Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A régi rendszer jobb volt. - 18 - 28.57%
A régit és az újat kéne vegyíteni, vagy egy teljesen újat kitalálni. - 16 - 25.4%
Nekem mindegy, nem függ tõle a játékélmény. - 7 - 11.11%
Régen is farmoltam, most sem lesz másképp. - 1 - 1.59%
Nem vagyok tisztában az új rendszerrel, nem tudok dönteni. - 11 - 17.46%
Ki az az egy? 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

komolyra fordítva: erõsen elgondolkoztam azon, mikor lehet majd képesség pontokat elosztani meg skilleket feltölteni. tm-based FPS a genre, ehhez képest kezd MMOFPS-sé vállni. szááááánalom.
viktor99: arra gondoltam, nem lehet hogy a total played time befolyásolja a dobási gyakoriságot? ergo akinek 2 napos a játék gyorsan dobálja? bár ez megint fasság lenne, de illene a képbe. nekem is fw-s haver vagy 8 itemet talált genyge 4-5órás játékidõvel.
az egész rendszer tradedel lenne használható... vagy egybe adták volna ki, vagy még meghagytahhaták volna a milestone-os rendszert és megmondták volna, h "igen, köv updettõl random drop lesz + trade" és akkor senki nem sírna (ennyire). de ez így minden csak nem jó. olcsó trükk hogy többet játsz. meg nem az volt az alapkoncepció, hogy ez nem az überpro (csak) játékosokra hegyezõdik rá? hanem casual barát lesz? az aztán casual, hogy aki 800000 órát kockul 2 nap alatt annak lvl234-es sentryje lesz, aki meg heti 2-3 órát szórakozna az húzhat el. errõl ennyit, pedig azt hittem a VALVe-nak fontos a user-feedback, de ezzel újabb Taigetosz-pozitív céget fedezhettünk fel.
ui: monsjuk az achi rendszernek is van egy enyhe quaest beütése dehát...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(viszont azt el tudom képzelni aki gyakorlott ebben azt mennyire zavarhatja :S )
holnapra úgysincs tanulni való, kompetencia mérés<#levele>#levele><#wow3>#wow3>
kabbe nekem nincs semmilyen új fegyóm
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
2 órája ül asztalon a drága TF2-m egy idle szerón. Na mit találtam? EGY KURVA FORCE-A-NATUREt!!!!!!
Ez azoknak akik a hétvégén vették meg a játékot kurva jó, de nekem kurvára nem ...
TF2 egyfajta szerencsejáték lesz innentõl. Ki lesz a nagyobb faszmakker überkocka, akinek kidobja a +235312414124% crit chance meg +124431583456% hp meg +2315324% damage lvl100 fegyót😊)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
kívülrõl jobb kezes
belülrõl bal kezes
GET OVER HERE!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/