Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Hoodoo már hivatalos lett.

A halál csupán a kezdet...

Julius Caesar
sztem is sok a jó custom map: hoodoo, warpath, castle. ezeket ha nem töltöm le sose mondom meg hogy custom mapok.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Phoenix007

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Lacccca
A mai nap még ingyenesnek számít.
Holnaptól lesz kérdéses.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Fenrir
Most nem azért, de kb már az igazán jó custom mapok 90%-a hivatalos lett.
Még a Castle4 lehetne hivatalos és akkor faxa lenne.

A halál csupán a kezdet...

Nem, kaszttól független...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Az lenne a kérdésem, hogy függ a kaszttól, hogy milyen cuccot kapok? Úgy értem... ha pl spy-al vagyok akkor csak spyos cuccot kaphatok?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

szerintem is :S nem vagyok úgy oda a custom ok ért nem olyan jók.

Zomil
szsvsz kicsit tul sok is a custom map :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Azok, de nem az a lényeg -_-
lényeg az hogy az összes bent legyen és írd ki ALL MAPS komolyan modnom ha nem tetszik leszeded😊

foxpal
Ezek az idle roomos ratyik?

Guer
Alapmapokon felül van jónéhány custom is (jófajták)

Viktor99
Hozzá sem kell tennem hogy ez fél perc sem volt... Ha tudja valaki küldje el a valvenak mert nekem nincs erõm ilyenekkel foglalkozni. Ha nem akarjátok nem kell 😊
Viktor99
Naná hogy ki is használják a randomot a hackerek... -_-

Narxxis
Volt egy külföldi arc Szent Koronán, EGYSZERRE, és TÖBBSZÖR is megkapta az összes sapkát, szerintem valamilyen konzolparancsot használt, szerencsére bannolta az admin. Remélem VAC bant is kap.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

nekem ebbõl a ringbõl dobott 3at eddig meg a jaratéból 2 õt😄
huntsmanre meg ambassadorra fáj a fogam 😊
jackcsabi
Na most csak poénból is felnézek egy idle szerverre, hogy is folyi kez a dolog, max kiidegelem öket 😛

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Mondok egy kiváló ötletet tedd be az összes pályát ami van hivatalos, ki írod ALL MAPS és kb full os lesz mindig a szerver egyszer találtam ilyen szervert orosz volt rengeteget toltam és nagyon jó volt mindig teli volt 😊

üzlettel mi legyen?😄

foxpal
steamon neliel00 aki tud ajánlani

foxpal
nekem dobhat valaki egy huntsmant meg rá egy hátvédõt na meg persze az új spy stukit meg daggert😄

armageddon666
nagyon jó ötletem van!
Kezdje mindenki terjeszteni, hogy mondjuk a Dead Ringert úgy lehet megkapni hogy spycrabelni kell a payload kocsi mellett ^^ biztos sokan bedõlnének 😄DD

najó nem >.< nemsokára megyek fel szerverre ^^ ha minden jól megy :\

@

Guer
erre ugye nem kell válaszoljak? 😄D

armageddon666
persze, és PVP után másfeles exprate lesz... 😄 omg 😄 bár ebbe az irányba tart a játék xD

@

Rage47
a szerveren legyen nagyobb a drop rate és mindenki odamegy😄
Guer
Ha kialakítunk egy jó csapatot (leginkább a topiklakókból), akkor majd jófej emberek fognak oda járni 😊
Az a pár SG Teames ember aki van nemfogja megváltani a világot, kelletek hozzá ti is 😊

jackcsabi
Lehet majd én is felnézek SG-re kicsit, még egyszer se voltam mert üres volt mindig. De ha jó fej emberek járnak oda akkor oké.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Twetr0x
Spy sapit dobjatok ide

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Guer
Tényleg mintha történne vmi...
Talán kialakul egy jó társaság a serveren és "felvirágzik" picit...

De akkor ne 2 hétig legyen így, álljunk rá picit...

Amúgy akik szoktak SG re járni: nyugodtak jöhetnek ötletek, vélemények a server "formálható"

Julius Caesar
<#worship><#worship> köszi, lecsapok rájuk mint tyúk a takonyra 😄

óni: ja, kaptam egy cloak & daggert, ami már megvolt. most kettõ van (már az egyik elkelt!)

tradet meg mielõbb kérünk. must have.
nekem nem gond ha valaki angolul beszél, a németet nem értem, de azt is megtûröm, mert sokan beszélik, szóval az egyéni csocproblem. de azt nem szeretem amikor feljön egy fél klán és 5-en beszélnek busmanul.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Rage47
ITT egy kis leírás, ha valaki még nem értené a random dropot.
Azzal nincs gond, hogy lesz, a TF2 blogon is ez szerepel fejlesztési irányvonalként:

"
- Item trading. This is why you're finding duplicates.
- Giving players a method to influence the system so they can work directly toward getting specific items.
- Adding more rare items like the hats.
"

Csak ki tudja, hány nap/hét/hónap múlva, addigra lehet, hogy mindenkinek ki fog esni minden itt pedig már konkrét csereüzletek köttettek. Meg valaki mintha írta is volna tegnap, hogy mától lehet majd cserélni... 😊
Viktor99
Naszóval... Van
-Ambassadorom
-Jaratem
-Huntsmanem
cserélni dead ringerre...
Rage47
Igen, az biztos, hogy lesz trade, de hogy mikor azt senki nem tudja...
Narxxis
Ha jól tudom a sniper-spy update forráskódjában/fájlai vagy nem tom minek hívják, szóval ott találtak erre utaló jeleket.

Rage47
Ez csak pletyka. Senki nem adott még nekem errõl forrást. Szóval ez is csak "így hallottam" szintû dolog.
Egyébként van valami hír is arról, hogy most fog bejönni a csere vagy ez is olyan lesz, mint a második class update volt, hogy beindult egy pletyka egyszer csak, hogy "most hétvégén lesz" aztán mindenki ment k*rvaanyázni a Valve fórumára, hogy miért nincs update, õk meg néztek ki a fejükbõl értetlenül, mert nem is tervezték még kiadni az update-et.
rhazid
tudok adni razorbacket is és c&d-t is ambassador-é majd ...

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

OFF
A legendák még beszélnek bizonyos távoli országokról, amelyekben nem ciki, ha valaki jól beszél néhány külföldi nyelvet... 😄
Amúgy tényleg úgy tudom, hogy a miénk kimagaslóan a legrosszabb átlag nyelvtudásügyileg világszinten. Arról nem is beszélve, hogy ezek a felmérések a nyelvvizsgák számát vizslatják Magyarországon meg nyelvvizsgát nem csak tudás, hanem pénz alapon is lehet szerezni...
csokalaci
a végén már majdnem ordibáltam hogy te healeljél, te menj hp-ért , te válts kasztot mert béna vagy spy-jal <#idiota>

http://facebook.com/musicleander

Mondta, hogy romániai. A stat szerint is az.
Narxxis
Várták az utasításaid. 😄

Viktor99
😄
Narxxis
Román??? Nem angol volt? Hibátlanul beszélt angolul, sõt mintha az a jó kis brit akcentusa is lett volna. Amúgy jó arc volt, remélem még visszajön. 😄

csokalaci
Ja meg a másik hogy Blu voltam és 4-5 kezdõ vagy csak ingyen hétvégés beállt hozzám az ellenfelek meg hát olyan átlagosak voltak...
Eléggé érdekes volt a stat:
nekem 40< (40 fölött)
többiek:8, 7 , 9 ,5...
Ellenfél meg ugyan így 40< 😄

Kicsit már ideges voltam amikor kiszedtem az ellenfél két sentryjét egyedül ráállok a pontra és jött egy pyro...
A csapattársaim meg nem tudom hogy mit csináltak .... Mindig nekem kellett visszaszereznem a pontot.

foxpal
Hát én még a random tropról még nemhalottam de nem annyira csipázom 😄
Egyenlõre csak egy új kém órám van de az tök jó😄

csokalaci
Julius Caesar vicces volt SG szerón 😄 Mondja hogy nem igaz hogy nem kap semmi fegyvert erre kiírja hogy Julius Caeser find: The Cloak and Dagger 😄

Zomil
nah igen, ezt a "hülyekotsog ez magyarszerver" mentalitást már más magyar szervereken is tapasztaltam :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Bonk-ot és FAN-T akkor félre is raktam ha kell! 😊