30108
  • galee7gali
    nekem f1 után még segíteni kell faternak, de utána tőlem mehet a menet...
  • Heffi
    Én is benne lennék, csak ne az legyen mint tegnap... 2 pálya után lelépett minden sg-s, és csak a külföldiek maradtak...
  • zozyk
    Forma 1 után mehet a játék.
  • armageddon666
    :D NA a krites rakétáiddal hagyjál :D Én 2t belelövok telibe akárkibe és meg sem érzi, nálam meg pálya másik felén durran egy már meghaltam XD

Ice Tea... ő el szokott tűnni.. unja már vagy mi a fene :\

Ma megint lehet játék ^^ esetleg egy kicsit korábban? vissza kéne szoknom a korán-fekvés-korán-keléshez... jő a szeptember :(
  • ZseniálisTeknős
    N! barátaim hívtak beugrónak warozni, és amikor végeztünk, gondoltam viszik magammal nem még egy, hanem sokkal több embert

Arról meg nem tehetek Arma, hogy focistaként játszol, és állandóan fejjel veszed le a krites rakétáimat....

Kamikaaaze nevű srác visított az egyik öregnek, hogy mi a f.szért veszi fel előle Engineerként a vasat, mert ő demo, és neki sok anyag kell a stickyzéshez...

Szóval a jó hangulat ismét megvolt, más csak Tea hiányzik a sunyi csipázó harcmodorával. (Tényleg, mi van vele(d)?)
  • galee7gali
    szpájcsekk!!!
  • Viktor99
    Ja arra én is emlékszem hogy : "-Kamikázeeeeeee" Na ezt olyan éppen hogy túlélhető magas frekvencián.
  • armageddon666
    Aláztalak mi? :D:D nem emléxem a tegnapi játékra csak hogy nem ment XD meg volt valami hangoskodó 12 éves Kamikaze gyerek, meg sok n!ghtmares, meg szokás szerint Teknőc csak akkor darált mikor ellenem volt xP
  • xxxpaulxxx
    Vonjuk le a logikus következtetést:D
  • RatBaG #14538
    ez működik így?
  • kakaoskalacs
    :D Figyelj oda miket irsz >:3
  • Viktor99
    Hát de muszáj ha a pyro leégetett/huntsmannal lelőttek/ minigunnal leszedtek/ bonesawwal felaprítottak/ stickyvel csapdába csaltak/ késsel hátbaszúrtak/ shotival lelőttek/ piásüveget szétverték a fejmen/ sentry megölt vagy ha éppen csak megölnek...
  • Narxis
    Ez egy égi jel. ;-)
  • Bazsi555
    Köszi a gyors válaszokat!
    Holnap kiprobálom azt hogy tesom gépéről átmásolom! Remélem így jó lesz!
  • armageddon666
    nem egyébként no offense, most benn vagy még mindig talán, csak anno amilyen gyorsan jöttél olyan gyorsan léptél is és ez megmaradt xD
  • armageddon666
    :) ezt ne pont te mond aki elsők közt a ragequittol :D én mindig végigszopok legalább 1 órát :) (vagy végigalázok 2-3-t)

Btw ez a játék néha sokkal hihetetlenebb mint a CS -.-

de fogjuk rá szar napom volt :D

köszi mindenkinek aki felnézett, méginkább köszi azoknak akik még fennvannak :) én megyek csicsikálni :\ így kommunikáció nélkül nem móka és már mindenki alszik a családból :\
  • werkfilm
    vagy másold át tesód gépéről a steamapps mappában lévő fájlokat
  • zozyk
    Ha a steam accod megy,és az orange box hoz kapott kulcsot hozzáadtad,akkor megpróbálhatod,hogy letöltöd a tf2-t a steam szerverröl.
  • Bazsi555
    Hello!
    Lenne egy óriási problémám!
    Megvettem az Orange Box-t, de valamiért nem tudom föltelepíteni a gépemre egyik játékot se róla!
    A Preparing for the install (telepítésre való felkészülés) résznél elakad, nem fagy le a gép meg semmi egyszerűen megáll!
    Pedig a DVD-k jók mer ez után megprobáltam tesom gépén és ott pillanatok alatt feltelepítettem a TF2-t!
    A gépem bőven megfelel a minimum rendszer követelményeknek és pl.: a H-L2:Episode Two amit szintén nem engedett Orange Box-ról feltelepíteni korábban már fent volt a gépemen és lagg nélkül futott!
    Valakinek van valami ötlete hogy mit tehetek?
    Esetleg olyat nem lehet valahogy, hogy letölthetném valahonnan az eredeti TF2-t??Mivel a Steam accountom már aktiválva is van a cd key-el szóval fizettem érte de nem működik a telepítés!
    Lécci segítsetek!
  • galee7gali
    ledob magas ping miatt...
  • Pio
    Kaptam végre egy korszerű adsl modemet, így majdnem megmásfélszereződött a netsebességem, de az 5percenkénti szakadás maradt, szóval én még mindig nem leszek úgy néz ki... Remélem lassan már tényleg megcsinálják :)
  • Viktor99
    10 perc után úgyis elhúzza a belét az összes ezsgés szokás szerint
  • armageddon666
    na vacsizom aztán megyek ^^ 21:10kor talán... addigra biztos tele lesz a szerver hisz mindenki látta több mint 2 órája hogy 9kor tele lesz, és akkor 9kor tele kell lennie...

nem akarom kakaoskalacs száját elkenni 1v1be :S szal gyertek ^^ én meg sietek
  • zozyk
    Gyertek SG re,most.
  • Beast Machine
    de csak ha lesz a turbine is [kedvence] :)
  • kakaoskalacs
    Hat illene jonni :D nemreg is 6-an voltunk :( aztan márcsak 3-an 9felé tenyleg tessék kérem jönni :D

FFFFUU mileszmostvelem :D igyis ugyis nooblowlama vagyok nemkell engem kitárgyalni :CCCc
  • armageddon666
    9kor SGn AAAAKKKORA party lesz :D szal gyertek...

21:00 ^^
  • motyodlee
    én is csatlakozom a megdöbbenések sorába

hát te vagy az, N? :D

abból a sok bonkból, meg jarate-ből már mixelni, shakelni is lehetne
  • Zomil
    nah látom nem csak nekem uj :D
    lebuktál N :D
    most igy hogy beszéljünk ki a hátad mögött? :DD
  • kakaoskalacs
    Nem én csinaltam :D jo lenne ha ennyire értenék hozzá :D Lehet felnézek
  • armageddon666
    Lol, te vagy N? :D
    avatart hogy csináltad? faszák a lángok...

SG? ^^ most pörgök :D még 2 percig aztán kimerültem <_<
  • kakaoskalacs
    ha lehetne siman odaadnam a sapit :D
  • Arnoux
    Haverral szeretnénk ketten soldierezni a ball pályán, csak nem tudunk servert csinálni.
    Toolsból a Team Fortress 2 dedicated serverrel csináltuk, de nem láttuk egymás szerverét, több ip-t próbáltunk sajátunkat is és a végére odaraktuk, h :27015 vagy :27016, de semmi.

Nem tudja vlk mit kéne beállítani a routernél?
  • Zomil
    jééé te vagy N? :DDD

amugy meg a heavy sapimat elcserélném a te spy-odra szivesen :)

ez meg az enyém :)
  • galee7gali
    szívesen tesztelnék XD
  • xxxpaulxxx
    hogy mit mondtál?

áááá lényegtelen, biztos nem volt fontos
  • kakaoskalacs
    profilom :D

Hát mit ne mondjak nem valami fair
  • Julius Caesar
    Hát igen, GM rendszer is lassan jön :)
  • armageddon666