30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#14747 most minek baszogatni a konfigot? itt tökéletes alapon... CSben oké, ott mindenki baszogatja, kell egy legtöbbek által használt beállítást szerválni, és akkor mindenki ugyanolyan szaron tolja (mert az alap is gázos) de itt?
egyébként meg próbálgasd... bár ennél a játéknál nem tudom hogy :)
egyébként 0.05? mondjuk -
#14746 cl_interp 0/cl_interp 0.034 pontosan mi a különbség a kettő között, és melyik érték a normál? (interp=interpoláció utólagos kiegészítés, beszúrás) -
#14745 Oh egyébként köszi mindenkinek aki volt/van most a szerón :) és tök spontán jöttek az emberek, szerintem nem is írtam semmit ide :D (vagy tán pont azért? :D)
Élvezetes játék volt :) balanszos is... na jó, nem igazán, de annak érződött, és az a lényeg ^^ Csak rövid :S De hát hétköznap nem nagyon fogok belemenni hosszabb játékokba :( -
#14744 Meglepő, de általában igazam van
Csak sajnos többnyire utólag derül ki, aztán mondhatom, hogy "Ugye megmondtam?" :) Bár a mostani az másféle "Igazam volt" dolog ^^ -
#14743 Hát nem! Csak multiplayer. -
#14742 Inkább csak a második...
(fáj a pocim :S :P ) -
#14741 Amúgy ezt botok ellen lehet játszani? Bár gondolom nem. -
#14740 Néha rájön az, hogy a tf2 szar és akkor nem játszik vele sokáig. Aztán máskor meg az jön rá, hogy csak tf2zni fog... -
#14739 Hát én ezt megveszem:D. -
#14738 Am ennyi eszed van, ha nem gamolsz egy ilyen ku... nagyon jó játékkal :) -
#14737 Milyen unalmas lenne már, ha mindenkinek lenne sapija :) Egyébként Armageddonnak van igaza, nem ezért fizettél. Szerintem kár ezért betűt pazarolni többet. -
#14736 Na most kicsit lemaradtam... Khmmm... WTF? Má idlezni se lehet? Most akkor vannak még sapik? Ich bin hülye -
#14735 Ezt Vedd Meges cuccot csak akkor veszek ha multi miatt kell... egyébként abból a pénzből szerintem már semmit nem látnak a fejlesztők :)
EA ugyanazokat a szarokat adja ki minden évben :D
Ubisoft jó, de nem annyira, hogy megvegyem, nem nyújt olyat ami miatt megérné... T2T van meg védelem miatt, és örülnék ha WW meg SoT is meglenne még az eredeti dobozban, de már csak trilógiában kapni az meg csúnya :\ későn jöttem rá hogy "OMG ez mekkora királyság!" :)
VALVE mellett kitartok, és várom, hogy bevezessenek valami törzsvásárlói rendszert :D -
#14734 rég írtam már ide, de azért szeretném elmondani: NEKEM 1 SAPIM SINCS HAHA! és nembaj, nemérdekel a tf2, csaka gmod miatt kell xd -
#14733 -.- -
#14732 Ok, ha dob neked és bejön a trade rendszer majd odaadhatod. -
#14731 nekem is soldier sapit dobott, ami nálam egy alig megyek vele kaszt... szal... és nem fogok csakazér órákat a gépelőtt ülni, h egy szaros sapit dobjon... aki ezér sír, ez az életcélja, annak dobja a szaros sapkát helyettemis... már nemérdekel -
#14730 Igen, de anno mikor fizettem szó se volt ilyen rendszerről. Ha most venném meg, bizonyára elgondolkodnék, hogy igen random, vajon megéri-e? Megérné, nem azt mondom...
De itt van a vinyomón, de nem hazsnálhatom. Köszönöm. De ez a szép a kapitalizmusban, most hisztizek, nem tehetek mást. Majd ha legközelebb lesz pénzem játékra, UBIsoft vagy EA játékot veszek. (Vagy ezt evdd megeset ).
Ennyi. -
#14729 nekem vmilyen csoda folytán lett egy engi sisakom. sokra megyek vele, engivel alig vagyok... na szerinted most nekem jó?
mondjuk ha spy vagy medic lenne helyette, tuti kitépném a hajam... -
#14728 Nana! Mikor te fizettél, akkor még nem volt semmiféle textúra... mikor fizettél az afrofrizuráért? Soha... te az alapjátékot vetted meg, amit ingyen és bérmentve javítanak (alapszintű support, ez elvárt), és BŐVÍTENEK (ezt viszont kurvára nem kéne nekik... de persze nem azért teszik mert unatkoznak, hanem mert minimális erőfeszítéssel, szereznek új játékosokat, adnak el új játékokat... marketing... ingyen kiegészítő :) mindenki jól jár).
Hisztizhetsz, nem mondtam hogy tilos, szabad ország, szabad fórum (ameddig nem konzolwarez, cigánykérdés, vagy aktuálpolitika), annyit mondtam hogy UNALMAS. Ennyi :) Nem kell túlvariálni... -
#14727 (direkt nem élsz mielőtt bárki elkezdene hisztizni) -
#14726 A végén kiderül hogy tilos? MÁR MOST TILOS! Hát hol ész te? -
#14725 Azé álljon meg már a menet.... Én fizettem azért a kurva textúráért, hát kérem! Most! A végén még kiderül, hogy azért fizetek nekik, hogy legyen munkájuk. Ami jár az jár.
És ha hisztizek? Akkor mi van? Vagy a végén az is kiderül, hogy tilos?
-
#14724 Nincs egy rohadt sapkám se és kurvára bassza a csőröm ;) szal benézted asszem :D -
#14723 Omg kezd uncsi lenni ez a "What I bought - What I expected - What I got" mizéria :\ Az hogy sapkát kapsz az szerencse... ÉS? előnyhöz jutsz ha van? NEM... akkor? Minek sapka egyáltalán? Dress Up játékot vettél, vagy FPSt? Ha FPSt és nem érdekel a Dress-up rész... SZARD-LE! Opcionális a használata, nem kötelező, és előnyei sincsenek ;) sőt, a játékot semmilyen mértékben nem befolyásolja...
Tehát a sírás fölösleges, nem helyénvaló, HISZTI!... -
#14722 Nem beszélnél így ha neked se lenne még egy rohadt sapkád se :) -
#14721 Ez igaz, csak most szerencse játékot vettem vagy FPS-t?
Nem baj, azért jó a kedvem. -
#14720 Szerencse + Idle :)
de Idle alatt szerzettek eltűnnek :) MUHAHAHA <3 VALVE
BTW ha mindenkinek esne nem lenne "értéke" :)
Caesar... lottónál a nyerési esélyed 0,00000002275% , ami egy sapka esési esélyének kevesebb mint kétmilliomod része :) tehát több sikerélményed lesz ha a sapkára vársz, mintha lottóznál... -
#14719 Aha, akkor inkább lottózok... -
#14718 Szerencséjük volt. -
#14717 -
Neoncsoves #14716 jó menjenek már a rohadt picsába basszák szájba a jó édes kedves sarkonálló nem virágot áruló anyjukat! akkor magyarázzák már meg miért van az, hogy valakinek már van 3-4 sapija nekem meg 1 sincs... -
#14715 #14713 -
#14714 inkább azt mondja meg vki, h a legutobbi patch ota miért nem esnek a cuccok? -
#14713 megérdemlik :) -
#14712 Szemetek -
#14711 HAHA, IDLEREK
8:50 PM – Nine: Will we be seeing a blog post from The Announcer in the near future that will clear up this Cheat Detection mess for the large amount of angry and confused players?
8:50 PM – ErikJ: Who are the angry and confused players
8:50 PM – Nine: Pretty much anyone who used the idle program, it seems
8:51 PM – ErikJ: That would be cheating the item system, so yeah, they will lose their items.
8:51 PM – ErikJ: But we’re going to post tomrrow.
8:52 PM – Nine: …and what’s with the tf_wearable_item associated with cheating?
8:53 PM – ErikJ: It will give people a message letting them know that their items they got using the idling program are gone.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=953306 -
#14710 Azé privibe küldjél már egy komolyan haxos konfigot ;) mert én még nem láttam olyan parancsot amiből előnyt lehetne kovácsolni... és a "haxor" az szerintem urban legend meg kifogás...
A szerveromlasztás meg más dolog
(no offense ha a stílusból úgy jött volna le) -
#14709 'Nagyok'*
*Értsd: Team Dignitas -
#14708 Én is erre gondoltam.
#14699: oké, warra visszarakom az eredetit, de azt szerintem nem látják a cfg-met