Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy román gyerek pl angolul beszélt, és szaladt elõre spy-al felderíteni, és nyomta az infókat. Persze az egyik paraszt magyar be is szólt neki egybõl, hogy mit karattyol itt... legszivesebben kivágtam volna a szerverrõl, de inkább hagytam. A román srác legalább jól játszott, és csapatban összedolgozva, míg a másik csak beszólogatni tudott...
Hogyhogy tele van az SG szerver? Ingyenes hétvégének vége. Szóval átlagos nap van. Tehát miben is lett más mint update elõtt, hogy ennyivel többen vannak rajta? (anno kb. 0, most 20+)
És lehetne ezt a szintet tartani kb. 2 hétig? <#idiota>#idiota>
@
persze razorback, vagy a 2 uj spy ora ami érdekelne még véletlenül se esne -.-
meg persze sapkák se
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
és itt merült fel bennem, törtösökkel mi van? 😛 ha a steam rendszere ossza ki a cuccokat nem is konkrétan a játék? 😄
@
a kémnél meg csak az óra van meg és ott mi kel a stukkerért
meg spy-scout cuccok is érdekelnek. most csak egy fölös überem van, de ma tuti játszok, csak esik egy új c&d vagy razor 😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
az uj cuccokbol csak a huntsman, a jarate, és az ambassador van meg(ebböl 2 van)
érdekes ez az uj rendszer 😄DDDD
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
A halál csupán a kezdet...
A halál csupán a kezdet...
Amúgy meg furcsa hogy ennyi bugot benne hagytak a játékba ez a kasztot váltok és más fegyverei lesznek a demomannek elég fura, ilyen eddig nem volt.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
A hétvégén kipróbáltam a játékot, nem sokat játszottam, de nagyon tetszik. Meg szeretném venni, csak azt nem tudom érdemes-e kb. +1000HUF-ért megvennem a dobozos verziót. Még nem vettem semmit a steam-en, nem tudom, hogy a letöltött fájlokat ki lehet-e valahogy írni DVD-re, vagy valahová biztonsági mentést készíteni.
Melyiket ajánljátok: steam vagy bolti dobozos?
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x