30108
  • xxxpaulxxx
    meg a keze:D
  • EnZsolt
    Ne viccelj, szinte sírok az örömtől, ahogy belegondolok hogy vágja vele a karácsonyi bejglit :)

Nincs repedés, a töltelék nem jön szét, egyszerűen, csak szép szeletekben hull elénk a csoda :P
  • PunkZoli
    fasza lett a mostani update

a hevi eldobhatja a szendót, és aki felveszi gyógyul... plusz maxra tölti a hevit
  • Zomil
    settlers 2 powa :D
  • kakaoskalacs
    resi 5 trainer-el fasza menteni nem lehet benne nekem legalabbis nem menti el -.-" Batman viszont fasza :) OFF vege
  • motyodlee
    mentek vasárnapi ebédre, aztán nézitek hogyan aprítja a húst :D
  • xxxpaulxxx
    hát te tudod
  • EnZsolt
    Veszek egy ilyet a mamámnak :)
  • Zomil
    akkor ezért kritel olyan sürün :D
  • xxxpaulxxx
    Amúgy most töltöm én is a resi 5öt és batmant... kaptam meghívót blue dragonra:D
  • xxxpaulxxx

Kukri!:D
  • Zomil
    én meg elejétöl szeretném megnézni ujra a sima sg.t+atlantis-t, de vhogy nem birom rávanni magam, h sima 10évadját és atlanti kb.5évadját megnézzem :D

eddig összevissza nézegettem öket mikor épp adták tv-ben :)
  • Julius Caesar
    Ott a pont. SGW nem érdekel, fog a fene fizetni, UE3-mat se szeretem. Másrészről SG nem játékba való.

Universe az új sorozat lesz (nem spin off). Asgardokat sajnálom, meg replikátorokat.
  • Zomil
    őőőőő Stargate Universe tudtommal az új sorozat

te a Stargate Worlds nevü mmo-ra gondolsz
  • donatus13
    stargate unit ne várd béta alapján is már kivágnám az ablakon teljes megalázása az eredeti sci fi nek
  • Julius Caesar
    command & conquer 3 (kane's wrath)

És napi 24 órában várom Stargate Universet.
  • Jim Morrison
  • motyodlee
  • Heffi
    Egyiket se várom :D
    Most csak Bioshock 2-t :)
  • Rage47
  • Jim Morrison
    Azt nem várja senki
  • motyodlee
    wollfenstejin
  • Jim Morrison
  • Rage47
    sok más game jön. batman, nfs, resident evil
  • armageddon666
    biztosmindenki SGn tolja :)
  • Lacccca
    Mi ez a pangás?
    Máskor 3 oldal iromány gyűlik össze most még egy kis off-ot sem tudunk összehozni?
  • Viktor99
    Azt hitem valami szar lesz, De ez tök poén :D
  • enef2010
    Kutya legyek és bocs hogy ilyen béna vagyok, de nem müxik a dolog. Beírtam a consoleba bind p "say rmf_menu" nyomkodtam utána spacet, p betüt de semmi. Chatbe is beírtam hogy "rmf_menu" de ott sem történt. "Doboz" ott van a pyro hátán, de csak nem akar repülni sehogysem...

Pls help! :-)
  • csokalaci
  • csokalaci
    nem fegyver helyett van. ha nyomod az ugrást lenyomva vagy kétszer kell megnyomni akkor fog menni a jetpack . én ezt írtam a console ba : bind p "say rmf_menu" és akkor ha megnyomod akkor bejön az rmf menü
  • Jim Morrison
    nem nem. Ez nem fegyver hanem képesség. Ki is írja ha aktiválva van. Csak kétszer nyomd meg utána az ugrás gombot és repülni fogsz (SPACE)
  • enef2010
    Köszi Jim, beírtuk, idézőjellel és anélkül is, de nem jelenik meg a kiválaszhtható fegyverek között. Egyébként melyik gombbal kéne csinálnia? Ja az Ability pack mod nem kéne letöltve legyen hozzá?
  • Jim Morrison
    Ha ezen a bizonyos szerveren vagy, akkor írd be CHAT-be hogy "rmf_menu" mikor pyroval vagy és újraéledés után fog aktiválódni.
  • enef2010
    Nagyon köszi, a pálya megvan, eddig is itt nyomtuk. Pyroval vagyok, de jetpackem nincs, backburner, axe meg ilyenek vannak. Hogy tudom megszerezni hogy ki tudjam választani?

Jim, Neked is köszi a címet!
  • csokalaci
    nem kell külön progi csak az IP címét kell beírni :
    84.2.39.235:27015
  • Jim Morrison
    a bind b cucc hülyeség
    totaltf szerver ip: 84.2.39.235:27015
  • xxxpaulxxx
    Ejjha micsoda szakértő:D
  • enef2010
    Köszi a válaszokat, kipróbáltam consoleban beírva bind b "+jetpack" de tökre nem történt semmi. A ttf szerót pedig nem találtuk a listán, gondolom valami külön proggival kéne csatlakozni?

Lszi akinek van infója és tud segíteni az tegye meg! köszi.
  • Aquir

tekerjétek a beszédes részhez, "részeg scout" :)))

• Rage47
    totaltf szerón beírod, hogy rmf_menu, majd a pyronál kiválasztod az utánégetőt. utána pedig duplaugrással repülhetsz.