Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: kérlek SG-sek, nehogy valami fegyót korlátozzatok!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
only spectator<#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mindig a legrosszabbkor pyrozol le xD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ebben az esetben viszont a csapatelosztás balansza volt a cél... kell a változatosság a csapatokba... 12 heavy elmegy, de 12 csipa már gáz...
@
---
sudden death nemtom miért nincs :S szóltam icenak hogy legyen, de akkor gondolom nem rakta be >.< majd piszkálom vele 😛
egyébként most úgy néz ki a limit hogy
2 csipa
2 kém
3 engi
felmerült hogy pyrokat is lehetne, meg akkor esetleg a többit is, de aztán mégsem... nem szeretik az emberek ha korlátozzák õket a szabadságukban (lásd Zomil), elején én sem támogattam, de aztán rájöttem hogy szükséges, és tapasztaltam hogy hasznos...
@
3 lenne a jó
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
szavazás nem volt rola? azt hiszem jóval kevesebbet fogok feljárni :S
és megvan a 3ik razorom is! 😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Crabby
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Az egy dolog, hogy nem tudnak játszani, de ez hogy nyújthat nekik örömet??! Én nem tudnám ennyire átvágni magam.. <#hehe>#hehe> Egy biztos, a tisztességes emberek játékát tönkreteszik.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Crabby
http://facebook.com/musicleander
Pszt.
TF2: LEGEN...waitforit..Daaary!! Szavaid leperegnek rólam, mint kacsa a nokedlit.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
i am going to f*.... 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
29 achim volt, játszottam már 2 kört, de még mindig semmi... majd mikor töltötte a második pályát, bedobta a milestonokat 😮
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
sniper-nek semmi jó nem jut az eszembe, a mostani nem egy nagy szám, mert sajnos szinte alig észrevehetõ, valami olyan kéne amit azért észrevehetõ 😊