30108
  • Neoncsoves
    inkább figyelj oda a nagy megbeszélésre:DD
  • Rage47
    na mi van itt ma? wow örület? :D inkább menjetek szeróra:D bár látom tele van ^^
  • Viktor99
    Némi késedelemmel megmondom... Őőő... Nemtom! Najó nem! EZ a függő van hogy napi 25-26 órát wowozik de néha azt vettem észre hogy napi két napot tolta (antifaces powa :P)
  • Heffi
    Ok, de én nem megyek
  • varsi
    mi már játszunk
  • varsi
    Józing gala legalább ti gyertek :D
  • Heffi
    Na vége a filmnek, valaki sg?
  • Heffi
  • Neoncsoves
  • Zomil
    vigyázzatok mert "Rage" quit lesz :D
  • Heffi
    Nálatok van hó? Jövök máris, már hiányzik a tél :(
  • Neoncsoves
    gyere ki a hóra
  • Heffi
    Meg én is közted!:D
  • Neoncsoves
    Elég az offból mert szólok Regének és szétcsap köztetek
  • Heffi
    Hát én is láttam sokszor, de attól még nem unom :)
  • Julius Caesar
    ekszpekto patrónum. Amúgy mr láttam 20x. ha nem lenne meg DVD-n meg lenne RTL csatornánk mé nézném is.
  • Heffi
    :DDDDDDD
  • Julius Caesar
    MÉRT? a vusrli tök fincsi cucc. A német virslik, kalbászok meg sunkák alapból ütnek. Német áruházban csak a húsos szekció 4-5 sornyi polc.
  • Heffi
    Most a dementorok elöl bujkálok :/
  • galee7gali
    Vursli, ahogy a wowosok csúfolják XD
  • Julius Caesar
    Nincs mit gerike. GOndoltam nyomok egy privát pojént

Mellesleg miért 3 ember? Te, dajer, varsi meg én. Jó, a varsi Homo Sapiens Cubus, de az lényegtelen (bocs varsi)
  • varsi
    Nem jöttök sg-re játszani?
  • galee7gali
    loál
  • armageddon666
    nincs harag... ezek az MMORPGk..mind...ugyanolyanok :) könnyű összekeverni őket :)
  • Heffi
    Ja bocsi. Félrenéztem :\
  • armageddon666
    az itt van, sry :S de nope, velem is előfordult már hogy rossz témába írtam :S
  • Heffi
    Team Fortress 2 topik.
  • galee7gali
    volt egy olyan osztálytársunk lvl 70re felfarmolta magát a deviáns... aztán kitaláltuk h dobja neki a legendary itemet az a barom meg kidobja....
  • armageddon666
    jó, de én minimum Blizzlikeról beszélek ha nem eredetiről...
    aki csak törtön játszott az majdnem olyan mintha nem is játszott volna >.< az nem WOW :D csak annak az emulációja... van 10 napos ingyenpróba ^^ már az első 20 szinten is vannak jó dolgok, amik miatt azt mondtam hogy megérte az eredetit kipróbálni :D
  • galee7gali
    tauri
  • motyodlee
    az fasza, milyen szerver volt az már? :D
  • galee7gali
    nekem volt olyan lvl 1en elwynbe dobott lvl 70re lila cuccot XD
  • csokalaci
    wow-oztam
  • galee7gali
    most olyan poént nyomatsz, amit kb. a fórumot olvasók közül három ember jó ha ért...
    ugyhogy léccives ne humorizálj, vagy szállj le a realitások talajára
    köszönjük milánka!
  • csokalaci
    WoW Powa :D mond meg v3ktor mennyit wow-otam mostanában xD
  • armageddon666

Én is elkezdtem unni... az a baj, hogy ha ki akarja élvezni az ember, akkor rengeteg időt elvesz... nekem nem ért annyit... (pedig komolyan gecikocka vagyok :\)

És persze a rengeteg idő után sem lesz "pró"... mert pl. egy FPSben vagy RTSben kifizetődik a rengeteg idő... átlagnál magasabb skill :) de WoWban? :\ gearfüggő alapvetően... amihez meg tengernyi szenvedés kell... egy insta mennyi időt elvesz már? és minimális az esélye hogy kap az ember bármi használhatót :D
  • Julius Caesar
    nekem ezzel nincs bajom, 2 délután alatt meguntam... Semmilyen szinten nem kötött le.

"Mert az élet 70 fölöt kezdődik BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!" (Igaz gali? :D)
  • Viktor99
    Mi az hogy nem vagyok rá büszke? Én is wowoztam, nem is keveset de mégsem titkolom mert szerintem a wow nagyon is jó játék, bár hosszútávon nekem unalmas. És az ilyen seggfej állat banda akik még nem is látták, csak hallottak róla és rögtön izélnek hogy :FÚJ BAZDMEG WOW? TE IS ILYEN GECIKOCKA VAGY? rohadtul rühellem.
  • galee7gali
    2x3 hónap... mindkettő törtön... először badboys, aztán tauri... de én vissza nem megyek...
    ...már kigyógyultam ...de inkább letagadnám...
  • armageddon666
    :)
    2 hónap 1.4 körüli törtszerón (Hunhome)
    aztán később
    kb. fél év Nightmare (változó verziók, BC is felkerült!!)
    aztán...
    Official Nagrand :DD 1 nyár...

nem fok büszke rá, hogy nem értem el egyszer sem a 60as szintet :\
    mire eredetiig jutottam meg már kezdtem unni :( másrészt a sok kis apróság ami törtön valszeg sose lesz, olyan szinten lekötött hogy gyorsan elrepült a nyár :D és valahogy nem izgultam hogy jajj de kéne fejlődni :D 39nél abbahagytam... már nincs meg armoryn a karim :(