Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis én így figyeltem meg
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
múltkor is egy dps IMI gyerek ott pofázott sg szerveren, egy fickónak hogy õ tuti csíter, és mivel haverja az egyik sg-s tag, ezért azt banoltat akit akar. na az ilyentõl hányok, amikor a haverom haverjának a haverjával végeztetem el a melót, meg span és õ a király. kit érdekel? te nem tudod megoldani? ha igen miért kell haverral fenyegetõzn? és még mielõtt félreérted ezt most nem neked címeztem, meg nem célzok senkire, de még ez a faj is létezik. csak tudjátok <#worship>#worship>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Bár mostanában nincs idõm játszani... ha van is akkor is vagy tele az sg vagy tök üres... de semmi gond nincs sztem a kasztlimites dolgokkal... igaz hogy ott van másik 600 szeró amibõl bõven válogathat az ember... tegnap játszottam... nagyon rosszul ment, nem találtam a helyem, végül már engi voltam...az ment...beálltam a másik 3hoz... hát mondhatni meg se közelítették a bázisunkat (2fort)...
Hogy volt-e benne élvezet? nekünk lehet, de a másik csapatnak hogy lett volna? bejönnek és sentry... ha meg jön egy spy és sappeli, a másik 3-4 engi már veri is szét (a sapet és a spy-t is)... nah itt jól jött volna a cast limit... illetve az meg is volt de kb csak snipernél (mert különben mindenki ott állna a "teraszon" és lõdözne a másik területére...
Szóval amelyik szerveren van kasztlimit, azon van és kelll és az úgy jó ahogy van... amelyiken meg nincs az meg úgy jó.
Olvas kicsit itt is vissza mielõtt vádaskodsz, asszem pont tõled jött elsõnek az 5let és nem azért mert a csapatjáték borult még akkor.
Nem folytatom mert ezt is Flamnek veszi a nagy önérzeted, amikor egy dolgot csinálok észerûen érvelek az álláspontom mellett. ÉS mit kapok? Leoltást mert csak ennyire futja a nagy SG-s tagtól akit kb minden 2. szökõévben lehetett a saját szerverén látni addíg míg nem indult be.
Megmondom õszintén manapság ránézésre nekem ez az SG: ICE,ARMA,DSL,ZSO többiek sehol nincsenek, és az lehet hogy nem voltam ott a kezdetteknél de a végnél ott leszek 😉, amit ha így folytatják a kedves tagok akkor nagyon hamar eljön. Pont.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
És valóban Ice menedzseli a servert (nagy respekt neki), de arról ne megyarázz , hogy eddig ki mit tett a csapatért, hisz te még seholse voltál akkor amikor csapat létrejött... (ergo fingod sincs róla)
U.I.: sztem te vagy nagyképû (mindigis az voltál)
@
Amúgy meg konzol és record "név"
én speciel örülök a limitnek, annak ellenére, hogy "ha hülye a csapat, veszítsen" c. HSZ-t én írtam. ha van 3 csipa és beállnék visszadob. örülök ennek, eszembe jut, hogy lehhetek hasznos is, beállok scoutba vagy demoba.
más: s shoft+f2-höz hasonlóan van olyan,a mi nem player hanem recorder?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Így csak lépj be a játékba majd Shift+F2 a felugró ablakocskánál meg betallózhatod a lejátszani kívánt demófilet.
Amúgy ha tudnád hogy ICE-al mennyit szoktunk beszélgetni pont a szerverrõl meg az ahhoz kapcsolódó dolgokról akkor rájönnél hogy nem csak a levegõbe beszélek.
Az a baj hogy nem csak az ba***za a csõrötöket ha nem megy mert sokan vannak 1 kasztban hanem az hogy te nem állhatsz be X-nek mert akkor meg végképp borul a bili.
Illetve ahogy Borg is írt a Spy-ról (ami korlátozva lett), hogy nem lehet védekezni ellene stb..te szintén ugyanúgy reagáltál hogy milyen szar már hogy sok a spy és mindig leszúrnak.
Most ha a te szemszögedbõl nézem akkor egyértelmû... Heavy-t szereted annak meg pont a 2 ellenfele a Sniper és a Spy.
Végül is lényegtelen ti menedzselitek ti döntötök habár inkább ICE szenved vele ti meg csak akkor jelentek meg ha valami siker van.
"Mi köszönjünk , viszlát. 😉"
Ez elég nagyképûen hat sztem.... remélem akkor is ezt mondod majd ha ne adjisten leürül - Habár ezt végképp nem szeretném mert ICE jó barátom és kb minden érdem az övé a serverrel kapcsolatban és sokat is számít neki -
(nicsak, tesco végre válaszolgat, igaz a saját módján de hát kinek kell az a hülye Válasz erre gomb? 😛)
erre is van megoldás, pár szerveren láttam már,egy plugin, ami nem enged sniper/spy kasztba állni, amíg nincs nehéz kaszt
Én úgy állok hozzá ha valahol megakad a csapat (innen a név TEAM Fortress) akkor átállok és spamolom a random konzervet vagy healelek vagy ami kell. Csak akkor nem megyek kartel kocsmába ha fullon van, nagyrészt értelmes emberek járkálnak. Dopti out
A válasz nem... ugyanúgy baszni fog a csapatjátékra és ugyanúgy bukni fogja miatta a csapat a köröket.
Aki meg csapatjátékos az meg belátja mire van szüksége a csapatnak.
Egyenes irányba haladunk a kommunista elvek felé.... hogy majd õk megmondják neked hogy te mivel játsszál vagy különben el lehet menni...
Már nem azért de egy szervernek lehetõséget kell adni a játékra és nem megszabni hogy hogy játsszál, fõleg az ilyen nem specifikus szervere esetében.
Fogják már fel az iylen "de én nem veszteni járok fel" mentalitású emberek hogy ez PUBLIC azaz nem high prõ war edzett játékosokkal van teli, ne várjátok már el mindenkitõl hogy egybõl értse a dolgát.
Illetve mivel a játék Kompetitív így benne van a lehetõség a Nyerésre és a Vesztésre is.
Habár gondolom a legtöbb itt nagy pofával fórumozó egyén szemrebbenés nélkül átállna a gyõzelemre álló csapatba ha lenne rá lehetõsége. És még õk pofáznak csapatjátékról.
Arra meg hogy "csak 1 embert veszítünk".
Elgondolkoznék hogy hány ember csatlakozik friends listából szemezgetve.
De hogy nehogy fájjo na gondolkodás megsúgom kb a játékosok 60-70%-a
(viccel de valahol sztem igaza van)
Crabby
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ó de kár 😞
na most, te példádból kiindulva Zomil, van 3 sniper, aki nem tud játszani vele, de te beállsz 4.-nek, mert, hogy te tudsz vele lõni. te sem vagy normális. inkább hagynád õket békén és segítenél a frontvonalon soldierrel/demoval/medickel, vagy beszéld rá õket, hogy váltsanak kasztot, többet érnél, mint mégegy(3+1) sniper a pl 12 fõs csapatban, ergó a harcolók lennének a sniperek nélkül 8-an (12-4), de még tuti van 1-2 engi és spy
max nem lesz pontjuk, de a csapatnak megvan az esélye a javításra
ráadásul most meg még rosszabb, mert vérpistike befoglalja a csipa helyet h hú de vagány, de löni meg nem tud vele, semmit nem tesz a csapatjátékhoz, aki meg tudna játszani a kasztal annak meg mással kell mennie. ez jobb? sztem nem
pár haverom és én valszeg egy darabig elkerüljük az sg szervert
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Talán neked kellene gondolkodnod mielõtt írsz.
Sztem meg pont te hozod a nagyon gyönyörû magyar mentalitást. Ellenkezõ véleményen vagyunk és egybõl durrogsz... magad minõsíted. Semmi értelmes dologgal nem támasztod alá amit mondasz csak hogy te szerinted ez így jó és az amit te gondolsz azt tuti mindenki úgy gondolja, de nem.
Képzeld tudom hogy van más kaszt is és be is álltam de nem ez számít én amúgy se szoktam Spy vagy sniperbe állni.
Továbbra is, amit leírtam az a személyes magánvéleményem és ennyi nem több, csupán egy jelzés a staff felé. Az hogy ki van mellette és ellene az már más tészta de aki vitatkozik legalább érveljen rendesen nem úgy mint te.
Arma:
én csak példát írtam arra hogy ha valaki nem tud védekezni valami ellen és nem arról írtam hogy ki döntött így. Hidd el nekem nagyon is jól tudom kikhez tartozik a Tf2 rész Sg-n belül.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ja hogy az nem magyar szerver? hupsz.
ez meg úgy hiszem jól jellemzi a random rendszert 😄
Pszt.
Késõbb normalizálódni fog a helyzet, és mint írtam, késõbb lehet ki is vesszük a limitet, de ezen már átsiklottál...
@
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Az meg hogy ha gyökér a csapat veszítsen... sajna elég 4 gyökér és akkor már szívás keményen... 12v8? 😊
és az ilyen balfaszjóskákat nem tudod meggyõzni olyan észérvekkel hogy "téged minek szartak ki te istenlámája, maradtál volna apádban, ha ekkora gecibuta vagy!!!!!!4", de még olyan csúnya dolgokkal sem hogy "lennél szíves kasztot váltani? mert jól látszik, hogy ezzel nem tudsz érvényesülni a pálya ezen részén, és hátráltatod a csapatot vele, ezzel tönkretéve a játékát másik 10 embernek"... szal ennyi van a classlimit mögött...
@
3 spy
4 scout
védõ oldal
sok szerencsét
Szerintem gondolkozz mielõtt elkezded a jó magyar agytalan anyázást csak mert neked nem tetszik valami.
Amúgy meg nem muszáj demonak menned mert arra rakott be, az meg hogy ne megy a kaszt rossz duma, én is ritkaszar vagyok soldierrel mégis tanulgatom mostanában mert az is a játék része, vagy akkor még mindig lehet menni medicként, nem olyan rossz kaszt az (fõleg hogy azt vettem észre hogy sg-n valamiért senki sem hajlandó medicnek menni).
pl SG temabõl Guer vagy Borg > nem tudok védekezni ellen akkor szüntessük meg. JA nem lehet megszüntetni akkor csökkentsük minimálisra.
Az meg hoyg a csapatba nagy az aránytalanság az egyenlõre még az update miatt van, késõbb normalizálódik sõt már most is látszik.
Ezzel a limittel egy dolgot fogtok elérni hogy hosszú távon leürül a seró mert nem fognak oylan kasztal játszani amivel nem megy nekik vagy nem tetszik, inkább lépnek.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ma kaptam 1 íjat mivel eddig nem volt mondom kipróbálom erre átrak másik csapatba ráadásként demomanbe amivel nem tok jól játszani.
Spy nem szerettem volna lenni engi viszont igen de már az is tele volt.
Nekem ez így nem poén, de köszönöm az eddigieket.
szerintem nem csak a játékot kellene véglegesen eltörölni, hanem minden csíráját is a róla való anyázó beszélgetésekrõl. Kezdve ezzel a fórummal <#idiota>#idiota>