30108
  • galee7gali
    a q8200at feldughatod télen... lemegy majd a q9esek ára aztán sírhacc-ríhacc h mennyire ráb*sztál... videókarit télen ne vegyél, én és 45 rugót áldoztam anno egy hd4850-be, aztán amikor tavasszal kijött hd 4770, akk fejemet vertem a falba... szal én videókarival ha ati akk várnék tavaszig... nV gtx275 is jó, ez olyan, h van aki a pirosat szereti, van aki a zöldet, teljesítménybe elenyésző a különbség...
  • galee7gali
    2,25 powa!!!
  • Nandris94
    nekem sincs vele semmi bajom D:
  • Julius Caesar
    Egyértelmű hogy HD4890. De szeptemberben jön dx11. Prociból játékra én egy olcsó q8200-zat vennék, és tuningolnám. AMD-t cpu fronton minél gyorsabban el kell felejteni.

És hiába mondják hogy fejlődés, nagyon erőltetett, főleg a VGA biznisz, mert ey év alatt dobhatod ki a kukába. Egyszerűen röhej, hogy belenyomsz százezreket egy gépbe, és egy év múlva megint a frissítésen gondolkozol. Ha optimalizálnák csak egy picit a játékokat, akkor fele ekkora monstrumok se kellenének.

Gali: 1,8 cerka, de 2,25-re tuningoltuk , nem beszólni, az is számít :D

Hát ez van, de én se költetnék ennyit gépre... Max használt még egy 2 giga ram meg egy 64bites win :D
  • Proview
    SZia!
    A video optionsban nézd meg, a HDR nincs-e fullon? Mindig kikapcsolom, mégis vissza szokott állítódni valamiért. Még nem sikerült megfigyelnem miért áll vissza.
  • Heffi
    Én is ugyanígy játszok, és van rendesen fpsem, nagyon ritka mikor laggol, az se normális lagg. Csak olyan szokott lenni nagyon ritkán, hogy teljesen befagy a játék és semmi se mozdul egy ideig. De ez a gép miatt van, mert mikor csak mozilla van megnyitva akkor is csinálja néha :/
  • Neoncsoves
    1280x1024 high, windowed mod : 50-60fps MINDIG megvan. a max valami 160 körül van
  • Loufee
    heavyt meg pláne nem
  • Loufee
    heavyt meg pláne nem
  • Loufee
    ahjjj....annyira idegesítő h kb. 75%-ban nem bonkolok be a sandmannel -.-
  • Heffi
  • RatBaG #14095
    ja, engem is folyton furdal a gondolat, hogy csak venni kéne egy xboxot guitar heroval...
  • Heffi
    Egyelöre még nekem sincs. De hamarosan elvileg már lesz.
  • motyodlee
    egyértelmű

(bár nincs sok közöm a zenéhez) :D
  • Heffi
    Hát már nem azért, de szerintem alap, hogy gitár :D

(alreg ftw :D)
  • armageddon666
    jah, Giga alaplappal... p43 vagy p45...
  • armageddon666
    abban a topicban gondolom valami AMDt...
    én négymagos intelt (még Core2-t) 45nm-est, nem tudom azokat hogy lehet tuningolni, de ha lehet akkor a legolcsóbb 9-es szériásat (szal ami faszán 4magos, és nem 2 lowend 2magos összeragasztva) és azt lehet húzni, mellé 4 giga memória.... 1066 cl4 mondjuk? ha van jó áron... VGAnak meg HD4890 vagy GTX275, ha minden igaz ezek vannak közel egy szinten... illetve egy 450es Corsair táp esetleg :)

mikor legutóbb néztem ez volt 200k asszem...
  • xxxpaulxxx
    ha már off van milyen gépet ajánlanátok 200kért?
    Tudom, hogy van ennek topikja, de én most TITEKET kérdezlek:D
    bár nem mintha most vennék:D
  • armageddon666
    miért vicc? Gépház - Monitor - Háttértár kb így van az értéktartás... onnantól már zuhan az érték napról napra ^^
  • galee7gali
    khmmm... veszek egy négymagost feltolok mindent highra +8x élsimítás akk megoldottam problémát?
  • galee7gali
    dauer 1,8 as celeron...
  • galee7gali
    am komolyan elgondolkoztam egy crossfire/sli alaplapon, csak ki f*sz aki ennyit költ egy q gépre... így is 200000at tettem bele h meglegyen mostanim, aztán lassan a felét se éri... :( (tudom, a számítástechnikával csak veszíteni lehet, főleg úgy, ha minél drágábbat veszel... az a vicc a monitorom tartja legjobban az árát XD)

sry az OFFért
  • armageddon666
    Sourcenak proci kell nem VGA :\
  • galee7gali
    30k alatt nem érdemes befektetni... (hd4770) -.-
  • xxxpaulxxx
    mostanában én is ezen filózok... új basszer vagy új gép:/
  • Julius Caesar
    Nem drága, ma már olcsóért kapni cuccokat. Persze minden viszonyítás kérdése.
  • Nitramk
    De miért kell új gép? Mikor vettem jó volt minden.
    Szal ennyi nem játszom többet, gépet nem veszek, mert drága, és ha már mindenáron költök annyit akkor inkább egy jobb gitárra.
  • armageddon666
    én meg nem nézem hanem játszom... (mikor épp játszom... egy ideje már nem)
  • Julius Caesar
    Hát nekem valahol 40fpsem van, valahol 170 :D
  • Narxis
    Új gép kell, am. az új mapokon nekem is erősen csökkent az fps de még nem szaggat szerencsére.
  • Julius Caesar
    Ami azért vicces, mert a te gépeden 800x600-ban lowon még a crysis is futott, és source =/= cryENGINE2...
  • Viktor99
    Nyugi...
  • Nitramk
    Fasz kivan a valve-val. Ezután a kurvaupdate után teljesen tönkrebaszta a játékomat, mert 640*480-ban, minden lowon, úgy szaggat mint a büdösszar. Pár hete még szépen futott az egész 1280*1024-ben úgy hogy high-on volt minden, úgyhogy kapják szépen be! Érdekes, UT 2004-nél nem lett másfél év után nagyobb a gépkövetelmény, hanem ugyanaz maradt amit a dobozára írtak.

Ennyit erről, asszem ezzel sem tudok többet játszani, mert olyan mint egy képregény. Számomra most már nem csak grafikában. Köszi szépen Valve.
  • xxxpaulxxx
    Nah ezt a stat dolgot már tényleg nem értem... Gépenként mindig mást ír ki
    Barátnőmnél új rekordot állítottam fel sniperrel... 2-3 perc életbenmaradást
    itthon meg azt írja... közel kerültem a legtovább ideig életben levéshez :1:30...
    de a pontokkal meg minden mással így van ez:S
  • xxxpaulxxx
    de nekem xpm van:D
  • Twetr0x
    ha vistád van, a windowed módtól kevesebb fps-ed lesz
  • xxxpaulxxx
    Köszi, ez nagyon jó ötlet!:)
  • xxxpaulxxx
    megmondta a magáét, ami teljesen igaz.... azt, hogy mi volt a linkjében azt nem tudom...
  • Viktor99
    Most a bann-nak az okát leírják vagy az csak a büntipontokra vonatkozik? Mert elég érdekes okok vannak ott. :S
  • galee7gali
    nem úgy van h a ban az egy hét? (öt büntipont után)
    am meg, ha nem illetlenség, miért bannolták? nem volt egy olyan beugatós káromkodós hülyegyerek...