Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem ez a kasztonként 3 új fegyver több, mint elég. random generálásokat meg ilyen fasságokat nemá... tiszta rpg lenne belõle.
zomil: nem is mondtam hogy a te hibád, el is hiszem hogy bug volt. fentolvatm sg szerón és 3-4 embernek is dobálta a cuccokat, szóval egyszerre csíteltetek volna? ha meg csít akkor is leszarom. nem értem szõke mit hergeli magát... nekem nem za a gondom hogy más megkapja, hanem hogy én nem. ha más nem kapna, attól még ugyanúgy höbörögnék.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
@
Meg az achi-drop rendszert én inkább úgy vegyíteném, hogy Achievementekbõl más játékmódot követelõ cuccokat adnék (mint eddig is...) míg random dropból jönnének a jobb-rosszabb fegyverek... +crit, -dmg, slows, nagyobb sebesség, hp boost, vagy éppen annak csökkentése (persze valamilyen szinten belül)...
illetve a sapkáknak is adnék tulajdonságokat, olyat hogy bizonyos fegyvert boostol... mondjuk pyro sapekja a backburnerre, meg shotira adna valami pluszt... vagy ha több lesz akkor elég egyre is... nem feltétlen konkrét tápolás, hanem közvetett tápolás is lehet :S példát gyorsan akartam mondani így elfutott >.<
@
"In the first few hours after the release yesterday, we had some issues that prevented the system from working properly, so that timeframe was not indicative of the system as it's designed."
na most nem feltétlen vagyok tisztába a dolgokkal és nem teljesen vágom, de release az 21-én volt, hír 22-én, a nem volt bug és duplán kapta a cuccokat hsz meg tegnap-tegnapelõtt, vagy ilyesmi tájban, ami legrosszabb esetben 26... ergo a 2nek nem sok köze kellett hogy legyen egymáshoz 😊 4-5-több napos eltérés... szal, remélem, azért értelmezni is tudod az angol szöveget valamelyest, és összevetni a dátumokat... mert én nem biztos, szal csak kérdem 😊 de no offense...
másrészt a haxot kizártnak tartom, lévén nem kliens és nem is szerveroldali szerintem... illetve nem a játékos szerveren van (vagy hogy hívják ezeket :S) hanem a STEAMHQn! mert a Steam Cloudhoz rendeli hozzá a cuccokat. vagy valami ilyesmi 😊
@
remélem, azért angolul tudsz valamelyest:
tf.com-ról:
"In the first few hours after the release yesterday, we had some issues that prevented the system from working properly, so that timeframe was not indicative of the system as it's designed."
én új accot vennék a helyedbe és nevet váltanék, ezt már nem fogod lemosni magadról

bloody fucking murder
amugy meg engem is zavar ez a szar rendszer, mert én miota kijött az update(mult hét péntek) azóta szinte egész nap a szervereken lógtam(vizsgaidõszak rulz) és sapkák egyáltalán nem voltak meg +razorback, deadringer hiányzott....pedig nem keveset játszottam
erre tegnap randomra 2percenként 2esével kidobál mindent???? érdekes...sztem még a valve se tudja, h müködik a saját rendszerük
Lacccca: ezzel csak a saját primitivségedet minõsited, de ha neked ettöl jobb lesz akkor én vagyok a büdös csiter akurvaanyámat!
"Sose vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az Ö szintjükre,és ott legyöznek a rutinjukkal."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ha játszottál 5 órát az adott kaszttal, akkor kapsz fegyvert. (pl van nekem 40 óra idõm medickel, 45-nél kapnék egyet). a idle ki lenne zárva, mert csak akkor számítana az idõ, ha mozogsz. aki így is farmolja az meg legyen e bodottá.
vagy ha random dropod van, feljöhetne egy lista, és kiválaszhatnád ami kell. így még el is fogadható lenne... meg traddel.
esetleg mûködhetne egy hibrid achi-random rendszetr is. achiért fiksz hogy megkapod, de ha szerencséd van akkor random droppal.
Mindenhol csak az alap mapok majmolása megy, inkább örülnél neki hogy a custom mapok egy kis színt visznek a játékba. (SG servereknek amúgy minidig is ez volt a fõprofilja ez nem fog változni...)
De ne aggódj mint mondottam meg lesznek szûrve (a tényleg szarokat kiszedjük majd cyclebõl)
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
-1 Sandman
-1 Bonk
-1 Razorback (ez még nem volt eddig meg)
Legalább valami rendszer lehetne benne, mert így soha nem lesz meg az íjam....másoknak meg ott egy rakat, kínomban már csak röhögni tudok. FUCK Valve!
Semmilyen bug nem volt a random rendszerben.
És ha minden igaz ezzel a csalással mást is megkárosítottak mivel a többiektõl vették el az "item drop-"ot.
Mivel ez a rendszer X mennyiségû itemet dob X idõ alatt X mennyiségû embernek. Mivel ezzel az exploital erõltetik az item dobást a rendszer valahol bepótolja a hiányt, ergo mástól veszi el a lehetõséget.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
könyörgök... hoodoo eddig custom volt, most hogy hivatalos lett hajlandó leszel vele játszani, hirtelen szuper lett? nagyon sok jobb custom map van, mint official.
õszintén: ha badwaterbasinrõl mapról nem mondják el hogy custom, észreveszed? én is 5-6 hónap múlva lettem felhomályosítva, hogy fastlane nem offical map, hanem custom. pedig azt is elég sokszor nyomják.
nem lehet hogy az a bajod, hogy a neted lassan szedi le õket?
vanilla szpón ! 😊
a faszkivan. ennyi. ne értse félre az, aki megkapta a cuccokat, nem sajnálom tõlük, nem irigylem, de ez KIBASZÁS. már lassan egy éve játszok, és nem érdemlek még egy kis farmot sem? fizettem a játékért, orange box + CSS, és nem azt kapom, amit vettem. ez kb olyan mitnha veszek egy kiló parizert és mire hazaérek sajt lesz belõle. ha? valve ennyit tud? "majd ha nem tetszik a közönségnek höh, kor visszavonjuk" képzeld valve, akármerre megyek anyáznak. ez általában a nem tetszés kifejezése.... lehet rájöttek hogy félrefogtak, lett egy "bug" ami pár száz-ezer embernek adott itemet hogy valaki támogassa is? mostmár bármit elképzelek.
és még egyszer! akik itemet kapnak, nem ellenük irányul, mert engem is választhatott volna a random kód, nem tehetnek errõl. na de azért kéremszépen, ez pofátlanság... fél életemet lemedicekztem és még egy szaros prussian pickelhaube-t se dob (most az kéne a legjobban)... még képességet se ad.
meg ez is mi? fw-es haverom mondta, h belépett elsõ szerverre és egy meccs alatt 3 (három!) itemet kapott. 3? én az 5 délután kaptam annyit. milyen rendszer ez? trade milyen lesz? berakok egy itemet és a másiknak random dob ki valamit? esetleg a köv updatet is random kapjuk meg? valakinek 5-ikén meglesz, valakinek csak 8ikán? na menjenek a vasútállomásra és nyalják ki a tányért. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
rage: most MÁR szerintem nem hülyeség megkérdezni: ez fan-made vagy official next-update preview. már bármit kinézek ezek után.
If you are not receiving weapon drops please ensure that you're signed in.
Steam > Friends > Sign In!
Aki ilyen exploitokat használ annak meg pont azt tiltanám le véglegesen amit megszerzett vele.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Btw tegnap játszottam vagy 5 órát 1 szerveren és kaptam egy sandman-t meg KGB-t. Most ezek után ne menjek idle-szerverre?
A halál csupán a kezdet...
mindjárt szólok a valve-nak, hogy bannolják azokat, akiknek adnak cuccokat
A map bugok nem exploitok. Az exploit olyan játék hiba aminek kihasználásával elõnyhöz jutsz a többi játékossal szemben.
Az meg, hogy Valve nem bannolt oké, nyilván adni akartak egy esélyt, nem pedig egybõl megszabadulni sok játékostól, de láthatod, hogy bûntették azt amirõl én beszéltem. Aztán pedig kijavították egy update-ben.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
amúgy a kérdésenm neked szólt volt, TE mit adnál az aimernek, wh-snak, ha már ezért vacbant adnál? fõbelõnéd? felakasztanád? végleges eltiltás géptõl?
és melyik exploitért adtak bant? mert én úgy emlékszem, engem még nem bannoltak pl goldrushon, a 2. stage, kék spawnjánál lévõ ajtón keresztül szerzett fejesekért, setup alatt, vagy akár az engineer jumpokért
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én simán letiltottam volna tõlük véglegesen az összes itemet.