Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem lenne az a hang a cloak végénél akkor imbal enne kicsit 😄
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
am vac nem azt nézi, hogy expoit volt-e, akkor kb harmada lenne a közösség a mostanit nézve, és ez biztos
(doublepost is fun)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
amugy Team HQ-n statnál megtudod nézni az összes mapot ami fenntvan....
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
VAC bant meg csak ugy nem osztogat a valve, de szolj csak nekik nyugodtan 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
érdekes :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
bloody fucking murder
id-m:Undefeated18(bumfordi)
üdv!
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Amúgy ez az egy dolog jobb volt a régi rendszerben achiev szervereket könnyebben lehetett szabotálni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
már 50 itemem megvan (FULL!), ezért töröltem egy KGB-t meg egy Axetinguishert <#buck>#buck>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
esetleg ha van valami adminplugin akkor voteban mindre x) de minimum votekick 😄 úgysem vennék észre XD
@
Pyro focit nemtaláltam :|
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
egyetlen spy achievementet sem csináltam, viszont beépíttettem egy kis helyre a sarokba a sentrymet, és a sok hülye kezdõ ráment, olyat aprítottam hogy csak na 😄
rettentõ szórakoztató tud ez lenni gyerekek <#idiota>#idiota>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
gagyi ! 😄
Mint egyes kis nyomingerek pl te 😊
Szal nyugodtan bebújhatsz a kedves anyucid szoknyája mögé és ülj le a seggere.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
pölö van 3 sandmenem és nem mutatja a batet
Pszt.
mutass képet rola, mert miota berakták nekem igy néz ki
TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.