Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mire mész vele, ha már rég megölt? Mert ha összetalálkoztok, õ sem arra fog várni hogy meglásd...
armageddon666
sentryk gyorsak... ha egyszer elõbukkant 80% hogy meghal. Tûzharc meg... rohan körbe a sok pyro, dobják maguk alá rakétákat meg gránátokat a demok meg soldierek, scout össze vissza double jumpol... közben forognak össze vissza... minimális esély van backstabre :\ arra viszont hogy valamelyik ilyen lövés vagy lángcsóva eltalálja nagyobb

de megyek vissza SGre, próbáld ki a spyt, és meglátod hogy nem olyan erõs mint hiszed...

egyébként nem tudom tudod-e de sappert le lehet szedni... szal nem kapja szét az épületet... ne pisztollyal lõdd a spyt hanem shoti, vagy mégjobb a kulcs... leszeded sappert meg lecsapod.

amúgy lesznek spy elleni cuccok... snipernek már van... engi is kap majd valamit szerintem.

@

Nem is ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy nincs olyan fegyver, amivel célzottan támadni lehetne ellene.

Egyszerû példát mondok: Tribesben anno volt Motion Sensor, amit le lehetett rakni úgy mint a sentry-t, és az egy bizonyos kis körzetben láthatóvá tette a spy-okat, ha azok mozogtak. Ha viszont megálltak, megint láthatatlanok lettek. Igy ha elõvigyázatlanul berohant egy spy a védelembe, le lehetett szedni. Sõt, backpack-ként is lehetett vinni motion sensort, amivel direkt spy vadászatra tudtál indulni, persze igy elvéve a helyet más hasznosabb backpackek elõl.

TF2-ben is marha egyszerû lenne: Legyen pl az építhetõ dispenser olyan, hogy a maga 10 méteres körzetében felfedi a spyokat... és akkor lehet hatékonyan legalább védekezni, ha támadni még nem is.
futsz egy folyosón, nem tud átmenni rajtad sehogy se, szóval hátad mögé nem nagyon kerülhet. ha szélesebb folyosó, akkor is van kb 50% esély arra h meglásd, vagy valahogy "megérezd" h a közelben van... pl a gyanúsan hátulról közeledõ "csapattársak" általában spyok😊

armageddon666
Nem értjük a gondodat... ha sappeli az épületed, akkor leszeded... elõtte agyoncsapod a spyt... ha megbök akkor a sentry öli meg... és már vissza is mentél... stab&sap az durva cucc... nehéz kivitelezni...egyébként jah, megkérsz egy pyrot hogy maradjon az épületek közelében... ha sok az engi akkor az tök hasznos, mert pyronak is van fragje hogy gyakja a spyokat, épületek is maradnak így a többi ellen is szopik, oh, és ha rakéta jön vagy gránát vagy stickey, azt is vissza tudja fújni a pyro ^^ azoktól is védve a sentry...

sniper miért nem op? tök messzirõl lelõ... nem is látod csak miután meghaltál...

@

Ok, akkor mond el nekem hogy fedezed fel célzottan, hogyan támadod meg? Hiszen ha rohansz valami folyoson, akkor lenyom álcából, és csak utána válik láthatóvá mikor késõ. Egy nagyobb harc közben meg nem azt nézi az ember, hogy valahol egy pillanatra elõbukkant e egy spy... még amikor a sentryk elkezdenek rámozdulni, akkor is hiába, mert abban a pillanatban újra eltûnik, és cseszheted. Maximum a random lövöldözés segít, az meg rohattul nem célzott támadás... célzottan támadni csak akkor lehet rá, ha már valami kárt okozott, és láthatóvá vált...
Borg, gondolj bele. Ha nem tudna egyszerre kárt tenni és ölni, nem érne semmit a kaszt...

jackcsabi
Ez a spycheck csak egy hülyeség...
De simán harc közben CÉLZOTTAN is fellehet fedezni a spyokat... meg bármikor...
Ahogy Rage és én is mondtam: a spyhoz érteni kell, biztos jó spyt fogtál ki... ennyi, ha meg folyton meg öl próbáld ki te is, hátha tudsz érvényesülni vele...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Amúgy ezzel a módszerrel már esett valami? mert akkor én is így tolom😄 (nincs sok idõm játszani sajna)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nade ezt leszarom, én is engineer kispisztollyal lõdöztem le... nem errõl van szó. Hanem hogy elõtte mindenképp kárt tud okozni. Vagy téged szúr le, vagy a szarjaidat szedi szét... de akármit csinál, kár tud okozni mielõtt felfedezik.
Rage47
nem kell pörögni a pyroval, anélkül is lehet checkelni

amúgy van pörgõs script 😄 rárakod egy gombra és 360fokot pördül, ha megnyomod
Üres szerverekre gondolt😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

én hányszor kapok agyfaszt attól, hogy poénból az ellenséges pyro spycheckel ...

Elmagyarázzam, vagy mi?
Randomra. Tehát nem célzottan, hanem nekiállsz pörögni a pyroval és szórni a tüzet, aztán HA van spy, akkor meggyullad... hatalmas taktika mit mondjak. Végülis csak rá kell beszélni egy pyrot, hogy ugyan pörögj már itt tüzelve folyamatosan, hátha akad egy spy... lol. Biztos õ is élvezni fogja a játékot 😊
Rage47
Hidd el, van balance a játékban, mindennek van ellenszere. Lehet, hogy egy jó spy-t fogtál ki, azért húzott fel.😊 Egyik legnehezebb kaszt sztem, jól kell tudni bánni vele.
armageddon666
beleütközöl akkor megjelenik egy pillanatra. illetve szembõl gyenge... szal felé kell fordulni... lvl3-as engi cuccokat lassan szedi le... szal felrakja, te megölöd és leszeded a sappert és happy vagy. ha meg elõtte lebök, akkor kinyírja a sentry... nagy eséllyel... ha társnak álcázza magát azt kell nézni hogy gyanús-e...

hmm... fura vagy 😄 még sosem hallottam hogy valaki szerint spy OP lenne XD

@

jackcsabi
Randomra? Látom nem érted...
Inkább menj játsz amíg hétvége van, talán ráérzel a dologra.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Jó, tehát randomra fel lehet fedezni, ezzel nem mondtál sok újat.
jackcsabi
Pyro elkezd forogni ezerrel és szétégeti a közelben lévö spyokat, ez a spycheck.
De sima meggyujtás miatt is leleplezödik a spy... Pyro a természetes ellensége, meg ha nem jól játszik a spy, mindenki megtudja ölni. Kicsit jobban odafigyelsz és már nincs gond... na inkább nem részletezem itt a dolgot...

Mi az a spycheck?
armageddon666
ez nemigaz... pyro... spycheck... meg hallod mikor kijön láthatatlanságból... spyok gyengék... nagyon kell õket tudni használni... akkor viszont tényleg durvák... és ebben rejlik a balance 😊

@

armageddon666
csomó pyron láttam már...

@

Elég nagy hiba, hogy a játékhoz tartozik olyasmi, ami mindenképp kárt okoz mielõtt fel lehetne fedezni. Egy normális játékban mindennek van ellenszere. Ennek meg nincs, mindaddig amig fel nem fedi magát.
Rage47
jackcsabi
De mond meg nekem mért illik ez hozzá?😄 Szerintem meg nem is hivatalos az a kép...

Király, nem is illik más hozzá! 😊
Akkor egy rúgóra jár valakivel az agyam ott a valve-nél! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

jackcsabi
Pfff.... a játékhoz tartozik, ennyi erövel akármelyik kasztot kilehetne szedni mert megölt párszor... bele kell jönni és már nem lesz könnyü dolguk veled...
Egyik kaszt se lesz amúgy meg kivéve, szóval viszlát.

motyodlee
azt hát 😊azt hát 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

jackcsabi
Aztán majd felszáll vagy mi?😄
Amúgy láttam egy gyanus scoutot is, mintha nem lett volna rajta a sapkája vagy valami más volt, sajna nem akart megállni...

Spyok olyan szinten felbasznak :s
Komolyan ha nem lenne benne ilyen fasság mint a spy... vagy legalább egy olyan szenzor mint tribesben, hogy a sentry gunok látják õket ha mozognak, akkor meg is venném a tf2-t...
Pyrora remélem kis propellereset csináltak! 😊

jackcsabi
Én most pár órája láttam hevin, elég idiótán néz ki szegényen... ilyen amerikai focis sisak :S

Rage47
vannak, én láttam tegnap 1-et medicen. csak a drop rate ugye nem túl nagy...
motyodlee
na reinstall... várhatok egy darabig 😄

(kösz tesco, csak késõn néztem az oldara :/ )

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Sitykák vannak már?Ha nincsennek még mikor lesznek nem tudni?

Metalmilitiakid
az már megvolt , meg azzal próbálkozom hogy néha pause utána megint elindítom de eddig semmi

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Viktor99
Sokat így sem tudtam meg belõle... Na mindegy.
Viktor99
😄 Oks 😛
Szerverek nincsenek a helyzet magaslatán szerintem, de konkrét megoldást nem tudok sajnos. Próbáld elindítani hátha...

Rage47
Rage47
nincs benne semmi. teljesen random. esetleg abban van valami, hogy a free weekendesek elõbb kapnak fegyót, eddig ezt vettem észre.
Viktor99
Idle az miaz?
Jim Morrison
Nem úgy 😄
Úgy értem, éppem soldierrel öltetek meg 20at vagy mi? hátha ebben van valami 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
örültünk. 😄
én most idle szerón farmolok, elmegyek tanulni, pár óra múlva hátha dob vmit a game...😄
Metalmilitiakid
Hello! Van most ez a 3 nap ingyenes mizéria, na elkezdtem letölteni hogy kipróbáljam erre 95 % nál abbahagyta és azóta folyamatosan csak annyit ír hogy: Download starting ... néha átugrik hogy kiírja a % ot hogy 95 de csak 1 sec re és közben sem tölti . Ez miért lehet , nem tudjátok ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Jim Morrison
Ti mit csináltatok akkor, amikor megkaptátok az új fegyókat?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
jah akármikor letöltheted.
de ki is írhatod, van ilyen opció a steamen, hogy Backup game files vagy hasonló
Beast Machine
Ha Steamen keresztül veszek meg egy játékot (jelen esetben TF2), akkor ha mondjuk letörlöm a Steamet, és késõbb újraraknám, akkor egyszerûen újra le kell töltenem? Tehát az Acc.-omhoz bejegyzik, hogy én ezt megvettem, és a Steamben benne lesz a Not Installed listán?

...vágod?

Nandris94
erménykedve helyett eredmény, nemtom h került oda 😛 amúgy 427 pontom volt mikor eljöttem hö

Crabby