Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na és igen... a legrosszabb... van 4 csipa... mondom fölösleges 4 csipa... ÉS VALAMELYIK KASZTOT VÁLT! na melyik? hát persze a toplista 2. helyezetje akik 84%-os pontossággal darálja az ellenséget jó pozícióból... a másik 3 lámpa persze legalul van, van 7 pontjuk (mármint ha összeadod õket), azok is csak assistból, leghátul állnak, tök elõnytelen helyen, és.... na jólvan 😊 szal az ilyen kész...
és ennyi miatt tartok a limittõl, mert esetleg az ilyen lowkák elvennék a normális sniperek elõl a helyet :\ igaz akkor is 3 fölösleges helyett csak 2 lenne 😊 de mégis 😞
@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Scramble nem mindig jó egyébként. Nem feltétlen balancol... pl. most is volt scramble és semmivel nem lett jobb 😄 mind2 oldalon olyan volt mintha egyedül lennék ... pedig voltak egész jók mind2 oldalon...
@
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
mint mondtam, ellentétes irányban átlósan kell tartani, könnyebb rá felhúzni a nyilat
Pszt.
Akkor kaptunk ki mikor hirtelen a 8 játékosból 6 sniper-re váltott. El is kentek 2 perc alatt minket.
Általában Pryo vagyok, fekszik nekem az a kaszt. ez alatt az 1 hét alatt mióta játszom. 😊
Külföldieket tessék megbecsülni ha nem balhéznak, elvégre mi is járunk idegen szerverekre....
@
Amúgy engem Heffi néven találtok meg.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
dodzylla: az a sublancer muki múltkor egy hihetetlen szar helyre építette a sentryjét és az egész csapatot lebaszta hogy mé nem segítünk meg milyen szarok vagyunk. <#sniffles>#sniffles>
a barbarian gyereket múltkor én is láttam, jól tolta, meg nem volt vele gond. ha külföldi jön és nem szabotál (angolul/németül beszél, bár csak az angolt értem sajna, akkor jöhet), meg betud illeszkedni akkor miért ne jöjjön?
a gigi la trottola õ nem rogues klán-tag? (ha még van ilyen klán, mert régen láttam ilyen klán-taget) én amikor kezdtem a tf2-õt már akkor is überprõ volt. de érdekes ,hogy aki jól gammál, sose rinyál. csak ezek a mûbalhés, maguknak prók szoktak mindig nyavalyogni meg lownoobozni...
amúgy nagyon jó volt elmúlt napokban SG szerver, még felmegyünk rá, ti is gyertek, majd mi terjesztjük az igét <#worship>#worship>
arma: oda kell csapni a bides külkinek <#banplz>#banplz>
Volt fenn valami Gigi la Trottola >.< húúú de szidtam >.< nagyon jól tolta a demomant 😄 szal grat >.< ha jelen van itt fórumon ^^ valahogy minden gránát betalált xD aztán lehet hogy csak azért mert lefárasztott a 8 kis kölyök a zajongásával <#wow3>#wow3> öcsém áthívta osztálytársait x.x
@
Inhaler néven játszom. Szerintem nem baj, ha jönnek a külföldiek is, jó kis meccsek szoktak lenni.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
rendesen az íjat jobb felé félig fektetve kéne tartania, akkor jó lenne
Pszt.
Crabby
meg olyan 2 fejest makkoltam >.< egy scoutra messzirõl, egy fordulásból nemtom milyen kasztra 😄
@
Mozilla Firefox topik😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én olyan jobbkezes/jobblábas vagyok hogy ihaj. még a karórámat is jobb csuklóra teszem. balkezemre sose raktam és irritál. édesapám is ilyen, jobbkézen hordja az órát, meg mindent jobbkézzel csinál. érdekes dolog ez.
Nem tudod hogy jobbkézzel is belül fekszik a nyíl?? 😊 Nem lehetne ellõni a nyilat különben!
Vannak részlegesen balkezesek is. JÓ? 😊
Én jobbkezes vagyok, mégsem fognék soha a jobb kezembe kést (max vajazáskor)
amugy meg honnan tudod, h nem kétkezes? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
UI.: írtam a Battlefield heroes Topicba, aki tud az segítsen létszíves
GET OVER HERE!