Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
Nos, megnéztem a filmet, közben kaptam egy Dead Ringert. Az elöbb gyorsan kipróbáltam pár percben, hát mit mondjak, nagyon jól ellett találva, mindenki bedölt neki kivéve a pyrot mert felgyujtott láthatatlanul :S
Ha nem lenne az a hang a cloak végénél akkor imbal enne kicsit 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Narxxis
Volt már exploit kihasználásért ban. Az aimernek, wh-snak most is ban jár ha VAC detektálja, de szólj ha változás történt.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

sonic syndicate
na most ha a "trükközõk"nek vac bant adnál, mit adnál az aimernek, wh-snak, stb..?

am vac nem azt nézi, hogy expoit volt-e, akkor kb harmada lenne a közösség a mostanit nézve, és ez biztos

Narxxis
Igazából költõi kérdés volt, de bassza a csõröm akkor is ha csak a sapkákról van szó, hiába nem adnak nekik semmi elõnyt, a tudat, hogy õ 5 perc alatt kapott több olyat amit más jó ha 1 hónap alatt kap (1-et) eléggé játékélmény romboló. Mondom ezt úgy, hogy nekem már hétfõ reggel óta megvan az összes fegyver, sõt van egy sapkám is, de akkor is gecire zavaró. Ha köcsög vagyok azért mert szóvá teszem, vállalom.

Narxxis
Mint írtam is(gondolom gyorsan olvastad el) ha a Valve hibája akkor korrigálják majd õk maguk. Ha viszont õk(a játékosok) trükköztek(akár valamilyen bug kihasználásával, szándékosan, exploitnak hívják) valahogy akkor jogosnak tartanám a ban-t.

Twetr0x
Valve szintén, mivel õk baszták el.
(doublepost is fun)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Lacccca
Sztem nem.
Teljesen jogos.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Twetr0x
Még jó hogy a VAC nem bannol játékhibákért...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxxis
Mert köcsög vagyok?

Guer
fenntvan az összes alapmap is de van még 1 rakat custom is majd megritkítjuk kicsit (rengeteg jó van azok maradnak)

amugy Team HQ-n statnál megtudod nézni az összes mapot ami fenntvan....

békás:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
MMO 😄
Zomil
nem a sapkákért játszok(unlock-ok közül is csak a huntsman és a dead ringer érdekel), ha meg visszavesznek mindent hát legyen 😊

VAC bant meg csak ugy nem osztogat a valve, de szolj csak nekik nyugodtan 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
na ezt akartam én is kérdezni... semmit nem ártott neki, minek ezért jelenteni. még ha aim-ozna megértem.
és az neked miért okoz lelki nyugalmat, ha jelented a valve-nak?

Narxxis
Ice Tea, Guer

Narxxis
Jelentve lesztek Valve-nak, egyébként ha õk cseszték el akkor visszaveszik amit kaptatok. Ha meg ti haxolhattok akkor játszatok amíg tudtok mert megy a VAC-ban, ugyanez volt elõzõ update-nél is, akik valamivel trükköztek, kapták bant utólag. Vagy azt tudom még elképzelni, hogy csak a sapkákat veszik vissza.

Tényleg ki felelõs itt az sg szeró ért?😊

Zomil
itt a topic a hivatalos fórumról, állitolag már tegnap is csinált ilyet, h kiválaszt a szerverekröl random 5 embert és azok 10percig 2-esével kapnak cuccokat 😮

érdekes :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Mostmár nyugodjunk le ha kérhetem!
Arnoux
velem is hasonló történt..

terribad
egy kis csaló geci vagy aki vmi orosz fórumról haxscripteket töltött le és szarja magának a fegyvereket, menjinnen

bloody fucking murder

mindjárt megsajnállak, én semmit nem kaptam😄

Okami Amaterasu
hello nem olyan régóta tolom a tf-et pc-n de nemártna pár ismerös vegyetek fel,ogc-n szent koronán,kartel kocsmán szoktam nyomulni
id-m:Undefeated18(bumfordi)
üdv!

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Ron Ragm
összesen kétszobás pályák, szal sokmindent nem lehet csinálni.
Amúgy ez az egy dolog jobb volt a régi rendszerben achiev szervereket könnyebben lehetett szabotálni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Zomil
igen valószínüleg én vagyok a nyominger, aki belép 2orára az sg-re és kap egy halom cuccot VÉLETLENÜL, te pedig a fasza csávó vagy, aki jól megmondja a frankót és k*vaanyázik

Most toltam egy iszonyat nagyot SG szerón továbbra is azt mondom ,tegyetek még be hivatalos pályákat mert kéne még bõven... kevés a jó map 😞(( új payload mod nagyon sokat dobna pl az nagyon jó😊

Viktor99
Sajna ott ninc s sok hely "normálisan" játszani... :S
Aquir
de tudsz választani mert ott van oldalt a görgõsáv, néha nekem is kell görgetnem
már 50 itemem megvan (FULL!), ezért töröltem egy KGB-t meg egy Axetinguishert <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
Nemrossz ötlet.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

armageddon666
szervezni kéne egy olyat hogy megraidelni az idle-szervereket, és elvenni a helyet a gyökerek elõl 😄 szal játszani normálisan (vagy nemtom hogy néznek ki azok a szerók xD)

esetleg ha van valami adminplugin akkor voteban mindre x) de minimum votekick 😄 úgysem vennék észre XD

@

Aquir
ezen ma voltam. 😊 most néztem végig a szervereket, mario kart, jetpack, spy achievements, surf, balloon race, Demoman jump server, királyak xD
Pyro focit nemtaláltam :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
A kuki kivan már ezzel az egésszel, csomót játszom aztán semmit nem ad.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Aquir
Gyerekek, bementem Spy Achievements serverre <#idiota>

egyetlen spy achievementet sem csináltam, viszont beépíttettem egy kis helyre a sarokba a sentrymet, és a sok hülye kezdõ ráment, olyat aprítottam hogy csak na 😄
rettentõ szórakoztató tud ez lenni gyerekek <#idiota>

jackcsabi
Na most beálltam egy idle szerverre szánalmaskodni... filmet nézek közben online (Az Üresfejü a címe 😛).

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

amúgy ez a loadout képernyõ csak nekem tûnik kicsit gagyinak? meg mikor forgatok néhány karaktert, akkor levágja a fal...
gagyi ! 😄
z99999
ok thx

Pszt.

Lacccca
Nyugi én nem ezen élem az életem. Szal oly de nem érdekel.
Mint egyes kis nyomingerek pl te 😊

Szal nyugodtan bebújhatsz a kedves anyucid szoknyája mögé és ülj le a seggere.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

terribad
nyomj backet és kattints a ládára

bloody fucking murder

Zomil
nekem is igy néz ki de én a kis backpacket-et(karakterek alatt táska) tartalmát linkeltem be

z99999
csak azér gáz merha jönnek az új fegyók kiszorítják a régieket és nem tudok választani
pölö van 3 sandmenem és nem mutatja a batet

Pszt.

z99999

meg így

Pszt.

z99999

így

Pszt.

z99999
ezek jóak, ha vki tud még ilyen speckó szerókat, az ne várjon, nyomassa!

Pszt.

Zomil
máshogy? 😮

mutass képet rola, mert miota berakták nekem igy néz ki

terribad

bloody fucking murder

z99999
nekem máshogy néz ki a loadout, régi style, nem lehet ezt beállítani?

Pszt.

Legenwaitforit
basszus ez olyan köcsögség. én csak egy rohadt dead ringert akarok, vagy min. egy ambassadort, erre már van 4 razorbackem, 3 jarate-m ... hát ******* VALVE!

TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.

Zomil
jah és ne anyázz inkább menj anyucihoz és sird ki magad, h te nem kaptál semmit

Viktor99
1. Rohadjál
2. mama2 <#idiota>