30108
  • sonic syndicate
    egy processzort újíts be de nagyon gyorsan; 2-4 magosokat már szinte dobálják utánad
  • fridvalszki10
    ez nem elég?
  • fridvalszki10
    Intel Celeron 2660 Mhz 1magos
    RAM DDR 1280Mb
    ATI Radeon 256Mb
    DirectX 9.0c
  • Nitramk
    vagy ott az extralow konfig :D
  • Rage47
    vegyél jobb gépet. adj neki ramot, procit, vga-t.
  • fridvalszki10
    sziasztok!
    megvan tf2 és minimálra vettem a gépigényt de még mindig szagat kivétel amelyik pályán kevesen vannak
    mit tegyek mi a baj?
  • Nitramk
    Nem, nem erre gondoltam, de kössz a képet.
  • jackcsabi
    Most fel steamre! >:O
  • Nandris94
    jó igen blablabla, de mi az a config 1általán?
  • Jim Morrison
    Én az elejétől ott voltam, kicsikeee 2 körrel a vége előtt jött asszem.
  • Jim Morrison
    Itt legalábbis a jelek szerint 5 heavy van :) Énnekem nagyon tetszett, azért fotóztam le. :D
  • Jim Morrison
    Asszem erre gondoltál:
  • Julius Caesar
    Azért ne hodd, hogy a mi csapatunk napi 14 órát játszik kartelen és püföli a kpd-ket fél percenként, a maradék 10 órát meg warozzuk. Mi szimplán azért megyünk fel, mert - kapaszkodjatok meg, hihetetlen - mi élvezni akarjuk a játékot és este haverokkal egy jót nevetni meg lőni. Tudom, manapság ez nem menő, mert nem jár hozzá 7.82-es kpd, de ez az igazság. És most ezt senki ne vegye magára (tényleg senki!), mert senkire nem tudnék rámutatni hogy frag hajhász meg statfüggő, mert ezen a fórumon szerencsére még a normálisabb faj van jelen (de azért tesco megtanulhatná a "válasz erre" gomb használatát).

Szóval ezzel csak óvatosan, mert i nem vagyunk überprők. Másrészről a faktoriálisok (komolyan, milyen klán név ez? N!, n faktoriális) se voltak valami jók, de az is lehet hogy szimplán nem tudtak minket ellensúlyozni Ja és az az 5 heavy nem volt olyan vészes. Persze vesztettünk, de aztán visszaálltak normális kasztba...
  • DJ bigpapa
    A konfigra nem azt mondtam,hogy a legjobb TF2 konfig, hanem hogy idézek: "magyar viszonylatban, szerintem az Argo egy jól configolt szerver". Az OGC-jénél tuti jobb, mert amilyen imbalance ott szokott folyni...

Az általad kifogásolt mondatomon valamilyen szinten igazad van, de amikor ezt kijelentettem én sem arra gondoltam, hogy a velejéig ismerem az adott plugint. Hanem, hogy az alap működésével ami egy public játékosnak is lejöhet tisztában vagyok. Mert kifogásolták a scramblet és nem tudják mi alapján kever.

Egyébként ez csak saját vélemény, de nem biztos,hogy amint kijön egy frissebb plugin, sourcemod vagy metamod azonnal fel kéne tolni, mert esetleg adódhatnak kellemetlenségek, így célszerűbb akkor feltolni amikor az esetleges új hibákat is javították.

Milyen minden szarra gondolsz pluginok terén? Nem állítom, hogy mind létszükségletű, de érdekel, hogy melyikekre gondolsz.
  • Lacccca
    Helyetekben még dolgoznék kicsit a konfigon van felesleg is meg nem friss.(ezzel kapcsolatba a kérdésem miért j minden szart felrakni?). Azért kíváncis lennék a sourcemod log könyvtárára :) szép dolgokat rejthet.
    Ajánlom az 1.8 as metamodot és az 1.3-as SM-et (ne zavarjon hogy béták, stabilabbak mint az elődjeik)

Amúgy ha kell segítség vagy tanács szívesen segítek.
    De a jövőben sztem hanyagold ezt a hozzáállást:
    "úgy hogy több plugin működéséről semmit sem tudtok..."
    Te érted? Vágod miről van szó az .sp fájlokban? hogy mit miért és milyen sorrendben?
    HA igen akkor minden elismerésem, de ha ne makkor te se vagy különb a többinél. (felhasználni =/= érteni :) )

A pub játékosoknak nem az a dolga hogy értsék hogy működik a szerver hanem hogy élvezzék a játékot és tetsszen nekik az azt nyújtó szerver, illetve ha valami nem működik jelezzék, és sztem ezt meg is tették.
  • sonic syndicate
    84.2.39.239:27015
  • Lacccca
    Valaki dobjon már egy IP- ARGO-hoz kíváncsi vagyok a legjobb TF2 konfigra :)
    Szigorúan csak szakmai szempontból kérdezem., semmi rossz szándék nem vezérel.
  • xxxpaulxxx
    a szavazást viszont nem értem... mi ez a krit ellenesség?
    Benne van a játékban...
    ennyi erővel ne legyen Heavy vagy pyro vagy bármi
    vagy ne legyen 2fort mert idegesít
    vagy red team mert én csak a blu-t szeretem
    omg:|
  • sonic syndicate
    ogc-n azért elérhetetlenek az új fegvyerek néha, mert ha kiesik a steam pl fél percre, akkor nem indítják újra
    volt olyan is, hogy egyik nap 3-4* volt egymás után steam-szakadás, és akkor nem lehet azonnal újraindítani

amúgy a pubszerverek adminjainál van egy olyan szabály, hogy teli szervert nem indítunk újra, mert akkor átmennek máshova...
  • Narxis
    U.I.: Szerintem az SG fórumán más szerverrel nem foglalkozott még ennyit a kedves játékos közösség, mint az Argo szerverével.

Ez azért van mert más szerver adminjai nem jelentek itt meg azonnal dzsihádot hirdetve ha szánkra vettük a szerverüket. Népszerűséget tekintve pedig kartel, ogc szidás kellene, hogy menjen itt állandóan...(megy is csak gondolom szelektíven olvastok vagy nem figyelitek a topikot rendszeresen). Valaki leadja a drótot, hogy hopp megint az argo van terítéken és megjelentek?

Legutóbb kartell kapcsán a színvonal volt itt kibeszélve amit hide és a hozzá hasonlók visznek fagypont alá, illetve írtam, hogy kartelen se tetszik a kasztlimit, ogc-n meg valami miatt néha elérhetetlenek az update fegyverek, illetve ott is dolgozik egy hide klón, krissz néven.
  • Narxis
    faSSág továbbra is, köszönjük
  • DJ bigpapa
    Ezt amit most írok kollektíven mondom mindenkinek. A gépbe könnyen hiba csúszhat. De, ha már a kákán is a csomót keressük, úgy hogy több plugin működéséről semmit sem tudtok...
    Az nem baj, hogy leírjátok a véleményeteket, de most gondoljuk bele, hogy mit is nehezményeztek.

Az 1:7-es állást amit bárhol bármelyik szerveren játszhattok. Miért kéne a két oldalnak teljesen kiegyenlített köröket játszani, főleg egy pl mappon? A scramble nem akkor kever, ha nagy a két oldal ponjai között a különbség, hanem az egyes csapatokban játszó emberek pontjait nézi és ha ez a különbség meghalad egy bizonyos értéket akkor megkeveri a csapatokat. Ha a képet megfigyelitek a két oldal játékosainak megközelítőleg kiegyenlítettek voltak a pontjaik.

Az 5 heavy tényleg hiba volt, mert a limit 3 heavyt enged. De, ha van 1 kis csapatmunka amit pluginokkal sem tudunk létrehozni akkor az 5 heavy nem gond, mivel az is kizárt , hogy az az adott 5 heavy egyszerre mozgott és mindenkit akit megláttak szétdaráztak. Ha még is így történt akkor most mi lesz? Kasztlimit nélkül sem lett volna jobb a helyzet!

Egyébként, ha vki felhúzza magát a játékon bármelyik szerveren akkor nem biztos, hogy egyből másokat, vagy az adott szervert kell hibáztatni. Mert szerintem, ha a szerverek configolását vagy a pluginjaikat megfigyeljük magyar viszonylatban, szerintem az Argo egy jól configolt szerver (eltekintve a friss pluginok okozta kisebb bugoktól/kellemetlenségekktől).

U.I.: Szerintem az SG fórumán más szerverrel nem foglalkozott még ennyit a kedves játékos közösség, mint az Argo szerverével.
  • sonic syndicate
    nesztek screenshot kasztlimit ellenzőknek:
  • Unbaised
    Hogy őszinte legyek nem értem, eddig mindig működött a kasztlimit, az AutoScreamble az még sajnos nem tökéletes, bugos. De általában ha látom hogy szar a balance akkor keverek.
    Utánanézünk a dolognak és köszönjük az észrevételeket.
  • armageddon666
    akkor annyi sniper amennyi belefér, és duplaheadshotokkal kiszedni őket? medickel 450 hp, ha egyszerre 2 hedit kap, azt nem hiszem hogy túléli... vagy ha mégis, olyan minimális hpval... és hiába gyógyítja a medic, gyorsabban felhúzzák a sniperek a puskát... persze ehhez két olyan sniper kell aki össze tud dolgozni, és jól lő...

jó tudom így látatlanba könnyű :D
  • Nandris94
    hát sztem heffi megtutta volna oldani de nem biztos...
  • Nitramk
    Az úgy túl egyszerű lett volna. Hátul sentry-k voltak, ha kiszeded akkor minimum egy heavy megfordul, ha nem akkor az első bökés után lelő. Más csapattárs nem tudott átjutni a heavyken. Az egész annyira sakk-matt helyzet volt hogy azt elképzelni nem lehetett.
  • armageddon666
    clanstacking, 3 friendslistes, 2 random player
    vs
    2 komolyabbnak látszó (raiders) player, 5 randomember

a 7-1-nek kéne lennie nem 1-7nek :D
  • armageddon666
    "Itt van egyébként a limit ez fut CP és CTF mappokon:"

ezért volt 5 heavy...

egyébként nemár hogy critsoldierekkel nem tudtátok kinyírni őket, vagy hogy nem volt egy épkézláb spy ami legalább egyesével metszhetett volna az ánuszukon a hájasoknak :)
  • Nitramk
    Goldrushon volt, és lehetett menni 5 heavyvel, mi is kipróbáltuk. Sajnos képet elfelejtettem csinálni.
    Az autómatikus keverés tényleg nem működik:

Ez nem egy támadás az ARGO ellen, csak mint DJ bigpapa mondta:
    "sajnos jellemző az itt hozzászólókra, hogy néha túloznak"
    És ez történt a limit jellemzésénél, valamint az autómatikus keverésnél is.
  • galee7gali
    félreértés ne essék, én nem vádaskodni és sárdobálni akarok, abból az elmúlt napokban már látunk eleget. Csak megjegyeztem, hogy ez az 5 heavy picit erős, még úgy is, h csak a payload healeli őket, és hogy ezzel valamit kezdeni kell, ok, elfogadom h néha porszem megy a gépezetbe (mint mindenki, én is szoktam hibázni), de amikor már 7.re nyírtak ki, az már baromira frusztráló volt...
  • galee7gali
    payload volt, szal azon nem tom hogy mehetett, mindenesetre pyro sniper tuti működött
  • Julius Caesar
    Ott voltam én is, és 5 heavy volt, a köv körben mi is kipróbáltuk. Ja és 7-1-es állás volt, de scramble nem. Persze nem akarom szítani a lángot, de 5 ember látta az 5 heavyt.
  • galee7gali
    am egyetértek kasztlimittel, utálom, amikor 2fort szerón 5 engi bekempel aztán nem lehet befoglalni...
  • varsi
    Azért szerintem egy kicsit erős, hogy Demo nincs limitálva. Szerintem az lehet 1/2 a slotok számától függően.
  • galee7gali
    goldrush, estefele
  • armageddon666
    engi 3
    snipa 2
    spy 2

ennyi bőven elég szerintem.
  • Rage47
    Ilyenkor jó lenne egy demo, vagy sreenshot.
  • DJ bigpapa
    A legjobb, hogy mint ahogy mondtad, kell a limit és lehet, hogy nem mindig teljesen úgy működik, mint ahogy kéne, de te is feljössz ide és ahelyett, hogy tényleg vártál volna 5 percet és lenyugodnál, leoltod a szervert...

Itt van egyébként a limit ez fut CP és CTF mappokon:

//Put -1 for no limit, 0 for disalowed, and any other number to set the limit
    "scout" "3"
    "sniper" "2"
    "soldier" "-1"
    "demoman" "-1"
    "medic" "2"
    "heavy" "3"
    "pyro" "2"
    "spy" "2"
    "engineer" "2"

Szerintem ez a limit teljesen korrekt csapatonként! Ha szerintetek nem az, várom a javaslatokat, persze nem azt, hogy ez úgy szar ahogy van.
    Egyébként sajnos jellemző az itt hozzászólókra, hogy néha túloznak. 5 heavyt csak is akkor láthattál, ha teljesen beszart a limit. Melyik pályán volt ez?
  • armageddon666
    naaaa...

OP kasztok limitálása hülyeség... pyrot is minek... a tömegesen hasznavehetetlen classokat kell... sniper, spy, illetve hogy a teknősözés ne legyen, még engineer... mondjuk sentryfalon is át lehet törni :)