Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, szerintem ez a rendszer a trade-re van kihegyezve, már azért is, mert láthatóan sok embernek ugyanabból dob vagy 4-et, többibõl semmit. Nehogy az legyen hogy mire kijön a trade-s update, mindenkinek meglegyen minden és akkor nem ér semmit az egész. Nézzük a jó oldalát, tele vannak a szerverek! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rage47
Nyugi... minél jobban akarod annál jobban nem esik.
sonic syndicate
dodgeball: 208.43.4.58:27015

Ron Ragm
85.17.60.102:27015

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Zomil
ilyen fun szervereket én is megéznék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Faszom kivan a Valveval 6 órát jácottam tegnap és még mindig semmi csak egy szaros natasa kapják be<#banplz><#falbav>

jackcsabi
IP-t esetleg tudsz adni?:😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Ron Ragm
Én Demo/Soldier kosárlabdán voltam eddig, egész jó móka.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

terribad
milyen kis kínai itt mindenki hogy jáccátok a végtelen órákat a fegyverekért
bejött az update, jól felnyomja az állandó playerszámot, vigyorognak a valve befektetõi :]

bloody fucking murder

Rage47
tesco tudja az ilyen dolgokat:p
Viktor99
1. Ok mond mi kell!
2. Valve... Anyád!
Tegnap 3 óra alatt 3 item. Ma 6 óra alatt 1 item GZ VALVE -_-
(Mellesleg mostmár 2 fölös huntsmanem van...Ha kell leírom mibõl mennyi van ha valakinek alig van valami. Pl pyro meg ilyeneket ingyen adnok.)
jackcsabi
Na ilyenekre énis kíváncsi lennék 😄 Eddig ami ilyet találtam az a scout foci volt.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Aquir
vannak valahol ilyen szerók ahol pl. rocket-airblast foci van? 😊 meg volt videó ahol meccseken hõkövetõs rakétákat fújtak vissza, és azok az ellenségre mentek, aztán megint vissza rájuk 😊 tehát ilyen különleges szerók

nem nagyon kerestem eddig ilyeneket, de megnéznék egykettõt 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hmmm voltam ma egy nagyon érdekes szerón... víz alatt lángszórózás illetve csak krit-eket lõtt mindeki😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Narxxis
Evidens, hogy ha marad ez a rendszer akkor mindenki a trade-t várja, ha meg visszakapjuk a régi milestone rendszert akkor senkinek se fog kelleni.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Rage47
lesz majd trade, de nem mondták mikor...😄 én a köv. update idõpontjára tippelnék..
akkor mi a fasznak dob olyat a game ami már megvan? ezért kell mostmár a trade, ha igy beleszarnak az egészbe-.-

Mekkora negatív vagy...

tegnap 3-4 órát toltam folyamat, nem kaptam semmit 😊)))
kösz valve!

Lacccca
Most akkor hogy is van ez?
Elõbb sírtatok hogy fújj átment WoW ba a játék most meg azért fogtok sírni mert nincs trade?

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Aquir
úgy sejtem hogy azt sejted, hogy nincs trade

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Úgy sejtem nincs trade! 😊

Aquir
és ha csak te vagy egyedüli classként? 😊

Phoenix007
Azok a medálok nem azt mutatják, hogy a classodon belül te vagy a legjobb?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Aquir
nemtom mi a baj, amikor teljesen valósághûen akármit ki lehet iratni így, bár én sem tudom hogy xD "XY found: Spy in the corner" most akkor szerinted az illetõ meg is kapott egy kémet a sarokban? 😊

Lacccca
Úgy hogy egy csalónak nem kellene ezzel foglalkoznia.

Rowlend
Csere Érdekelne SUP? nekem van Dead Ringer

GET OVER HERE!

Ja értem, jogos ;-)
Viktor99
Tudom és én sem értettem az lején h mi van... :S Aztán inkább visszaváltottam nagyra.
sonic syndicate
pedig az a dominálásokat mutatja

mire jók ezek a medálok? mert elõször azt hittem, hogy csak a dominateket írja, de egész más számot mutat....
lehet, hogy majd ezekért lehet venni cuccokat?
sonic syndicate
dead ringert meguntam

sonic syndicate
ja, és szereztem egy új cloak & daggert

sonic syndicate
azóta még meglett kétszer a Spy sapkája 😛 és már 4 Razorbackem van

Zomil
nem kapta meg a cuccokat ezt már a szerveren is leirtam -.-

csupán vmi console parancsal elérte, h kiirja mintha megkapta volna :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
és hogy függ össze a játékbeli tevékenységem az oldalon végzettel?

az elcseszõdéssel nem azt értettem hogy elbugzódott😛

Dopti
Háromszor néztem meg egymás után. Könnyezek, irodában mindenki engem sasol hogy wtf 😄
Scout is jó, fõleg a vége

Nem bug, fícsör, tessék peccsnótot olvasni, azért van.

"Disguise UI doesn't show up in minimum UI mode (hud_minmode)"
eddig látszódott... sajna ez is az újítással cseszõdött el

Lacccca
Tesco, asszem leírtad magad jó pár játékos elõtt.
Nyomorék módon össze scriptelted magadnak az összes sapkát és azokat a fegyókat amik még nem voltak meg.

Asszem írok TotalTF szerkesztõségi csapatához hogy ilyen ember nem méltó a hírezésre.
Ekkora egy hernyó nyomorékot.

Twetr0x
ami utálatos egy dolog, hogy minimal hudnál nem látszik a disguise health, név, fegyver. Név + Health eddig sem látszódott, de ha már van, ne csak a minhudosok szenvedjenek -.-

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Aquir
k* jó xD

kakaoskalacs
ez mien server ip-t ide 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

jackcsabi
ma csináltam egy új sprayt, kis egyszerü de jó 😛:

ezt meg csak úgy 😛:

foxpal

Ez se rossz 😄

Fenrir
Akkor aktiválódik ha meglõnek, ilyenkor 8 másodpercre láthatatlanná válsz és kidob egy mûhullát melléd. A cloak-ot hamarabb is meg lehet szakítani, hogy gyorsabban töltõdjön az óra. A hátránya a Dead Ringer-nek, hogy jellegzetes hangot ad amikor a cloak megszûnik és csak akkor válsz láthatatlanná ha meglõnek, ergó nem lehet már csak úgy beszivárogni az ellenség mögé.

A halál csupán a kezdet...

köszönöm a választ

Legenwaitforit
a Dead Ringer hogy müködik vagy mit csinál? nem nagyon értem, valaki elmondaná?

TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.

Viktor99
Ez rohadt jó! 😄
I love KA-BOOM!