Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
kisirni? inkább alap dolognak kellett volna lennie
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"
hehe 😄
sikerült kisírni
bloody fucking murder
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
@
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
@
SG-re várunk, mostanáa én is fel-felnézek és ha nem 6-an vagyunk maradok is.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.
#10614: Igaza van. Mindenhol ez van, hogy ha megölted, vagy jobb cuccod van mint, neki... Akkor "k*rvnyádtkcsgfsszopó"... és még folytathatnám mert én kb 7-ben meguntam a single-s játékokat. Azóta csak multisokkal nyomom szóval tudom mi az hogy "k*rva anyád kemperlow"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Crabby
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
de ez a faszi kitûnik a tömegbõl, és megkapja a "szokatlanul kreatív" plecsnit tõlem, ugyansi 100-ból 98-nak még az alpáriskodás se megy, az egyszerú kuanycigányzsidó szövegnél tovább nem jut. ez olyan nem is tom, üde folt volt a palettában.
(érdekes megjegyezni, hogy szerintük caesar és kleopátra közt volt kapcsolat. ez nem kizárt, de nem antonius volt az egyiptomi triumvir és kleopátra fõ szerelmese?)
">TwB< Wade : muteolj mert egy ilyen szánalom ne is halljon engem"
ki ez a kis pojén szütyimütyikécske?
">TwB< Wade : látod mondom meleg
Szabi BMW : szóval ott tartottunk h free anal sex for everybody
(Voice) Sjay : MEDIC!
A£ieò <3 rsx privat medic! was moved to the other team for game balance
Szabi BMW : cézár vezérletével
Player _Kacsaláb.* has joined the game"
egyszer csak lebuziztak. hát itt tart a magyar ész. minitor mödül könnyû lebuzizni valakit.
sztem a megfejtés: a 200'000 + 1 szdsz szavazóhoz tartozik ez a két Taigetosz pozitív retardált, nyomorék. ezek ebben élik ki magukat vagy mi? de mondjuk nekik biztos szabad, mert valami menû klánhoz tartoznak, na az azt jelenti, hogy akkor õk publicon másokat basztatnak és nem játszanak.
ha ilyen leejtõn megy lefele a fiatalság, nem csodálom h a mai dolgozók aggódnak: ki fizeti majd a nyugdíjukat?!