Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
<#lookaround>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

szemétláda!

<#mf2><#smile>

Viktor99
VÉGRE! Csak megérte bekapcsolva hagyni amig nem voltam itthon 😄!
v3ktor has found : Cloak and dagger
Aquir
de akkor nem tudom eltenni a TÖBBIT xD szóval törölni kell majd

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ja csak laggzik a hajó, tehát max guggolva tudsz csipázni

foxpal
64.251.19.22:27016 ballon race v2
85.236.100.241:27015 ballon race v1
Gyertek ezek tök fun szerók😄

Phoenix007
Nana, várjál, ne törölgess, jó lesz az még valamire! 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Aquir
bazz 47 tárgyam van, lassan törölni kell😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
nemigaz. Jaratéval egyedül is halálos tudsz lenni a távcsövessel jókat osztottam vele. Ha meg nem tudsz jól célozni még mindig assistelsz ha a többiek lelövik, és a nyíl is elég erõs

Aquir
egyébként jobban megszerettem ezekkel az órákkal a spy-t, a többi class így néha olyan egyszerûnek tûnik xD

Aquir
tegnap elnéztem jump meg surf szerverekre (ez utóbbinál gyorslövés és minden crit találat volt, szóval elég viccesen nézett ki, amikor a sniper SMG gyorsasággal lõtte a távcsövest, a Soldiert meg nem lehetett látni critfelhõtõl ha elkezdte ellõni a rakétáit xD

megkaptam a 6. BONKomat <#buck>

jackcsabi
Tudom én, én is szinte mindet lecsapom olyankor. De mikor én vagyok a spy ritkán csapnak le, inkább én késelem öket... érdekes...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Ron Ragm
Én elhiszem, csak sniperként (és medicként is) az az ellenséges kém aki észrevétel után késsel hadonászott 90%-ban a sarokban végezte.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jackcsabi
Na azért nincs teljesen igazad 😊 Én mindig késsel megyek közelröl az ellennek, vannak persze kivételek mikor futni kell és közben revolverrel adni neki. És hidd el ha késsel mész neki biztos hogy megfog fordulni ha már kevesebb lesz a HPja, ha csak egy másodpercre is megfordul már belecsaphatsz a hátába... ilyen egyszerü...

Ron Ragm
Szerintem nem olyan rossz, ugyan az van velem int a fannal - teljesen más játékstílust követel, persze hogy a puskát jobbnak érzi az ember amikor már ahhoz szokott.

Magh
Én ezt nem is mondtam, csak szerintem a kiszolgáltatottság, amit a fegyvert megkövetel nem áll arányban az elõnyeivel. Mi több, én pár extrém körülményt leszámítva sehol nem tartom jobbnak a puskánál.

Ron Ragm
Scout ellen alapból nem is kellene lennie sok esélyednek, nem arra van a kaszt hogy scoutokat öljön közelharcból - max ha sikerül úgy beszorítanii hogy szétszedd a kukrival.

Igaz, de a nagyobb nem mindegy, hogy mihez képest és mennyivel... 😄 A lényeg, hogy így se ér semmit.
Az meg, hogy kiszedsz egy láthatatlan spyt hát... elõfordult többször velem is, de ez bármilyen fegyverrel elõfordulhat, nem az íj különlegessége.
Magh
Nekem a fõ bajom az íjjal, hogy random. Néha sebez 130-at, néha nem. Ha egybõl nem ölöd meg a Scoutot, nincs idõ második lövésre, középtávról meg alig lehet vele valakit eltalálni (kivéve, ha nem lát és egyenesen fut, de a jobbak úgyis látnak), még egy engi is leszed pisztollyal. A fõ cél nyilván egy offenzív sniper fegyver kialakítása volt, de szerintem ennek a célnak nem felel meg, továbbra is védtelen vagy szinte mindenkivel szemben, közelre még mindig az SMG a legjobb, távolra meg a puska.

A noscope durrogtatás meg szinte semmit nem ér, még ha fejre is megy.

Zomil
szvsz az ijjal nagyobb esélyed van megnyerni egy közelharcot mint egy sniper-rel

föleg a kedvencem mikor elöttem probál elmenni egy láthatatlan kém és pont fejbe lövöm 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ron Ragm
Arról nem is beszélve hogy egy huntsmanes sniper kb egy erõsen nerfelt soldierral egyezik meg.

Metalmilitiakid
ez de rossz fõleg hogy ismerem az eredetit 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Narxxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Ez a "nyomogatod a lövést" elég necces tekintve a kábé 1-2 másodperces újratöltési idõt. Elég balf*sz ellent kell kikapni ahhoz, hogy testközelbõl hatékony legyél íjjal ellene.
Ugyan ezt tudom mondani a mesterlövészpuskára. Lehet, hogy Te nagyon durva vagy vele és közvetlen közelrõl bárkit instant fejbelõsz, de az átlag földi halandók nem ilyenek, õk általában vesztesként kerülnek ki egy közelharcból, amiben a mesterlövészpuskát használják. Cserébe viszont a mesterlövészpuska a játék leghalálosabb fegyvere nagyon nagy távokra.
Az íj szerintem közelharcra egyáltalán nem hatékony, nagy távolságra közepes. Közepes távolságra hatékony, arra viszont maga a kaszt kevéssé alkalmas a 125 HP miatt.
De ahogy korábban írtam engem ez nem zavar, én jól elvagyok vele és kész.
Viszont azt javaslom, hogy hiába vagy Te pró és "noscope" irtod a núbokat, azért a játékosok erõs többsége (mondjuk 99%a) nem ilyen szinten játszik, szóval próbáld meg ezeket a dolgokat mindig úgy végiggondolni, hogy nem csak a Te tudásszintednek megfelelõ játékosok játszanak vele, sõt...
Vissza is vonom, mert most kiteszteltem és tényleg csak sok célratartás után hord mellé. Legalábbis 100 próba alapján 😊 Nem tudom, hogy miért hittem másképp, biztos a csata hevében nem vettem észre, hogy már 10 másodperce felhúztam a fegyvert... 😊
Észrevettem én is, hogy remeg a keze, de õszintén szólva volt, amikor fél seccel a feltöltõdés után ellõt lövedék is fél kilométerrel arrébb ment és volt, amikor egy 10 másodperce tartott íjból is milliméteres pontossággal lõttem....
Viktor99
MOST OLVASOM vissza! Minihudba van disgi jeee 😄
Viktor99
Nincs benne trade?<#vigyor2>
Dopti
Inspector Bonk jobb ha már itt tartunk <#vigyor3>

Ron Ragm
Semmi baja nincs a huntsmannak, ahhoz hogy épkézláb használni lehessen a snipernek igen is bele kell mennie a csata közepébe ami a maga szerény hp mennyiségével nem túl egészséges.

Ron Ragm
Ha szétesett a razorbacked akkor elvileg vissza kéne állnia a sebességnek nem? Mivel ugye nincs rajtad. Spy ellen meg igenis Kukrival kell menni, ha nem éred el és csak smg-zni tudod amíg õ revolverezik akkor már 8ból 10szer vesztettél.

Ron Ragm
Huntsmanhoz: amíg baloldalt alul a csík töltõdik, 100% pontosan lõsz (eltekintve ugye a röppályától), viszont utána elõször lassan, majd fokozatosan növekszik a fegyver szórása (ha nagyon sokáig tartod az íjat felhúzva még a keze is elkezd remegni)

Zomil
kijött egy frissités:
The Ambassador now does full critical hits on headshots, instead of mini crits

The Cloak & Dagger now fully drains the cloak meter, even if the Spy leaves cloak early

Fixed Spy disguise menu not being visible in HUD minimal mode

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ez csak erõs idegzetûeknek 😄DDD

kakaoskalacs
egy nagy képen megjelenik hogy you won blah blah blah 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

GregSB
Sziasztok!

Az újítások miatt én is elõvettem megint a játékot. Ha jól vettem ki az új cuccokat (Dead Ringer, Huntsman stb) random fogja beadni a játék. de pontosan hogyan? Konkrétan meg fog jelenni a pályán és fel kell venni (pl el fogja dobni egy hulla, vagy a pálya egy elrejtett részén lesz?) vagy csask úgy megkapom?

Zomil
ezek szerint nem tünt fel, h ha sokáig felhuzva tartod elkezd remegni a sniper keze 😊
ezért megy teljesen máshova, mint ahova célzol

sonic syndicate
1 fullra töltött lövés az íjjal simán megöl egy 125 hp-s ksaztot, és hát a feltöltõdés 1mp, ami rohadtul hamar megvan, közelre meg nyomogatod a lövést, miközben hátrálsz, "sok lúd disznót gyõz", töltés nélkül fejet lövöd, aztán úgy se kell sok lövés bele

110 órám van sniperral, és az eredetivel is tökéletesen lehet rambózni, közvetlen közelrõl simán lehet fejest adni, na meg ott van noscope lövés is

Hát nem tudom, hogy Ti mennyit snipereztek, én gyak. csak sniperezni meg demomanezni szoktam, illetve az update óta csak sniperezni (és be is kockultam nem is kicsit, 18,8 játékóra amibõl nagyjából 15 sniper, amibõl nagyjából 10-12 íjász), meg is van már a legtöbb achi és szinte azonnal megszereztem az íjat. Persze simán lehet, hogy én vagyok a f*szláma, sõt, biztos, de egyáltalán nem érzem azt, hogy egy picit is erõsebb lenne az alapfegyvernél. Inkább azt mondanám, hogy egészen más játékstílust vár el. Na persze ettõl függetlenül marha nagy fíling és mindig azzal nyomulok, meg bele is kell tanulni, de ez, hogy nem lehet vele zoomolni, nagy távolságban álló ellenfél röhögve kiléphet a lövedék útjából és nagyjából 4bõl 1 lövés teljesen máshová megy, mint ahová célzok (továbbra is fenntartom, hogy nem tudom, hogy ez miért van).
Kis távolságra használhatatlan az 1 lövés/másodperc miatt, ha valakit testközelben lenyomsz vele, akkor vagy f*szmakker vagy, vagy béna az ellen. Közepes távolságra jól használható, ez tény, tehát egyfajta rambó-sznájperként nagyon jól lehet vele boldogulni.
Mondhatni teljesen más játékstílust követel és épp ezért zseniális. Én nem magát a fegyvert erõsíteném, hanem beadnék hozzá némi pluszHP-t, mert valamilyen szinten tényleg egy agresszívabb "tûzhöz közelebbi" játékstílust vár el a játékostól.
Így ebben a formájában viszont SZERINTEm egyetlen rutinos sniper se fog tudni hosszú távon annyi fraget kicsikarni belõle, mint a jõ öreg mesterlövészpuskából.
De a Valvénak úgyis vannak errõl statisztikái és majd meglátjuk, hogy õk mit lépnek... 😊
Amúgy v. ö. soldier rakétája. Az mindig egyenesen megy, nagyobbat sebez, instant kirepül, jóval sûrûbben lehet kilõni, területre sebez, cserébe viszont jóval lassabb.
Rage47
/agree
én is éreztem hogy sokkal jobban lehet vele írtani, mint sima fegyóval.
sonic syndicate
smg helyett meg tanulj meg noscope lövéseket adni

sonic syndicate
te el vagy tévedve, huntsman nagyon imba lett: 1 mp alatt akkorát sebez, ha fejre megy, mint snipernél a 4mp-es 100%-os charge -- épp az, hogy nerfelni kéne, de erõteljesen

Tirnbo
Ja, a pisi például töltõdhetne gyorsabban. Nem ad semmilyen körülmények között akkora tápot, ami indokolja a nagy CD-t. 1v1 hatékonysága pedig például úgy lehetne megoldható, ha esetleg lassítana is, mert akkor esetleg megcsaphatnád kukrival azt, akit ledobtál, bár akkor már simán indokolt lenne a nagy CD, mert úgy már elég combos anyag lenne. Indokolhatnák azzal, hogy mondjuk nagyon súlyos cukorbeteg a sniper a sok ausztrál gyümölcstõl és emiatt ragad a pisije 😛
/agree. Ettõl függetlenül a legötletesebb, "hangulatosabb" updatelt kasztnak tartom, mind a három item mestermû, de némi finomhangolás rájuk férne.
Másrészt meg az így nem ritkán nagyon erõsen melléhord... én bénázok el valamit vagy direkt ilyen?
Narxxis
XD

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Magh
Szerintem mindhárom sniper upgrade gyenge és buffolni fogják.

-Razorback: a kém is látja, simán lelõ; ha épp tömegben állsz, amúgy sem érdemes a backstabet kockáztatnia. Ha mégis beledöf (pl. turnstabel és nem látja), SMG híján nem tudsz védekezni, Kukri kiesik, mert lassú vagy. Az SMG hiánya mások ellen is végzetes.
-Brunya: ezt is csak az SMG-vel lehetne kihasználni. Tömegbe bevágva nem rossz, de erre ritkán van alkalom.
-Huntsman: kizárólag azon kevés pályarészen használható a puskánál eredményesebben (bár még ebben sem vagyok biztos), ahol az ellenfél tömegesen közelít kis szögben, plusz a szûk zárt tereken. Egyébként mozgó ellenfelet vele eltalálni hevi kivételével esélytelen, legalábbis a puskához képest, amivel gyakorlatilag szórni lehet a fejeseket.

Szertintem Razorbackrõl le fogják venni a speed penaltyt, és átrakják a Kukri helyére. Huntsman vagy gyorsabb lesz, vagy nem lassít be felhúzott állapotban.

csak ne adj nekik tippeket... lehet értenek magyarul és ez a kedvenc fórumjuk😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ron Ragm
Inkább az aki pánikba esik/mákra hajaz, a jó spyok elõveszik a revolvert és teletöltik ólommal.

foxpal
Na van egy dead ringem huntsmanra csere 😄