Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Ez a Braid nagyon tunya egy játék xD Szõrcsomókon kell ugrálni amik idétlenül nyögnek egyet és egy-egy pályán akár 100x is megölheted akkor is a fejedre tud ugrani egy xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sonic syndicate
ilyen lenne a fehér

Aquir
<#nemtudom> <#vigyor2>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
<#nemtudom>
sonic syndicate
AZ ELSÕ UPDATE LISTA KAMU

VALÓJÁBAN CSAK A DEMOMAN FRO-JÁT NÖVELTÉK MEG

különben is, az update csak ~140 kB volt

Twetr0x
ó bazdmeg <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
izé. Azt hittem benyomtam a válasz erre gombot 😞

Zomil
#11574-et és #11576-ot senki nem olvasta el? 😄

FAIL

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Twetr0x
Akkor ezért töltött le a tf2 :p Valve mostanában ninja update-okat csinál, nehogy észrvegye a nép 😄
És akkor vélemények

* Decreased the Huntsman's damage by 15% - ok
* Increased the revolver's ammo reserve to 32 - ok
* Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow - ok
* Increased the splash radius for the Demoman's grenades - spam, de ok
* Increased the Backburner's critical hit detection window - nem szeretem, de ok
* Decreased the Jarate's splash radius - yay, ok!
* Fixed a bug where the Backburner would crit normally - yay, ok
* Fixed an exploit where players could use violence_gibs to override party mods and censors. - németek <#idiota>
* Fixed a bug where the Spy could taunt whilst the Dead Ringer was active
NEEEEEEEEEEEEEEEEE

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nandris94
megyek gyorsan beszólok, énis kérek tripla <#banplz>

Crabby

Viktor99
Pyro kaphatna valami nerfet... Mondjuk az egész lángszóróját 😄
armageddon666
Azért ez így nem teljesen jó, mert Medic egyrészt így is kevés van, másrészt a pontjai 90%-ban assistok... szal ha megy és mindig arra nyomja a healt aki épp öl, akkor úgy rengeteg pontot szerez...

Heavy meg olyan hogy csak Medickel imba, egyébként annyira nem 😊

Pyro esetleg kaphatna valami nerfet... de milyet? 😊 kisebb DOT talán?

meglepõ hogy Soldier/Demoman a legbalanszoltabb 😄 vajon nerf elõtt hol voltak a listában? 😊

Scoutnak fölös a buff :C aki jól ugrál azt nehezen lövik el 😊 full skillre épít a kaszt, úgy jó ahogy van 😄

Engineer a gyenge szerintem... Illetve snipert most majd meglátjuk update után -.-

@

armageddon666
úgytudom ezek max géppisztolyok :S

@

Lacccca
Bruteforce hoz még annyit hogy már van belõle VGA hoz való is sõt elég régóta.Asszem 1 éve volt 12 teszt hogy az akkor legerõsebb Quad CPU jelszófeltörési idejének csak a töredéke szükségeltetik ha a VGA-n futtatjuk.
Azóta elég erõsen nõtt a számítási teljesítménye a VGA-nak is így nem elképzelhetetlen egy 4-5 karakteres jelszó feltörése 1-1,5 hét alatt.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Viktor99
De van triplabüntid 😄D
jackcsabi
Én nem tudok triplapostolni :"(

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Aquir
havonta
cserélni
jeszót????????

Viktor99
Nem nagyon járod totall4d-re ezért ez nekem új... :|
Mi vagyunk koczkák?
Aquir
géppuska is lehet. (már ha ügyetlenül fogalmazol) :p

Viktor99
Jaa 😄DD
(triplepost powaa 😛)
Viktor99
o.O??
Viktor99
Snper rifle = puska, mert egyesével lõ
SMG = autómata gépfegyver (talán? :/)
Kéne új pyro fegyó...
BLACKBURNER
+101% crit chance on Demoman
-20% damage to any other class

Zomil
csak ennyi volt? 😄DD

még hivatalos update-be se irták bele
amugy mennyivel lett nagyobb nincs vmi összehasonlito kép? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a medic az tényleg nagyon über kaszt 😛

A sniper a steam statistics szerint a 3 leggyengébb kaszt egyike, szóval szerintem is igazán ráfér a duplanerf ;-)

Csináltam is nekik update tutorialt:

Julius Caesar
alap szabály: ha valakit nem ismersz, ne vedd fel MSN-re. nekem is van msn-en netes haverom, de megbízok benne és elõtte fél évet maileztünk. ráadásul azt se tudja mi az a steam. csak hardverben utazik 😄

írj VALVe-nak azonnal, mihelyst ellopták az accot. minél több idõt adsz neki, annál nagyobb az esélye, hogy megússza. ha azonnal írsz, még hamar megfoghatják.

ne pánikolj! tudom ez elég szar tanács, én is szoktam pánikloni (de nagyon) de általában kapkodás lesz a vége, ami még ronthat is a helyzeten.

haggyad, a bruteforce nem megy... ha van a jelszódban 2 szám, egy különleges karakter és kis/nagy betû, akkor évekbe tellik feltörni egy 128/265 bites titksítást. sztem a VALVenál gondoltak erre. de az is lehet h már évek óta dolgozik ilyen procival a gyerek 😉 ja és nem árt pár havonta cserélni a jelszót.

biztos nem adtad meg a jelszót? esetleg nem találhatta ki? mindenesetre sztem azonnal írj a supportnak. és minden infót az accodról, mikor csinltad, mivel vetted (ha nem steamen akkor mehet a CD kulcs, ha ott akkor kártyaszám/típus), stb stb...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

csokalaci
😄

http://facebook.com/musicleander

omg.
SMG az nem puska..
puska = sniper rifle (rifle=puska)
capiche?

Aquir
puska: smg-re gondolsz? mert akkor LOL sokkal erõsebb a nyíl xD

armageddon666
Decreased the Huntsman's damage by 15%
- MIÉRT?! Így is gyengébb volt már mint a puska :\
Increased the revolver's ammo reserve to 32
- Fölösleges megint :\ de ok
Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow
- Ez jó
Increased the splash radius for the Demoman's grenades
- Ez... hát a sok nerf után jó, bár láttam már jópár imba demomant :S
Increased the Backburner's critical hit detection window
- Mikor kijött akkor Backburnereztem egy keveset, de nagyon ritkán adta be a hátbakritet... most talán használhatóbb lesz 😊
Decreased the Jarate's splash radius
- M-I-É-R-T??? faszé kell nerfelni? eddig jó volt -.-

@

Pyotr
Igen valami ilyesmi,nekem wow accountomat törték ráaásul kétszer egymás után😛
szerencsére ott a support azért már rá van készülve az ilyemire és azért vissza lehet szerezni könnyen😊

&#9608;&#9608;

így is keveset sebzett...

Viktor99
Egy trójai általában két programból áll. Egy "server" nevû meg login vagy mi. Na, és a servert ell kell küldeni az alanynak, aki legtöbbször megnyitja. Azt szokták mondani milyen tök jó nézd meg, megnézi erre hibaüzenet. Ezután mondják hogy: kár hogy hibás pedig tök jó blablabla... A program viszont FAKE hibaüzenetet hoz ki, de elindul. Ezek után bármihez hozzáférnek amig nem bontod a kapcsolatot. Azt hiszem.
Pyotr
Álltalában valami spéci trójaival törik az accountokat,ha feltelepül egy ilyen tökmindegy milyen generált vagy Ctrl+v beillesztéssel adod meg a jelszót ugyis hozzáférnek!
ha jól tudom belépésnél 1 csomagot küldesz valamilyen a loginserver felé amivel belépsz na mármost a trójaival a hacker felé is elküldüd egy ilyet!

&#9608;&#9608;

csokalaci
/OFF
milyen beteg smiley-t találtam 😄

/ON

Ha funnolni szeretnétek gyertek a szerverünkre:
87.229.26.68:28100
Illetve a Hold Your Color (hyc^^) Clan Szerverére:
91.120.21.173:27084

http://facebook.com/musicleander

Nivea
ilyenkor miért nem téped ki azonnala afalbol a utp-t? és röhögsz h haha most törd fel buzikám!😄

sonic syndicate
csak megnövelték a FRO-t

werkfilm
nemártana elkezdeni antivirus scannereket futtatni a gépeden.

sonic syndicate
kamu volt

Zomil
a FAN bezzeg megtud, nah mind1 😄

sonic syndicate
így a huntman már nem tud megölni egy 125 hp-s kasztot egy lövéssel ÁMEN

Zomil
* Decreased the Huntsman's damage by 15%

ennek nem sok értelmét látom 😊

a többi elmegy, bár sztem a backburnerhez se kéne nyulni 😄

Viktor99
sonic syndicate
update:
egyelõre a "nemhivatalos lista"

Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

* Decreased the Huntsman's damage by 15%
* Increased the revolver's ammo reserve to 32
* Pyros who light up a Huntsman arrow will now receive and assist kill for a kill made by the arrow
* Increased the splash radius for the Demoman's grenades
* Increased the Backburner's critical hit detection window
* Decreased the Jarate's splash radius
* Fixed a bug where the Spy could taunt whilst the Dead Ringer was active
* Fixed a bug where the Backburner would crit normally
* Fixed an exploit where players could use violence_gibs to override party mods and censors.

nem lesz...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sonic syndicate
errõl beszéltem, ami megmutatja a "csillagokat"

foxpal
Az viszont gáz akkor most lehet hogy email meg ilyen váltás lesz..