30108
  • galee7gali
    azt azér nem hiszem... lehet h az egész kamu h ne legyen idle... de már lelőtték szerókat szal ugyis mind1...
  • Heffi
    Nem. Nekem se esett sapka mégse kaptam glóriát.
  • galee7gali
    #14770 én kaptam sapit, nem idle-eztem, mert se időm, se türelmem hozzá, de teljesen egyetértek veled... arra azér kiváncsí lennék hogyha valvés srácoknak becsületes utón kéne összeszedni sapikat, elvették-e volna idleözőktől a cuccaikat... szar ez a világ
  • balvin
    dobott rengeteg fegyvert:D
    lehet hogy csak sapkákra indított vadászatot a valve
  • galee7gali
    az nem számít h voltál-e idle szerveren, csak ha dobott vmi cuccot, akkor nem kapod meg...
  • balvin
    hmm fura ez az update
    én idleztem 3 éjszakát, bár sapka nem esett csak 1 db, normál játék közben, mégis megkaptam a glóriát, alapból azt hittem az csak a csítereknek van (azt hittem a szövegről hogy túlironizál a valve).
    De csak az inventoryban látom, magamon egyenlőre nem, gondolom #14778 miatt...
  • werkfilm
  • Heffi
    Ez marha jó! :DDDDDDDDD
    Felnézek akkor már én is a sapekomért :DD
  • Rage47
    Ez van. csítereket büntetni kell valahogy.
  • PunkZoli
    akkor látszik ha a szerver is le van updatelve...

sg akkor ezek szerint nincs

amúgy nekem is később jelent meg halál után, hogy megkaptam, valószínű ,hogy olyan szerveren kell lenni, ami már upos
  • armageddon666
    én annyival játszottam... ill ha minden igaz most is annyi Csben, nemtommár :\
    ----
    sapi jó! SGn nem jelenik meg valamiért O.o
  • Jim Morrison
    de tök jó :D Ezek szerint nekem is ez lesz az első sapim :D
  • Jim Morrison
    Nem akarom baszogatni a konfigot csak most ki akarom próbálni hogy mi mire jó meg mit csinál. Kösz hogy megmondtad hogy szerinted 0.05 legyen de az nem sok ? mert ha az interpból indulok ki az sok. Vagy ha te biztosan tudod mi az, kérlek mondd meg nekem is!
  • Julius Caesar
    Jééé, nekem is dobta. De nem látszik amikor játszok. wtf?
  • armageddon666
    Sims Maxis, C&C meg mikor jó volt még Westwood volt :)
  • Julius Caesar
    Mert ez mi amúgy?
  • Julius Caesar
    EA-nél nagyon jó nevek vannak, pl command & conquer, sims. Csak elbasszák az "évente egy rész" taktikával... Én várok 3 évet a c&c4-re, meg is veszem, de akkor ne egy újra skinezett 3 legyen...
  • Viktor99
    Ez mekkora fos! Kapja be a valve! Akartam, de inkább mégsem sírok amiért most glóriám nincs (elvileg) Mit tudnék tenni? Szidom a valvet amig bírom és játszok tovább! Ez tipikus. Kibasznak velem (már bocsánat) és nem kapok sapkát, amikor meg próbálok szerezni akkor azt amódot betiltják és aki NEM HASZNÁLTA az kap egy bónux sapkát... Valve a ku...
  • armageddon666
    :D nem, sajnos ezt sem... kiírta hogy megvan a glória, megvan a glória mindenhol... csak ingame nem látom :\
  • PunkZoli
    neked ezt dobta a gép:D
  • armageddon666
    AaHAH!

Háhá :D nekem is ez jutott eszembe xD de megelőztek :D
  • armageddon666
    HAH!

hmm... VACról kiderülne hogy valójában figyeli a cheateket csak sokáig várt, és kibaszna rengeteg accot, szerintem akkor is nyílna hasonló topic :\ aki cheater geci haljon meg
  • armageddon666
    énis, mégis messze a 100 óra...
    hmm, kiírta a congrat szöveget, be tudom rakni a glóriát, de a Backpackban nem jelenik meg és nem látom magamon -.-
  • PunkZoli
    hjo de mi szokás szerint még a legelején megvettük a gamet, a sniper meg nagy kedvenc
  • Lacccca

Én elvagyok 19 órával Scoutba XD
    Attól már csak kevesebb van :)
  • Rage47
    hát én nem fogok 100 órát belerakni minden kasztba :D
  • PunkZoli
    én még mindig azon vagyok, hogy jobb lenne ,ha egy egy kaszt 100 óra után kapná pl, vagy 500.. mondjuk nekem csak a csipa érte el a 100at eddig
  • PunkZoli
    muha, első sapeszom...

• Rage47
    hát állítólag azon is módosítottak. lehet hogy már sürübben kapsz cuccokat:)
  • Dopti
    Jó ez az ingyen fejes, de 1 normál randomnak jobban örültem volna
  • Rage47
    meg is kaptam a glóriám, tök jól néz ki :D
  • Lacccca
    Na végre egy jó ötlet Vavle bácsitól :)
  • Rage47
    tessék
  • Lacccca
    Pontosan mi is az ami terjed?
  • Beast Machine
    tegnap a Well CTF jó kör volt, sokat kellet Engieként ügyeskednem, jól megizzasztottak a népek :P

Viszont legközelebb ne tömörüljön egy csapatba a három N-es, kicsit unfair.... :(
  • werkfilm
    reméljük a magyar adminok is becsületesek és már fentvan vmi plugin a servereiken ami instant bannolja azokat a csalókat akik nem kapták meg a glóriát, külföldön már terjed szerencsére.
  • Lacccca
    XD

Jaja, aztán rátapadt :)
    Nyertek 1 kört egyből járt a pici kis szája(azt nem értettem hogy mit mond mondjuk), én meg nem győztem kapaszkodni a széken hogy le ne essek a röhögéstől.

Jó volt :)
    Igaz én a fináléra érkeztem meg amikor már kevesen voltunk aztán megint sokan és akkor fogytunk el amikor le kellett tölteni a mappot.... ezt nem értem, ha én ki bírom várni akkor más miért nem?
  • Viktor99
    Na én mostanában csak 22:30 -ig leszek, kb mert jó kisfijú időben lefekszik meg nemazért. Na mindegy viszont vicces volt amikor a Kamikaze vinnyogott valamit menet végén és erre ez utolsó pillanatban Szoke benyögi:
    -Ez hülye... :DDD
  • xxxpaulxxx
    persze, a botok néznek előre, meghalnak, de akár még mozogni is tudnak...
    inkább játsz csvel:D
  • Pio
    Jah, jól elvoltunk :)
    Én mondjuk a CTFeket már annyira nem szeretem, azért adtam fel Turbine közben.
    Az olyan mapokat szeretem, ahol egy helyen kell harcolni (payload, koth, CP mapok közül a támadó-védősek).