Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis naívXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Nemszóltam... Most látom hogy már szedi is! 😄
DEAD RINGER... JÖVÕÕK! 😄
Viktor99
Ja hogy milestoneok lesznek! 😄 AZ JÓ! Mikor jön az up azt irták?
Amúgy tök jó.... kész van elvileg a spynál a milestone 1,2 snipernál meg az 1... mégse kaptam még semmit... illetve az ikonja sem lett színes az achinak...😄

Zomil
szerintem igen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Akkor most mit kaptunk?
de ettõl függetlenül még megmarad a random drop rendszer is?

kakaoskalacs
update uj achik 😊) jeee iylenkor este valve power

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Zomil
hoppá elkéstem 😄

kisirni? inkább alap dolognak kellett volna lennie

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
"Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables
"
hehe 😄

terribad
Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables

sikerült kisírni

bloody fucking murder

Viktor99
Viktor99
És olyat hogy kell? 😄
Zomil
nem csoda mivel a demo cliens oldalon csak azt veszi fel amit te éppen látsz 😊

Zomil
megerõsítem havernek+nekem is feltünt, h olyankor nem lehet a számokkal váltani :S

terribad
Ahhoz sourcetv demo kell.

bloody fucking murder

Viktor99
Valaki tudna segíteni a konzolban? Olyat szeretnék hogy felvettem egy demot és abban össze vissza menni mint specben. Eddig levettem a hudot meg a fovot 0-ra. De ezek a spec_mode / spec_player / spec_next semmire nem jó :S... Tudnátok segíteni?
Ron Ragm
Pedig nem csak nekem csinálja, havernál is volt és elõször nem tudtuk mitõl van, aztán nézegetve hogy mikor meg el feltûnt hogy mindig olyankor.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

sonic syndicate
használj görgõt

armageddon666
??? mikor pályaváltás szavazás van esetleg akkor... de akkor maninál is... mikor aktuális pályát/idõt ír... még nem tûnt fel... pedig jóideje járok SMes szerverre és szoktam fegyvert váltogatni O.o

@

Ron Ragm
Amúgy srácok, gazán kezdhetnétek valamit ezzel az SM moddal ami a szerveren fut, mert amíg bal középen kiírja az aktuális páylát/idõt/etc addig nem lehet számokkal fegyvert váltani.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

egyesek már teljesítették<#idiota>

armageddon666
mármint dolgozol photoshoppal? átlagffelhasználót nem úhgy értettem hogy user1.2...

@

zozyk
Vagy megkeresi a Logómühely nevü topikot itt az SG-n.

(nem is kell keresni,csak KATT) 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

nem átlagfelhasználó vagyok jó a photoshop de sok a felesleg.

jackcsabi
Én PS-t használok, gimpet nem próbáltam még.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Zomil
én is gimp-et használok nem volt kedvem tört ps után kutatni(nem mintha nehéz lenne), aztán megkedveltem 😊

sonic syndicate

armageddon666
nana, átlagfelhasználónak felesleges szarral 😊

@

Ki mit , hogy tud használni photoshop teli van sok felesleges szarral.

Nitramk
Én jobban bírom gimpet.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

armageddon666
ajánlom én is ha a Photoshopra nincs pénz, vagy vállalod a kockázatot hogy megkúrnak a warezért (nem fognak ha otthon használod 😊 0,000000000001%)... sokkal jobb mint a GIMP szerintem... talán nem tud annyit de könnyebben kezelhetõ, jobban kézre áll... bár annyit nem foglalkoztam egyikkel sem... Photoshop rulz >.<

@

Viktor99
Szerintem a topicra gondolt 😄 (vagy nem?)<#wilting>
Rage47
ajánlom még az ingyenes paint.net-et
Julius Caesar
csinálsz képszerkesztõvel egy 120x20 pixeles képet. akár paint is lehet, de ha komolyabbat akarsz/nem akarsz sokat kínlódni, akkor gimp 2 (ez freeware, sok tutorial van) vagy valami professzionális (photoshop pölö). szimplán megcsinálod majd a beállításoknál feltöltöd

SG-re várunk, mostanáa én is fel-felnézek és ha nem 6-an vagyunk maradok is.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Legenwaitforit
többet fogok asszem SG szerverre járni, nagyon tetszett a hangulat hogy az emberek nem néma csendben tolják XD kár hogy nincs mikrofonom. (OFF: Sg-re ilyen fejléceket hogyan tudok csinálni? valaki tudna nekem segíteni? Elõre is köszönöm)

TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.

Viktor99
LOL 😄
#10614: Igaza van. Mindenhol ez van, hogy ha megölted, vagy jobb cuccod van mint, neki... Akkor "k*rvnyádtkcsgfsszopó"... és még folytathatnám mert én kb 7-ben meguntam a single-s játékokat. Azóta csak multisokkal nyomom szóval tudom mi az hogy "k*rva anyád kemperlow"
Nitramk
Sok pojénzsák van tfben is. Mindjárt megkeresem a szabigyereket aztán irritálom kicsit.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Jim Morrison
ezt megcsinálom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Julius Caesar
nekem tetszik, már régebbóta ismerem, de névrõl nem tudatm melyik. nem a pálya miatt mentem el.

armageddon666
sokan kiléptek cranetopról :S nem tetszik a pálya?

@

Julius Caesar
látom SG majdnem tele van. helyes-helyes. én is megyek, de a netem most 5 percenként elfogy. nagyon jó... a szerencsémet ismerve, felmegyek és 2 perc múlva leáll 6 órára 😄

Nandris94
biztos meg merészelted ölni :o am én az ieneket ált. jól dominálom és elüldözöm a szeróról 😛 csakmer aki ianeket mond az dumbass (ráadásul a pyrozás is 😮)

Crabby

jackcsabi
Szabi BWM-t láttam jó párszor már, folyton csak pyrozik, látszik mennyire futja az agykapacitása 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Julius Caesar
áááá, nem. cséztem is, na ott minden voltam már, éppen csak a napra nem dobtak el.

de ez a faszi kitûnik a tömegbõl, és megkapja a "szokatlanul kreatív" plecsnit tõlem, ugyansi 100-ból 98-nak még az alpáriskodás se megy, az egyszerú kuanycigányzsidó szövegnél tovább nem jut. ez olyan nem is tom, üde folt volt a palettában.

(érdekes megjegyezni, hogy szerintük caesar és kleopátra közt volt kapcsolat. ez nem kizárt, de nem antonius volt az egyiptomi triumvir és kleopátra fõ szerelmese?)

armageddon666
gyere SGre ott nem buziznak 😄

@

armageddon666
#10614? 😊
ezzel jár 😄

@

terribad
ez az elsõ online akciójátékod?

bloody fucking murder

Julius Caesar
mondom muteollak:
">TwB< Wade : muteolj mert egy ilyen szánalom ne is halljon engem"

ki ez a kis pojén szütyimütyikécske?

Julius Caesar
most kaptam fél perce szt korna szerveren:
">TwB< Wade : látod mondom meleg
Szabi BMW : szóval ott tartottunk h free anal sex for everybody
(Voice) Sjay : MEDIC!
A£ieò <3 rsx privat medic! was moved to the other team for game balance
Szabi BMW : cézár vezérletével
Player _Kacsaláb.* has joined the game"

egyszer csak lebuziztak. hát itt tart a magyar ész. minitor mödül könnyû lebuzizni valakit.

sztem a megfejtés: a 200'000 + 1 szdsz szavazóhoz tartozik ez a két Taigetosz pozitív retardált, nyomorék. ezek ebben élik ki magukat vagy mi? de mondjuk nekik biztos szabad, mert valami menû klánhoz tartoznak, na az azt jelenti, hogy akkor õk publicon másokat basztatnak és nem játszanak.

ha ilyen leejtõn megy lefele a fiatalság, nem csodálom h a mai dolgozók aggódnak: ki fizeti majd a nyugdíjukat?!