Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár sajna csak windows-os progik kodolását ismeri, megnéztem steam-nél nem müködik
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De szerintem amit küldött msn-n vírusos mert jelzett csak nemvettem szerintem figyelembe:S
Én a gyerekkel nemsokat dumáltam csak õ ir rám..
ez is, ha 4 karakteres a jelszó, asszem 66^4, ami 18 974 736 lehetséges variáció
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
na mind1, annyit tudok mondani, írjál a valvenek h adják vissza az accod
amugy is ha jól tudom, kb. 5 probálkozás után a steam letilt egy kis idöre
Ilyen géppel neki menni fog ^^
Amúgy a kamerán mutatta csak úgy csuszta lefele a számok meg minden aztán bejelentkezett
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy hogy a rákba tudnák feltörni az accát az embernek? Anélkül hogy kiejtené neki a jelszót?
Megkérdeztem hogy nem õ hekkelt el mert aznap küldött valamit aztmondta nézzem meg..
Ezzel baztam el utána web camon mutatta hogy töri fel...hüly bunkó kockája..
D:ASF:_S?F:ASFFASDS
Never tell your password to anyone.
Koppany: Hello! Te ki vagy?
hyc^^Antikrisztus: szia!!
hyc^^Antikrisztus: Sas unokatesója vagyok!
Koppany: jah ok Hello!😄
hyc^^Antikrisztus: 😊
hyc^^Antikrisztus: Õ kért meg engem hogy vegyelek fel téged azt mondta nagyon jóba vagytok ,mert mindig nyaggatom hogy adja kölcsön a cs sourceját és most nincs otthon
hyc^^Antikrisztus: és egy szivességet szeretnék tõled kérni Koppany
hyc^^Antikrisztus: ezügyben mivel fontos meccsem lenne
Koppany: ?
hyc^^Antikrisztus: hát annyi lenne hogy tudnál nekem adni kölcsön egy accountot maximum 15-20 percre? nagyon fontos lenne, ha gondolod oda adom neked az enyémet addig játszhatsz vele van rajta TF2 jó játék! css miatt kellene warra nagyon fontosba 😛
Koppany: nekem is van tf2m
Koppany: meg mindenem😄
hyc^^Antikrisztus: ja 😞
hyc^^Antikrisztus: jó neked 😞
hyc^^Antikrisztus: mondta sas hogy megvan neked a cs source is
hyc^^Antikrisztus: na az kéne énnekem!
Koppany: és ne haragudj... 2 napja van cs-m végre... sajátom és nem haverét kell használnom... még unokatesómat is letiltottam errõl az accról mert eddig õ használta
hyc^^Antikrisztus: légyszi... nekem csak 20 percre kell utána átirod a jelszavad aztán annyi többet nem is látom csak kurva fontos meccsem lenne :-(
Koppany: ha olyan nagyon fontos meccsed lenne... neked miért nincs csd?😄
Koppany: honnan tudod akkor hogy meccsed lenne?
hyc^^Antikrisztus: mert lassacskán át térek rá de pénzem még nincsen
hyc^^Antikrisztus: rá
hyc^^Antikrisztus: és ilyenkor sastól szoktam elkérni de õ a kanyarba nincsen és erre mondott téged hogy helyettesitsd csak most az egyszer 20 percre
Koppany: meg tudnád mondani sasnak a keresztnevét?
hyc^^Antikrisztus: ismered õt nem? de egyébként az accom felh nevét és jelszavát meg tudom neked adni elvégre énis pénzért vettem
hyc^^Antikrisztus: ha nem akarsz bennem bizni semmiképp vagy félted tõlem
Koppany: kérdésre nem kérdéssel válaszolunk
Koppany: nevét mond meg és odaadom az accom
hyc^^Antikrisztus: de én kérdésre mindig kérdéssel válaszolok
hyc^^Antikrisztus: mert imádok
hyc^^Antikrisztus: a zsigerembe van
Koppany: ok
Koppany: szüljél sünt
megnézem a profilját... komment:
"Jó hogy vannak ilyen kis lámák mint TE, akik mástól akarják behúzni az accountot. "
Aztán beszélgetés:
Koppany: Hello! Te ki vagy?
hyc^^Antikrisztus: szia!!
hyc^^Antikrisztus: Sas unokatesója vagyok!
Koppany: jah ok Hello!😄
hyc^^Antikrisztus: 😊
hyc^^Antikrisztus: Õ kért meg engem hogy vegyelek fel téged azt mondta nagyon jóba vagytok ,mert mindig nyaggatom hogy adja kölcsön a cs sourceját és most nincs otthon
hyc^^Antikrisztus: és egy szivességet szeretnék tõled kérni Koppany
hyc^^Antikrisztus: ezügyben mivel fontos meccsem lenne
Koppany: ?
hyc^^Antikrisztus: hát annyi lenne hogy tudnál nekem adni kölcsön egy accountot maximum 15-20 percre? nagyon fontos lenne, ha gondolod oda adom neked az enyémet addig játszhatsz vele van rajta TF2 jó játék! css miatt kellene warra nagyon fontosba 😛
Koppany: nekem is van tf2m
Koppany: meg mindenem😄
hyc^^Antikrisztus: ja 😞
hyc^^Antikrisztus: jó neked 😞
(#11532) Nem
De megvana kép hogy feltörte akár berakhatom.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hol lehet az ilyenért irni? msn mutatta webcamon hogy belépett a burgonya
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/