Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok szerintetek hol vegyem eg most ezt a játékot?És ha már megvan akk nem kell heteket várni hogy online játszhassak

Aquir
ez tetszik😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
csak kettõ eszközt rendelt a spy 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Szerintem csak legyen egy óriási spy és oda biggyesztve mellé 6px-es betûtipuussal h tf2 oszt' jóvann'... 😄
Lacccca
JA és jobb minõségû képekkel, a jelenlegieknek mind mosottas a szélük itt ott még pixeles is.
Viszont az 5let nagyon jó.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lacccca
Picit sztem sovány lett a banner lehetne kicsit vastagabb is. Legalább 1,5x ilyen vastag mint most.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Akkor jól gondoltam, köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
Friends-ben kell nevet változtatni
Srácok! Amúgy a nevet nem lehet megváltoztatni játékon belül? Mert én nem találtam ilyet és csak a friends-ben levõ nevemet tudom használni

Ok! 😄
De meg kell hagyni, tényleg eredeti. Grat Valve!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

jackcsabi
Na jó megnyugszok 😄dddddddddddddddddddd

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Én meg csak hülyültem! 😛
jackcsabi
Na de most komolyan, ez a kép nagyon ottvan 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Most lesem... 😊 "Házigazda: Rage47"
Ööö tisztában vagyok vele, úgy az egészre értettem involved spy update-re is! 😄

jackcsabi
OMFG????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ A DAY4ES KÉP KICSAPTA A BIZTOSÍTÉKOT NÁLAM 😄DDDDDDDD
MUAHAHHAHAHHAHAHA!!!
"You have blood on my suit..."
Ajjajaj, az az utolsó radar cuccos nem nagyon vágom miakar lenni, de az óra nem tünik rossznak.
JUjj de várom 😄

sonic syndicate
hazugság. <#idiota>

Tyûû én még csak most ismerkedek a játékkal pár hete, de már jön a sniper update... most meg még azt is meghallom hogy a kedvencemhez is jön egy pack!😄

Viktor99
Már vártam 😛
sonic syndicate
http://www.totaltf.hu/hirek/2009-05-16_duplaupdate/

Viktor99
IGEN! Képzeld spy update lesz!
Hát lehet ezt még fokozni? 😊

Viktor99
Én meg el is felejtettem és még mindig kintrõl írok... 😛
Narxxis
Kész vagyok, gyõztem! XD

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Twetr0x
sajnos.... fosszar razorback. tudom revolver, de...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxxis
<#wow1>

Twetr0x
Dupla update lesz

Viktor99
Az angoltalanok kedvéért? 😊
Twetr0x
neee 😞 razorback szar

Viktor99
OKÉ! 😄
Verseny... 3...2...1...PEEKABOO! (remélem most jól írtam 😛)
Narxxis
lol akkor fussunk 2 kört a ház körül XD

Viktor99
Viktor99
KIT ÉRDEKEL? Spy update! 😄DD
Narxxis
ááááááááá nem tudok aludni, úgy felpörögtem!!!

z99999
bár ha jönnek a sapik akkor az uccsó 3 meet the videót valszeg az uccsó 3 update-re is teszik

Pszt.

z99999
nincs még vége, a legjobb az lenne ha befejeznák mind2-t és lenne hozzá egy meet the medic is <#ravasz1>

Pszt.

armageddon666
btw, day 5-nél soldier belõ egy critrakétát meghal mindenki és valójában soldier update lesz... (vagy már alá van aknázva, kaboom, és demoupdate)

VAGY

láthatatlan sentry! és engi update 😄D😄😄😄:😄D😄😄

nemám

@

terribad
The upcoming Sniper update for Team Fortress 2 will also include new weapons for the Spy class, developer Valve announced today.

Two unlockables for the Spy have been revealed by way of a faux order form (see above, right). The "Dead Ringer" spy watch will leave a dead corpse of the Spy on the ground while the "real" Spy is cloaked for eight seconds. The "Cloak and Dagger" spy watch will grant permanent invisibility, and only drains energy upon movement.
The free update--said to be out in the "coming days"--will now encompass the Sniper and Spy unlockable weapons, the Payload Race game mode, two new Arena maps, and cosmetic head-slot items for all classes.

bloody fucking murder

Viktor99
Akkor a második az jó... Mert az elsõ nagyon gyanúõs lesz mindenkinek a használatban. Basszus úgy felpörögtem! 😄
Viktor99
Rohadt valve... 😞
MA SEM ALSZOK XD
Twetr0x
Egyik óra olyan, hogy amint meglõnek elcoakolsz és kidobsz egy fake hullát, másik meg olyan, hogy ameddig állsz töltõdik a cloak, ha megmozdulsz, csökken.

#9218: Nem lesz sniper update

armageddon666
FFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK

Valve lenyúlja a community ötleteit pásszmekk 😄 sztem vegyesupdate >.< végülis a nyíl fasza ötlet volt... a háttámla kevésbé... a spy cuccok imbák de úgy a jó 😄

@

terribad
spy csak ezt a 2 órát kapja, sniper meg minden helyett kap vmi újat

bloody fucking murder

Viktor99
Mit tud az új kütyü? Mit? Mit? 😄DD
z99999
de amúgy igaz ami igaz, bár ettõl függetlenül én kitartok a dupla ápdétnál, ennél jobb fegyókat nem tudnak kitalálni a snipernek

Pszt.

Fenrir
Arra tud valaki valamilyen megoldást, hogy a játékban miért halk nagyon amikor a belsõ kommunikáción beszélek? Teljesen mindegy, hogy a boost be van-e kapcsolva vagy, hogy a transmit csúszka hol áll, ugyanúgy halk vagyok. Ventrilo és a steam külsõ voice-a rendben megy, normális hangerõvel.

A halál csupán a kezdet...

z99999
sniper update day 4 erre gondolsz? 😄

Pszt.

Twetr0x
Lemaradtál, spy már leszúrta a snipert ^_^

már nem azért, de ez miért lenne duplaupdate? fõoldalon is sniper update helyett SPY update van kiírva

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.