Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
VALÓJÁBAN CSAK A DEMOMAN FRO-JÁT NÖVELTÉK MEG
különben is, az update csak ~140 kB volt
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
FAIL
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
És akkor vélemények
* Decreased the Huntsman's damage by 15% - ok
* Increased the revolver's ammo reserve to 32 - ok
* Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow - ok
* Increased the splash radius for the Demoman's grenades - spam, de ok
* Increased the Backburner's critical hit detection window - nem szeretem, de ok
* Decreased the Jarate's splash radius - yay, ok!
* Fixed a bug where the Backburner would crit normally - yay, ok
* Fixed an exploit where players could use violence_gibs to override party mods and censors. - németek <#idiota>#idiota>
* Fixed a bug where the Spy could taunt whilst the Dead Ringer was active
NEEEEEEEEEEEEEEEEE
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Heavy meg olyan hogy csak Medickel imba, egyébként annyira nem 😊
Pyro esetleg kaphatna valami nerfet... de milyet? 😊 kisebb DOT talán?
meglepõ hogy Soldier/Demoman a legbalanszoltabb 😄 vajon nerf elõtt hol voltak a listában? 😊
Scoutnak fölös a buff :C aki jól ugrál azt nehezen lövik el 😊 full skillre épít a kaszt, úgy jó ahogy van 😄
Engineer a gyenge szerintem... Illetve snipert most majd meglátjuk update után -.-
@
Azóta elég erõsen nõtt a számítási teljesítménye a VGA-nak is így nem elképzelhetetlen egy 4-5 karakteres jelszó feltörése 1-1,5 hét alatt.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
cserélni
jeszót????????
Mi vagyunk koczkák?
BLACKBURNER
+101% crit chance on Demoman
-20% damage to any other class
még hivatalos update-be se irták bele
amugy mennyivel lett nagyobb nincs vmi összehasonlito kép? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csináltam is nekik update tutorialt:

írj VALVe-nak azonnal, mihelyst ellopták az accot. minél több idõt adsz neki, annál nagyobb az esélye, hogy megússza. ha azonnal írsz, még hamar megfoghatják.
ne pánikolj! tudom ez elég szar tanács, én is szoktam pánikloni (de nagyon) de általában kapkodás lesz a vége, ami még ronthat is a helyzeten.
haggyad, a bruteforce nem megy... ha van a jelszódban 2 szám, egy különleges karakter és kis/nagy betû, akkor évekbe tellik feltörni egy 128/265 bites titksítást. sztem a VALVenál gondoltak erre. de az is lehet h már évek óta dolgozik ilyen procival a gyerek 😉 ja és nem árt pár havonta cserélni a jelszót.
biztos nem adtad meg a jelszót? esetleg nem találhatta ki? mindenesetre sztem azonnal írj a supportnak. és minden infót az accodról, mikor csinltad, mivel vetted (ha nem steamen akkor mehet a CD kulcs, ha ott akkor kártyaszám/típus), stb stb...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
SMG az nem puska..
puska = sniper rifle (rifle=puska)
capiche?
- MIÉRT?! Így is gyengébb volt már mint a puska :\
Increased the revolver's ammo reserve to 32
- Fölösleges megint :\ de ok
Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow
- Ez jó
Increased the splash radius for the Demoman's grenades
- Ez... hát a sok nerf után jó, bár láttam már jópár imba demomant :S
Increased the Backburner's critical hit detection window
- Mikor kijött akkor Backburnereztem egy keveset, de nagyon ritkán adta be a hátbakritet... most talán használhatóbb lesz 😊
Decreased the Jarate's splash radius
- M-I-É-R-T??? faszé kell nerfelni? eddig jó volt -.-
@
szerencsére ott a support azért már rá van készülve az ilyemire és azért vissza lehet szerezni könnyen😊
██
ha jól tudom belépésnél 1 csomagot küldesz valamilyen a loginserver felé amivel belépsz na mármost a trójaival a hacker felé is elküldüd egy ilyet!
██
milyen beteg smiley-t találtam 😄
/ON
Ha funnolni szeretnétek gyertek a szerverünkre:
87.229.26.68:28100
Illetve a Hold Your Color (hyc^^) Clan Szerverére:
91.120.21.173:27084
http://facebook.com/musicleander
ennek nem sok értelmét látom 😊
a többi elmegy, bár sztem a backburnerhez se kéne nyulni 😄
(hangfal le)
egyelõre a "nemhivatalos lista"
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
* Decreased the Huntsman's damage by 15%
* Increased the revolver's ammo reserve to 32
* Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow
* Increased the splash radius for the Demoman's grenades
* Increased the Backburner's critical hit detection window
* Decreased the Jarate's splash radius
* Fixed a bug where the Spy could taunt whilst the Dead Ringer was active
* Fixed a bug where the Backburner would crit normally
* Fixed an exploit where players could use violence_gibs to override party mods and censors.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx