Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
steam tört dll-lel megpeccselve/felülírva asszem

Julius Caesar
ez a pacz/undead steam mi a fene? nem akarok warezolni, meg halottam havertól hogy single gammákat lehet rajta futtani, de mi ez?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

igen erre én is gondoltam, csak mégis könnyebb lenne ha csak 1 fájlt, + játékok beállításfájlait mozgatnám😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Átnevezed a Steam mappát mondjuk SteamOld-ra és elteszed más partícióra/vinyóra. Újrateszed a Win-t, majd feltelepíted a Steam-et, de nem indítod el. Utána a SteamOld mappa tartalmát bemásolod az új Steam mappába, felüliratva az összes file-t és máris indíthatod a Steam-et. Ugyan az lesz, mint volt az "öregecske" Win alatt. <#smile> Én így szoktam. <#vigyor>

köszi😄

sonic syndicate
vagy ne tedd újra vindózt <#idiota>

sonic syndicate
serverbrowser.vdf

Más megoldás?😄

sonic syndicate
hát egyszerû: steamet ne töröld le

Meg tudnátok mondani melyik steam fájlról kell biztonsági másolatot készíteni, hogy ne vesszen el a favorites illetve a játékok beállításai, ha újrarakom a winfost

sonic syndicate
nálam jó a ventri 2.14

Nekünk tökéletesen mûködik a TS.

késik a hang, és beakad, egy csomo feltorlódik, majd egyszerre lejátsssza, és ez nem egy fajta hangkarival volt, hanem mindenkinél nálunk, aki win7elt, 3-4 embernél(természetesen csak a ventri2.14 nél)
Viktor99
Mivan? Mondtam én hogy képet is kaptok? 😛
Lacccca
Konkrétan mi?
Nálam minden ok vele.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

sonic syndicate
2.14-es ventri sem rossz win7-en

Aquir
hát ez csak rosszabb 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

teamspeak nem baszakodik a win7-ttel? mert a ventri 2.14 ige, ezért áttértünk 3asra, ott jó
jöhetnek<#mf1><#boxer>

Rage47
jöhetnek az acclopók szemezgetni...😄
Nandris94
wtf? xd

Crabby

Nandris94
pacsteamnek hívják am és ezsem bassza szét a topicot (esetleg undead patch)

Crabby

Viktor99
Itt az enyimé!
werkfilm
milenneha mostantól steam profilt linkelnétek ahol látszik ugyanez és nem bassza szét a topicot? mindjárt villant valaki tört steamet 650 letöltött játékkal aztán 3 órát lehet felle tekergetni az oldalt

Itt az: enyim:-|

Sok shortcutos meg demos *csög <#mf1>

Nandris94
hát és a spore?... (télleg azis megvan O😊

Crabby

Braid a legzseniálisabb indie játék amit valaha láttam😊
De ez a blueberry garden ez nem gyerekeknek való?
(nem tud róla semmit😛)

Nandris94
yay tf2 <#idiota>

Crabby

Nandris94
hátezmárnemigaz, mindenki tesz csak én nem :C nademajd most!

Crabby

sonic syndicate
várd meg a DiRT 2-t

Aquir
aham :|
hát a megszokott rally érzés jó lenne

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
lol 😄

werkfilm
ha nem fontos a retkes út akkor inkább GRID, ugyanaz az engine és jobb a game.

Aquir
én most a DIRT-ön gondolkodom, Colin 2005-öt szerettem, szóval jó játék? 😛

werkfilm
the demoman

Julius Caesar
nekem sem. bugos. de lusta vagyok letörtölni. volt ennél több modom is, de kicsit már zavart, higy a games mappám 90%-a steam, és annak meg a 60% mod 😄

jackcsabi
Mindkettövel játszottam már.

Braidet kijátszottam kétszer, nagyon zseniális egy játék, a zene is marha jó 😊
The Pathban még 3 lány visszavan, de nagyon tetszik a játék, megfogott a hangulata <#smile> (itt sg-n a topikjához csináltam bannert is, majd kiderül hogy kiteszik-e 😊)

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Zomil
van egy pár demo-d 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kakaoskalacs
jah érdekes trükkös kis jatek 😊 probald ki nyugodtan 😄 (meg a The Path, meg a Braid-et is ha teheted)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Aquir
mennyi demo😊

jackcsabi
De sok demod van 😄 Amúgy a Blueberry Garden jó? Csak mert akkor letöltöm.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

kakaoskalacs
😄 énis lövök steam képet (: hamar mindenki mutogatja

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nandris94
juj ott aza kis rémség, a hl2 wars, na az nekem nagyon nemjött be 😛 bugos

Crabby

Julius Caesar
thx.

akkor itt az enyim:
[/img]

jackcsabi

Julius Caesar
én is feltölteném az enyém, de 20kb a szaros korlát. egy sima 1440x900-as jpg 50kb-nál kezdõdik. ha meg lebutítom szart se látni belõle. így jártam 😄

Metalmilitiakid
nem lehet minden totyik olyan jó mint a bf2 , tudom én is sajnálom

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

jackcsabi
Összevesztem egy hülyével modi topikban és kaptunk mindketten 2 büntipontot, ezután elkezdtem neki hogy de szép az a 2 felkiáltójeled, ezért kaptam még 1et <#idiota><#falbav>