Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
hogyan lehet? még nem láttam ilyet.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Nivea
145.92.203.100:27115 probáltátok már ezta servert? ha teli van akkor egész élvezetes

Zomil
te 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Nekem tetszik, maradjon! - 10 - 15.87%
A régi rendszer jobb volt. - 18 - 28.57%
A régit és az újat kéne vegyíteni, vagy egy teljesen újat kitalálni. - 16 - 25.4%
Nekem mindegy, nem függ tõle a játékélmény. - 7 - 11.11%
Régen is farmoltam, most sem lesz másképp. - 1 - 1.59%
Nem vagyok tisztában az új rendszerrel, nem tudok dönteni. - 11 - 17.46%

Ki az az egy? 😄
Viktor99
Embereeek... Üresaz SG. Gyorsan tegyünk ezellen valamit! 😄 én fent leszek ha fel enged 😛
Aquir
mutass képet! 😊 azt megnézem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Az viszont ötletes hogy be lehet gyújtani a íjjat...
Zomil
engem nem zavar, h balkezes fps nézetben, mivel én is balkezes vagyok igy max jobban "beleélem" magam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
ja viszont vannak képek, ahol máshogy tartják:p
de attól még balkezes FPS nézetben😄
Zomil
mégis igazad van, ezt a képet találtam és tényleg igy fogja

El tudod lõni így is úgy is csak ha a nyílveszzõ ellentétesen van rosszabb a célzás

Zomil
sztem a nyilnak igy is kivül kéne lennie nem pedig belül 😊

<#puszis>

Narxxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Julius Caesar
álljatok má le... 12 órája nem néztem topikot és olvashatok vissza 6 oldalt <#banplz>

komolyra fordítva: erõsen elgondolkoztam azon, mikor lehet majd képesség pontokat elosztani meg skilleket feltölteni. tm-based FPS a genre, ehhez képest kezd MMOFPS-sé vállni. szááááánalom.

viktor99: arra gondoltam, nem lehet hogy a total played time befolyásolja a dobási gyakoriságot? ergo akinek 2 napos a játék gyorsan dobálja? bár ez megint fasság lenne, de illene a képbe. nekem is fw-s haver vagy 8 itemet talált genyge 4-5órás játékidõvel.
az egész rendszer tradedel lenne használható... vagy egybe adták volna ki, vagy még meghagytahhaták volna a milestone-os rendszert és megmondták volna, h "igen, köv updettõl random drop lesz + trade" és akkor senki nem sírna (ennyire). de ez így minden csak nem jó. olcsó trükk hogy többet játsz. meg nem az volt az alapkoncepció, hogy ez nem az überpro (csak) játékosokra hegyezõdik rá? hanem casual barát lesz? az aztán casual, hogy aki 800000 órát kockul 2 nap alatt annak lvl234-es sentryje lesz, aki meg heti 2-3 órát szórakozna az húzhat el. errõl ennyit, pedig azt hittem a VALVe-nak fontos a user-feedback, de ezzel újabb Taigetosz-pozitív céget fedezhettünk fel.

ui: monsjuk az achi rendszernek is van egy enyhe quaest beütése dehát...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

kaptam egy force-a-naturet meg egy sandmant...

Aquir
Jól fogja. Ha az íjat bal kézzel tartod akkor a bal oldalára támaszkodik a nyíl, ha jobb kézzel akkor a jobb oldalára

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Másnéven impo... kompetencia mérés<#nyes>
Viktor99
Hát, én arra jöttem rá, hogy a Zseni Tekinknek igaza van. Aki "régebben vette a játékot az valahogy nem kap semmit. Jó, én sem egy éve vettem, de haverom aki 2-3 napja vette és esett neki 3 cloak and dagger, az azé... Bocs, szánalmas.
Zomil
hm ez igaz, bár mivel eddig nem sokszor volt kezemben ij, igy nem nagyon zavar 😊
(viszont azt el tudom képzelni aki gyakorlott ebben azt mennyire zavarhatja :S )

armageddon666
nekünk 3órás matek évfolyamdoga -.- 😞

@

Rage47
akkor is rosszul fogja, kívül kell lenni a nyílvesszõnek.
Zomil
lehet, h a sniper kétkezes azért fogja a másik kezében az ijat 😄

majd kapsz a fejedre ha végre megjön a kedvem ehhez a szutyokhoz 😛
holnapra úgysincs tanulni való, kompetencia mérés<#levele><#wow3>

Rage47
oké, akkor ezt nem-nek veszem...<#eplus2>
mire lesz trade addigra meglesz az összes fegyó az összes változatával együtt<#idiota>

Narxxis
😄

Rage47
hát ezek után nekem sem kell, mert nem bírnék vele lõni, rossz ha ránézek😄 úgyhogy amint lesz trade odaadom
úgy tûnik még soha 😛
kabbe nekem nincs semmilyen új fegyóm

Rage47
tegnap vettem észre, mikor meglett a Huntsman, hogy itt valami nagyon fura:S valvesok még nem lõttek íjjal?
ja én már lõttem íjjal, nem így kell egyáltalán 😛

Rage47
teljesen rosszul tartja az íjat, csoda, hogy tud lõni :S
Narxxis
Nincs trükk, 24/7 játszani kell vagy idle szerverezni, én felváltva csináltam, update óta gyak. folyamatosan. Csak a játékidõ számít, olyan mintha bizonyos idõközönként tombolán vennél részt. 😄

Jeee!
2 órája ül asztalon a drága TF2-m egy idle szerón. Na mit találtam? EGY KURVA FORCE-A-NATUREt!!!!!!
Ez azoknak akik a hétvégén vették meg a játékot kurva jó, de nekem kurvára nem ...

Nem én találtam ki. Így lesz.
TF2 egyfajta szerencsejáték lesz innentõl. Ki lesz a nagyobb faszmakker überkocka, akinek kidobja a +235312414124% crit chance meg +124431583456% hp meg +2315324% damage lvl100 fegyót😊)

Rage47
most is vannak lvl 5 lvl 10 stb jelzések a fegyvereknél.....
Zomil
lesznek "epic" cuccok, és a drop-ok is lvl1 és lvl100 között fognak mozogni, és valószinüleg a különbözö hátrány/elöny %-ban fognak különbözni a különbözö szintü cuccok

Phoenix007
Meccsoda? Lesznek ilyen customizált marhaságok? Vagy ez most csak a te agyszüleményed, 😊 Amúgy ez a nyílvesszõvel döfködés ez micsoda? Az a Huntsman tauntja?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Zomil
én baraktam ezért van most mindenböl legalább 4, de dead ringer, razorback és bármilyen sapka még mindig nincs 😄

armageddon666
én nem fogok idlebe menni... van trükk?

@

Narxxis
Nekem már most minden újból dupla van, szívesen segítek kevésbé szerencsés játékostársaimnak. 😊 De itt senki se rakta be éjszakára idle szerverre magát? Én se sokat játszottam, csak kihasználtam a lehetõségeket. :-)

armageddon666
??? mitörtént?

@

megnyugtatlak, mire lesz trade addigra meglesz az összes fegyó 😊 (ha pedig lesz +crit meg ilyen hülyeségek, tehát "custom itemek") akkor az összes fegyó, összes változata😊)

Rage47
Snipernél a Huntsmant lehet bal és jobb kézbe rakni? Vagy a Valve tényleg képes volt ezt is elszúrni? :S
kívülrõl jobb kezes
belülrõl bal kezes
tudom scak elõre lefoglalom ha lehet 😛😄

Rage47
ez már komolyan vicces, hogy egyesek itt teljes elszántsággal tradelnek, miközben lehetetlen ... 😄D
legalább egyszerre lett volna kiadva a trade ezzel a szar random rendszerrel. ekkora faszfej nem lehet a valve.

huntsmant adok ambassador ért akit érdekel steam id dodzylla

Rowlend
Sup, lehetne egy huntsman meg egy ambassador? huntsmanbõl úgyis több van neked :Ð

GET OVER HERE!

jackcsabi
Omg, ez a steam kikészít engem most... servers fület megnyitom itt tálcán bemásolok egy IP-t, megnyomom a serversen az X-et erre az egész steam leáll...Bármelyik ablakát kinyomom ugyanez <#falbav>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/