Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
soldiernak beret, medicnek kerek tükör, pyronak séf sapka, demonak skót sapka ami kötelezõ.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jackcsabi
De nekem mért nincs soha ilyen bugom?😞

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Twetr0x
Nekem ma volt az, hogy demoman voltam, medic kezem volt, és ambassadorral lõttem. Most így 2 a headshot rekordom demomannel 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Julius Caesar
medicnek john lennonos napszemüveg 😄 kerek, hasnlít a mostanihoz, csak sötített 😊

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

A szívembõl szóltál😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ha már játékon belüli irrealitásról volna szó:

Aquir
én kérek elnézést😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

z99999
jaj tényleg sry nem tudom miért hittem másként :S

Pszt.

Aquir
kép róla? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Legenwaitforit
basszus hazajöttem, és SG szerverre mennék játszani de nekem szaggat (pedig 101c-n, meatfactory-n nem, megnéztem meg pénteken SG-vel se volt baj) kínszenvedés egy teleportot vagy sentry-t letenni mert elõször beszaggat utána van hogy kidob a játék 😞 nem jó ez így ...

amugy mondták hogy sapkák mellé ugyebár más ilyen speckó kinézetiket is terveznek. (remélhetõleg nem bonuszt adókat) Ti miket tudnátok elképzelni a kedvenc kasztotoknak? Vagy bármelyik másiknakk? 😊

TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.

Nandris94
na szokáûsos képpen elb***tam... namind1 ittvan másik

http://rapidshare.com/files/239323440/Dragoon_style_red_spy.zip.html

Crabby

Nandris94
na készenvagyon a sárkányos red spy-al, azaz átskineltem, de csak a RED-et, o(ly)an hogy fekete az egész, és a hátán van egy nagy fehér sárkány D: sztem gyönyörû 😛 de tessék ittvan minden: (az ezüst óra, az ambassador, a kés és a spy cucc, meg új hang az ambassadornak 😛)

http://beam.filebeam.com/download2.php?a=3978f10ed4eea9a3f73c744547822f17&b=88a3e2d8456758197e5974611a8d7e0b

Crabby

Phoenix007
Hogy kizökkentsem egy kicsit a témát a "hogytartjaakezétegyíjász" irányvonalból 😊

Nekem személy szerint semmi bajom a külföldiekkel, az se gond, ha angolul nyomatják, nagyjából megértem, bár ha már válaszolnom is kellene nekik, az nem biztos hogy menne zsigerbõl. Ellenben, valaki itt írta korábban, hogy ha tudják az emberek a dolgukat, nem is kell kommunikáció, lehet úgy is nyerni. Na nekem valahogy pont nem az a fontos, inkább legyen jó a hangulat, ahhoz meg kötelezõen hozzátartozik, hogy közben dumálunk. Ha meg jön egy külföldi, megszólal angolul, akkor meg már sokkal kevésbé dumálnak az emberek, mert mondjuk nem akar "bunkó" lenni a külföldivel, de angolul meg nem tud, vagy mittudomén. Aztán meghal a buli... Szerintem... Ha síri csendben akarnék játszani, akkor mehetnék akármilyen cseh szerverre. De nem akarok.

A neveket meg egyértelmû okokból jó lenne, ha ugyanazt használnánk itt is, mint játékban.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Aquir
Most elképzeltem ahogy az engineer elveszi a megölt spy-tól az órát és onnantól láthatatlanul csapja le a többi kémet... Milyen játékélményromboló lenne akármilyen realitás, nem? 😊

Ron Ragm
Most elképzeltem ahogy az Ambassador apró Bonesawakat lõ ki.

jackcsabi
A spy kalap nekem is tetszik, illik is a spyhoz, ilyen maffiozósan néz ki benne 😄 A sniper kalap is jó, krokodil fogak vannak rajta ha jól tudom.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Nandris94
ki nem 😄 én pl spy és pirót akarok 😛 azok oan jók

Crabby

Julius Caesar
meg különben is, ha van egy rakétavetõm és felveszem a pisit hogy lesz bele töltényem? meg egy dobozból hogyan lehet teleportot csinálni? a láthatatlanná tevõ óráról ne is beszéljünk... meg a cigirõl ami megváltoztatja a külsõd...

ma dobott kegyesen egy sandmant, ugyh egy milestone-nal 3 scout cuccom lett. már csak dead ringer + sütyik kellenek. és sütyit nagyon akarok már.

jackcsabi
Nos, szerintem is jobb ha ilyesmiken folyik a beszélgetés, mint hogy ki milyen jó volt, meg ki milyen béna és le vele.
A tf2 már csak ilyen marad, nem egy halálosan komoly játék, de épp ezért ilyen jó. Hisz ha olyan lenne mint nagy része a játékoknak (valóságra hajazó, ami nem jön össze nekik), nem hiszem hogy ilyen sokan játszanák. Én elégedett vagyok vele, az se érdekel ha jönnek az újítások és esetleg elönyökhöz jutnak mások. A játék a lényeg és a szórakozás, szerintem.

A félreértések elkerülése végett teljesen egyet értek Szabi DEMON-nal, szerintem is jó dolgok sülhetnek ki az ilyen témákból, jó, ha ilyen dolgokat tárgyalunk ki ahelyett, hogy mondjuk egymást anyázzuk, mert valaki az erõsebbekhez állt a mittudoménmilyen szerveren. A különbség csak az, hogy én ezt poénnak fogom fel más pedig véresen komolyan veszi, hogy ebben a teljesen irreális játékban rosszul fogja a karakter az íjat. De ez így van rendjén 😊
jackcsabi
Na ez az amire vártam.

Egyáltalán nem unalmas a téma, sõt, tettem egy megdöbbentõ felfedezést, nem is hinnétek el szerintem, ha nem mutatnám be példákon keresztül, de most feltárom Az Igazságot:

Nézzétek itt vannak revolvertöltények:

Egy kicsit se hasonlítanak erre:

...vagy erre:

Ebben a játékban mégis mind a kettõt lehet használni revolvertöltényként. Szánalmas, dobom is az uninstallt és ugyan ezt javaslom minden jóérzésû embernek. Szánalmas, hogy hogyan próbálja velünk megetetni a hazugságait a Valve!

Azt már meg sem említem, hogy ha a valóságban felgyújtasz egy embert egyáltalán nem alszik el magától néhány másodpercen belül. Az ember- és életellenes Valve meg elhiteti ennek ellenkezõjét, hogy a sok kisgyereket megtévesszék aztán azok felgyújtogassák egymást disznópörzsölõvel. Hát köszönöm szépen én nem kérek többet ebbõl a hazug mocsokból! Le a Valvéval!

Na most AFK, megyek és próbálgatom, hogy a valóságban lehet-e doublejumpolni... a rocket jumpot már kitárgyaltuk, valaki ígért egy ajándék rakétavetõt, annak a tesztelésével megvárom azt 😊
Zomil
sztem te meg nem löttél még balkezes ijal 😊
amugy meg ha már itt járunk inkább közepe fele kéne lennie, de akkor meg kitakarná a képernyõt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
Nembaj ugye hogy a balkezes arcától Balra helyezkedik el az íj, a jobb szemét be is csukhatja ekkor mivel a bal szemével céloz 😊 A játékban nem a "szemhez" igazították a nyilat, mivel ekkor nem is kellene célkereszt, ezért ábrázolták más szögbõl hogy elférjen a képernyõn. Ezzel együtt az íj és a nyíl elhelyezkedése jó. Kár hogy gondolkozni kéne (vagy legalább nyilazni) mielõtt ilyen hangnemet váltasz 😊

Jobbkezes íj nézete: látod ezt? Ha a nézõpont bal oldalán lenne a jobbkezes íj, akkor szegény már nem is tudna vele célozni 😊 Ezt azért mindenképpen tudnod kellene, ha nyilaznál

Ilyen lekezelõ stílus attól aki hülyeséget állít azért merész.
Elõször is a sniper jobbkezes a játékban, kívülrõl megnézed a huntsment jobbkezes csipával is jobbkezes, DE tegyük fel hogy íjnál hirtelen balkezes lesz. Nos ez esetben a jobb oldalon kéne lennie az íjnak a képernyõn mert a képen látott jobbkezesekhez hasonlóan az íjat tartó kéznek kellene kívül lennie és a húrt feszítõ kéznek belül, azaz nem nyúlhatna át a teste elõtt a tartó kézzel. De sebaj, nyilvánvaló, hogy nem lõttél még íjjal (ami egyébként egyáltalán nem baj, nem mindenkinek van rá lehetõsége, és nem is mindnekit érdekel) csak azt nem értem, hogy akkor minek ragaszkodsz az "igazadhoz".
Az meg, hogy mennyire "unalmas"a téma kedves többiek, szerintem sokkal jobb, mint azon vergõdni még mindig, hogy "jajj nem dobott semmit..." és hasonlóak, vagy szidni azokat akiket kiválasztott a random rendszer és cheaterezni õket irigységbõl, de ezek mellett sem hiszem, hogy be kéne ugatni 6. hozzászólóként is ugyanazt, hogy unalmas. Ha az, akkor enm muszáj olvasni legfõképpen hozzászólni.

Aquir
nyugi, van lézerirányzékos íj is xD

Rowlend
nem tök mind1 hogy fogja? mármint tf2-be.. ha a lábújjával és az orrával fogná az se lenne gáz, ez egy ilyen játék, nem kell reálisnak lennie..

GET OVER HERE!

jackcsabi
Na szerintem elvan döntve a vita ezzel 😄

Aquir
A kameraállás nem hibás, max te nem látod a lényeget a képen. Meg mi ez hogy így se jó úgy se jó? Kétkezesség heló. Jó így is, úgy is

Punktum 😊

Aquir
Még mindig nehéz felfogni a balkezességet a képeken lévõ jobbkezesekkel szemben igaz? 😊 Jól fogja

Nandris94
nna sokkal jobb 😛

Crabby

de már untig elég volt belõle.

armageddon666
megint

@

Nem vagyok itt 2 napig és még mindig itt tartunk? :S
Nandris94
hogy néznek már ki 😛 ezeket a maiakat nagyon túlcsicsázzák, a régi nekem jobban teccik... ( az 1. képen lévõ pl)

Crabby

Julius Caesar
nekem meg érdekes, hogy valahogy a kameraállás se jó sztem. ha balkézben fogja akkor azért nem jó, ha jobb kézben azért. de sztem ezen felesleges fennakadni. huntsman egyébként jó kis fegyver, bár sztem aki jó céllövõ annak sima jobban fekszik. mostanában váltogatom õket, nagyon balanced fegyver sztem.

ui: megvan a 3ik übersawm!

Az íjas témához, hogy tisztázzuk:

Remélem nem húzza szét, ha mégis törlöm ez esetben url:
íj1
íj2
Tehét rosszul fogja!

egyik kaszt sem könnyû ,mindenki mondja pyro noob stb, pyrot pl a soldier is simán szét szedi meg a scout is és egyáltalán nem könny,û a pyro sem, mert elég fontos ,hogy gyorsan szedjél embereket ezért hátukba kell kerülnöd szóval ,tudni kell vele forogni rendesen ,meg egyáltalán nem olyan nehéz kiszedni , én a Demomant találom nehéznek egy kezdõnek összes többi sima ügy a spy az más tészta az teljesen más játék stílust kép visel láthatatlanság miatt is.
Ui:demomanok szedik ki a legkönnyebben a pyrot.

armageddon666
meg kell szokni 😊 jól kell használni a knockbackjét amit ad... és akkor fasza lesz 😄

@

Julius Caesar
régen utltam scoutot, talán mert nem is tudtam vele gammálni. de most megszerettem, és sztem kicsit fejlõdök is vele.

ja meg meglett a milstone 1 (v 2?) scoutnál, és megkaptam a FaN-t (bonk!-ot random dobta) de nekem valahogy nem jön be. de lehet csak megkell szokni.

amúgy több pipline-t nyomjatok, nagyon jó kis map + mód!

Zomil
haverral szórakozunk néha igy 😄

a kedvencem mikor gyógyitom a spy-t befutunk a tömegbe(persze õ ellenséges spy ruháját veszi fel 😄 ) és mindenki elgondolkodik 😄

multkor pl. az volt, h berohantunk egy medikhez és a medic engem kezdett el üldözni, közben meg kapta a backstab-et 😄DDDD

amugy én zO.Om néven szoktam játszani

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az a baj, hogy nagy hype a Sniper meg talán a Spy körül is. Ezek a nehéz kasztok és ha ezzel nyomul valaki az akkor májer. Legalábbis sokan így érezhetik. Természetesen nem a jó és csapatban dolgozó játékosokról beszélek.

Ron Ragom: Szerintem jó a hevy kezdõknek is, csak támogatni kell õket, ne egyedül rontson 3 scout meg pryo közé. De ez szinte igaz a többi kasztra is, támogatás kell mindenkinek. Talán a Sniper meg a Spy lóg ki valamelyest ebbõl a sorból. Lehet azért ilyen népszerû, nem tom. 😊

Viktor99
Tegnap tényleg jó volt. Már nem is tudom ki healelt engem. De az vicces volt amikor egy pyro medicet hívott. Mondom, biztos spy. Oda lõttem egy rakétát és megntem tovább miközben õ cafatokra hullott! 😄 Ez van, megérzés... (Barbarian volt a spy =D )
És Gigi alias az atomtámadás 😛 tényleg jól nyomja.
Ron Ragm
Kiegészíteném: kezdõknek heavyt se ajánlom nagyon. Lehet hogy lassú meg annyira nem kell célozni vele, de fõleg most a sok update alatt annyiféleképpen szétszedhetik szegényt hogy az valami hihetetlen, ráadásul szép nagy célpont is, tehát ha nem akarsz percenként respawnolni nem árt ha tudod mit csinálsz.

tegnap láttam a legjobbat 😄 über spyXD

Ron Ragm
Na ja, a kedvencem amikor van 4 sniper és azok sírnak hogy menjen valaki medicnek.

Jöjjön le valaki sgrõl!
Szerenék játszaniXD

Mindegyik kaszt könnyû csak a stílusát kell ismerni...

armageddon666
sajnos nem váltanak... biztatás meg nem jó mert kilépnek 😞
persze hogy van joga kipróbálni, próbálja, és mikor látja hogy a csapat kétségbe van esve hogy fele annyi hasznos ember van mint a túloldalon, és finoman célozgatnak a low sniperek mindenféle felmenõire, akkor érezzen már késztetést megnyomni a kasztváltó gombot, és váltson valami másra...

legyen soldier, csak lõ a tömegbe és már ott a damage és kaphatja az assistot, demomannal szintúgy... csak spammolja a gránátot... nagyon hasznos tud lenni... vagy stickeyt... ezek területre hatók, lehet makkolni velük... vagy ott a pyro... valahogy minden kaszttal jobban megy már mint anno pyroval, de kezdésnek nagyon jó... van sikerélmény... csak körbe kell menni, befutni hátulról a tömegbe, és a jó pillanatban rátenyerelni a gombra... heavyvel álljon be dispenser mellé, vagy payload mellé és nyomja a gombot és lõjön mindenre ami mozog... vagy menjen medickel és healelje azt aki kiabál... még csak übert sem kell nyomnia, már sokkal hasznosabb mint csipával volt...

szal van lehetõség... ki lehet próbálni, de kezdõknek nem ajánlom sem snipert, sem spyt, sem engineert, sem scoutot...

@

Ha nem jól csipáznak az kiderül, erre azért érzékeny egy csapat. Csak váltanak ha azt látják nem megy nekik. Vagy pedig majd kapják "biztatást". 😊
Mondjuk az is igaz, ez egy játék és mindenkinek joga van kipróbálni vagy azzal játszani, amivel akar, úgyhogy nehéz dolog. Én kipróbálnám a Snipert,(bár sose lenne kedvenc kaszt) de szerintem sose fogom, mert abból mindig túljelentkezés van és én akarom felborítani a csapat összeállítást.