Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legenwaitforit
komolyan ennyire brutális ez a huntsman? ehh mekkora szemétség hogy mindent dob a játék nekem, csak ezt nem ...

TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.

csokalaci
mintha magamat látnám <#idiota>

http://facebook.com/musicleander

Nem tudom, mert a pyro elég gyerekesnek tûnik,mégis komoly. Pont úgy eltalálták mint a demomannek a ponyvaregényes frizut! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

terribad
lanhoz 1-re kell rakni

bloody fucking murder

sonic syndicate
huntsman:

SpiritFire
Ezt írja ki mikor belépnénk : LAN servers are restricted to local clients (class C).
Pedig hozzávan írva hogy sv_lan 0.

Voltam nyitás után!

sonic syndicate
bérelsz szervert 😛 vagy ha bírja a neted, csinálsz egy szervert, és megadod az adatokat

SpiritFire
Ja bocsi elfelejtettem még lenne egy kérdésem .
Remélem van még türelmetek hozzám 😊
Szal azt szeretném kérdezni még hogy LAN-on hogy lehetne játszani mert haverokkal próbálkoztunk de kudarcba fulladunk mindig:S

Elõre is köszi még1x.

Voltam nyitás után!

armageddon666
NEM! mindenki tudja mit csináljon a kasztjával, hogy hasznos legyen a csapatnak... szólózni nem nagyon lehet itt... CSben kevesebb taktika kell jóval... egyedül bedarálok wpvel egy 10es csapatot ha jó napom van õk meg ingyenhétvégén próbálják x)

@

SpiritFire
Köszönöm

Voltam nyitás után!

Rage47
válasz gombot használd <#nezze>
sonic syndicate
nem frissítették a szervert

sonic syndicate
az a baj, hogy ez nem taktikai fps 😉

SpiritFire
Sziasztok

Volna egy kis problémám tudnátok segíteni??
Mikor belépnék egy szerverbe ezt írja ki: "water_dx80.pcf"
majd a console-ba ezt látom :
Bad CRC for particles/burningplayer.pcf
Bad CRC for particles/burningplayer_dx80.pcf
Bad CRC for particles/teleport_status.pcf
Bad CRC for particles/water.pcf
Bad CRC for particles/water_dx80.pcf

Mi ennek az oka tudnátok benne segíteni??
Elõre is köszönöm.

Voltam nyitás után!

Úgyérted attól csapatjáték, mert mindenki tudja mit kezdjen MAGÁVAL? 😊
Nem láttál te még igazi taktikai fps-t, az a baj 😊
armageddon666
én reggel valami random arena_ szerverre mentem fel... nagyon jó volt 😊 jófejek voltak az emberek 😄 ment ott is hogy haxol a csávó, de nem ilyen durván 😊 inkább csak olyan dicséret szerûen hogy "ez hihetetlen"... nagyon más volt mint magyar szerókon...

ettõl függetlenül magyar szerókon játszom általában X)

@

Legenwaitforit
Sziasztok. Ma találtam rá az SG szerverre a fórum alapján (Legen..waitforit..Daary!! néven játszok) és örülök hogy végre egy kicsit magyarokkal is játszhatok mert amióta április eleje óta újra játszok vele csak külföldi szerokon toltam. (mikor kiadták már megvolt, csak sok dolgom volt és egy idõ után abbahagytam, szal az updatek nekem újdonság volt XDD) Örülnék ha játszhatnék visszatérõ arcokkal, ezért gondoltam írok ide. 😊

TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.

IcE TeE
Skillesedni ! Egyébként csapatjáték, általában mindenki tudja hogy mit is csináljon a saját kasztjával.
Ha ennyire zavar a spy akkor legyél demoman-el és akkor nincs gond, spy inkább heavyre, sniperre, engire megy...

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Rage47
Játssz így, és nem kap el a spy😄 (airshotok)

Ron Ragm
Ez nem csak a TF2-re hanem az összes magyar multi játékos társadalomra igaz, és sokáig meg is marad attól tartok.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ne próbáljak pubon taktikázni? Most akkor hogy is van ez, mit kéne tenni a spy ellen?
Bármit lehet ûzni "versenyszerûen", szerintem nincs abban semmi meglepõ, hogy sokan a TF2höz is így állnak hozzá, reáadásul itt adja magát a versenyszellem, a profizmusra törekvés, hisz egymás elleni harcról szól a játék.
Ugyanakkor a megvalósítás és a hangulat miatt itt jóval szélesebb a "másik oldal", mint mondjuk a CSnél.
De szerintem nincs baj egyik oldallal se, kinek a pap, kinek a papné...
sonic syndicate
Borgnak

Mármint repülõ ellenfelet? Te, a jetpack nem ebben van, az egy másik játék 10 évvel ezelõttrõl 😊
sonic syndicate
ne pubon próbálj taktikázni...nézz meg egy div1-es etf2l demot

Rage47
szükséges, könnyebben ölsz ellenfelet vele
Ott sem támogattam õket sose, de ez egy komolytalan játék, míg az azért ennyire nem 😊
Kérdés, hogy szükséges e egyátalán, vagy csak azért kell, hogy valamire fel kiemelkedhess a többi játékos közül 😊
terribad
fõleg neked ajánlva 😊
mi a különbség ebben pronak lenni mint csben? ha metálfényezésû textúrák meg millitary modellek lennének már OK lenne?

bloody fucking murder

Rage47
azért nem könnyü pl. soldierrel airshotolni, kell hozzá "skill" 😊
terribad

bloody fucking murder

Azért az külön loál, hogy egyesek még ebben a játékban is szeretnék pronak titulálni magukat 😊 Get a life..
Megjegyzem épp ezért nem is járok magyar szerverekre, ott valahogy mindig izzadtságszagú volt a játék és beindult az anyázódás, ha valamelyik oldalon túlerõ volt, illetve folyton mindig mindenki csak azon görcsölt, hogy gyõzni kell, fregelni kell. Nem tudom, hogy ez azóta változott-e...
Suzaka
Üdv, azt megtudjátok mondani hogy non-steam verzsönnel haverokkal hogy lehet lanon játszani? Csak erre kellene...

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

kakaoskalacs
Az is fontos hogy jo csapatod legyen akikkel lehet együtt müködni nem ingyenhétvégés benakkal 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Szerintem nagyon hangulatos a játék, én személy szerint akkor is élvezem, ha folyamatosan veszítünk/meghalok. 😊
Amikor pedig összejövünk 2-3 haverral, akkor lehet taktikázni és az egy random szerveren nemritkán el is dönti a végeredményt (ha van egy kisebb összejátszó, taktikázó klikk valamelyik oldalon).
Nem a gyõzelem a fontos, hanem a részvét, vagy valami ilyesmi... Nem azért, mert olyan jólelkû vagyok, hanem mert számomra ez a játék ilyen, nem tudom véresen komolyan venni és nem érzek csalódottságot, ha veszítünk/meghalok.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem igyekszek megtenni minden tõlem telhetõt a gyõzelem érdekében.
Rage47
esett 1db axtinguisher 😄

de ez pl. épp most történt egymás után 😮
"Oh Noes! It's Meg. has found: The Ubersaw
Biosys has found: The Sandvich
=High=Foster has found: Natascha
• Hurricaaane (Ha3) • has found: The Blutsauger
Player redhair joined team Spectator
*MUERTO* wannabe HIGH : faszert nem kapok semmit"
armageddon666
próbáld ki a spyt, gyere menjünk fel SGre 😊)

@

Ron Ragm
Cloak alatt õ se tud semmit csinálni, max disguise alatt, ott meg látod.

Ron Ragm
Már ott a probléma hogy a védelem nálad 1 db sentry (amit meg se tudsz védeni), akkor milyen taktikárol beszélünk kéremszépen?

Igy van, de a kikapcsolódásom teszi tönkre azzal, hogy olyasmit csinál ami ellen nem tudok védekezni, maximum szerencsével 😊
armageddon666
Senki nem mondta hogy komoly játék 😊 kivéve az önjelölt prók akik szvsz lehúzhatják maguk a WCn 😄 ez kikapcsolódás... mégis van benne izgalom... és igenis kell taktika :\ különben nem nyersz... csak csapatos taktika és nem egyéni...

Egyébként, PRÓBÁLD KI A SPYT! és meglátod hogy lehet védekezni ellene...

@

Arra gondolsz, hogy egy pillanatra felbukkan? Cseszheted, mert mire lõssz már nincs ott.. megint csak a random lövöldözés segíthet, ha mákod van.
Ron Ragm
Nem olyan random az, vagy ha mégis akkor egy normálisabb csapat ellen az bukta.

Nem igaz, csak éppen csapatjáték kéne hozzá 😊 2 heavy, vagy bármi más kombináció a sentryket is lazán leszedi, és ezzel önmagában nincs is gond. De mivel van spy, ezért lényegében feleslegessé válik az összefogás a védelem kiiktatására...
Ron Ragm
Amúgy meg ha nyitva tartod a szemed az esetek 90%-ában igenis észre lehet venni a kémet idõben.

Na ez a másik, ami nem tetszik Tf2-ben. Ez az összevissza pörgés, ugrándozás, random lövöldözés... valahogy komolytalanná teszi az egészet, bár lehet hogy az én hibám hogy túl sokat vártam tõle. Ha ilyen dolgokra van szükség a játékmenetben, akkor kár stratégiáról, meg taktikáról beszélni...

Amúgy engineerként elég jól haladtam már, a sappert simán leszedem az épületekrõl, meg a spyt is pisztollyal, de ha nem az épületekre megy elsõnek, akkor 100% hogy megöl. Na ez az ami felbasz, hogy sehogy sem tudok rátámadni elõtte.
Ron Ragm
Én azt mondom próbálj meg kémmel játszani mielõtt ilyen szép lazán szórod az ötleteket.

armageddon666
szembõl nem öl meg. ha meg gyanúsat látsz belelõsz. bajod nem lehet, nincs FF.

@

armageddon666
ha ilyen lenne a dispi akkor spy használhatatlan lenne kb... akkor a sentryfal ellen csak az über marad :\

@