30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#14026 DOUBLE KI... DOUBLE POST!! -
#14025 Hopp, kiütöttem valakinek a postját
Pyrokról még nem írtam
#1: Kerüld el őket messziről
#2: Maradj mindig cloakolva
#3: Szúrd le őket onnan, ahonnan nem számítanak rá. Pl. alulról, felülről.
"USE YOUR SURROUNDINGS, YOUNG SPYWALKER" -The Announcer -
#14024 kerüld el a pyrokat és kész, nem értem mi olyan bonyolult ebben... -
Neoncsoves #14023 ó kabbe kiütötted a hszemet :DD -
#14022 Spynak nem kell buff. Így is kb ez a kaszt kapta a legtöbb buffot.
Régen hosszú volt a bs animáció, nem láttad kinek a nevén vagy, nem tudtál fegyvert váltani, nem tudtad mennyi fake hp-d van, a cloak nem töltődött az ammotól, nem volt c&d, dr, amby... És így is lehetett spyolni!
Spynak egyetlen egy dolog kell: Megcsinálni a fake halált, hogy ne lehessen azonnal rájönni.
Cloakról/disguise-ról az a véleményem, hogy most már alig lehet disguise-ra építeni. Minél tovább vagy láthatatlan, és minél inkább mozgásban vagy, annál jobb. Disguise a szúrás előtti másodpercekben, és a sentryk megtévesztésében jó.
Órák:
C&D: Nekem "megtöri a lendületet" az hogy 10 lépésenként megállok. Sokan azt mondják, hogy jobb, mint az IW, ha mindig csak akkor cloakolsz, amikor "bevetésre" indulsz. Én inkább mindig cloakolva maradnék :p
DR: Nem szeretem, mert nem akkor cloakolok, amikor akarok, és különben is még mindig bugos. Mondjuk arenán mókás.
IW: Ha ismered a pályát, akkor gyakorlatilag olyan, mint a C&D, csak közben mozoghatsz is. Plusz az elejtett fegyverek, dispenserek, épület darabok. -
#14021 :D -
#14020 Épp az, a pyro pont erre jó hogy spy checkeljen, ne akarjátok már kiütni ezt a funkcióját. :D
Ennyi erővel demoman is szarul van megcsinálva mert nem tud közelharcolni, meg mert a scout mindig közelmegy és kiszedi. CSinálják meg azt hogy a scout ha demoman 5 m-es körzetében van akkor stunolva lesz!!! Meg ingyensört mindenkinek! -
#14019 Na megnézem hogy te 10-ből hányszor tudnál meglógni egy olyan pyro elől aki már meggyújtott. -
#14018 nem kell ide semmilyen megoldás, nem kell bénázni és kész. -
#14017 Hát nemtom, spynak fő ellensége a pyro, ha felborul az egyensúly, az érdekes lehet. Nekem ezzel nincs bajom, aki jó spyban az úgyis megoldja ezeket a gondokat. -
#14016 Spy vs Pyro-ra lenne egy megoldásom, vagy csak javaslat :)
Ha Pyro megéget egy cloaked spy-t, akkor lepleződjön le, gyulladjon meg, de azonnal critteljen. Egyfajta Spy Rage. Ha meggyulladt a spy, kezdjen el hadakozni a késsel, és crittel találjon. Így lehet, meghal, de magával viszi a Pyro-t is, jó esetben.
Múltkor engivel halálba küldtem vagy 6 spy-t egymás után :)
Dispenser balra, sentry jobbra. CTF pálya. Ha bárki jött, azonnal elkezdtem verni csőkulccsal. Ha megrezzent a levegő, akkor azt is. Háttal a falnak, hogy ne tudjon ledöfni.
Majd bementem a szellőzőbe, odaáltam a kijárathoz, shotira váltottam, néztem a kanyart, bárki jött, lőttem, ha szpáj szeppin máh szentri, akkor azonnal leugrottam és tüzeltem :)
Nyertük is a meccset, mert nem tudták elvinni a briefcase-t.
Mondjuk egy tapasztaltabb spy biztos kicsinált volna, de ez a meccs elégtétellel töltött el, a korábbi sérelmeimért. Főleg, hogy általában Engi, vagy Medic vagyok, és ezekre különösen vadásznak a kémek :P -
#14015 Hmmm... Akkor a simával is lehet cnd-zni? -_- -
#14014 vagy amíg továbbépítik a dispensert és leütnek xD -
#14013 a csatorna bejárata mellett tudod tölteni a vízben, mert ott van talaj -
#14012 dead ringer sztem nagyon jó :)
olyan helyen kell kijönni ahol nem találhatnak meg, szinte minden pályán van ilyen, csak sok tapasztalat kell hozzá, olyan helyen kell kijönni ahol csak a hangot hallják, de nem látnak onnantol kezdve meg már mind1
a másik meg, h a dead ringernek is van cnd funkcioja, mert fogod magad beállsz a dispenser mellé és annyi ideig maradsz cloak-ban ameddig akarsz :P -
#14011 Vízben nem tölti a cloakod. 2fort más tészta. Ritkán is játszok ott, maximum instarespás, noob only 2fort szerókon. Pyro 3. leggyorsabb kaszt (előtte scout és medic) es holtversenyben a csipával és engievel. -
Neoncsoves #14010 2Forton elkerülhetetlen pl. a szűk folyosók használata. lemész a vízbe, ok feltöltöd a cloakot, de tuti hogy kettesével rohangálnak lent a pyrok/soldierek/stb.ott a 2 bejárat, bemész és 70% az esélye annak hogy szembemész valami pyronak/soldiernek. Pyro eleve 2. leggyorsabb kaszt, tehát elég esélytelen, még akkor is ha megfordulsz, mert úgy is beléd megy hátulról... -
#14009 Nekem ilyen még sose volt, olyan helyen kell megállni, ahol nem vesznek észre. És nem feltétlen kell megállni amikor lemerül, néha előbb, hogy kihúzd a köv pihenőig. Szűk helyeken nem szabad megállni (nem tudsz menekülni), de az én spy tapasztalatim vajmi kevesek...
Miközben írok miért ugrál el a kurzor más mondatok közepére hogy közbe oda írjak? (laptopról írok perpill). -
Neoncsoves #14008 Mondjuk pont azon gondolkoztam, hogy lehetne olyat, hogy pyro ha elkezd gyújtani (tehát ahogy szoktak h klikk, klikk , klikk) akkor utána 2-3mp-t kelljen várnia, hogy megint lőhessen a lángszóróval. Ez olyan mint az Ambassadoron a "cooldown". így legalább el lehetne azt kerülni, hogy minden kurva sarokba be "klikk-klikk-klikk"elgessen egy kurva pyro. -
#14007 #14004
én is simát preferálom, a dead ringer meg szó szerint halott -
Neoncsoves #14006 én is a simával szoktam menni... szerintem még mindig az a legjobb. Dead Ringer is tényleg jó, csak ha kijössz cloakból, akkor a fél világ hallja hogy te ott vagy :| -
#14005 twet is leírta, hogy a cloak átvette a disguise szerepét, már csak a sentry ellen jó -
#14004 Hát én a simát szoktam mostanában meg a dead ringert de azt is csak néha. Twetnek igaza volt... A cnD-vel túl sokszor kell megállni, amilyen erős olyan gyenge is. :S -
Neoncsoves #14003 C&D elég jó tényleg, csak ha futsz vele, hamar kifogy...meg nem feltétlen jó ha megállsz, mert vannak pyrok akik befutnak egy szobába és ráfekszenek M1-re és körbe körbe körbe, hoppá gyulladsz... -
#14002 Igen, mindenki tapasztaltabb lesz, de a spyok is szereznek tapasztalatokat. De az tény, hogy nehezebb a spyoknak. De disguisera építeni... Max a sentryket téveszted meg vele. Amúgy a cloak & dagger nagyon erős cucc, annál nagyobb buff sztem nem kell (végtelen cloak?). A dead ringert nem nagyon tom kezelni, és nem is akarom. Nagyon más játékstílust igényel. Azonban c&d óta néha spyozok. Hát változó sikerekkel -
Neoncsoves #14001 Amióta játszok, azóta spyozok. eleinte nem volt ekkora nehézség spyjal menni, de ugye az idők múlnak, már mindenki tapasztalt játékos aki akkor noob volt, régi játékosok 99%a felismeri a spyt... a noobokat meg "megvédik" a prauk. szóval most már rá férne egy kis buff a spyra. szerintem... -
#14000 Elég nagy genyaság, és nagyon ötletes :D Bár ahogy alnéztem minden második ilyen akció kamikaze akció, etttől függetlenül elképzelem a kábel másik végén milyen arcot vágott az engie, még a füle is ketté állt. Megéri :D
Neoncsöves: de ha a spyt nehezebb csekkolni, meg adunk nerfet buffot, akkor meg már nehéz lesz a spyt kiszűrni. Nem nehéz kaszt, csak azt a legnehezebb és leghoszabb idő kitanulni. Én szinte sose gyok spyjal, mert nem kenyerem a türelmes várakozás, meg amúgy sem tudok vele gammálni (időzíteni sem tudok, mert mindig az jön ki a spawnról akinek a nevén vagyok...). Ellenben aki ismeri, annak sztem nem kell az a kis buff. Nem kell félteni a spy mestereket. Nem egy easy to pick up kaszt, de nem is arra tervezték. Arra ott a pyro, a heavy meg a soldier.
Hol van erről az updateről leírás? És miközben írok miért ugrál el a kurzor más mondatok közepére hogy közbe oda írjak? (laptopról írok most). -
Neoncsoves #13999 bazmeg így is a legnehezebb de ugyanakkor szinte a leggyengébb kaszt a spy (legalábbis pyro ellen...) és még nerfelik is. kurvajó...
spy-nak lehetne olyat hogy előre gyorsabban fut (gyorsabban mint a pyro...) viszont hátrafele meg lassabban... így még legalább lenne esély elmenekülni egy kurva pyro elől.
pont azon idegeskedtem, hogy ha az ellen csapatába van 2-3 pyro, azok közül mind belő egyet minden sarokba, mindenkirá rágyújt egyet, hátha spy... így lehetetlen spyjal operálni...múltkor is nagy faszán beálltam sok ellen engi közé spyjal, cloak on, töltődik szépen a cloak, jönnék ki cloakból, erre meg jön egy kurva pyro is csak úgy "spycheckel" egyet úgy h egyből felgyulladok. egyébként olyat lehetne még, hogyha pyronak disguiseolunk akkor tűzálló legyen a ruha. mármint megégetne, de ha sügér és nem veszi észre h sebzett, akkor most miről beszélünk? :)
pyro nerfet / spy buffokat akarunk!!! -
#13998 -
#13997 twetr0x, rossz hírem van: spy bug: láthatatlan kém felett is megjelenik a "Critical Hit!" felirat -
Neoncsoves #13996 lol?... -
#13995 :o Ezt gyorsan meg kell néznem. Bár ez nagy idiótaság lenne! -
#13994 nincs selfdamage demora és soldierra elvileg -
#13993 Bezony :) -
#13992 ideje volt már játszhatatlan volt -
#13991 update -
#13990 Folytatod azt amit eddig csináltál
C-C-C-C-CSIRKECOMB!
-
#13989 EvilDaedalus <3 -
#13988 folytatod azt amit eddig csináltál -
#13987 Nem csak Tweti az egyetlen akinek eszébe jutott :P