Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
te teljesen hülye vagy......
azért álltam kezdön, mert törölgettem a cuccokat

visszavehetnél a nagy arcodbol és utána nézhetnél a HIVATALOS VALVE FÓRUMON, h másoknak is pont most volt ugyanez

a valve egyszerüen ELBASZOTT valamit

szóval FAIL!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Arnoux
Na összegzésül: kb 30 perc alatt szereztem kb 30-40 dolgot. Ebbõl rengeteget töröltem. (pld kb 6 huntsman) az összes fegyver megvan most egyszer és az összes fejes megvan. A játékot vasárnap vettem. Valve vlmt elrontott ezzel a szerencse systemmel. A szerveren egy idõ után nem is törõdtek velem mert azt hitték vlm macroval irogatom ezeket! XD

Lacccca
Sztem meg eltakarodhatok a jó konzolos k* any*tokba.

Legalább hülyeséget ne mondjál már.
Érdekes módon egy helybe álltál mindig kezdõn.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

mama2<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Zomil
jah és kb dupla ennyit kaptam csak ki kellett mindig törölnöm h legyen hely mindenböl legalább 5 volt 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
azoknak akik nem hittem nekem sg szerveren...
nincs photoshoppolva most fényképeztem.....

Viktor99
Megyek sg-zni!
Viktor99
Zomil
omg mi a bug az sg szerveren????

duplán kapom a cuccokat minden sapi megvan a spy kivételével 😮OOOOO

jackcsabi
HEEEE???????

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Twetr0x
jahoppá, tesco már szólt.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
MIELÕTT MINDENKI BELEÉLNÉ MAGÁT, SZÓLOK HOGY ÁTBASZÁS

Arnoux
ez mi ez mi ez mi!!!!!
jáccok egy szerveren... végigtoltam egy mapot, semmi item... mapváltás... mapváltás óta kb 14 cucc jött, kettesével. Ez nagyon durva, és semmit nem írtam át (még consoleom sincs) cheat sem használok. Ja és most vettem 10 euróért a játékot.

foxpal
74.63.81.75:27019 biliárd😄

sonic syndicate
#10439 átverés, írják is

Benny04
megyek <#smile>

Narxxis
Gyere játszani Bennáj 😛

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Benny04
coool =P

Narxxis
Aha. 😛

Benny04
tehát akkor törölhetem a géprõl a játékot, amit steamen szedtem le?
ha megveszem és fel rakom, meg lesznek a dolgok? 😛

Narxxis
Steam accodban.

Zomil

Benny04
Amúgy a fegyókat meg az acsikat a gépen tárolja, vagy a steam accountomban?

armageddon666
én akarom 😄
Armageddon has found: A SPY!-t akarok 😄 scriptet... bemondja a spy szöveget és kiírja ezt x)

@

Julius Caesar
halisztok!

ezt az XY has found: ZWQ item kiírást hogy lehet csinálni? nem akarom, csakl a kívváncsiság kedvéért, egyesek nagyon örülnek neki 😊

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Narxxis

😄DDD

én meg semmit nem kaptam 4 óra idlezés után.

<#mf2>

kopa1
És megint egy force-a-nature... fuck off valve 😄

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

foxpal
Már csak ambrassor kéne mert esett clock&dagger bár most nemtudom hogy clock&dagger vagy dead ringel járok jobban 😄

Twetr0x
ne arra használd, hogy az ellenfél mögé juss, hanem arra, hogy támadás közben eltûnj. Amúgy meg, mint ahogy armageddon666 írta, guggolva menj, etc. etc.

Julius Caesar
én is jobb vagyok az újjal. régivel az a gát, ha mész és elfogy, sehol egy darab vas. akkor basztad, mert elég felfedezhetõ vagy...

armageddon666
sima jó elõretörni... ellenben az újjal a vonalak mögött tudsz várni a megfelelõ alkalomra a támadáshoz, és sokkal kevesebb az esély hogy lebuksz láthatatlanul mintha álcázva vagy simán...

más játékstílus kell hozzá... én az újjal sokkal eredményesebb vagyok. bár tény hogy lassabb mint a sima.

@

Én is megkaptam az új spy órát de rá is jöttem , hogy szar mert nem éri meg a sima jobb mert mindig találok lõszeres dobozt így nem éri meg használnom.

armageddon666
guggolva menj, lassabban merül. ne ugrálj, illetve állj meg gyakran.

@

Viktor99
Hallod Tweti, meglett a c&d-m, de kicsit furcsa hogy nagyon hamar lemegy a cloak. Van erre valami tipped? 😄 Mert haverom méterenként megáll tölteni <#buck>
Viktor99
Egyet már betöltöttem D:
armageddon666
hmm... van még 8 hely SGn >.< irány fölfele 😊)

@

2 éjszakán át voltam ilyenen.... semmi:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nandris94
volt az 1000 is 😄

amúgy tökjó, felmentem sg szeróra, 1edül... jött 1 wember... még1... és vagy 10 😄 szal jó vonzom az embereket 😛

Crabby

Twetr0x
Imádom az új ambassadort <#eplus2><#zavart1>

Rage47
én mapokat achievement_idle szerint rendeztem, és vagy 100-at kidobott...
Phoenix007
Na mondjatok már egy olyan IP-t, ahova be lehet menni idlézni, és nem dob ki...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Lacccca
sõt egészen random

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Guer
teljesen random

Narxxis
Tök random az egész.

GregSB
Hmm, én 12,7 órát játszottam ezen a héten és még nem kaptam semmit. Mondjuk régen, 2008-ban játszottam utoljára a játékkal, de azért adhatna már valamit 😊

Egyébként mindig olyan cuccokat dob be, amilyen kaszttal éppen vagyok (tehát ha pl sniperrel vagyok akkor nem fog Dead Ringert adni), vagy ez is tök random?

Guer
ahozképest amennyit játszottam eddig vele...<#idiota>

jackcsabi
Bemutattad a spy tudásod 😛 (nem piszkálásból 😮)

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Guer
felmentem olyan 1 körül a serverre fél óra alatt tele lett 😉

Julius Caesar
nekem 2 nap alatt 3 c&d-t tolt. de egy sapkát vagy ambassaddort se a rohadék.

pio: ez így van. a noscope lövés fejre max egy scoutot öl meg, de egy medicet se szed le. bár most kapott célzót a csipa, így már a földi halandóknak is egyszerûbb a noscope (kereszt nélkül eddig lõttem 2 faszmakk noscope-ot, updates célkereszt óta meg volt is vele vagy 8-10 killem).