30108
  • Jim Morrison
    Nem csalok. Egyszerűen csak megnéztem a 'nagyok' cfg-it és volt egy kettő fura is (nyilakkal ment 'WASD' helyett vagy 'ESDF'el, t-vel meg töltött... ) De ez igen hasznos 8 sor amit mindenképpen használok, mert amúgy is szoktam laggolni, de most nekem is kisebb lesz a pingem, igaz még az átlag fölött (sokaknak 5ös pingük van vagy 10es)
  • Julius Caesar
    Az már nem orándzs lesz, hanem más színű. talán őőőő jelló?
  • xxxpaulxxx
    Oo
    Ez
    Csak
    Egyvalamit
    Jelenthet

JÖNAZORINDZSBOXKETTŐ
  • Julius Caesar
    Off

Lejött c&c1 jessz. (Amúgy freeware lett). ugyh most azzal nyomom.

on

Cod cfg-je tényleg egy vicc. Ráadásul a játékot 2 évente peccselik...
  • Viktor99
    Na itt vagyok, (miután két napot azzal töltöttem hogy hazajöttem és aludtam reggelig) és elborzadva láttam a totaltf-en hogy az orange box 1990... Jajj nemár. Ez kész majomparádé! Mi van itt?
  • Zomil
    ennyire nem vagyok benne a témában, de akkor itt is hasonlo sajnos a helyzet mint cod-ban :(
  • Lacccca
    Nálam már az is csalásnak am inősül ha pingmaskol vagy mint pl most módosítja a kiirt pingjét.
  • Lacccca
    Ugyanúgy lehet... Valve bácsi túl sok-mindent enged a Usereknek sajnos...
    CSS ben is elkövette ezt a hibát L4D ben is és TF2 ben is benen van ez a hiányosság.
    Van egy rakat parancs amivel servereket lehet összeomlasztani akkor szted nem lehetséges a csalás? Ne viccelj.
  • Rage47
    nem lehet waron használni
  • Narxis
    Hol találtad? Letöltöm én is!
  • Zomil
    tf2-ben cfg-vel csalni? :D
    nem hiszem, h lehetne ilyen csinálni, mivel ha jól tudom tf2 nem igazán cfg függö, max a grafikát lehet piszkálni, ezzel szemben egy cod-os cfg-t meg lehet ugy irni, h az már tényleg csalásnak számit
  • Lacccca
    Gratulálok...gondolom nem ment aztán elkezdtél keresgélni hogy mivel lehetnél jobb...
    Csaljál csak.
  • Jim Morrison
    Basszus! Találtam egy marha jó cfg pakkot! (még sosem cfg-ztem, de most rákerestem)
    Argo szerveren 32 alá sosem ment a pingem, mostmeg megnyomom az F1-t és 17 lesz!
    cfg-ket lehet használni warokon meg NC-n, stb..? (mondjuk miért ne lehetne, senki sem tudja meg :D)
  • xxxpaulxxx
    majd 4 lesz:) de már alig várom a csütörtököt:D
  • Rage47
    Azért foglalja le, mert okosabban használja fel. Ha játszol felszabadítja neked a helyet. De egyébként is sztem 2giga ram már alap, ha játszol.
    Win7 nálam is gyorsabb amúgy.
  • xxxpaulxxx
    nekem 1 giga ramból lefoglalja több, mint a felét... nah de majd 2 nap és ez változni fog:D
  • Lacccca
    Pedig az XP és Win7 rendszerigénye közel egyforma. Sőt nekem a Win7 gyorsabb is.
  • xxxpaulxxx
    én meg Windows 7-etXD
    ergo tf2 fps számom:1-10 között:D
  • Rage47
    BF2 1.5-öt próbálok
  • Zomil
    SG-re fel!!!!!
  • Heffi
    Én is sírtam, de elöbb hazaértem :D
    Na de holnap majd maradok mászkálni a városban :)
  • galee7gali
    igen félek a tanítőnénitől...
  • armageddon666
    eddig a sarokban sírt :( ki kellett valahogy heverni a traumát...
  • Heffi
    Ilyen sokáig tartott?:D
  • galee7gali
    ujraitt... iskolaaa...
  • Jim Morrison
    Véletlenszerű időközönként.
  • Pio
    Egy véletlenszerű dobásnál milyen eséllyel esik az adott item.
  • Julius Caesar
    És ez mi százalék? 100 dobásból, vagy időben? Szóval egy óra alatt ennyi az esélyed vagy x dobásból?
  • Heffi
    Nem értem mi bajotok Hydroval... Én szeretem...
  • armageddon666
    Azon nincs az a limit ami segítene :\
    Megosztom a tím csatin hogy le kéne kapni TC_HYDRO-t... majd gondolom le lesz kapva...
    ma talán nem, de holnap játék? viszonylag korábban, mert nem vagyok jó alvó, és kezdődött az iskola, szal korán keléshez korán kell feküdnöm :\ szal mondjuk fél8?
  • Ron Ragm
    0 engie limittel nem olyan rossz az, sőt.
  • Jim Morrison
    Egyetértek!
  • Rage47
    magyarul a totaltf-en
  • trident
    Nem lett volna könnyebb. Nem a jelzett topiknak van számomra jelentősége, csak az adott képnek.
  • Pio
    Itt az új peccsnót. Főleg bugjavítás. A legviccesebb a spectatoros-airblastos... szerintem... :)

Team Fortress 2

* Added "tf_allow_player_use" server ConVar to control players executing +use while playing (defaults to 0)
    * Fixed a bug where full backpacks resulted in an item being repeatedly found each time the game is started
    * Fixed being able to burn players/buildings that are in the water while standing outside the water
    * Fixed teleporting Spies getting stuck in enemy players standing on the exit
    * Fixed server log not listing telefrag kills as weapon "telefrag"
    * Fixed the Pyro's airblast pushing Spectators in free-look mode
    * Fixed Pyro's Hadouken killing Scouts that have used Bonk! and are phasing
    * Fixed freezecam screenshots sometimes being saved outside the Screenshots folder
    * Fixed deathnotice and server log entries not using the unique item names/icons when buildings are destroyed
    * Fixed a case where the weapon selection menu wasn't drawing the images of non-standard items if the player was using hud_fastswitch 1 and using slot7-10 to view the panel
    * Fixed CTF HUD not centering the flag panel if there is only one active flag

Community requests

* Added the ability to set a parent for the item_teamflag entity
    * Added OnPickUpTeam1 and OnPickUpTeam2 outputs to the item_teamflag entity
    * Added intro movie .mp3 files to the sound/misc folder
  • Viktor99
    Am könnyebb lett volna belinkelni a fakeidleres topikot... :)
  • Rage47
    ugye, én is így éreztem, mikor megtudtam :)
  • trident
    Huh, az öröm könnyei csorogtak le arcomon.
  • Rage47
    már 0.2% az esélyed a sapkákra :)
    by tesco
  • trident