Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ittvannak 6an:
http://img35.imageshack.us/gal.php?g=ctf2fort0000i.jpg
Crabby
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
1. Frissítettem hangkártya drivert.
2. Hang > Kommunikáció > Nincs mûvelet-re átrakni.
egyébként csináltam 1 tökjó ambassador és kés skint, szép fekete-fehérek és rajtuk fehér sárkány 😛 majd teszek ki képeket 😄
Crabby
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
megoldást sajnos nem tudok
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amint elindítom a játékot, belépek egy szeróra (vagy akár mapchangekor) leviszi a játék hangját meg a teamspeak hangját is, szal ki kell alt+taboznom, hogy keverõben felhúzzam a hangot ismét annyira amennyi volt... (Windows 7)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Crabby
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
És már tervezem a vár építését a sok Nataschaból 😊
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
ez mondjuk így lett volna fasza ugye , mert így növelik a játékidejét, hogy kipróbálják az új szarokat
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.
May 29, 2009 - Team Fortress 2 Update Released
Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a; házi szerveren nem lehet ach-t szerezni (kikapcsolják és csõ)
b; bot esetén nincs ach (kikapcsolják és csõ)
c; szerintem meg lehetne oldani, ha lenne egy "pályaellenõrzõ rutin": ha egy pályán túl közel van a két spawn pont vagy van cp és táska is akkor szintén nem lehetne achievementet elérni.
A drop rendszer meg maradna, de csak kalapoknál, sapkáknál, de nem idõ alapján...
Így a játékosnak célja, hogy gyakoroljon, kipróbáljon más kasztot is, próbálja meg korlátait döntögetni...
Kipróbáltam én már ach., idle szervert, csináltam meg jópár ach.-t local szerveren, de kissé meguntam: leginkább játszani akarok kultúrált közösségben, kikapcsolódás céljából, meg hogy együtt tudjak szórakozni azzal a pár emberrel, akikkel eddig is.
(ugyanakkor már unom, hogy a 11. tárgy esik pyronak, van hat klietzkriegem -mielõtt bárki beszól: idle szerveren kb 3-4 tágyat kaptam-. Számomra a jarate+huntsman volt csak érdekes és jó, de ez is csak bizonyos pályán, helyzetekben, oldalon. Elvégre sohasem voltam jó csipa semmilyen játékban, de vannak olyan helyzetek, amikor tudom hogy effektív vagyok és nagyon szórakoztató is.😊 )
Összességében a spy + sniper update kreatív és jó is volt. Használható, jó cuccokat kaptak, mindegyiknek van azért hátránya... A Dead Ringer-el nem találkoztam sokat, az ambassador tényleg erõs, de én nem sajnálom senkitõl sem a játékélményt.
A pipeline jó csapattársakkal fasza, de azt nem szeretem amikor kurvakempbe sül a játék.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Attól még tetszik a dead ringer.
Asszem elkerülöm az sg-t amíg eltûnedeznek a farmolók, élljen a class limiter c:
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ez a legkirályabb dolog... végre nekem is van jóság😄 Köszönjük Valve, hogy végre beadtad a derekad és köszönjük Zomil, hogy felhívtad erre a figyelmünket😊