30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#13946 nekem csak a steam mappám 50 giga -
#13945 :DD -
#13944 Én ezt (ha éppen havonta egyszer medicelek) a tibcsi meg wannabe high félékkel játszom el. Aztán hangosan nevetnek az egyszerű beszólásaikon. Egyébként nem szoktam ilyet mert geci dolog -
#13943 Igen, vagy amikor kritzet rámnyomja és a sentryt kell kiszednem...
Narxis: csak egy orange box meg egy CSS, abból csak hl2, portal, tf2 meg CSS van fent. Meg egy Caesar IV shortcut. -
#13942 Bazz, hány évig tart Steambe bejelentkezned? :D Nekem már 6 játéknál sokáig tart mert keresi a játékokhoz a frissítéseket. -
xxxpaulxxx #13941 a másik legjobb mikor nagy csata van, hílel a medic ezerrel, elfogy mindenki és AKKOR rádnyomja az übert... ráadásként utána meg te vagy a legnagyobb köcsög senkiházi aki elhasznált egy übert és nem ölt meg senkit... -
#13940 AZ én games mappám 62gb, steam 27 (de abból most gyomláltam). Segítenék én ezen, de egy dvd-dl 970ft... Másrészről meg egy 320 gigás vinyón nem zavar senkit. Amióta megvan ez a ép stagnál ez a szám, több játékot nem akarok felrakni, mert már így se játszok több mint a felével. De igen, nagyon megtudnak hízni (mint a mozilla) -
#13939 Ez a jobb, amikor te vagy a medic, mert eldöntheted, hogy többet nem mész azzal az idiótával. De amikor látom, h 100% az übere, RÁM VISZSI A SUGARAT amikor ax hp-m van, ebből gondolom übert akar (a kasztom is überbuddy pl demo vagy sonka) de mikor odaérek a fronthoz eltűnik mint a pinty... Én olyankor szoktam retardáltozni. -
#13938 Én azt vettem észre, hogy sniperrel volt most points 2 :P
Update után 0 lett, miért? Nem mintha zavarna, mert csipával vagyok legkevesebbet, csak furcsállom.
És üzenném mindenkinek aki van, annyira abnormális, hogy healelem, 86%-nál van az über, és képes Rambo módjára bezúzni a capture pointhoz, persze rocket jumppal, vagy sticky jumppal, hogy követni se tudjam hirtelen, majd sikerül visszajönnie 5 mp múlva, 10 hp-val ordítva, hogy medic, miközben 2 sóder, meg egy scout van a seggében, hogy kapja be. Köszönöm. -
#13937 kösz -
xxxpaulxxx #13936 akkor ezért nincs már vagy 8 most kills-em Sniperrel:D
Amúgy azt is észrevettem hogy egyik karakteremnél van pár most kills, viszont most points az 0... ez hogy lehet? -
#13935 Pontosan, nem jegyzi bele... -
xxxpaulxxx #13934 Azért az a bátor, hogy a Steam mappa, ha csak a TF2 van felrakva akkor 8gb++:D
Barátnőmnél csak ez van felrakva és néztem egyet... hízik rendesen:D -
xxxpaulxxx #13933 Amikor a nyertes csapatban vagyok és ugye krites már a fegyverem és úgy üldüzzük az ellent... nah szóval az akkor szerzett frageket nem jegyzi be a játék a statsba? -
#13932 Jeje :D -
#13931 -
xxxpaulxxx #13930 Jó a warez cucc felül:D -
#13929 Jó a logód :) -
#13928 fasza :P -
#13927 LOL Rage! :DDD -
#13926 teljes mértékben fölösleges :) -
xxxpaulxxx #13925 szerintem is nagyon jó:)
De mi? ez már ki van adva arenaként?:| LÁtszik hogy én csak ilyen 2fort, dust meg egyéb slágerpályákra jártam eddig:D
De jó ez így 1 pontosnak... másképp nem lenne sniper paradicsomXD -
#13924 Egyre több törtes jön ide. Házigazda, légyszi írd ki hogy no warez. -
Neoncsoves #13923 egyik srác az haverom... elég jól tolja :D -
#13922 Na megnéztem azt a Medic-pár videót... imba >.< nagyon :D -
#13921 Zseniális pálya. Kár hogy először arenaként jelent meg :( KOTH-ban kicsit felkapottabb lett, de kéne belőle egy 5 pontos map is :D -
xxxpaulxxx #13920 ez a KOTH - Nucleous egy sniper paradicsom:D -
#13919 Ha jól sejtem nem eredeti, ezért mondtam, hogy megkell venni, másképp normálisan nem tudsz játszani....
A steam meg magától patchel, szóval ha eredeti lenne nem lenne ilyen gondod...
Na én most beálltam megint idlere amíg tvzek :D Hátha jön sapi :p -
#13918 Vedd meg, vagy takarodj el innen. Itt mindenkinek eredeti. -
darkstrike #13917 kerem valakinek ha van 1 kicsi ideje ira le h hogy kell megcsinalni a tf2 online 1.0.4.8 as patch rol mert en sehogy se jovok ra
-
#13916 vicces volt ma. az ellenfél kék engije gravel piten odarakott egy teleportot a kezdönkhöz, én meg odamentem spy-al és mindenkit hátbaszúrtam, aki odateleportált.
ja és fal felé forditotta a teleport kijáratot. én meg odaspryaztem egy spy-osat:D
amig olvasták addig leszurtam öket:D
basimodel meg odarakott egy sentryt :D -
#13915 Ez a dobott sapkák átskinelése. szó sincs itt arról, hogy alapból mindenkinek ilyen a feje o_O -
#13914 akkor értékelném EGYEDI cuccokat, ha tényleg EGYEDIek lennének... de ugy h már másnak is van, az már nem egyedi... -
#13913 ...ha lesappolsz 1 teleportot, mindlettő lesappolódik, ezért kapsz több pontot. ha nincs exit, akkor csak egy pontot kapsz érte. 1 épület 1 pont, 2 épület 2 pont. -
#13912 Hát nem egészen... -
#13911 tudom, de értéke kb. annyi, mintha dobta volna :S -
#13910 De ez fos megoldás és más nem látja így...
#13905: Vedd meg.. :D -
darkstrike #13909 nem kapom :SS plz valki le irna nagyon megkoszonem
-
#13908 am nem akartam mondani, de sapkára is van megoldás, igaz h iylenkor minden kasztbelinek ilyen a tökfödöje: hatpack -
xxxpaulxxx #13907 húúú erről már írt valaki...
itt olvasgass olyan 90-100 oldal körül mintha írt volna valaki erről még régen