Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
amugy mondták hogy sapkák mellé ugyebár más ilyen speckó kinézetiket is terveznek. (remélhetõleg nem bonuszt adókat) Ti miket tudnátok elképzelni a kedvenc kasztotoknak? Vagy bármelyik másiknakk? 😊
TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.
http://rapidshare.com/files/239323440/Dragoon_style_red_spy.zip.html
Crabby
http://beam.filebeam.com/download2.php?a=3978f10ed4eea9a3f73c744547822f17&b=88a3e2d8456758197e5974611a8d7e0b
Crabby
Nekem személy szerint semmi bajom a külföldiekkel, az se gond, ha angolul nyomatják, nagyjából megértem, bár ha már válaszolnom is kellene nekik, az nem biztos hogy menne zsigerbõl. Ellenben, valaki itt írta korábban, hogy ha tudják az emberek a dolgukat, nem is kell kommunikáció, lehet úgy is nyerni. Na nekem valahogy pont nem az a fontos, inkább legyen jó a hangulat, ahhoz meg kötelezõen hozzátartozik, hogy közben dumálunk. Ha meg jön egy külföldi, megszólal angolul, akkor meg már sokkal kevésbé dumálnak az emberek, mert mondjuk nem akar "bunkó" lenni a külföldivel, de angolul meg nem tud, vagy mittudomén. Aztán meghal a buli... Szerintem... Ha síri csendben akarnék játszani, akkor mehetnék akármilyen cseh szerverre. De nem akarok.
A neveket meg egyértelmû okokból jó lenne, ha ugyanazt használnánk itt is, mint játékban.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
ma dobott kegyesen egy sandmant, ugyh egy milestone-nal 3 scout cuccom lett. már csak dead ringer + sütyik kellenek. és sütyit nagyon akarok már.
A tf2 már csak ilyen marad, nem egy halálosan komoly játék, de épp ezért ilyen jó. Hisz ha olyan lenne mint nagy része a játékoknak (valóságra hajazó, ami nem jön össze nekik), nem hiszem hogy ilyen sokan játszanák. Én elégedett vagyok vele, az se érdekel ha jönnek az újítások és esetleg elönyökhöz jutnak mások. A játék a lényeg és a szórakozás, szerintem.
Nézzétek itt vannak revolvertöltények:
Egy kicsit se hasonlítanak erre:
...vagy erre:
Ebben a játékban mégis mind a kettõt lehet használni revolvertöltényként. Szánalmas, dobom is az uninstallt és ugyan ezt javaslom minden jóérzésû embernek. Szánalmas, hogy hogyan próbálja velünk megetetni a hazugságait a Valve!
Azt már meg sem említem, hogy ha a valóságban felgyújtasz egy embert egyáltalán nem alszik el magától néhány másodpercen belül. Az ember- és életellenes Valve meg elhiteti ennek ellenkezõjét, hogy a sok kisgyereket megtévesszék aztán azok felgyújtogassák egymást disznópörzsölõvel. Hát köszönöm szépen én nem kérek többet ebbõl a hazug mocsokból! Le a Valvéval!
Na most AFK, megyek és próbálgatom, hogy a valóságban lehet-e doublejumpolni... a rocket jumpot már kitárgyaltuk, valaki ígért egy ajándék rakétavetõt, annak a tesztelésével megvárom azt 😊
amugy meg ha már itt járunk inkább közepe fele kéne lennie, de akkor meg kitakarná a képernyõt 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jobbkezes íj nézete: látod ezt? Ha a nézõpont bal oldalán lenne a jobbkezes íj, akkor szegény már nem is tudna vele célozni 😊 Ezt azért mindenképpen tudnod kellene, ha nyilaznál
Elõször is a sniper jobbkezes a játékban, kívülrõl megnézed a huntsment jobbkezes csipával is jobbkezes, DE tegyük fel hogy íjnál hirtelen balkezes lesz. Nos ez esetben a jobb oldalon kéne lennie az íjnak a képernyõn mert a képen látott jobbkezesekhez hasonlóan az íjat tartó kéznek kellene kívül lennie és a húrt feszítõ kéznek belül, azaz nem nyúlhatna át a teste elõtt a tartó kézzel. De sebaj, nyilvánvaló, hogy nem lõttél még íjjal (ami egyébként egyáltalán nem baj, nem mindenkinek van rá lehetõsége, és nem is mindnekit érdekel) csak azt nem értem, hogy akkor minek ragaszkodsz az "igazadhoz".
Az meg, hogy mennyire "unalmas"a téma kedves többiek, szerintem sokkal jobb, mint azon vergõdni még mindig, hogy "jajj nem dobott semmit..." és hasonlóak, vagy szidni azokat akiket kiválasztott a random rendszer és cheaterezni õket irigységbõl, de ezek mellett sem hiszem, hogy be kéne ugatni 6. hozzászólóként is ugyanazt, hogy unalmas. Ha az, akkor enm muszáj olvasni legfõképpen hozzászólni.
GET OVER HERE!
Punktum 😊
Crabby
ui: megvan a 3ik übersawm!
Ui:demomanok szedik ki a legkönnyebben a pyrot.
ja meg meglett a milstone 1 (v 2?) scoutnál, és megkaptam a FaN-t (bonk!-ot random dobta) de nekem valahogy nem jön be. de lehet csak megkell szokni.
amúgy több pipline-t nyomjatok, nagyon jó kis map + mód!
a kedvencem mikor gyógyitom a spy-t befutunk a tömegbe(persze õ ellenséges spy ruháját veszi fel 😄 ) és mindenki elgondolkodik 😄
multkor pl. az volt, h berohantunk egy medikhez és a medic engem kezdett el üldözni, közben meg kapta a backstab-et 😄DDDD
amugy én zO.Om néven szoktam játszani
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ron Ragom: Szerintem jó a hevy kezdõknek is, csak támogatni kell õket, ne egyedül rontson 3 scout meg pryo közé. De ez szinte igaz a többi kasztra is, támogatás kell mindenkinek. Talán a Sniper meg a Spy lóg ki valamelyest ebbõl a sorból. Lehet azért ilyen népszerû, nem tom. 😊
És Gigi alias az atomtámadás 😛 tényleg jól nyomja.
Szerenék játszaniXD
persze hogy van joga kipróbálni, próbálja, és mikor látja hogy a csapat kétségbe van esve hogy fele annyi hasznos ember van mint a túloldalon, és finoman célozgatnak a low sniperek mindenféle felmenõire, akkor érezzen már késztetést megnyomni a kasztváltó gombot, és váltson valami másra...
legyen soldier, csak lõ a tömegbe és már ott a damage és kaphatja az assistot, demomannal szintúgy... csak spammolja a gránátot... nagyon hasznos tud lenni... vagy stickeyt... ezek területre hatók, lehet makkolni velük... vagy ott a pyro... valahogy minden kaszttal jobban megy már mint anno pyroval, de kezdésnek nagyon jó... van sikerélmény... csak körbe kell menni, befutni hátulról a tömegbe, és a jó pillanatban rátenyerelni a gombra... heavyvel álljon be dispenser mellé, vagy payload mellé és nyomja a gombot és lõjön mindenre ami mozog... vagy menjen medickel és healelje azt aki kiabál... még csak übert sem kell nyomnia, már sokkal hasznosabb mint csipával volt...
szal van lehetõség... ki lehet próbálni, de kezdõknek nem ajánlom sem snipert, sem spyt, sem engineert, sem scoutot...
@
Mondjuk az is igaz, ez egy játék és mindenkinek joga van kipróbálni vagy azzal játszani, amivel akar, úgyhogy nehéz dolog. Én kipróbálnám a Snipert,(bár sose lenne kedvenc kaszt) de szerintem sose fogom, mert abból mindig túljelentkezés van és én akarom felborítani a csapat összeállítást.