Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
én csak ezt ismerem, de ehhez ott kell ülnie a géped elött, amugy ftp jelszavak/email jelszavak elfelejtésénél hasznos 😊
bár sajna csak windows-os progik kodolását ismeri, megnéztem steam-nél nem müködik

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
de am lehet keylogger, ami gyûjti az adataidat, meg hogy mit ütöttél le

sonic syndicate
na, azért ezt a die hard 4 cáfolta <#idiota>

foxpal
Én még nemis beszéltem róla hogy van steamom meg ilyenek ..
De szerintem amit küldött msn-n vírusos mert jelzett csak nemvettem szerintem figyelembe:S
Én a gyerekkel nemsokat dumáltam csak õ ir rám..

de azért engem úgy felbasznak az ilyen überkockák, hogy verik a faszukat, hogy hacker meg eszemfaszom de életben meg ráversz 2-t és meghal

sonic syndicate
66 karakter van, amit általában egy jelszóban használnak (kis-, nagybetûk és számok)
ez is, ha 4 karakteres a jelszó, asszem 66^4, ami 18 974 736 lehetséges variáció

Zomil
ha 4 karakteres a jelszava speciális karakterek nélkül elég "hamar" megvan 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jah...

na mind1, annyit tudok mondani, írjál a valvenek h adják vissza az accod

sonic syndicate
am eseteg olyan van, ami a beírt csillagokat mutatja meg, de ahhoz is be kel írni a jelszót, pl beírod, te csak csillagokat látsz, de a program meg megmutatja, hogy milyen karakterek a csillagok

Zomil
hát 7-8 karakteresnél én ugy melékszek, h már több hét a végigprobálgatás

amugy is ha jól tudom, kb. 5 probálkozás után a steam letilt egy kis idöre

hmmm... :\

sonic syndicate
brute-force a legjobb jelszótörö, de nem 5-6 óra, tavaly volt egy adat, windows jelszót is a legmodernebb core2quaddal évekbe telne feltörni - szval ez esélytelen, szerintem csak megadtad

foxpal

Ilyen géppel neki menni fog ^^
Amúgy a kamerán mutatta csak úgy csuszta lefele a számok meg minden aztán bejelentkezett

pontos részleteket nem tudok... de biztos van sokkal profibb mint a linkrekattolós izé

de gondolom ez csak úgy mûködik, ha rákattintasz valami linkre nem?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

vannak jelszó kipörgetõ progik... sok ram meg proci kell hozzá... de akkor is legjobb esetben 5-6 óra egy jelszó kipörgetése, ha hosszabb a jelszó, akkor még több ...

és nem fáj nekI?:|

Amúgy hogy a rákba tudnák feltörni az accát az embernek? Anélkül hogy kiejtené neki a jelszót?

pfffff

foxpal
Megkérdeztem mi a neve meg hogy hol él de a neve : rákostejfölös punci és állítólag anyámba él <#wilting>

verd már ki
verd már meg

foxpal

Megkérdeztem hogy nem õ hekkelt el mert aznap küldött valamit aztmondta nézzem meg..
Ezzel baztam el utána web camon mutatta hogy töri fel...hüly bunkó kockája..

"szüljél sünt"
D:ASF:_S?F:ASFFASDS

Nah itt az egész beszélgetés:

Never tell your password to anyone.
Koppany: Hello! Te ki vagy?
hyc^^Antikrisztus: szia!!
hyc^^Antikrisztus: Sas unokatesója vagyok!
Koppany: jah ok Hello!😄
hyc^^Antikrisztus: 😊
hyc^^Antikrisztus: Õ kért meg engem hogy vegyelek fel téged azt mondta nagyon jóba vagytok ,mert mindig nyaggatom hogy adja kölcsön a cs sourceját és most nincs otthon
hyc^^Antikrisztus: és egy szivességet szeretnék tõled kérni Koppany
hyc^^Antikrisztus: ezügyben mivel fontos meccsem lenne
Koppany: ?
hyc^^Antikrisztus: hát annyi lenne hogy tudnál nekem adni kölcsön egy accountot maximum 15-20 percre? nagyon fontos lenne, ha gondolod oda adom neked az enyémet addig játszhatsz vele van rajta TF2 jó játék! css miatt kellene warra nagyon fontosba 😛
Koppany: nekem is van tf2m
Koppany: meg mindenem😄
hyc^^Antikrisztus: ja 😞
hyc^^Antikrisztus: jó neked 😞
hyc^^Antikrisztus: mondta sas hogy megvan neked a cs source is
hyc^^Antikrisztus: na az kéne énnekem!
Koppany: és ne haragudj... 2 napja van cs-m végre... sajátom és nem haverét kell használnom... még unokatesómat is letiltottam errõl az accról mert eddig õ használta
hyc^^Antikrisztus: légyszi... nekem csak 20 percre kell utána átirod a jelszavad aztán annyi többet nem is látom csak kurva fontos meccsem lenne :-(
Koppany: ha olyan nagyon fontos meccsed lenne... neked miért nincs csd?😄
Koppany: honnan tudod akkor hogy meccsed lenne?
hyc^^Antikrisztus: mert lassacskán át térek rá de pénzem még nincsen
hyc^^Antikrisztus: rá
hyc^^Antikrisztus: és ilyenkor sastól szoktam elkérni de õ a kanyarba nincsen és erre mondott téged hogy helyettesitsd csak most az egyszer 20 percre
Koppany: meg tudnád mondani sasnak a keresztnevét?
hyc^^Antikrisztus: ismered õt nem? de egyébként az accom felh nevét és jelszavát meg tudom neked adni elvégre énis pénzért vettem
hyc^^Antikrisztus: ha nem akarsz bennem bizni semmiképp vagy félted tõlem
Koppany: kérdésre nem kérdéssel válaszolunk
Koppany: nevét mond meg és odaadom az accom
hyc^^Antikrisztus: de én kérdésre mindig kérdéssel válaszolok
hyc^^Antikrisztus: mert imádok
hyc^^Antikrisztus: a zsigerembe van
Koppany: ok
Koppany: szüljél sünt

Felvesz egy figura...
megnézem a profilját... komment:
"Jó hogy vannak ilyen kis lámák mint TE, akik mástól akarják behúzni az accountot. "

Aztán beszélgetés:

Koppany: Hello! Te ki vagy?
hyc^^Antikrisztus: szia!!
hyc^^Antikrisztus: Sas unokatesója vagyok!
Koppany: jah ok Hello!😄
hyc^^Antikrisztus: 😊
hyc^^Antikrisztus: Õ kért meg engem hogy vegyelek fel téged azt mondta nagyon jóba vagytok ,mert mindig nyaggatom hogy adja kölcsön a cs sourceját és most nincs otthon
hyc^^Antikrisztus: és egy szivességet szeretnék tõled kérni Koppany
hyc^^Antikrisztus: ezügyben mivel fontos meccsem lenne
Koppany: ?
hyc^^Antikrisztus: hát annyi lenne hogy tudnál nekem adni kölcsön egy accountot maximum 15-20 percre? nagyon fontos lenne, ha gondolod oda adom neked az enyémet addig játszhatsz vele van rajta TF2 jó játék! css miatt kellene warra nagyon fontosba 😛
Koppany: nekem is van tf2m
Koppany: meg mindenem😄
hyc^^Antikrisztus: ja 😞
hyc^^Antikrisztus: jó neked 😞

Viktor99
Most készül az acclopóknak egy jó kis videó 😄 Majd belinkelem ide is... Hangfalakat lejjebb halkítani...<#ravasz1>
foxpal
(#11533) Elbirnám bizonyám verni mert õ csak a gép mögött nagy...(Sajnos netes kocka)
(#11532) Nem
De megvana kép hogy feltörte akár berakhatom.

Rage47
te vagy Sora3100 a toall4d-rõl?
armageddon666
elveri ha nem kétszer akkora mint õ ^^

@

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Haverod? Akkor mit izgulsz? Elvered.
(Ha netes haver akkor gáz van :S )
werkfilm
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366

foxpal
basszus hülye haverom fel hekkelte az accountom:S
hol lehet az ilyenért irni? msn mutatta webcamon hogy belépett a burgonya

foxpal
Fakk nemenged be a steam accom pedig megvan a kódom és nemenged be :S
valaki segitség :S

Viktor99
Ezazz legyen még lowabb a pyro<#mf1>
sonic syndicate
medic sugaránál is vagy 5-8 változó van

sonic syndicate
ugyanúgy, mint a színek változtatását

ezt hogy? 😛

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
Zomil
amugy a kép cime lehetne cukipyro 😄

Rage47
beteg...😄
Zomil
unatkoztam 😄DDDD

Rage47
hokka... meg is utáltam a gyereket. de õ is engem ( a kritjeim miatt) 😄
armageddon666
oh yeah vannak a szerveren ^^ én meg elfáradtam :C volt fenn egy már nemtomhogyhívják külföldi csávó... nagyon jól tolta O.o este még megyek fel 😊 remélem ti is 😄

@

Aquir
azt tudod hogy elõzõleg mire válaszoltál nem? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jackcsabi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

sonic syndicate
és milyen játékbeállításokról beszélsz? cloud?

sonic syndicate
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=850135&highlight=favorites+file

Aquir
ezen mintha csak szerverek lennének, hol vannak benne a játékbeállítások?