Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más
Tradere van 3 natasham, 1 sandmanam , bonk, fan, kgb, meg sok szar. Jó lenne razor, és valamelyik óra. Köszöntem
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Elég bugos lett, olyanokat csinál nekem is néha, hogy tyííí!
TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Crabby
jóéjt, mek royalet nézni 😊
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
pio: nincs harag, csak gondoltam szólok 😊
zozyk: c&d tényleg überkira. amióta megvan megszerettem spy-t, és hatéknyabb is vagyok vele. az jó lett!
akartam rakni képet hogy mit mûveltem ma... de nem csinálta meg a screent :S eldobtam egy Jaratet, és 3 Achievement lett meg tök egyszerre XD jópofa volt... sajna már nem jó semmire ez a random drop miatt <_<
@

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Routerben érdemes kikapcsolni az automatikus felcsatlakozást "connection on demand" és manuálisan csatlakozni a netre, ez bizonyos esetekben kiküszöböli az IP visszakapást.
JimMorrison723
THX 😄D
Amúgy nézegetem az aláírókat, jó nevek vannak:
Cheater
...
bablevesFOREVER
haha
És ez csak az elmúlt 5 aláírás termése... 😄
Ha 1 IP 1 aláírás, akkor már aláírásonként kéne 30 másodpercet várnia a szkriptnek, IPcserélõ szkriptem van is, azt nem kéne újra megírnom 😄
A plr pedig nekem is nagyon bejön, marha jó mod. Egyet tettek be, hogy teszteljék, megnézzék mennyire tetszik a népnek, mennyire játszható, levonják a tanulságokat aztán majd dobják be a többit. Vagy csinálnak a fanok.
Ugyan ez a helyzet az új itemrendszerrel is szerintem, tegnap linkelt itt valaki valami qna-t amibe már írták is, hogy lehet majd a késõbbiekben hatásunk arra, hogy mi dobódjon. Türelem tornaterem, vagy valami ilyesmi... 😊
Huntsman meg kéééne >.<
PLR fasza, Arena is fasza, meg a PL is fasza... TC nem tetszik csak...
@
1 Sandman (1 már van, töröltem)
1 Razorback
Huntsman sehol.
Aki nemrég kezdte a játékot, annak a program szarja az újabbnál újabb fegyókat. E öröm, e bódottá...
ui: mondjuk picit elfogult vagyok mert goldrush one of my all-time favourit meg a paíload mapokat szeretem a legjobban, de sztem ez nem addig tart, amíg az újdonság varázsa.
pio: egy IP - egy aláírás. írják is.
teljsen felesleges ez a hülye wow-hoz hasonlitgatás, itt azért szeretnéd megkapni az uj fegyvereket, mert ki szeretnéd probálni, h milyen azzal tolni, pl. az uj spy cuccokhoz más fajta játékstilus kell, nem pedig arról szol h +200hp és +50%crit....
inkább legyen az, h mindenki megkapja az uj fegyvereket...miért nem lehetne megcsinálni, h ilyen random marhaság csak a sapkákra legyen azoknak ugy sincs(egyelõre) semmi jelentõségük és nem zavarna ha nem lenne 1se...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De hát ez van, amikor beindul a védelmi mechanizmus és mindenki elkezd stresszelni, hogy neki kettõvel kevesebb item lesz egy virtuális táskában... 😊 A wowban is az ilyen mentalitás tudott egyedül az õrületbe kergetni és közvetve ennek hála hagytam végleg abba a játékot 3 év klánvezérkedés után.
Viszont ennek a webes petíciónak mi értelme van? Annyiszor írom alá, ahányszor akarom, sõt, ha nincs valami captcházás benne, akkor írok rá szkriptet is...
látom magyarok is aláírták már. én is aláírtam. nem lesz így se jó a rendszer, de ennél mindenképp jobb (bár ha ez a viszonyítási alap... ennél a randomnál jobbat nem nehéz összerakni). hát, erdekes a rendszer... freeweekendes haverom (tetszik neki a gém, bár még nem mindent ért 😄) neki már dobott íjat is, 2 (valaki aztmondta neki már 4 van) ambassaddort is meg übersawt. nekem egy blutsaugert, egy übert egy cloak & daggert meg egy razorbacket. és scout cuccaim sincsenek. abból se sokat dobott.
gyakorlatilag ez a rabdom rendszer egy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
random drop = szerencse
trade = megszerzi vki (játszik v idle) és odaadja a havernak. ez így nem olyan mintha eleve belenne építve a játékba? szóval akkor mi értelme szerezni meg tradelni?
lehet az lenne a legegyszerûbb ha kijönne egy update és mindnekinek megvannak a fegyverek. milestone-okért meg szvsz kapnál egy sapkát, ami szimplán trófea lenne, esztétikumot szolgálná. aki meg összefarmolja a sapkát így is (mert lenne ilyen), annak meg nagyobb lesz az e-epnis-e, hogy sikerült azt is simán farmolgatnia. azok annyira szánalmas alakok lennének, hogy már pfffffff
btw, aláírom a milestone rendszer visszaállítását (5000-nál állítja vissza valve) met bár így lesznek farmolók, még így is az lesz a legtisztességesebb.
lehet, h valve majd finomit rajta, és? engem nem 1 honap mulva érdekel majd h valakitöl könyörögjek, h tradelejen el nekem egy uj spy fegyvert....
amikor még acsikhoz volt kötve az tetszett a rendszer, mert csupán rajtam mult mikor kapom meg a fegyvereket és azt is tudtam, h mit kapok, de most?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"