30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#15267 nem csak simán bind b "+jetpack"? valaki cáfoljon meg :p -
enef2010 #15266 Mi kell ahhoz hogy tudjak repülni, jetpackezni? Nyílván olyan serveren próbálom ahol lehet, többiek vidáman repkedenek, de eddig akármit írtam be nem sikerült. Ha csak console command kell hozzá, akkor lszi írja le valaki pontosan hogy kell! Amennyire eddig gugliztam ott modokat írnak, főleg a GModot emlegetík, de fogalmam sincs hogy tényleg kell e hozzá, és ha az megvan akkor mit kellene csinálni...
Válaszokat, tanácsokat előre is köszi!
-
#15265 Azért mert mikor egy közel 13 milliméter átmérőjű (.50 BMG) 50 grammos golyó a hangsebesség közel 2,5-szeresével (kb. 3000km/h) belecsapódik az áldozat testébe, akkor nagyjából édes mindegy hol találja el... karja/lába leszakad, egyébként meg simán a hidrosztatikai sokk szétveti az ereit...
És ha már úgy is halálos a lövedék, úgy hogy kb. (azért nem egészen) mindegy hova lő az ember, miért célozzon az apró fejre, mikor ott a kigyúrt izmos felsőtest, ami sokszor akkor célpont, így könnyebb eltalálni? :) -
#15264 Azért mert én majom este olyan rohadt fáradt szoktam lenni, hogy azt sem tudom hova kattintok ^^ -
xxxpaulxxx #15263 de az nem ad kritet -
#15262 és még amiatt is 2szer kell megnyomni a vissza gombot ha vissza akarok lépni :S
szoval le a szavazással :D -
#15261 Én sem szeretek lefelé görgetni, de szavazni meg jó! :p :D
jocakát -
Pio #15260 Tényleg a szavazást nem szeded ki a bannerból? Minden bejövetelkor plusz 2 kattintás az egérgörgővel az napi 10 bejövetellel számolva egy év alatt több, mint 3500 kattanás, amitől gyorsabban amortizálódik az egerem és a korábban emlegetett, mostanában olyan divatos "ellenségkeresés" jegyében beperelem a p*csába az egész sghu-s tf2 közösséget...
Na jó ez sz*r volt, asszem megyek aludni... ^^ -
#15259 hát ha vannak itt programozók akkor hajrá:D -
#15258 De tényleg, kikéne fejleszteni ide tf2 topikba achikat. Olyan módon tünne fel mint a játékban, csak fórumos dolgokért lehetne kapni, és lenne egy adatbázis ahol megnézheted kinek mennyi van :C -
#15257 Hmm, mekkora ötlet! :O -
#15256 jaj csak a fórumokban ne legyenek már acsivmentek!:D -
Pio #15255 OFF
Járhatna ezért valami achievement... Milyen offtopik, aktuálpolitizálásba is áthajló "keressük a közös ellenséget, hogy legyen kit okolni a bajainkért" balhét csináltam már egyetlen nyeszlett utalással arra, hogy a családi vállalkozásoknál tökmind1, hogy honnan van a vállalkozói papírja a gyereknek, a lényeg az, hogy legyen neki...
Na ezt csinálja valaki utánam! ;-) -
#15254 Sztem kevés a sapi ahhoz. -
#15253 Talán mert úgy könnyebb eltalálnia? -
xxxpaulxxx #15252 De miért testre megy? -
#15251 Heh? Miért nekem válasz? Én nem írtam sokat. Vagy vicces volt az az ötletem, hogy fel lehetne szedni a sapikat? :D -
#15250 Tökéletesen egyetértek, és én is így vagyok vele :DD -
#15249 Ezért bírom ezt a topikot mert mindegy miről de 6 oldalas fogalmazásokat tudtok írni...(igaz egyiket se olvasom el mert lusta vagyok, de azért vicces :) ) -
#15248 Nézz is utána a dolgoknak ne csak hallomásra támaszkodj. -
#15247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hallok ezt azt, főleg ami szombathelyt illeti. -
#15246 Azét a mai Heavy rushok megénének egy misét XD
Ilyet se nagyon látni hogy 1 szuszra az utolsó pont elé toljuk pár méterrel a kocsit XD -
#15245 Nem az a baj hogy beszélünk róla ha van megfelelő vita társ akkor még jó is sülhet ki belőle.
Azt utálom amikor még ilyen éretlen gyerekecskék beleszólnak úgy mintha fogalmuk is lenne arról hogy mit beszélnek éscsak azt mondják vissza amit a sajtóból vagy a körülöttük lévő emberkéktől hallanak, magánvélemény meg nuku...csak azt hiszik hogy van.
@Caesar
Kicsit nézegess utána a szaksajtókban és egyéb szakmai publikációkban hogy mi miért van. Ja ha ott vagy megnézheted hogy Lengyelbe miért működik (de azért szerintem náluk az ipar is húzó ágazat és nem csak a mezőgazdaságból élnek) -
#15244 A flémelőket azét találták ki, hogy az adminnak legyen melója. Ez alap. -
#15243 azért mert egymást akarják leflémeli, egy burkolt offtopik keretében -
#15242 Hányszor hallottam már ezt, hogy "hagyjuk mert off"
Mindjárt valamelyikötök elkezdi újra.. -
#15241 Amerikának is mennyi adóssága van, meg az egész EU-nak, mégis jobb a helyzet, mint idehaza.
De szerintem hagyjuk, egyrész off, másrészt látná egy szakértő milyen zöldségeket hordok/hordunk itt össze... -
#15240 Az állam meg az elit szidása nem megoldás... Lacccca nem védte őket, csak rávilágított, hogy NEMCSAK miattuk van....
egyébként 0-ból kiindulva hogy akarod helyrehozni az országot? hát még ha 0-ból lenne, de sajnos marha nagy adósságok vannak :)
Ez az egész (nem csak MO, az egész világ) el lett cseszve már egy jó ideje, és nem tudom lenne-e kiút... az ember mindig többet akar, aki hatalmat kap, nem fog jól bánni vele, mert nem fog megelégedni vele :\
De nem értek sem a politikához, sem a gazdasághoz :)
Másrészt, látom hogy baj van, tudom hogy baj van, de szerencsére eddig nem tapasztaltam... ahogy a környezetem sem. remélem ez így is marad majd :) Illetve aki igen, az meg egy idillibb világban is ugyanott lenne, mint itt... -
#15239 <off>
Védd csak a lopókat. Állami szektor felét leépíteném. Az egész egy legális lopott pénz elosztó, pénzmosó.
30 milkás végkielégítés? 1 milliárdos/km-es autópálya költségből 400 milka korrupciós pénz? (Átlagosan 40%-a az állami pénzeknek korrupciós pénz). Érdekes, a lengyelek megélnek a mezőgazdaságból. Nahát. Meg mi ez a lesüllyednénk a szintre? Igen, valószínű az amerikai aki megműveli fél Texast, az hülye. Végülis csak a világ legfejlettebb gépeit használja nap, mint nap. Az hogy a szocik lenullázták az országot, arról nem tehetünk. De nem gond, majd a 3,5 millió nyugdíjas remélem 3x is beszavazza őket. Hányhatnékom van....
Valaki egy stinger rakétát beleküldene a BKV épületébe vagy a kormányzati hivatalokba, szemet hunynék felette.
De jól mondod, mi vagyunk a birkák, mert rábólintunk.
<on> -
#15238 Akkor fel is lehetne szedni őket, zsír lenne. -
#15237 Le -
#15236 erről jut eszembe: a sapkák leesnek a karakter fejéről halálkor? vagy csak némelyik? tegnap tűnt fel, mikor a szemem előtt repült el egy soldier fejéről a lábas... -
#15235 jó de a barret kb. mindent átvisz :D -
#15234 Ezért írtam, hogy ha. Mert vannak esetek, amikor fejest kell osztania.
Hát igen, ha Barrettel lő, akkor meg csak reménykedhet az áldozat, hogy mellé lő :) -
#15233 mesterlövész nem fejre megy hanem testre...
de egyébként jah... nem sokat ér... Barret (Barett?) az átlövi a tankpáncélt is :D -
#15232 viking sapit osztogatnak -
#15231 mi ez a tömeg sg-n? :D -
#15230 Hát akkor veszek 10et és beborítom vele magam :C -
#15229 Az sokat véd egy mesterlövész ellen :D
Pláne, ha fejre megy :(
-
#15228 Na majd mindjárt rendelek ebayröl valami golyóálló mellényt