30108
  • Heffi
    Félek :(((
  • armageddon666
    A mesterlövész már pozícióban, szal #15225 :D
  • Aquir
    gyere ki az utcára
  • Heffi
    Jó, most öljetek meg a kijelentésemért
  • armageddon666
    Cosplayben mi erőltetett? Nagydarab kopasz TF2 fan, akinek egyébként a hangja tökre olyan mint a rendes Heavyé... és akkor már olyan stílusban is próbál meg beszélni... simán kurva jó...
  • Viktor99
    De kuki vagyok... Elolvastam az "ajánl" szót "ajánlj" -ra :S
  • Viktor99
    1. v3ktor
    2. Ez van... Összes cucc, plussz öccá' :D
  • Aquir
    miért lenne? A lényeg hogy a hangja tökéletes, és nyilvánvalóan csak hülyültek :)
  • Heffi
    Nagyon dícséritek, de szerintem meg írtó eröltetett :/
  • xxxpaulxxx
    biztos csak kihasználták a játéknak minden lehetőségét:D
  • Jim Morrison
    Ez sajnos igaz :(
  • Rage47
    Állítólag tauntolgattak meccs közben a svédek, és olyan volt, mintha pubon játszanának. :o
  • Jim Morrison
    Sajnos jobbak voltak :/
  • Jim Morrison
    denagy :D
  • Jim Morrison
    Viktor 99 jobb üzletet ajánl
  • xxxpaulxxx
    jajjj ne offolj már
  • Rage47
    Mennyi gazdasági szakértő van a TF2-sök között:D A következő ilyen témájú hsz-eket törölnöm kell sajna.
  • EnZsolt
    Bajod?

Ha nem adóztatják meg a magyar vállalatokat, akkor kurvára kevesebb pénze lesz az országnak erre akartam rávilágítani. A külföldi meg azért kap kevesebb adót, hogy jöjjön ide befektetni, mert ide termel, munkahelyeket teremt és nem utolsó sorban jobb lesz a megítélése az országunknak. És ne keverd össze azt, hogy mint cég mész külföldre (mondjuk Mercedes), vagy mint magánszemély. A kettő nem ugyanaz. És attól mert jobban káromkodsz még nem lesz igazad.

Részemről befejezettnek tekintem ezt, mert így nem vita.
  • Heffi
    Tudom, hogy ez a gyári. Nekem is ilyen volt sokáig.
    Csak mikor Crabby skinjeit betettem (az összes fegyver és a red team átskinezése), ö valamit rosszul csinált a sandman skinnel, ezért ilyen lett. De már töröltem az összes custom skint, minden más helyrejött, csak a sandman maradt ilyen vacak :/
  • zozyk
    Nem tudom,nálam ez a gyári skin,esetleg próbáld meg törölni a skin mappában lévő,sandmanra vonatkozo file-okat,már ha vannak.
  • trident
    Nekem is utolsó itt, a sör valóban jó ötlet. =)

Való igaz: az elmúlt 40 illetve húsz év valamint a "válság" egy komplex problémakört hozott létre.
    Része ennek a tankolás leírása, a vízfejű bürokrácia, korrupció, a méregdrága autópálya, az adórendszer, de még az is, ha azt látod, hogy egy tinédzser képtelen leírni egy mondatot helyesen.
    Ergo maga a megoldás is összetett - én sem akarok abba a hibába esni, hogy belekapok egy-egy dologba, tapasztalatba.
  • sonic syndicate
    azt én (is) láttam
  • Rage47
    És a dánt? Én a svédet nem láttam, de a dán az nagyon tetszett. Kivéve a chat-et...
  • sonic syndicate
    Elvileg Twetr0x nézte
  • Rage47
    Nézte itt valaki a legutóbbi magyar vs svéd meccset (tf2) ? Vélemények?
  • Lacccca
    Nem vicc.
    Belegondolsz miért jönnek ide a cégek? Kapnak kedvezményt egy ideig, aláíratnak velük egy szerződést miszerint x évig kedvezményes de y évig meg kell tartani a létszámot sőt bővíteni.

Agrár részre meg nyugodj meg van rálátásom, nem egy ismerősöm dolgozik a szakmában.

Azért én kíváncsi lennék arra a Magyarországra amit az agrár szektor lát el.... asszem kb a kisebbség szintjére zuhannánk vissza.
    Azért nem kellene ennyire bízni a magyar gazdaságban, amikor azt látom hogy a dízel kocsijukat a cég nevére tankoljak majd visszaigényelik az áfát belőle és hasonlók

Egy jó tanács: nem kell ám mindent az államra fogni, az a legegyszerűbb, igaz ők is sokmindenkben hibásak de sok dologról mi tehetünk magunk.
    Munkánk meg igenis nem éri el az Uniós nomrát minőségben. Nem mondhatom el magamról hogy sokat dolgoztam de sok helyen figyeltem már meg hogy a jellemző az ha ki lehet bujni a munka alól akkor kibújunk és magunktól semmit nem csinálunk csak ha utasítanak. Ezen el lehet gondolkodni.

Továbbiakban itt ezt a témát nem folytatom.
    Szívesen leülök egy sör mellé barátian elbeszélgetni a dolgokról egyébként ha van hozzá kedved.
  • Heffi
    Na és hogyan?:/
  • zozyk
    A hiba az ön készülékében van,kérem keresse fel müsorszolgáltatóját vagy ellenőrizze előfizetését.
  • Narxis
    Raaaaaaaaaaaaaage tegyél rendeeeeeeeeet!!!444
  • Aquir

• Heffi
  • Heffi
    Nem értem :/
  • Zomil
    omg :D
  • trident
  • Aquir
  • Heffi
    De szép sandman skin, hol vetted?
    Az enyém ilyen:

Menö mi?
  • trident
    Ez a pókeres hasonlat egy vicc. Ugye nem gondoltad komolyan.

Mezőgazdaság. De bizony sokakat tartana el. Jelenleg gyakran szabadrablás, kartelezés, tönkretétel folyik évtizedek óta. Erről az állam tehet. "nem kellene olyan dolgokról írnod amire nincs megfelelő rálátásod."

Nemzeti érdekek, stratégiai ágazatok, érdekvédelem. Ezeknek semmi közük nincs se a hungarizmushoz, se a nacionalizmushoz. Kár összemosni.

A munkánk nem ér annyit. Rossz vicc. De ezt te biztos nagyon tudod.:D

És valóban nincs több éves adómentesség külföldi cégeknek, nincs ingyen közművesítés, telek sem. Nincs támogatás.
  • Lacccca
    Ki beszél itt arról hogy ki kell nyalni a multik seggét? Meg hogy csak külföldiek fektethetnek be?
    Én nem erről beszéltem (az igaz hogy ez a a mondatom így hatott: "OK adóztassuk meg őket aztán ne csodálkozzunk hogy 1-2 év múlva a kutya sem jön befektetni hozzánk." de én ezt mind a külföldi és belföldi befektetőkre gondolok). Kicsit hasonlít a pókerhez kis téttel kell először becsalogatni a játékost a csapdába és csak később emelni a tétet.

Mezőgazdaság.... hát nem sokakat tartana el ha a nagyra becsült magyar gazdák ugyanúgy folytatnák ahogy eddig is (ott csalják le és igénylik az áfát ahol tudják, szinte csak a kártérítésre mennek rá manapság, folyamatos spekuláció, minőség nulla), volt ez jobb is és arról hogy leromlott nem csak az állam tehet.

Lehet nyomni ezt a hungarista de még inkább nacionalista világnézetet, csak az a baj hogy a világ elrohan mellettünk így.

Az meg hogy miért nem a magyar munkást veszi kfel az azért van mert mi nagyon szeretnénk európai szintű keresetet meg munkaviszonyt, csak épp a munkánk nem ér annyit.
  • Viktor99
    :DDDDD
  • Aquir
    In Soviet Russia....

TF2 bored of You!