30108
  • Rage47
    mint a wowban a wow armory.com :D
  • Zomil
    hivatalos blog-on azt irták, h támogatni fogják

szvsz akár steam profilba is belekerülhet, h steam-en nézd meg kinek milyen cucca van
  • armageddon666
    9 nekem már késő :(
  • Julius Caesar
    Akkor ha már azt írom, hogy "nem érted az iróniát?" akkor az jó, mert abban van az irónia, hogy azt mondtam hogy van benne, de közben nincs is.
  • Rage47
    mert nincs is benne :D
  • Julius Caesar
    Csak nem érted az iróniát.
  • Rage47
    ezt engedte a valve
  • Narxis
    Ezt a sírást...
  • Beast Machine
    Mit szólnátok 9kor egy laza menethez Sg szerón? Én ott leszek.
  • Julius Caesar
    Sőt, sokan azt hiszik, hogy amit vesznek az vaj. de ez hazugság, mert az margarin. Vaj nem egyenlő margarin!

http://steamcommunity.com/profiles/76561197999161369/home <- itt az enyém. Amúgy ugye ez az examiner nem illegális? És hogy működik?
  • Rage47
    Orange Box nem egyenlő a TF2-vel tudtommal. 35 dolcsi volt megjelenéskor a TF2.
  • Jim Morrison
    Remélem mindegyik jó.
  • Jim Morrison
    Oh basszus! Az első az ARGO szerver, ha nem tudtátok volna, most már igen.
  • Jim Morrison
    Magyar nyelvű magyar szerver figyelők:

Kartel Kocsma
    OGC szerver
    SG szerver
    bBall#1

Telepítés:
    Menj el a %userprofile%\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets könyvtárba és odamásold a kicsomagolt mappát!
  • balvin
    ja világos:D
    akkor szerencsém van:P
    de a fegyokat visszavette ami ott esett, pl huntsman
  • Viktor99
    Akkor minden ezsgést utálom mostantól csak Armát nem, mert délután ő mentességet kapott
  • Julius Caesar
    A magyar törvények szerint lopni lehet, tele van kiskapuval, és ezt sokan kihasználják. Törvényes? Igen. Erkölcsös? Mindenki döntse el maga.
  • werkfilm
    nincs igaza, mert ő megszegett egy felhasználói szerződést. ha más pontját szegi meg akkor bíróság elé is állhat az ember pl még a magyar törvények szerint is.
  • RatBaG #14809
    kb 10%-ban ha igaza van. tényleg nem fair, hogy sok olyan játékosnak nem esik egy cucc sem, akik egyfolytában tolják, de aki bármilyen külsős baromsággal próbál trükközni, az vállalja a következményeket. nem kell utána sírni, mint vmi ártatlan őzike...
  • varsi
    Szerintem teljesen korrekt volt, a valve rocket launcherhez meg csak annyit tudok mondani, hogy nem hinném, hogy 0-24-ben azzal tolja, abban nincs kihívás. Bár mondjuk ki tudja, rengeteg ember van, aki szeret ilyenekkel dicsőséget szerezni
  • Viktor99
    Na jó, ez tényleg egy kretén.
  • Viktor99
    Igaza van? Na végre egy ember! Hát erről pofázok mint a iszákos szomszéd barom! Az idlereket maguknak köszönhetik... Ha nem lenne random drop nem lenne idle. Szánalmas hogy ennyire nem tudnak semmit kitalálni, csak bugoshitboxos nyilat meg üvegespisát meg sapikákat.
  • werkfilm
  • Viktor99
    Te még mindig itt vagy?
  • Julius Caesar
    Basimodel (forrás: http://www.teamfortress.hu/content/2009/09/03/Zero_tolerancia):
    "Na jó ezzel az egésszel nekem annyi bajom van hogy idléztem oké. De miért is?...Ez a random drop 1szerűen 1 kalap sz@r és mert nem vagyok 1 inaktív játékos de semmi sapka hát akkor úgy gondoltam hogy amikor torrent megy vagy mással játszom idle progi ON erre kaptam a sz@rabbnál sz@rabb sz@rokat és most ím elvették a jaratémat amit hozzáteszek achievmentel is megszereztem de mind1 úgyse használtam soha.
    És akkor itt jön az hogy mit tartok undorítónak a vALVE részéről csupán azt hogy ha már megvettem ezt a kibaxott játékot akkor ne fenyegessenek már ezek a b*zik azzal hogy letiltanak mert idláézek nem csalok nem ártok ezzel senkinek sem + én megvettem az orange boxot már amikor megjelent kb 13 ezer forintért és amikor azt látja az ember hogy annak aki megvette a játékot 1 hete 2 ezerért annak már van 3 sapkája meg mittudom én milye az felbax na erről a gloryárol meg annyit hogy 1 újabb tartalmat csináltak ami számomra megszerezhetetlen és az is marad. SZÓVAL KAPJA BE A BUZ| vALVE!
    Amúgy meg nem tudom mit faxomkodik a vALVE az drunken f00l idle szerver használókkal amikor nekik meg ott figyel a tatyójukban a "vALVE rocketlauncher" ami olyan csítes mint a disznó szóval a vALVE egy rohadt álszent kötsög banda amúgy ezen a linken meg lehet nézni hogy milyen is a vALVE rockelauncher használat közben: http://www.youtube.com/watch?v=vZQutUXETZQ"

Itt a pont, igaza van. Attól függetlenül örülök a cuccnak, most egyelőre nem sírok más sapiért (elérték a céljuk). De 100%-ig igaza van.
  • armageddon666
    akkor nem bátorság hanem hülyeség..
  • Neoncsoves
    nem azért játszom, de jól esne ennyi idő után...
  • Heffi
    Ahhoz képest, hogy "bátorság" 12 ezren voltak fent idle programon percenként :)
  • Julius Caesar
    Inkább sztem egy olyan dolog volt hogy cheaterek dádá, hisztizőknek meg nesze, örülj neki. (és persze legközelebb se csalj). Ennyi, 2 légy egy csapásra.
  • armageddon666
    Mindenki kapott sapkát, kivéve aki valami Idle programot használt... nem tudom konkrétan mit csinált, de azért bátorság VAC által védett játék mellé, külső, abban esetleg turkáló programot indítani...

Valószínűleg nem arra megy ki hogy esik majd 2 playewrnek Fucking Shit of Epic God Modeja, hanem megoldják, hogy valamennyire balanszos legyen...
  • Zomil
    ha te azért játszol, h 1 sapkát kapj, az a te bajod....más inkább élvezi a játékot...
  • Heffi
    Aki a progival idlezett az nem kapott, mert mi vagyunk a gonoszok :/
    AKi nem használta az mindenki kapott...
  • Rage47
    kapott egy glóriát az, aki nem csítelt. aki csítelt, annak elvették a megszerzett cuccait, és nem kapott semmit.
  • Neoncsoves
    azért nem 1 szinten van a 2...
    pl tavasz körül újra felraktam tf2-t a sapkák miatt, hogy kapjak. először szüneteltettem jó ideig mert nem tetszett az, hogy az kap fegyót/sapeszt aki kockul 24/7... szép lassan 1 éve lesz az, hogy ismét elkezdtem tf2zni és sapkát még mindig nem kaptam! Pedig volt h egész délután, egész este és hajnali 2ig játszottam
  • Julius Caesar
    jöhetnek fegyverek, csak legyen balanced, ergo amennyit előnyt ad, annyi hátránya is legyen. csak a stílus amit megkövetel, az változzon. ergo ha valaki a simát választja, annak is ugyanannyi esélye legyeen 1v1-ben. ne gear függő legyen (az más kérdés ha vki pl feláldoz 20 életet pl +5% crit sanszért)

második, akkor most ki kapott sapkát és miért? és ki nem, és miért nem?
  • armageddon666
    Áháááá, így már tiszta... így viszont egy büdös szava nem lehet egyiknek sem már nem azért... majd én is jól felháborodom amikor VAC bannol a Demoman-aimbotért...
  • Pio
    Nem azokat büntetik most, akik voltak idle szerveren hanem azokat, akik valamilyen segédprogramot használtak. Hogy milyet, azt nem tudom, mert én nem használtam :)
  • Rage47
    a külső idle programra vonatkozik ez a tiltás. tehát aki csak olykor-olykor felnézett egy idle szeróra az semmi. de volt egy idle program, ami becsapta a játékot, úgy tünt mintha játszanál akkor is, ha nem voltál benn.
  • armageddon666
    Olyan faszságokon akadtok ki... BKV sofőr és családja a buszokon ingyen utazik, asszem ellenőrökkel ugyanez a helyzet... VALVEsek meg kapnak ingyensapkát bazz... háborodjatok fel... szánalom...

(A Valve Imba Shit fegyverek... hát nem tudom milyen célból és milyen sűrűn használják... de szerintem élestesztje a különböző tápoknak amiket adnak majd a jövőbeni random fegyverek...)
  • galee7gali
    ezmiez, egyikkel kib*szunk másikkal nem... gratulálok valve, nagyon gratulálok