Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
ha ezekt tiltod sikeresen lenullázod az SG szervert... már a kasztlimit is necces nálam, elvégre hát a csapat majd megbeszéli, ha gyökerek veszítsenek. amúgy a 2 csipa/2 spy sztem elmegy. na most mek filmezni ugyh Ave! holnapig.

ui: kérlek SG-sek, nehogy valami fegyót korlátozzatok!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

csokalaci
az fasza egy játék lenne 😄

http://facebook.com/musicleander

azok se!
only spectator<#idiota>

Viktor99
Szóval csak "civilianek legyenek"
Aquir
szerintem senki ne tudjon ölni, mert valaki még sírvafakadhat ha netán dominálják :| <#rinya>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

demomannek ne legyen sticky, a spynak kése, soldiernek rakétája... snipernek machetaja...scout csak 1et tudjon ugrani, és ne legyen shotija.heavynek ne legyen minigunja, csak boxkesztyûje

utállak! nehogy pyrot kapjál!
mindig a legrosszabbkor pyrozol le xD

Zomil
sztem medic kaszt ne is lehessen, minek über és kritzkrieg, sokkal izgalmasabb lenne nélkülük a játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jó akkor a VIP pyro helyét vállalom 😄

Viktor99
Ezt támogatom, és persze tesconak a pyro ötletét is 😊
Betiltani ? az teszi nehézzé ? mindig forogni kell ,hogy háta mögé kerülj ez teszi technikássá.

Aquir
szerintem tiltsuk be mindkét lángszórót

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Miért kéne ezeket tiltani?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sonic syndicate
imho

sonic syndicate
max 1 pyro, és backburnert tiltani pluginnal, ahogy sandmant is lehetne

armageddon666
egyébként limitálást akkor nem szeretem mikor azt mondják valamire hogy túl erõs, és ezért korlátozzák le, közben azok pattognak emiatt akik bénák a korlátozott dologban, vagy éppen mindig azzal alázzák õket...

ebben az esetben viszont a csapatelosztás balansza volt a cél... kell a változatosság a csapatokba... 12 heavy elmegy, de 12 csipa már gáz...

@

armageddon666
de akkor már 3 spy is lehetne... és akkor a fél csapat spy meg sniper...
---
sudden death nemtom miért nincs :S szóltam icenak hogy legyen, de akkor gondolom nem rakta be >.< majd piszkálom vele 😛

egyébként most úgy néz ki a limit hogy
2 csipa
2 kém
3 engi
felmerült hogy pyrokat is lehetne, meg akkor esetleg a többit is, de aztán mégsem... nem szeretik az emberek ha korlátozzák õket a szabadságukban (lásd Zomil), elején én sem támogattam, de aztán rájöttem hogy szükséges, és tapasztaltam hogy hasznos...

@

sonic syndicate
omg zomil

Zomil
12 embernél sztem 2 sniper kevés -.-
3 lenne a jó

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
mert akkor nincs kasztlimit, ez van kartel kocsma esetében is, vagy ez, vagy az

Ron Ragm
Amúgy más: hogyhogy nincs a szerveren sudden death?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Már ne haragudj, de ha képes lennél bemenni a negyedik snipernek a három kém és a három scout mellé miközben szétszedik a csapatot akkor nem sajnálom.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Zomil
ahogy elnézem sg-re is be lett vezetve a kaszt korlát....

szavazás nem volt rola? azt hiszem jóval kevesebbet fogok feljárni :S

Viktor99
Vagyis Hack...
Julius Caesar
most is jó volt sg. jó lenne, ha így maradna a játékoszám, ami sztem tökéletes. így mindig van 1-2 üres slot (nem úgy mint kartelnél, ahol 6 óra míg felszabadul egy). király szeró lett!

és megvan a 3ik razorom is! 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Nandris94
hát nemtom, de nekem csak akkor megy az F5 ha már joinoltam :Cnade nembaj, majd csinok úgy, csak akkor hosszabb ideig fog tartani :S

Crabby

Aquir
érdekes. én mindkettõvel tudok képet készíteni 😊

Köszi a gyors választ.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

lac111
Az amikor jogtalan elõnyhöz juttatja magát(csal). Ezt szokták Haxnak hívni, mivel némileg módosítani kell ehhez az eredeti játékot.

Az egy dolog, hogy nem tudnak játszani, de ez hogy nyújthat nekik örömet??! Én nem tudnám ennyire átvágni magam.. <#hehe> Egy biztos, a tisztességes emberek játékát tönkreteszik.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Bocsássátok meg tudatlanságom, de mi az a hax?Mi az ha valaki haxol? 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Jim Morrison
Nem tudnak játszani.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nandris94
na ma jót jáccottam a kedvanc 2fortos szerómon 😛 volt aimbotos angink, meg speedhaxor heavynk... szal megovlt a csapat... nemértem am ezeket, minek haxolnak? O.o

Crabby

z99999
ízlések és pofonok 😊
szvsz jobb mint a smartasses

Pszt.

csokalaci
nagyon fasza dolog ez hogy spy-jal lehet használni az ellenfél teleportját 😄 Hülye engi a saját bázisára építette az exitet 😛

http://facebook.com/musicleander

Ezek szerintem elég gagyik, de vagy velem van a baj, vagy dolgozik a cenzúra, mert a kommentekben mindenki oda meg vissza van értük 😊 Látszik, hogy sok munka volt vele, meg minden és általában vágom is, hogy melyik bevágásban mi a vicc, de nagyon gyengék a poénok... szerintem.
Nandris94
képet nemtok mer a printscreen nem jegyzi meg F5 meg nem megy :C

Crabby

Viktor99
Ááá... Ezeken beszarok! 😄
z99999
Viktor99
"Válasz erre" FAIL <#hehe>
Legenwaitforit
basszus, ez hihetetlen XD most így reggel majd leestem a székrõl ettõl a viditõl XD 😄

TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.

jackcsabi
Hehe ez jó 😛

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Jim Morrison
Nagyon nagy 😄
i am going to f*.... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
meet the colorblind soldier lool xD

printscreen powaXD😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
ááá ez nagyon jó 😄
Rage47
nekem így dobta be a milestone-okat😄
29 achim volt, játszottam már 2 kört, de még mindig semmi... majd mikor töltötte a második pályát, bedobta a milestonokat 😮
Twetr0x
mert nem classlimites szervereken játszol :p Engem átdobott spy limit 1-nél, medicbe rakott spy helyett alapból, én meg demóra váltottam. Így született ez a mutáns 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Beast Machine
medicnek mûtõsmaszkot 😄

...vágod?

jackcsabi
Engem nem izgat milyenek, csak kapnék már egyet 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Zomil
engi-nek heggesztõ sisak 😛
sniper-nek semmi jó nem jut az eszembe, a mostani nem egy nagy szám, mert sajnos szinte alig észrevehetõ, valami olyan kéne amit azért észrevehetõ 😊