkit is megbántottam, a szerverrel amugy semmi bajom, azt ott játszó értelmiséget kéne mégjobban szabályozni. Éjszakát mindenkinek! -
#13423 ELMEGYEK NYARALNI MEGJÖVÖK ÉS MÁRIS RÓLAM VAN SZÓ HÁ' MILYEN DOLOG EZ?!?!? xddd amúgy holnapután megint elmegyek szal mind1... holnap gyere fel steam (v ma :O)
u.i.: az a büntipont ottvolt mielőtt elmentem v újj? D: nemtok rájönni ydx -
Neoncsoves #13422 dedikált szeróban hogy lehet beállítani a letöltési sebességet? -
#13421 Én is erre szavaznék! -
xxxpaulxxx #13420 Szerintem jó, ha van ilyen kis random stuff a játéknál... bárcsak a backburnernél nem lenne random:D -
#13419 "bugos végén mert a lenni szarnak kell első kör"
én kérek ilyen opciot is a szavazásba :D -
#13418 de várjá'
ez így nem egészen pontos
mer' ugye van a random krit meg a taktikai krit -
#13417 A szavazás eredménye igen változatos :DDD -
#13416 Az a jó dolog, én is ezt szoktam csak félúton tauntolgatok párat aztán addig a spy szétszedi a cuccaim
De ha ottva Nandris akkor ketten bevédjük a helyet nagyon :D -
#13415 Miért ő tök jól játszik. Dzsozi mondta h 2forton lekempel engivel a csatornába, és becsalogatja a scoutokat meg a szoldzsöröket. -
#13414 aztán telibekapja a backburner
szavazás készülget, technikai gondok vannak. -
Neoncsoves #13413 nekem a fejem színét színesíti amikor 2x egymás után ugyanaz kritel le soldierrel -.- bespawnolok demoval megyek elugrik a krites pipe elől. ANYÁD! futok utána, hopp kibukkan a sarkon és telibeküld kritrákittal. spawn, megint megyek előre, stickyzek tök faszán minden.. megfordulok h menjek ammoért, visszanézek a stickykre, puff telibeküld krittel. lol -
#13412 Pontosan :) -
#13411 Krit kell ^^ tök véletlen... szal csak színesíti a játékot :D -
#13410 max nem befolyásol semmit -
#13409 de hogy jön ide az sg;
már magáról a kritről is lehet szavazni -
#13408 Szavazzunk akkor a mARGOról. -
#13407 előbb ember kéne az sg szeróra sztem, aztán szavazni róla. -
#13406 Új szavazás mikor lesz? Csak kérdezem, mert régen volt. Amúgy van ötletem, de a vita után lehet nem szerencsés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No criről vélemnyek - tetszik, nem tetszik, tök mindegy, inkább legyen, inkább ne legyen -
#13405 jah... mehetne a vérpistike bazsi is, kőkemény engineer, igaz még csak 8 éves...
... csak mer ő elég aktív player
AS:DSAS?DA:SD?SA:S -
#13404 múltkor rámnyomta a kritzet a medic én meg lelőttem ambassadorral:D -
#13403 Tegnap nálatok este fastlane volt, 15 perc telt el és 7-0 volt :D -
#13402 über spy powa :DDDD
föleg akkor jó ha a spy ellenséges spy-nak van álcázva :D -
#13401 Ahhoz publámák vagyunk, általában instant respawn only 2 fort szerón hülyülünk, pl spy healelésvel meg hasonlók :D -
#13400 hát kartelen elég bugos a teamscramble elmegy 6-0-ig egy map és a köv map legelején cserél :DDDD -
#13399 Ezért van az automatikus screamble, megnézi a csapatok összesített kill/death arányát, és ha nagyon eltérő a két csapat eredménye kever egy finomat. :)
ARGO szerveren fut a plugin, és szerintem nagyon hatásos, nincs is 20 perc alatt 7-0 az egyik csapatnak.
Caesar: A kasztlimitről folyó "vita" részemről lezárva, a lényeg hogy megoszlanak a vélemények... -
#13398 jah csak mindenki baszik megszavazni... -
#13397 Erre jo a votescramble. -
#13396 ah köszönöm, megmarad a csodálatos mondatom az utokornak :DDDDD
amugy kartelen is van kasztlimit, de engem még sosem zavart mindig azt nézem miböl van kevés és általában azzal megyek, a heavy-n kivül az összes kasztot szeretem :)
amugy szvsz sokkal irritálobb amikor az összes [DB]-s(persze amugy semmi najom velük) a kartelen egy csapatba áll bár top10-es "pro"-val és akkor a másik random team hiába értelme összeállitással megy hiába jók a játékosok, de mégis a végeredmény általában 6-0 körül van :(
és ha vki véletlenül a másik csapatba kerülne akkor inkább megvárja h amott legyen ujra hely, sztem ez sokkal zavaróbb mint a kasztlimit :S -
#13395 Jó lenne, csak nem vagyunk elegen, meg ebből kb. 3 aktív játékos, a maradék meg nagyonritkán feljön hülyülni :D -
Kosadzk1 #13394 szedjétek össze őet és warozzatok eggyet az argo ellen -
#13393 Jó, akkor fasza a kasztlimit. Ugorjunk, mert ez a sztájl kezd uncsi lenni:
"jó a kasztlimit mert sok a noob pubon.
nem mert szar, mert lekorlátoz,
de jó a kasztlimit,
de nem nem jó,
de
nem
de
nem
dededededededededede
nemnemnemnemnemnemnem"
Felőlem lezárva most egy darabig a téma, ettől függetlenül még mindig irritál a kasztlimit...
unbased: majd megnézzük melyik kaszton nincs limit -
#13392 Pubra kell a kasztlimit, meg egy jófej admin. Ha nincs túl sok mikibe ordibáló 12 éves és mindenkinekbeszólokÜBER1337Prönyomdagombotkpd gyerek, akkor zsher. Sajna ritkán van ilyen manapság. Kartelen tolom szinte mindíg, néha kifogok 1-2 jó társaságot. Dopti out. -
xxxpaulxxx #13391 XD -
#13390 Itt az egyik példa. -
#13389 -
#13387 Látom ez megy, csak is a hergelés, de tőled már mást nem is várok.... -
#13386 -
#13385 sokkal inkább általában a kasztlimiteseknek :) -
#13384 Ezt nekem küldöd?