30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
xxxpaulxxx #14066 tudom, és remélem nem azért mondod ezt, mert úgy értetted, hogy örülök, hogy nincs itt, mert nagyon nem.
De tudom, hogy visszajön nemsokára és azért mondtam, hogy viszlát! -
#14065 csak pár hétre szól a ban -
xxxpaulxxx #14064 avagy miért szeretik sokan sedózájt...
Viszlát Jackcsabi! -
#14063 Koszi szepen hat nekem mar tul is lepte, mar most 8023mb pfff.
amugy Kojima [HUN] neven szoktam barangolni a szervereken. -
#14062 #14059
Jobb klikk Steam, Games-nél a TF2-re és Backup-ot válaszd ki. Én nem rég írtam ki újra és rohadt sokat hízott, már nem sok választja el a dupla rétegű DVD-től... -
#14061 írja ki dvd-re a tf2-t -
#14060 sajnos egy darabig nem látjuk :( -
#14059 sziasztok haverom kerdi hogy nem e lehetne a TF2 patchet kulon setupba leszedni?
eleg surun rak ujra vin-t es igy rohat sokaig tart neki a tf2 frisiteseket mindig steamen kesresztul leszedni 50kb/s sebessegel. -
#14058 haha ez jó :D -
#14057 -
#14056 én is ablakosban játszok igy egy pillanat alatt ki lehet alt+tabolni és láthatatlan ellenfelek+textura hibák se lesznek az ezredik tabolás után sem :)
-
#14055 de most batman fan lettem -
#14054 #14052
alap -
#14053 Rage új logo? Régi jobban tetszett -
#14052 64bit, gondolom. VAgyis úgy van értelme. -
xxxpaulxxx #14051 nekem 1 gigával nincs meg seperc alatt és majd veszek ramot ha lesz új gépem:D -
#14050 #14049
vegyél ramot, nekem 6 gigával seperc alatt megvan -
xxxpaulxxx #14049 jaja az nálam is valami hihetetlen lassan áll vissza:S -
Loufee #14048 állítsd be windowed módra, nekem is úgy van. írd be h -windowed -noborder és megvan oldva -
#14047 #14043
persze, hiszen disconnectelni is kell a szerverről. -
#14046 nálam minden rendben, úgy tölt mint régen -
#14045 Hát, sztem az a pár új model nem sok vizet zavar. Úgy értem sztem max lassabban tölt be, de max memóriát eszik, VGA-t nem hiszem... -
PunkZoli #14044 engem még az alttab basz fel hihetetlen módon -
PunkZoli #14043 nem érted a problémát, az autoretry működését értem, nem erről van szó
a gondom az, hogy vagyok egy játékban, nyilván addig játszom ameddig nincs hely a másikon, autora van téve, majd mikor megkapja a jelet ugye, hogy van egy hely(10mp-ként lekéri ez ok, join gombra meg azonnal lekéri) akkor az aktuális játékom befagy, azaz szó szerint megáll és nem tudok semmit csinálni vele...
de mire felébred ,és átcsatlakozna, addigra már legtöbbször betelik a hely, aire beférnék...
ez amióta a multikór támogatás van fordul elő, de, ha kikapcsolom, akkor sem múlik el.
mondjuk 10ből 7szer csinálja...
és tesco, használd már azt a kibaszott válasz erre gombot kérlek :D -
#14042 Én mondjuk azt vettem észre hogy sokkal lassabban tölt be a játék.
De ez sztem az egyre több lehetséges model előtöltése miatt van így(új fegyverek,sapik stb..) -
#14041 #14039
10 mp-enként frissít -
PunkZoli #14040 régen ilyen nem volt, az autojoin kattanásra átugrott -
PunkZoli #14039 valaki tapasztalt még oylat(nem ezzel az updattel) , hogy nehézkesen joinol át másik szerverre, ha autoretry-n van? azaz nem tud azonnal át kapcsolódni, hanem befagy egy 5 mpre és ezzel még akár le is dobhat a full miatt, mert már valaki elfoglalta a helyet...
kibaszott idegesítő, de mondom , nem mostanában jött ez, vagy 4 hónapja -
#14038 Azt próbáljátok ki hogy letöltitek az autoklikkert és ráviszitek az egeret.. Egy életreszóló élmény lesz, főleg maxra tekert hangfallal! -
xxxpaulxxx #14037 jah, így már van értelme:D -
#14036 Én meg csak dobpergést hallok, azt is csak headsetböl úgy hogy nincs rajtam :D -
Neoncsoves #14035 akkor ne kikapcsolt hangfallal XD -
xxxpaulxxx #14034 én itt nyomogatom kikapcsolt hangfalakkal, de semmi:D -
#14033 A többet úgy érted, hogy többet megnyomni? Mert akkor nem nyomogatom, hátha valami történik :D -
#14032 Twet ez poén, de többet nem ajánlom! :D :P -
#14031 -
xxxpaulxxx #14030 Hát... mostanában nem írt senki ilyesmit, azt hitték ezek hogy már elfeledtte őket mindenki:D
sztem felveszem és elkére maz accátXD -
#14029 Nem unják még?
Never tell your password to anyone.
*******passed: hello
v3ktor | semi baj van: hello
*******passed: a steamnek dolgozom.elszeretném kérni az ön accountját.
*******passed: hogy frissítíseket készítsek vele
v3ktor | semi baj van: rendben
*******passed: megadná az accountnevét és ahozvaló jelszót?
v3ktor | semi baj van: nos
v3ktor | semi baj van: ha a steamnek dolgoznál nem kéne elkérned... tehát egy kis patkány acclopó vagy... gg
v3ktor | semi baj van: bb
BLOCK! -
#14028 aztalogót o.O -
#14027 Ez jó ::DD Spywalker:D