Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
ó de jó volt megint ilyet építeni :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
1. Nem fér rá, k*rva idegesítõ a sandmannel együtt...
2. Heavy = fogyaték
Rage47
😄DD
jackcsabi
Meg amikor (2fort) a Battlementsen lecsapja a sniper a scoutot és átrepül az ellenséges bejáratig... 😛

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Ron Ragm
Mert amikor úgy repül ki a sniper mint akit egy bárszékkel tarkón vágtak az jobban mutatja a fizikát c:

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Azért, hogy minden peccs kapcsán legyen miért petíciót indítani ;-)
jackcsabi
De ezeket minek eröltetik? Tiszta bugosak ezek a halálok, meg úgy néz ki mintha nem lenne fizikája a játéknak... Pl. 2forton van hogy leszúrják a snipert erre a hullája odateleportál a híd közepére és ott fogja a hátát...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

z99999
utolsó a legjobb, legrosszabb amikor nem adja meg a backstabet

Pszt.

Narxis
Mint egy fogyatékos. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Hehe kartell bugos, csak dustbowl megy rajta, el akartuk váltani rtv-vel aztán Server shutting down üzenet fogadott. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fenrir
Nekem a legutolsó tetszik, a meet the spy óta elég sok volt a failstab, talán most már ki lett javítva.

A halál csupán a kezdet...

Aquir
de talán halálraröhögöm magam a heavyn :|
meg egy headshot pyroval még úgyse volt :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dopti
Shotira ráfért szerintem... Többi annyira nem mozgat, de jók.

Aquir
yay

foxpal
Uhh ez durva😄

Dopti
Family Fortress xD
katt

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

NEEEEEEEEEEEEEEXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

magyar szerverlistát nem lehet valahogy egyszerûen beimportálni a játékba?
én csak a steamet, telepítettem, a játékokat elõtte lehúztam egy biztonsági könyvtárba, onnan visszapakoltam és megy
sziasztok, felraktam xp-re win7 után a gamet és eléggé felgyorsult? ez mitõl van? nem gyõzöm kapkodni a fejem, lassabban azért jobban tetszett, nem lehet vele valamit csinálni?
Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rage47
ejha, mik vannak😄
köszi
Guer
na sikerült megoldani
ha vkinek hasonló gondja lenne:

just only need do this in cmd mod:

reg add "HKCU\Software\Valve\Steam\Steam.exe"

Guer
Sikerült ujratelepítenem a gépet mert meghalt szegény :S
Steam és az összes cucc másik vinyón van amióta az eszemet tudom, már x+1-szer ujra lett rakva a gép és utána csak minidg indítottam a steamet és minden fasza volt (sose kellett ujratelepíteni)
Most viszont nem akar elindulni a köv hibaüzenettel: Failed to open key
Találkozott már vki ilyennel? Mi lehet rá a megoldás ? (nemsok kedvem van ujratelepiteni az egész hobelebancot)

Aquir
majd valaki még1x szavaz :p

Én (a mindenható)

Nandris94
ne legyeN! :C

Crabby

Rage47
Na, ki dönti el a szavazás végeredményét?😄
jackcsabi
Na áruljátok el honnan szeditek ezeket? Ahonnan én akartam onnan nem sikerült :d

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
😄
csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
pikkábú ^^ 😄D
én meg most is csak ezt a kettot ismerem 😄😄😄
bar igazabol a Kartel a kedvencem ha kell bemegyek az OGCre aztan nyomok egy auto joint addigis Kartelre
helliSh
Hello, Tf2 account érdekelne! Cod4 (banmentes, regmentes) cd kulcsot tudok adni érte

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Rage47
hát ez bizony így van😊
Viktor99
Régen csak a Kartelt meg az OGC-t ismertem és ami ott volt! Hát az kész majomparádé! Kartel 24/24 - OGC 3/24... Oké, fél óra múlva: Kartel 24/24 - OGC 8/24 és ezután kezdtek felmenni az emberek. Szóval egy csomóan inkább reménykednek abban hogy bekerülnek egy teli szerverre ahelyett hogy inkább felmennének egy olyanra ahol van hely és várnának kb fél órát hogy az is tele legyen... 😊
armageddon666
ezt örömmel hallom 😊

@

jackcsabi
Hát Nandrissal is sokszor úgy döntünk hogy üres az sg, felmegyünk szórakozunk kicsit, aztán jönnek szépen az emberek... szóval nem csak az adminok népesítik 😄

armageddon666
te nem bírsz... egyébként úgy, hogy szólok Icenak meg még valakinek (vagy õ szól nekem meg még valakinek) és akkor vagyunk fenn 3an. Aztán friendsbõl bejön még valaki (vagy ha olyan a map akkor random ember), aztán 4 ember már egész játszható, oda már jönnek az emberek (leginkább mondjuk még annak a tudatában, hogy más is hasonlóan gondolkozik, és innen már gyorsan feltöltõdik). És innen már gyorsan megvan a playerszám 😊 beáll egy dinamikus egyensúly random playerekbõl egy 18 player környékére... aztán szép lassan jönnek friendsbõl emberek, akik tovább maradnak.

@

mar nagyon regota foglalkoztat a serverek telitodesenek kerdese
vajon hogy zajlik?
felmegy egy hulye es addigvar mig nemjon valaki?
vagy felmegy 2 hulye es eljaccanak mig jon meg nehany?
(vagycsak en nembirok 8v8 alatt mar jaccani? 😄 )
armageddon666
jah, ez speciel olyan (sajna?) de indításnak kell legalább 3 ember :S

@

Rage47
van szerver ami úgy szokott benépesedni, hogy elõbb az adminok felmennek rá.
armageddon666
jah... 1:1 arányban a jó:rossz, 13 tartózkodik, az a 12 meg szégyellje el magát 😞 és nyomás fel a szerverre ^^ mi ez a pangás? 😄 mire hazaérek már szoktak volt rajta lenni most meg nem 😞

@

Nandris94
Rage47
eléggé megoszlik az emberek véleménye a limitrõl😄
armageddon666
én eddig nem láttam 😊

@