Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.
bloody fucking murder
zomil: jaja, csében is mindig meg a "nagyon jó cfg-m van, tuti fps és jobban adja..." sztem 99%-ban placebo hatású inkább. meg értelme sincs nagyon. bár kinek a pap, kinek a pap-LAN.
szõke: szerintem állítsd le magad, vagy provoben beszéljétek meg, de ez a szájkarate kezd vicces lenni. lehet neked van igazad, lehet hogy nem, de attól még kit érdekes, tesco már rég leszarja, nincs értelme erõlködni.
ja és ha nem irigyled õket, akkor mit érdekel hogy csaltak-e vagy sem? ha csaltak majd megbüntetik õket, azaz fölösleges hergelned magad. ha meg bug volt, akkor meg mirõl tehetnek? az egész rendszer egy szar, de azért amit csinálsz mér enyhén a bizonyos ló túloldalán van.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
viewmodel_fov x
999 vicces 😄
http://facebook.com/musicleander
Random drop achievement
pedig ilyenek nélkül is lehet nyerni kupát, nem ettöl lesz vki pro, h beirja h fov 500 és hudekirály vagyok 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Per Aspera Ad Inferi.
Amúgy tegnap mekkora poén volt... felmentem egy ilyenre, láttam, hogy épített egy engi egy teleportot a saját szobájukba... hát... spyként disguiselve átruccantam és halomra backstabbeltem az ellent😄 teljesült is néhány achievementem... másra mondjuk nem jó ez az egész mint így baromkodni😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Crabby
Crabby
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
@Viktor99: sztem is jó logo, még véletlenül se árulja el h k vagy 😮 xD
@mindenki más: a C&D az látható vhogy mikor gugolsz? csak mert a sniperek mindig de MINDIG kiszúrnak ha gugolva megyeg vele :S és nem véletlenül mer headshotolnak és zoommal :C szal pls <#help>#help>
Crabby
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
@
Gyakorolj még aranyom mielõtt ezzel dobálózol.
Narxis meg be s linkelte a TF bolgot ahol tisztán le van írva hogy valakik babrálták a rendszert és nem bug volt 😊 És büntetve is lesznek.
De gondolom nehéz értelmezni az angolt ugye?
Irigy?<#falbav>#falbav>
Bazz ezt egy olyannak mondod aki pont leszarja hogy kinek mi van, meg mintha annyit játszanék a TF2-vel és annyira érdekelne. Megsúgom hogy a régi rendszerbõl se nagyon érdekelt és nem rohantam egybõl farmolni mint gondolom ahogy te csináltad. Sõt sok fegyver
Egyesekkel ellentétben én nem irigy vagyok ha más kap valamit hanem örülök neki, bármirõl legyen szó(achi,item,szép killsorozat).
De biztos én vagyok a primitív és nem te aki nem bír normálisan gondolkodni.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
@
@