Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
igen... limitet 2/2/3-ra kéne rakni :S (2csipa, 2spy, 3engi) szerintem...
na és igen... a legrosszabb... van 4 csipa... mondom fölösleges 4 csipa... ÉS VALAMELYIK KASZTOT VÁLT! na melyik? hát persze a toplista 2. helyezetje akik 84%-os pontossággal darálja az ellenséget jó pozícióból... a másik 3 lámpa persze legalul van, van 7 pontjuk (mármint ha összeadod õket), azok is csak assistból, leghátul állnak, tök elõnytelen helyen, és.... na jólvan 😊 szal az ilyen kész...

és ennyi miatt tartok a limittõl, mert esetleg az ilyen lowkák elvennék a normális sniperek elõl a helyet :\ igaz akkor is 3 fölösleges helyett csak 2 lenne 😊 de mégis 😞

@

AZ volt a baj tegnap is sokszor mentem elõre mint állat erre senki velem ,nézem mi van? erre van vagy 4 csipa meg 3 és ilyen 10 pont alatt ez még kb ha szólok ,hogy váltani kéne vagy bukta akkor meg magyaráznak nem értik a csapat játék lényegét😄 de amint megjelenik a csapat játék akkor már lehet nyerni.De az is jó amikor elindul a játék jó a csapat össze állítás van medic minden és mindenki össze vissza kezd rohangálni 😄 és egyesével mennek a pontra , na az az igazi engi paradicsom.

Aquir
nézd már meg hogy JOBB kézben tartja xD A jobbkezesek tartanák csak Bal kézben. Nem vízszintesen lövünk az íjjal! Ezért mondtam hogy inkább függõlegesen kell tartani, minthogy fektetve és jóval inkább balra döntve mint jobbra, mint ahogy mondtad

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

armageddon666
😞 fagyott...

Scramble nem mindig jó egyébként. Nem feltétlen balancol... pl. most is volt scramble és semmivel nem lett jobb 😄 mind2 oldalon olyan volt mintha egyedül lennék ... pedig voltak egész jók mind2 oldalon...

@

Julius Caesar
most is jót gammáltam, azért ha 5-6 ember rajta van akkor már több magyar is rácsatlakozik. elõbb utóbb csak odaszoknak. ma délután is megyek majd fel, legyünk minél többen 😉

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

z99999
az íjat bal kézben tartja, és nem függõlegesen kell tartani mert jobban fárad tõle az ember keze.
mint mondtam, ellentétes irányban átlósan kell tartani, könnyebb rá felhúzni a nyilat

Pszt.

én sem tudom miért neked címeztem

terribad
Zsiga-Szeró Kerékpárszerviz & Kerékpárszaküzlet, Kerékpárbolt, Marcali ?

bloody fucking murder

Szeróra szerintem ráférne a folyamatos scramble am mert tegnap is sokszor volt hogy pl ilyen 50-60 pont al elhúzott az egyik csapat és nálunk utolsónak volt kb 20-27 pontja ott az elsõnek 37 szóval ez nem valami jó.

Szerintem akkor jó egy szerver ha jön rá külföldi is rendszeresen mert akkor az azt jelenti ,hogy jól terjed a szerver és nem unják meg úgy és õk is szeretik a társaságot, én szeretem ha ugatnak tegnap pl azért lettem leoltva mert hogy a pyro csicska 1 gombos hiába mondtam neki hogy minden kaszt bal gombbal lõ csak azért is mondta a magáét 😛 (bár néha gonoszul leégettem õket😞( pont meg lett a über én meg pont arra jártam és hátul jöttem pont és CRIT😞 )

Ha tehetem én is SG-re megyek, tegnap és tegnapelõtt nagyon jó kis meccsek voltak. Általában nyertünk is, fõleg, mert rendes vegyes összeállítású csapat volt. Nem is nagyon volt kommunikáció egyszerûen mindenki tette a dolgát.
Akkor kaptunk ki mikor hirtelen a 8 játékosból 6 sniper-re váltott. El is kentek 2 perc alatt minket.
Általában Pryo vagyok, fekszik nekem az a kaszt. ez alatt az 1 hét alatt mióta játszom. 😊

Rage47
ZseniálisTeknős
Gigi barátom k*rva jól játszik, nézzétek el neki, tényleg nem ma kezdte. Amúgy magyar, és valóban a Rogues klán tagja. Pislantsátok meg az avatarját a játékban, aki kitalálja kit ábrázol, virtuális hátbaveregetésben részesítem <#awink>

Külföldieket tessék megbecsülni ha nem balhéznak, elvégre mi is járunk idegen szerverekre....

armageddon666
na ha gyûlünk megyek én is 😊 ctf van úgy is 😄 az kevés emberrel is játszható tud lenni >.< bár inkább versenyfutás 😄

@

jackcsabi
Én is azt vettem észre hogy éledezik a szerver, most fel is megyek pár perc múlva, megnézem mi a helyzet 😊
Amúgy engem Heffi néven találtok meg.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Julius Caesar
én igen. Julius Caesar és a mellszobra a steamen a képem. szóval ha õt látod az én vagyok.
dodzylla: az a sublancer muki múltkor egy hihetetlen szar helyre építette a sentryjét és az egész csapatot lebaszta hogy mé nem segítünk meg milyen szarok vagyunk. <#sniffles>
a barbarian gyereket múltkor én is láttam, jól tolta, meg nem volt vele gond. ha külföldi jön és nem szabotál (angolul/németül beszél, bár csak az angolt értem sajna, akkor jöhet), meg betud illeszkedni akkor miért ne jöjjön?
a gigi la trottola õ nem rogues klán-tag? (ha még van ilyen klán, mert régen láttam ilyen klán-taget) én amikor kezdtem a tf2-õt már akkor is überprõ volt. de érdekes ,hogy aki jól gammál, sose rinyál. csak ezek a mûbalhés, maguknak prók szoktak mindig nyavalyogni meg lownoobozni...

amúgy nagyon jó volt elmúlt napokban SG szerver, még felmegyünk rá, ti is gyertek, majd mi terjesztjük az igét <#worship>

arma: oda kell csapni a bides külkinek <#banplz>

Engem khorn meg sublancher fáraszt agyon 😄

armageddon666
Baj az ha jönnek külföldiek? Vannak playerek, lehet játszani... Van az a Barbarian csávó. Szerintem róla beszéltetek pár oldallal korábban 😊 jó arcnak tûnik, és tényleg taktikusan játszik >.< Szal ha ilyen színvonalas külföldiek jönnek: legyen...

Volt fenn valami Gigi la Trottola >.< húúú de szidtam >.< nagyon jól tolta a demomant 😄 szal grat >.< ha jelen van itt fórumon ^^ valahogy minden gránát betalált xD aztán lehet hogy csak azért mert lefárasztott a 8 kis kölyök a zajongásával <#wow3> öcsém áthívta osztálytársait x.x

@

Én például nem. 😊
Inhaler néven játszom. Szerintem nem baj, ha jönnek a külföldiek is, jó kis meccsek szoktak lenni.

Phoenix007
Az jó nekünk, ha jönnek a külföldiek? Amúgy játékban nagyjából mindenki azt a nevet használja, amit itt is?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Tegnap este hatalmas játék volt az sg-n, nagyon jó szerver kezd lenni fõleg mert végre elhagyta azt ,hogy kevés pálya van kb 3-4 mint sok más szerón és sok a külföldi is aki jön 😊 csak így tovább.Pályákat meg ezerrel.

Aquir
az íjat inkább függõlegesen kell tartani 😊 dõl, és akkor is balra (ó.j. ellentétes irányban) mert jobb kézben tartja

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Már nekem sem! 😄 Biztos bebuggolt 😊
z99999
nem a balkezet kéne megváltoztatni hanem ahogy tartja (vmi borzalmas)
rendesen az íjat jobb felé félig fektetve kéne tartania, akkor jó lenne

Pszt.

z99999
jah

Pszt.

Viktor99
Csak nekem van MSZP-s banner vagy mi a TF2 banner alatt? -_-
Nandris94
control+bal klikk és úõj lapon nyitja 😄 am hogyha kell elküldöm a filekat és kipróbálhatod a fegyókat real-gameban is (de hülyén hangzik dx)

Crabby

Julius Caesar
íj sztem se olyan erõs. sima csipa sztem erõsebb, hozzáértõ kezekben.

Julius Caesar
igen, sportban is így van. teniszben a balkezesek elõnyben vannak. a csigalépcsõk is azért mennek az óramutató járásával megegyezõen, mert így a jobbkezeseknek balkézben kellet tartaniuk a kardot, különben beakadt volna a csigalépcsõ gerincébe (persze több jobb kezes volt, mint bal).

armageddon666
íj nem is olyan jó mint hittem 😞 viszont a tauntkill imba 😄 zsinórban 2szer öltem vele miután vesztettünk xDD nagyon meredek volt 😄 a kis buta spyok 😊

meg olyan 2 fejest makkoltam >.< egy scoutra messzirõl, egy fordulásból nemtom milyen kasztra 😄

@

Nekem van itthon ellehet lõni így is úgy is csak pontatlan lesz.

Aquir
nemtudom
Mozilla Firefox topik😊

Viktor99
Jav.: "új lapon" 😊
Viktor99
Nekem mindegy milyen az íj, úgysem használom sokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Délelõtt még meg tudtam azt csinálni hogy ha a firefoxban valamire a görgõvel kattintottam, akkor új ablakan nyitotta meg. Aztán most meg nem megy. Tudja valaki miért nem? Kéne mert és sokszor használom, sõt szinte mindíg :S
Aquir
Van olyan teória is hogy a balkezes harcosok elõnnyel voltak a jobbkezesekkel szemben, mert õk mindig jobbkezesekkel való harchoz szoktak hozzá, míg a jobbkezesnek meglepetés volt egy balkezes a harcban, ezért is oka lehet hogy fennmaradhatott a balkezesség.

Julius Caesar
meg vannak rejtett balkezesek is. pl valaki jobb kézzel ír, de a golfban már balkezesként üt. vagy teniszben balkézzel tenyeresezik.

én olyan jobbkezes/jobblábas vagyok hogy ihaj. még a karórámat is jobb csuklóra teszem. balkezemre sose raktam és irritál. édesapám is ilyen, jobbkézen hordja az órát, meg mindent jobbkézzel csinál. érdekes dolog ez.

Aquir
lõttél te már nyilat úgy, hogy kívül fekszik a nyíl? nemhiszem..

Julius Caesar
nekem meg sapkát dobjon má... minden megvan ami kell (dead ringer nem izgat), de fro vagy pickelhaube kell. a többi már nem érdekel.

Aquir
MINDIG is belülrõl kell feszíteni
Nem tudod hogy jobbkézzel is belül fekszik a nyíl?? 😊 Nem lehetne ellõni a nyilat különben!

Aquir
Épp ebben a félévben tartottam elõadást a balkezességrõl
Vannak részlegesen balkezesek is. JÓ? 😊
Én jobbkezes vagyok, mégsem fognék soha a jobb kezembe kést (max vajazáskor)

Zomil
már meglett tárgyalva a topicban kb. 1 odalon át, h teljesen jól fogja balkezesként az ijat 😊

amugy meg honnan tudod, h nem kétkezes? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
ja tényleg kényelmetlen, amikor izomból nekifeszíted a nyilat a torkodnak <#idiota>

csinálj 5 sniper achit és meglesz a huntsman...

Rowlend
ma elég sokat voltam fenn, és nem jött Huntsman :/ úgyérzem sose lesz meg 😄

UI.: írtam a Battlefield heroes Topicba, aki tud az segítsen létszíves

GET OVER HERE!

Mind a kétféle képen lehet lõni vele csak így valóságban kényelmetlen az egyik és pontatlan.

sonic syndicate
de akkor sem jó a modell, jobb kézben tartja az íjat, de akkor is KÍVÜLRÕL kéne feszíteni, de ehelyett belülrõl feszíti

sonic syndicate
de nem balkezes, mert a puskát, a kukrit és a jaratét jobb kézben tartja

Aquir
sztem jók és így csak érdekesen néznek ki =)

Viktor99
Nekem tetszik!
Aquir
de hát ha balkezes...