Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
inkább az íjat kéne átskinezni jobb kézbe

Nandris94
na ittvannak a képek, pls véleményezzétek mienek lettek D: alap az fpsbananás skinek, csak sárkányt tettem rá 😄

na ittvannak 6an:
http://img35.imageshack.us/gal.php?g=ctf2fort0000i.jpg

Crabby

kakaoskalacs
Nightcup-ra ki megy? 😮

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Megoldva!
1. Frissítettem hangkártya drivert.
2. Hang > Kommunikáció > Nincs mûvelet-re átrakni.

Nandris94
igen ezt xD

egyébként csináltam 1 tökjó ambassador és kés skint, szép fekete-fehérek és rajtuk fehér sárkány 😛 majd teszek ki képeket 😄

Crabby

sonic syndicate
azaz kikapcsoltam ezt a funkciót <#idiota>

sonic syndicate
háhá nekem is win7 van és én megoldottam, hogy ne halkuljon le <#idiota> ugyanis ez egy fícsõr

Rage47
win-7em van és nem viszi le a hangot.
Aquir
ezt akartad beszúrni xD benne Fistful of frags pályák

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
havernak windows7 van és neki csak akkor viszi le a hangot mikor elinditja játékot :S
megoldást sajnos nem tudok

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Van 1 nagy gondom.
Amint elindítom a játékot, belépek egy szeróra (vagy akár mapchangekor) leviszi a játék hangját meg a teamspeak hangját is, szal ki kell alt+taboznom, hogy keverõben felhúzzam a hangot ismét annyira amennyi volt... (Windows 7)

Hát akkor azoknak is kell pedig lenni😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Nekem a spyhoz megvannak.
Rage47
Valaki megkapta már a Spy milestoneokat? Én csak eddig a Sniper milestoneokat láttam 😮
Viktor99
Nekem egyiket sem jeleniti meg 😄
terribad
én jobbat

bloody fucking murder

Nandris94
aha... sazl nemígykell :C pls töröld a #10694-et 😄

Crabby

Nandris94
beszarás mit találtam xD

Crabby

aha... és nyílván meg lehet csinálni az összes achit:|

Nandris94
am lehetne milestone 4, ami oan h az összes achi kell a kaszton belül, ésah ez megvan akk a sapit ad 😄 jó lenne... 😛 csak ahoz gyorsan bekéne fejezni a többi kaszt updatet... am tökjó, mostmár 3 huntsmanem és 3 C&D-m van... (vagyis volt, mert kitörölem minmden triplát/duplát D😊 csak a trade jönne már ki...

Crabby

Twetr0x
Na, már csak egy trading system kell. Vagy adja meg az összes sapkát poénból. Most.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

fasza... kapunk milestonokat... megszereztem mind a 6 új fegyót... erre csak úgy esik még 1 razorback... egész eddig nem jött a drop, de mostmár tudXD

Viktor99
Jó a logód... Ma 5-kor láttalak az OGC-n, fel is akartam menni, de aztán kifagytam és inkább kikapcsoltam a gépt. 😊
Ron Ragm
Hát nekem heavy a legkevesebbet játszott de az a fránya KGB csak nem akart jönni már. pedig hiányzik.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Akkor a trade már csak sitykákkal lesz értelmes, vagy ha lesz még másféle item, akkor azokkal. Esetleg akit hidegen hagynak az achik akkor azok "ócsón" hozzájutnak majd a fegyverekhez! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

armageddon666
valszeg már megvan mindenkinek minden hogy visszarakták a milestonekat...

@

Punkzoli nekem is ez volt csak még elõtte megkaptam a 4ik force naturet meg a másdik natschát ha lesz trade akk szóljatok ha kjell forcenature vagy natscha.PM-be légyszíves

Lacccca
nekem pl SPy ba van 15 percem. (legnagyobb a 16 óra mint Scout)
És már tervezem a vár építését a sok Nataschaból 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Szega87
na megyek is gyorsan TF2özni :d

mondjuk én eleinte arra gyanakodtam, hogy azok a tárgyak esnek gyakrabban, amelyik kaszttal a legkevesebbet játszunk...
ez mondjuk így lett volna fasza ugye , mert így növelik a játékidejét, hogy kipróbálják az új szarokat
armageddon666
na akkor majd ha ma találkozunk szerón és elõjön sikítsatok... megnézem már...

@

IcE TeE
Jól teszed 😄

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Legenwaitforit
😊 nagyon durva, hogy most dobták ezt ki mikor tegnap már megkaptam az ambvassadoron kivül meg sisakokon kivül mindent. 😊 ENgie sisakoot! (amugy most megyek bicikliturára de vasárnap este felmegyek SG-re aprítani😊

TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.

May 29, 2009 - Team Fortress 2 Update Released

Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables
trident
Most direkt, az elõbb véletlen nyomtam a válasz erre gombra. Elnézést a duplapostért is.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
A Valve ebbe úgy látom belehúzott. Szimplán lehet jobban járt volna mindenki, ha maradt volna az achivement rendszer, de
a; házi szerveren nem lehet ach-t szerezni (kikapcsolják és csõ)
b; bot esetén nincs ach (kikapcsolják és csõ)
c; szerintem meg lehetne oldani, ha lenne egy "pályaellenõrzõ rutin": ha egy pályán túl közel van a két spawn pont vagy van cp és táska is akkor szintén nem lehetne achievementet elérni.

A drop rendszer meg maradna, de csak kalapoknál, sapkáknál, de nem idõ alapján...

Így a játékosnak célja, hogy gyakoroljon, kipróbáljon más kasztot is, próbálja meg korlátait döntögetni...

Kipróbáltam én már ach., idle szervert, csináltam meg jópár ach.-t local szerveren, de kissé meguntam: leginkább játszani akarok kultúrált közösségben, kikapcsolódás céljából, meg hogy együtt tudjak szórakozni azzal a pár emberrel, akikkel eddig is.

(ugyanakkor már unom, hogy a 11. tárgy esik pyronak, van hat klietzkriegem -mielõtt bárki beszól: idle szerveren kb 3-4 tágyat kaptam-. Számomra a jarate+huntsman volt csak érdekes és jó, de ez is csak bizonyos pályán, helyzetekben, oldalon. Elvégre sohasem voltam jó csipa semmilyen játékban, de vannak olyan helyzetek, amikor tudom hogy effektív vagyok és nagyon szórakoztató is.😊 )

Összességében a spy + sniper update kreatív és jó is volt. Használható, jó cuccokat kaptak, mindegyiknek van azért hátránya... A Dead Ringer-el nem találkoztam sokat, az ambassador tényleg erõs, de én nem sajnálom senkitõl sem a játékélményt.
A pipeline jó csapattársakkal fasza, de azt nem szeretem amikor kurvakempbe sül a játék.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Viktor99
😄
nagyon jók ezek az új fegyók... mostmár én is együtt érezhetek azokkal, akik megszerezték õket😊

Zomil
elõ a pyrokkal 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Kezdek ráérezni az ambira... Amikor spyal mentem foglalni, és aláztam két huntsmanes csipát, az felemelõ érzés volt. De amikor kiabálhattam volna h "YOU ARE OWNED" LE CSITEREZTEK... -_- Csak emrt jobban nyomtam mint õk...
Attól még tetszik a dead ringer.
Ron Ragm
Hurrá, az eddigi 3-4 sniper/spy helyett most lesz 6-8.
Asszem elkerülöm az sg-t amíg eltûnedeznek a farmolók, élljen a class limiter c:

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nah ezaz! Reseteltem egyet és rögtön hallom a hangot hogy készen vannak a dolgok😄
Ez a legkirályabb dolog... végre nekem is van jóság😄 Köszönjük Valve, hogy végre beadtad a derekad és köszönjük Zomil, hogy felhívtad erre a figyelmünket😊

én is erre gondoltam, sikerült is, de fegyót még nem kaptamXD

Viktor99
LoL ennél ujra kapsz minden fegyót,... )
Rage47
nem frissítették a szervert
Viktor99
Disconnect: Server uses different class tables! - Ez miez?<#szomoru1>
Rage47
29 spy achim van, megvannak a milestone-k, viszont az egyetlen hiányzó fegyót (cloak†😉 nem kaptam meg
Viktor99
Lol 5, 11 és 17nél van fegyó 😄
Viktor99
:3
Zomil
én megöltem 1 embert és máris megkaptam az acsikat szoval valszeg 1 halál v bármi ami modositja a stat-odat elég