Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért álltam kezdön, mert törölgettem a cuccokat
visszavehetnél a nagy arcodbol és utána nézhetnél a HIVATALOS VALVE FÓRUMON, h másoknak is pont most volt ugyanez
a valve egyszerüen ELBASZOTT valamit
szóval FAIL!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Legalább hülyeséget ne mondjál már.
Érdekes módon egy helybe álltál mindig kezdõn.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs photoshoppolva most fényképeztem.....

duplán kapom a cuccokat minden sapi megvan a spy kivételével 😮OOOOO
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
jáccok egy szerveren... végigtoltam egy mapot, semmi item... mapváltás... mapváltás óta kb 14 cucc jött, kettesével. Ez nagyon durva, és semmit nem írtam át (még consoleom sincs) cheat sem használok. Ja és most vettem 10 euróért a játékot.
ha megveszem és fel rakom, meg lesznek a dolgok? 😛
Armageddon has found: A SPY!-t akarok 😄 scriptet... bemondja a spy szöveget és kiírja ezt x)
@
ezt az XY has found: ZWQ item kiírást hogy lehet csinálni? nem akarom, csakl a kívváncsiság kedvéért, egyesek nagyon örülnek neki 😊
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
<#mf2>#mf2>
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
más játékstílus kell hozzá... én az újjal sokkal eredményesebb vagyok. bár tény hogy lassabb mint a sima.
@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
amúgy tökjó, felmentem sg szeróra, 1edül... jött 1 wember... még1... és vagy 10 😄 szal jó vonzom az embereket 😛
Crabby
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Egyébként mindig olyan cuccokat dob be, amilyen kaszttal éppen vagyok (tehát ha pl sniperrel vagyok akkor nem fog Dead Ringert adni), vagy ez is tök random?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
pio: ez így van. a noscope lövés fejre max egy scoutot öl meg, de egy medicet se szed le. bár most kapott célzót a csipa, így már a földi halandóknak is egyszerûbb a noscope (kereszt nélkül eddig lõttem 2 faszmakk noscope-ot, updates célkereszt óta meg volt is vele vagy 8-10 killem).