Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Hm én is tegnap külföldiekkel játszottam és tök rendesek voltak, páran össze is tudtunk dolgozni. Azt észrevettem, ha nálunk angolul beszélnek akkor leszólják :S
Tegnap este volt fent pár külföldi is, aki mondta hogy megy fav-ba a szerver, mert jót játszottunk.

Egy román gyerek pl angolul beszélt, és szaladt elõre spy-al felderíteni, és nyomta az infókat. Persze az egyik paraszt magyar be is szólt neki egybõl, hogy mit karattyol itt... legszivesebben kivágtam volna a szerverrõl, de inkább hagytam. A román srác legalább jól játszott, és csapatban összedolgozva, míg a másik csak beszólogatni tudott...
Rage47
Scout update-nél is tele volt😄 aztán még pár napig is...
armageddon666
Kérdés:
Hogyhogy tele van az SG szerver? Ingyenes hétvégének vége. Szóval átlagos nap van. Tehát miben is lett más mint update elõtt, hogy ennyivel többen vannak rajta? (anno kb. 0, most 20+)

És lehetne ezt a szintet tartani kb. 2 hétig? <#idiota>

@

Zomil
szivesen adok majd ha lesz trade van egy rakat, mostmár 3 ambassadorom is van 😄

persze razorback, vagy a 2 uj spy ora ami érdekelne még véletlenül se esne -.-
meg persze sapkák se

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fenrir
Nem kell volna sokat vissza olvasnod...

A halál csupán a kezdet...

armageddon666
az egész internet ég a playerek többségének haragjától hogy RANDOM DROP VAN!!!!! le van szarva milyen "küldit" csinálsz... RANDOM DROP... VÉLETLENSZERÛ... ne mond hogy még nem hallottad mert szervereken is megy rendesen -.-

és itt merült fel bennem, törtösökkel mi van? 😛 ha a steam rendszere ossza ki a cuccokat nem is konkrétan a játék? 😄

@

foxpal
Snipernél melyik küldikkellenek hogy megkapjam a huntsman-t meg a hát védõt? a hugy már megvan
a kémnél meg csak az óra van meg és ott mi kel a stukkerért

Benny04
még 6 óra hossza D:

Julius Caesar
BONk-ot, FaN-t és sandmant keresek akinek 2+ lenne... <#rolleyes>
meg spy-scout cuccok is érdekelnek. most csak egy fölös überem van, de ma tuti játszok, csak esik egy új c&d vagy razor 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Narxxis
Nincs.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Trade nincs még ugye? Én nem találtam...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rage47
már párszor leírtuk a topikban, akármikor kaphatsz fegyvert, spectatorban ülve is......
Smuge
Kezdjük ott , hogy eddig nem is tudtam hogy ilyen van mostantól a játékba 😊 Így már értem. Amúgy ezek a tárgyak maguktól az inventoryba szállnak, vagy ha megöltél valakit az véletlenszerûen elejti?

jackcsabi
De lehet ám... csak ritka, de tegnap a szerveren ahol voltam az egyik hevi kapott egy sisakot...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Rage47
már lehet, csak a drop rate szörnyû..
Phoenix007
Ezeket a kalapokat már lehet találni, vagy az még odébb lesz?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Jim Morrison
Mert a fegyókat idõre adja nem achivementekre. Felmész erre a szeróra majd leteszed a játékot a tálcára és elkezdesz dolgozni vagy alszol. Visszalépsz a játékba pár óra múlva és meglsz pár fegyó.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jackcsabi
üdv emberek, na mi a helyzet a trade dologgal?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Smuge
De ennek mi értelme? Hogy mûködik így ez az egész? Ezt nem értem...

Zomil
a lényeg, h 1 map van auto balance nélkül, végtelen pályaidövel, a lényeg h felcsatlakozol és az egyik oldalon afk-olsz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Smuge
Valaki elmagyarázná érthetõen, világosan mi is pontosan ez az achievment_idle map? Nem értem a lényegét. Meglehet szerezni az unlockolható fegyvereket vagy rosszul értelmezem?

<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Ja.
Phoenix007
Lol, ez az idle meg afk dolog tényleg mûködik? 😄

Lacccca
Ne a Vavenak gratulálj hanem az értelmes játékos társainknak, akik eddig is farmoltak.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Már elõre látom, amint megjelennek az ebayen az idleszerveres farmerek hirdetései...
Narxxis
😄DDDDDDDD

Zomil
nekem van 5db kgb-m, 5db fan-om, 5db backburnerem, és az kb. minden másbol legalább 2 😄

az uj cuccokbol csak a huntsman, a jarate, és az ambassador van meg(ebböl 2 van)

érdekes ez az uj rendszer 😄DDDD

Narxxis
Na megvan a dead ringer is, teljes a gyûjteményem, most már sapkáknak örülnék. 😄

Fenrir
Nekm btw van egy csomó régi cuccom, az újak közül meg egy Dead Ringer és egy Ambassador van fölösbe, ha beindul a trade akkor Jarate-re vagy az íjj-ra majd lehet velem üzletelni 😛

Fenrir
A Valve ezzel a véletlenszerûen fegyverdobáló rendszerrel akarta megszüntetni az achievement szervereket, helyette pont a rendszer miatt jöttek létre az afk és idle szerverek, grat nekik 😊

rhazid
Van egy c&d-m fölösbe 2 ubersawom egy fan-om amit cserélnék ambassador-ra vagy jarate-re.😊
Amúgy meg furcsa hogy ennyi bugot benne hagytak a játékba ez a kasztot váltok és más fegyverei lesznek a demomannek elég fura, ilyen eddig nem volt.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Viktor99
LOL DE SZAR! Tök jó! 😄
Narxxis
Én még semmit se tradeltem. 😄

Phoenix007
Már lehet trédelni? Ne dobáljátok a régi cuccokat se, nekem elég sok nincs meg. Csak a Heavy meg a Pyro fullos, Bonk nekem sincs, meg a dokinál hiányzik kettõ. A Sniper-Spy cuccokból is csak az Ambassador van. A dead nigger nekem is kéne 😄

Narxxis
Megvan a Huntsman is, most már csak a dead ringer kell.

Narxxis
thx, észre se vettem, hogy lett egy razorback-em. Akkor a mai vagyis most már tegnapi nap termése egy cloak and dagger és egy razorback.

Aquir
mindkettõ a gépfegyvert váltja

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxxis
Razorback és Jarate melyik fegyvert váltja? Mert nekem van 2 Jarate-om és egy Razorbackam ugyanazon a helyen, a minigépfegyver helyén.

Rage47
Köszi a gyors választ! <#worship>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Rage47
Steamet ajánlom, úgyanúgy ki lehet írni, akár képfájlba, akár DVD-re stb. stb. A dobozban nincs semmi, csak sima dvd tok meg egy papírdarab. Akármikor letöltheted Steamrõl a játékot amúgy, és örökre az accodhoz lesz kötve.
Sziasztok srácok!
A hétvégén kipróbáltam a játékot, nem sokat játszottam, de nagyon tetszik. Meg szeretném venni, csak azt nem tudom érdemes-e kb. +1000HUF-ért megvennem a dobozos verziót. Még nem vettem semmit a steam-en, nem tudom, hogy a letöltött fájlokat ki lehet-e valahogy írni DVD-re, vagy valahová biztonsági mentést készíteni.
Melyiket ajánljátok: steam vagy bolti dobozos?

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

scout cuccokat szívesen elfogadok, az õ achijait nem csináltam egyáltalán 😊
Aquir
na meg nekem az 5. BONKom 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
nekem volt olyan class-áthelyezés miatt hogy soldierré rakott és spy kijelzõm volt 😊

Twetr0x
Sniper és Spy cuccokon kívül minden duplát törlök. Eddig volt 3 nataschám, 3 szenyám, 3 übersawom, 2 backburnerem, etc. etc. etc. etc.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Viktor99
Egy natasha? Azt hiszed egy natasha az szar? Akkor szerinted én mit mondtam ma, amikor esett a 4. natashám? -_-
Benny04
már csak félóráig lehet jáccani 😄