30108
  • galee7gali
    Kedves Játékostársak, én most kiakadtam!

A pár napja folyó Argo sárdobálással nem értek egyet, de ami ma ott folyt, az kritikán aluli! Szaftos, hosszú hsz.-eket írtatok arról, hogy kell-e a kasztlimit (sztem igen is kell, a krittel együtt). De az biztos, hogy jelen állás szerint ott a kasztrendszer úgy rossz, ahogy van. Azt nem értem, ha a pyro-t le kell limitelni, akkor a heavy-t mér nem? Ma is 5 heavy jött az ellenfél teambe, nem lehetett fogni őket, még kritzel se! És nem 5 spy és nem 5 sniper a csapatunk, teljesen normális védőcsapat! A másik dolog ami bosszant, hogy argos csávó ott játszott csapatukba, nem h leoltotta volna őket, NEM, előrerushol ellenfél spawnjára és írtja a népet! Igazi példamutatás, gratulálok (akinek nem inge, ne vegye magára)!!! Az, meg h 5-0nál nincs nagyobb különbség, nem igaz! Bocs, most egy kicsit felhúztam magam, 5 perc múlva lenyugszom, akk már nem írnám ezt! Bocsánat, ha bárkit is megbántottam, a szerverrel amugy semmi bajom, azt ott játszó értelmiséget kéne mégjobban szabályozni. Éjszakát mindenkinek!
  • Nandris94
    ELMEGYEK NYARALNI MEGJÖVÖK ÉS MÁRIS RÓLAM VAN SZÓ HÁ' MILYEN DOLOG EZ?!?!? xddd amúgy holnapután megint elmegyek szal mind1... holnap gyere fel steam (v ma :O)

u.i.: az a büntipont ottvolt mielőtt elmentem v újj? D: nemtok rájönni ydx
  • Neoncsoves
    dedikált szeróban hogy lehet beállítani a letöltési sebességet?
  • Viktor99
    Én is erre szavaznék!
  • xxxpaulxxx
    Szerintem jó, ha van ilyen kis random stuff a játéknál... bárcsak a backburnernél nem lenne random:D
  • Zomil
    "bugos végén mert a lenni szarnak kell első kör"

én kérek ilyen opciot is a szavazásba :D
  • sonic syndicate
    de várjá'
    ez így nem egészen pontos

mer' ugye van a random krit meg a taktikai krit
  • Viktor99
    A szavazás eredménye igen változatos :DDD
  • jackcsabi
    Az a jó dolog, én is ezt szoktam csak félúton tauntolgatok párat aztán addig a spy szétszedi a cuccaim
    De ha ottva Nandris akkor ketten bevédjük a helyet nagyon :D
  • Nitramk
    Miért ő tök jól játszik. Dzsozi mondta h 2forton lekempel engivel a csatornába, és becsalogatja a scoutokat meg a szoldzsöröket.
  • Rage47
    aztán telibekapja a backburner

szavazás készülget, technikai gondok vannak.
  • Neoncsoves
    nekem a fejem színét színesíti amikor 2x egymás után ugyanaz kritel le soldierrel -.- bespawnolok demoval megyek elugrik a krites pipe elől. ANYÁD! futok utána, hopp kibukkan a sarkon és telibeküld kritrákittal. spawn, megint megyek előre, stickyzek tök faszán minden.. megfordulok h menjek ammoért, visszanézek a stickykre, puff telibeküld krittel. lol
  • jackcsabi
    Pontosan :)
  • armageddon666
    Krit kell ^^ tök véletlen... szal csak színesíti a játékot :D
  • sonic syndicate
    max nem befolyásol semmit
  • sonic syndicate
    de hogy jön ide az sg;

már magáról a kritről is lehet szavazni
  • jackcsabi
    Szavazzunk akkor a mARGOról.
  • Rage47
    előbb ember kéne az sg szeróra sztem, aztán szavazni róla.
  • Julius Caesar
    Új szavazás mikor lesz? Csak kérdezem, mert régen volt. Amúgy van ötletem, de a vita után lehet nem szerencsés.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    No criről vélemnyek - tetszik, nem tetszik, tök mindegy, inkább legyen, inkább ne legyen
  • galee7gali
    jah... mehetne a vérpistike bazsi is, kőkemény engineer, igaz még csak 8 éves...
    ... csak mer ő elég aktív player
    AS:DSAS?DA:SD?SA:S
  • Rage47
    múltkor rámnyomta a kritzet a medic én meg lelőttem ambassadorral:D
  • Jim Morrison
    Tegnap nálatok este fastlane volt, 15 perc telt el és 7-0 volt :D
  • Zomil
    über spy powa :DDDD

föleg akkor jó ha a spy ellenséges spy-nak van álcázva :D
  • Julius Caesar
    Ahhoz publámák vagyunk, általában instant respawn only 2 fort szerón hülyülünk, pl spy healelésvel meg hasonlók :D
  • Zomil
    hát kartelen elég bugos a teamscramble elmegy 6-0-ig egy map és a köv map legelején cserél :DDDD
  • Unbaised
    Ezért van az automatikus screamble, megnézi a csapatok összesített kill/death arányát, és ha nagyon eltérő a két csapat eredménye kever egy finomat. :)

ARGO szerveren fut a plugin, és szerintem nagyon hatásos, nincs is 20 perc alatt 7-0 az egyik csapatnak.

Caesar: A kasztlimitről folyó "vita" részemről lezárva, a lényeg hogy megoszlanak a vélemények...
  • Zomil
    jah csak mindenki baszik megszavazni...
  • Nitramk
    Erre jo a votescramble.
  • Zomil
    ah köszönöm, megmarad a csodálatos mondatom az utokornak :DDDDD

amugy kartelen is van kasztlimit, de engem még sosem zavart mindig azt nézem miböl van kevés és általában azzal megyek, a heavy-n kivül az összes kasztot szeretem :)

amugy szvsz sokkal irritálobb amikor az összes [DB]-s(persze amugy semmi najom velük) a kartelen egy csapatba áll bár top10-es "pro"-val és akkor a másik random team hiába értelme összeállitással megy hiába jók a játékosok, de mégis a végeredmény általában 6-0 körül van :(

és ha vki véletlenül a másik csapatba kerülne akkor inkább megvárja h amott legyen ujra hely, sztem ez sokkal zavaróbb mint a kasztlimit :S
  • Nitramk
    Jó lenne, csak nem vagyunk elegen, meg ebből kb. 3 aktív játékos, a maradék meg nagyonritkán feljön hülyülni :D
  • Kosadzk1
    szedjétek össze őet és warozzatok eggyet az argo ellen
  • Julius Caesar
    Jó, akkor fasza a kasztlimit. Ugorjunk, mert ez a sztájl kezd uncsi lenni:
    "jó a kasztlimit mert sok a noob pubon.
    nem mert szar, mert lekorlátoz,
    de jó a kasztlimit,
    de nem nem jó,
    de
    nem
    de
    nem
    dededededededededede
    nemnemnemnemnemnemnem"
    Felőlem lezárva most egy darabig a téma, ettől függetlenül még mindig irritál a kasztlimit...

unbased: majd megnézzük melyik kaszton nincs limit
  • Dopti
    Pubra kell a kasztlimit, meg egy jófej admin. Ha nincs túl sok mikibe ordibáló 12 éves és mindenkinekbeszólokÜBER1337Prönyomdagombotkpd gyerek, akkor zsher. Sajna ritkán van ilyen manapság. Kartelen tolom szinte mindíg, néha kifogok 1-2 jó társaságot. Dopti out.
  • xxxpaulxxx
    XD
  • jackcsabi
    Itt az egyik példa.
  • Nitramk
  • Unbaised
    Látom ez megy, csak is a hergelés, de tőled már mást nem is várok....
  • Narxis
  • armageddon666
    sokkal inkább általában a kasztlimiteseknek :)
  • Unbaised
    Ezt nekem küldöd?