Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tegnap este játszottam még kicsit, kaptam egy Ambassador. Megörültem neki ahogy megláttam, de... nagyon nem tetszik, valahogy oylan másodlagosnak érzem a kést miatta és ezért sokszor gondolkodok el rajta hogy melyiekt is használjam ha kiszúrtak, ezért elszúrom. Visszaváltottam revolverrel, sokkal jobb és csak vészhelyzetben hasznos, így jó nekem. Ha lesz trade szívesen elcserélem majd az Ambassadort 😊
Borg: tapasztald ki a játékot, és ne menözz azzal hogy mióta játszol FPSel, nem érsz vele semmit, ezt a játékot kell kitapasztalnod, nem másikakat. Nyugodtan visszavehetsz az arcodból is...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
re Pio: én nem hagyom ott a játékot, bármelyik rendszer lesz/marad. Jó-jó... Igazatok van -bár azért így is sok most a csipa/spy. DE. Kétségtelen hogy már nem akkora hajtóerõ az ach. farm.😊
(ennek persze örülök én is).
re Cicus/Metalmilitiakid: ha nincs nálad gebasz, akkor esetleg a steamen belül próbálj választani más content szervert, hátha találsz olyat ami bírja még.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az új rendszer szerintem lehet, hogy "énénénén" szempontból rosszabb, mert nem az ûberskillesek szerzik meg szükségszerûen az új fegyót (hogy a patch után 1 órával achiszeróról mindent beszerzõkrõl ne is beszéljünk), viszont a szerverek minõsége, játszhatósága szempontjából szerintem jobb így. Egyrészt nem lesz 2 hétig csak spy/sniper az összes szerveren másrészt amlékszem amikor pyroupdate után minden csapatba jutott vagy 1-2 olyan pyor, aki mást se csinált csak beállt egy kanyarba és nyomkodta a kámehámét.
Az a baj, hogy amíg jár valami extra juttatás az achikért addig lesznek olyan önzõ emberek, akik simán beáldozzák az Xfõs szerveren a másik X-1 játékélményét a saját fejlõdésükért. Megjegyzem ilyen szempontból sokkal "wowosabb" volt a régi rendszer. Ja és persze nem mindenki ilyen, de elég, ha egy 5-10 fõs csapatból 1-2 ilyen, máris elszálltak az esélyek...
Ja és messze van a tökéletestõl az új rendszer, de ez az update nagyon durva volt és elég hamar is jött, biztos, hogy tökéletesítgetni fogják ezt még a késõbbiekben. Fontos, hogy a Valve a játék globális minõségét tartja szem elõtt az ilyen változások kiagyalásakor és nem az egyes egyének megánérdekeit. Higgyük el, ha jó lett volna a mostani rendszer, akkor nem változtattak volna rajta, senki nem szeret feleslegesen dolgozni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én nagyon jól elvagyok egy angol nagylétszámú payload szerveren. Vannak nagyon jó, jó és gyenge játékosok is, gyors újraéledés van, ezek -és a játék alaptermészete- miatt a legtöbbször szórakozás, "fun" a játék, de mégis össze tudunk dolgozni.
Ritkán elõfordul persze egy-egy beszólás, az esetek nagy részében ezek rövid eletûek, pedig vegyesfelvágott a társaság (angol, francia, belga, holland, német, román, orosz, lengyel).
Miért nem keresel te is az igényeidnek megfelelõ szervert, közeget?
Én ugyan szerettem a kartelre járni, a kezdetekben játszottam is ott -volt is különbség-. De bizonyos okom miatt maradt a fenti és jól érzem magam.
Miért nem keresed te is ki, hogy mi illik hozzád, mi szórakoztat?
Már lecsengett, de átlagban egy spy ellen lehet jól védekezni, kezdve attól hogy úgy építkezel, hogy könnyen védhesd, ne hagyj nagy holttereket, figyeld a játékosok mozgását, neveit és akár spontán is rálõsz. Meg lehet próbálkozni a blokkolással, csapattársak is be tudnak segíteni. Egy kezdõ spy-t már a gyanús mozgása lebuktat, egy közepessel már okosan kell elbánni, ha pedig olyan szituációba keveredsz netán egy nagyon jó spy-al akkor szépen leszedhet...
Nincs ebben semmi különös, idõvel, tapasztalattal, a veszélyes szituációk kerülésével, folyamatos figyelemmel fel lehet venni a kesztyût ellenük.
....
....
....
Új rendszer. Hmhhhhphh!
A korábbi jobban tetszett. Az ach.-ekkel egy olyan kaszthoz is kedvet kaptál, amire netán korábban rá se bagóztál, ráadásul gyakoroltál, új taktikákat ismerhettél meg: ösztönzõ volt.
(még akkor is ha saját vagy ach szerveren szerezted meg egy részét)
Most nincs semmi különös ösztönzõ... Oké, hogy lesz trade...de... Szóval kaptám két pisát egymás után meg egy klietz és ubersaw-t.
Számomra szimpatikusabb volt a korábbi rendszer, DE persze várjuk meg mi lesz ebbõl a trades témából....

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Megveheted CD Galaxisban 4000 forintért
Megveheted ezen a hétvégén Steamen 10 dollárért
Másolt változattal nem tudsz eredetin játszani
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
faszért kell ebbõl is ilyen szar rpg-s mocskot csinálni? úristen... asszem abbahagyom a tf2-t 😞((
Honnan lehet a játékot megszerezni?
másolt játékkel lehet neten játszani?
mennyibe kerül az eredeti?
kössz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
jó kis rendszer ez! remélem a 2 übersawom mellé kapok még egyet. meg ez a tarde is... kinek nincs meg az übersaw? mire megyek vele? semmire...
bloody fucking murder
vannak olyan mapok (pl pipeline második fele, badland) ahol a cloak & dagger brutális. eddig nem tudtam spyozni pont mert kifogyott a cloak, a vastárgyak felszedését se tudtam megoldani. de így nagyon is játszható lett nekem a kaszt. sapi kell 😄 scout cuccok hiányoznak, 2 spy meg 2 csipa.
egyik haveromat meggyõzte freeweekend.
a weekend elszáll, az érzés megmarad <#mf1>#mf1>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Borg: Kérlek legalább két hónapnyi játék után kezdj vitatkozni az OP kasztokról, addig felesleges...
(nyilazni akarok)
Ingyen bemehetsz, hogy szidjanak mint nub ingyenhétvégést olyanok, akik még a macskaszart nyalogatták a homokozóban amikor mi már fps-el játszottunk 😊
Next PC upgrade: 2022
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Én tegnap megszereztem az aramy órát, semmi mást...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
jaés igazuk van ezeknek itt alul (meg hamarosan fölül) mind, ingyenhétvégés "nub" ként (közölném h a nub aza newbie, csak átformálták, a newbie meg kezdõ xd) itt máris szidod a spyt mert megölt 5x... húha, engem annyiszor szednek le a sniperek... mostakk mind buzi meg random meg vegyékkiajátékbólmerszar? khm, gentlemen... majd ha spyal megtucc ölni 1 engit és leszedni minden cuccát aki 1edül van, és megtucc ölni 2 medic-heavy párost és 1 demomand 1más után, és letudsz súzúrni 3 snipert futásból az ellenséges fronton, na AKKOR szidd a spyt...
na jóccakát!
Crabby
Help légyszi, nem ingyenhétvégés vok 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha meg unjuk a folyamatos vereséget medic+heavy+scout és már nyertük is a meccset 😄
Borg: ha te a Tribes-t akarod összehasonlitani a tf2-vel akkor menj orvoshoz...
ezekszerint mégse játszottál te annyit azzal mint ahogy itt állitod...láttad te abban mekkora mapok vannak és tf2-ben mekkorák? dispenser lássa a spy-t? normális vagy? akkor a spy csak emberek hátba szurkálására való lenne?
még arra se....
az a baj, h teljesen kezdõként(ami nem baj) egy olyan kasztot állitasz be ami szted OP, pedig akik már jó ideje nyomják tf2-t tudják, h a spy az egyik legnehezebb tf2 kaszt!!!
ha majd belejössz rájössz mekkora hülyeségeket irkáltál most ide...
annyi szereted ezt a RANDOM szót felhozni...nem tünt fel, h kb. az egész játék a "randomságról" szól?
azért nem akadsz ki, h van crit és miért random?
egyszerüen ez nem a te szüklátókörü kezdõ agyadnak való játék, az egész topic probál meggyözni, h butaság amit beszélsz, de azért mondod a saját kis világodba elképzelt dolgot...
viszlát!