Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
<#mf2>#mf2><#smile>#smile>
v3ktor has found : Cloak and dagger
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
85.236.100.241:27015 ballon race v1
Gyertek ezek tök fun szerók😄
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
megkaptam a 6. BONKomat <#buck>#buck>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Az meg, hogy kiszedsz egy láthatatlan spyt hát... elõfordult többször velem is, de ez bármilyen fegyverrel elõfordulhat, nem az íj különlegessége.
A noscope durrogtatás meg szinte semmit nem ér, még ha fejre is megy.
föleg a kedvencem mikor elöttem probál elmenni egy láthatatlan kém és pont fejbe lövöm 😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ugyan ezt tudom mondani a mesterlövészpuskára. Lehet, hogy Te nagyon durva vagy vele és közvetlen közelrõl bárkit instant fejbelõsz, de az átlag földi halandók nem ilyenek, õk általában vesztesként kerülnek ki egy közelharcból, amiben a mesterlövészpuskát használják. Cserébe viszont a mesterlövészpuska a játék leghalálosabb fegyvere nagyon nagy távokra.
Az íj szerintem közelharcra egyáltalán nem hatékony, nagy távolságra közepes. Közepes távolságra hatékony, arra viszont maga a kaszt kevéssé alkalmas a 125 HP miatt.
De ahogy korábban írtam engem ez nem zavar, én jól elvagyok vele és kész.
Viszont azt javaslom, hogy hiába vagy Te pró és "noscope" irtod a núbokat, azért a játékosok erõs többsége (mondjuk 99%a) nem ilyen szinten játszik, szóval próbáld meg ezeket a dolgokat mindig úgy végiggondolni, hogy nem csak a Te tudásszintednek megfelelõ játékosok játszanak vele, sõt...
The Ambassador now does full critical hits on headshots, instead of mini crits
The Cloak & Dagger now fully drains the cloak meter, even if the Spy leaves cloak early
Fixed Spy disguise menu not being visible in HUD minimal mode
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Az újítások miatt én is elõvettem megint a játékot. Ha jól vettem ki az új cuccokat (Dead Ringer, Huntsman stb) random fogja beadni a játék. de pontosan hogyan? Konkrétan meg fog jelenni a pályán és fel kell venni (pl el fogja dobni egy hulla, vagy a pálya egy elrejtett részén lesz?) vagy csask úgy megkapom?
ezért megy teljesen máshova, mint ahova célzol
110 órám van sniperral, és az eredetivel is tökéletesen lehet rambózni, közvetlen közelrõl simán lehet fejest adni, na meg ott van noscope lövés is
Kis távolságra használhatatlan az 1 lövés/másodperc miatt, ha valakit testközelben lenyomsz vele, akkor vagy f*szmakker vagy, vagy béna az ellen. Közepes távolságra jól használható, ez tény, tehát egyfajta rambó-sznájperként nagyon jól lehet vele boldogulni.
Mondhatni teljesen más játékstílust követel és épp ezért zseniális. Én nem magát a fegyvert erõsíteném, hanem beadnék hozzá némi pluszHP-t, mert valamilyen szinten tényleg egy agresszívabb "tûzhöz közelebbi" játékstílust vár el a játékostól.
Így ebben a formájában viszont SZERINTEm egyetlen rutinos sniper se fog tudni hosszú távon annyi fraget kicsikarni belõle, mint a jõ öreg mesterlövészpuskából.
De a Valvénak úgyis vannak errõl statisztikái és majd meglátjuk, hogy õk mit lépnek... 😊
Amúgy v. ö. soldier rakétája. Az mindig egyenesen megy, nagyobbat sebez, instant kirepül, jóval sûrûbben lehet kilõni, területre sebez, cserébe viszont jóval lassabb.
Másrészt meg az így nem ritkán nagyon erõsen melléhord... én bénázok el valamit vagy direkt ilyen?
-Razorback: a kém is látja, simán lelõ; ha épp tömegben állsz, amúgy sem érdemes a backstabet kockáztatnia. Ha mégis beledöf (pl. turnstabel és nem látja), SMG híján nem tudsz védekezni, Kukri kiesik, mert lassú vagy. Az SMG hiánya mások ellen is végzetes.
-Brunya: ezt is csak az SMG-vel lehetne kihasználni. Tömegbe bevágva nem rossz, de erre ritkán van alkalom.
-Huntsman: kizárólag azon kevés pályarészen használható a puskánál eredményesebben (bár még ebben sem vagyok biztos), ahol az ellenfél tömegesen közelít kis szögben, plusz a szûk zárt tereken. Egyébként mozgó ellenfelet vele eltalálni hevi kivételével esélytelen, legalábbis a puskához képest, amivel gyakorlatilag szórni lehet a fejeseket.
Szertintem Razorbackrõl le fogják venni a speed penaltyt, és átrakják a Kukri helyére. Huntsman vagy gyorsabb lesz, vagy nem lassít be felhúzott állapotban.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx