30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#14947 Én is használom, de csak dokin. Hozzá valahogy passzol :) -
#14946 úgy bírom, hogy mindenkin ott feszít a glória, az ellenséges snipereknek nagyobb szívességet nem is tehetnének... -
#14945 végre megkaptam az első sapimat :D egy glória vagy mi -
#14944 -
#14943 megative volt a neve és én kaptam a fejest töle scouttal :DDDD
már párszor fel akart venni friend-nek, állitolag van közös ismerösünk, de ezután is el fogom utasitani és letagadom :D -
#14942 Hát ja a kis kámikázénknak ma igen megeredt szája az SG-n. Azt inkább nem írom le mit mondott mert nyomdafestéket nem tűrő szavakkal dícsérte szülőanyáinkat, plusz szimplán nem emlékszem... -
#14941 Azért az a nucleus ma elég komoly volt XD
Kékek érték el előbb a 0:0 át majd overtimba még lenulláztuk mi is az a 8 másodpercünket de bebuktuk mégis :)
Megtaláltam a 2. //Killer//Kamikaze//-t aki "neagtive" vagy milyen néven játszott :)
Azon röhögtünk amikor mondja hogy ne spawnkempeljünk, mert hogy mekkora parasztok vagyunk meg bann jár érte. Mit látok közvetlen ezután? csapatárs rohan ki a védőfal mögül és rögtön kapja a fejest :) na kitől?? hát a pofázó pajtástól :) Persze ilyenkor nem baj :) -
#14940 Mivel te írtál először ezért miattad vesztettünk! ELKAPNI!!! -
#14939 de milyen szép volt, miket visszahoztunk :) csak így tovább
egyedül a chat rontotta el az összképet.... -
#14938 Büdös életbe vesztettünk :( -
#14937 Az már a köcsög komcsiknak szólt, nem a japiknak :) -
#14936 Na Nagaszaki meg Hirosima a 2 patkány dolog ami miatt férgek a szememben az amcsik... többek között... van mondjuk aktuálisabb is, meg régebbi is...
De szerintem offtopic :)
Menjetek SGre! Én lefekszem... valahogy tök álmos vagyok -.- -
#14935 Másrészről peral harbour egy nagy FAIL volt, mivel a japiknak az anyahajók leszedése volt a céljük, és egyet se szedtek le, pár rombolót meg cirkálót, de abból sem eleget.
Ellenben midway nagy WIN volt, 4 anyahajót vesztettek a japik, és gyakorlatilag meg is szűnt a tengeri kezdeményezésük. Az más kérdés, hogy a japánok elég fanatikusak, szal elég nagyot szívtak velük a jenkik. -
#14934 Fáj nagaszaki meg hirosima?
Milyen fegyver? -
#14933 Gyertek SG re -
#14932 Miröl beszélsz?::O
#14927: SG szerón is sokan kérdezik ezt, de nem értem Mi akar ez lenni? -
#14931 -
xxxpaulxxx #14930 nem:D -
#14929 tudéj íz ö gúd déj -
#14928 amcsievagy ASD -
#14927 Hogy kell a bombát felszedni? -
#14926 atomrakéta?
-
#14925 Hány óra? -
#14924 Láttátok a Soldier új fegyverét? -
#14923 azért mert nem amcsibuzi? -
xxxpaulxxx #14922 ázsiaievagy? -
#14921 nah mi van, fáj pearl harbor, te kutya? -
#14920 Valakinek vesztesnek is lennie kell -
#14919 ezaz, vesszenek a kötsög megalomániás jenkik, arma én veled vok... -
#14918 szerintem menjünk SGre és játsszuk le -.- !!
-
#14917 #14915
-
#14916 internac már eléggé a hambi meg kóla :\ kínában is japánban is van, szal nem jó érv :D
sushi meg jó, csak baszott drága (legalábbis itthon) (Wasabiban ettem... szal nem kell fenntartással kezelni ^^) -
#14915 Inkább eszek hambit meg kólát mint kutyát. Mondjuk a sushi nem annyira rossz, de egyszer ettem, azt is a lidliből hoztuk, szóval fentartással kell kezelni -
#14914 nem mind1 mert manga az japán, a kínai az manwa :)
de hagyjuk mert már megfigyeltem hogy amerika csillagjai elvakítottak és rühelled a sárgákat :) -
#14913 Jaj mert aztán ferdeszemű és ferdeszemű között van különbség, mindenbe bele kell kötni . Manga az manga, mindegy hogy kínai japi vagy korea.
ui: észak vagy déli? -
#14912 koreai -
#14911 Kínai szar. Remélem beperlik őket -
Pio #14910 Van belőle ilyen verzió is:
-
#14909 Szvsz ECL a legbiztosabb, azt biztos elfogadják az EU-n belül (remélem svájciak se genyák), és azért annak van is egy szintje. Pl listening-en elég sokan elhasalnak.
A másik még az amerikaiaké, ami értelmes, de az 3 évente elavul (valahol logikus, hogyha nem gyakorlod a nyelvet, leépülsz).
Többit nem ismerem, tanáraim csak ezekről beszéltek, mert ezeket külföldön is biztos elismerik. ha Európába készülsz nyilván ECL-re kell gyúrni, ha a jenkikhez akkor az övükére.
Német középfoktól meg olyan távol állok, mint ide Lacháza. -
#14908 old...