Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az M16 korai változata tudott teljes autot, késõbb lett kivéve tehát simán mehet rá gépkarabély
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Találkoztam egy spy-al, aki a saját csapatom spy-aként volt disguiselve DE volt rajta papírmaszk (disguiselve volt)... eddig azt hittem ha ilyet látok az csakis csapattárs lehet... aztán meg lehet félrenéztem😛
Vicceltem /OFF/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
másrészrõl... NEMTÖKMIND1? 😄 ez annyira offtopic 😄
@
Rile simán lehet még puska is
Többi stimmel, mondjuk weapon még egy palacsintasütõ is lehet ha fegyvernek használod
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Ezek amcsi felmérések, nem magyar 😊
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Érdekes tegnap még azt mondta, hogy cs acc kell és szívesen kölcsönadja az accát tf2vel😮
fene, pedig jól elcsevegtem volna vele 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
hyc^^Antikrisztus: cs
SerpaSG: cs
hyc^^Antikrisztus: tudsz nekem segíteni? nagyon fontos lenne
SerpaSG: mond
hyc^^Antikrisztus: hát annyi lenne hogy tudnál nekem adni kölcsön egy accountot 1 warra? nagyon fontos lenne, ha gondolod oda adom szivesen az enyémet is addig akár! nagyon kellene most nekem TF2 acc warra kölcsön
SerpaSG: loál
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
rifle = karabély
assault rifle = roham karabély. (pl KA47, M16)
atomatic rifle = gépkarabély/géppisztoly <- bár ez lehet az SMg-re illik (pl M16, AK47)
machinegun = géppuska (pl MG42)
submachine-gun: na ezt nemtom lefordítani... igazából ez olyan mint a sima automatakarabély, de pisztolyméretû lõszert hazsnál (pl 19x9milis para, nem egy 5,56x45-ös ) (pl. MP5)
gun = bármiféle lõfegyver
weapon = bármiféle fegyver, akár íj is lehet
meele = utõ fegyver, francia szóból ered
cannon = ágyú
pistol = pisztoly
bolt-action rifle: felhúzós karabély (pl lee-enfield)
lever-action rifle: ez a hátultöltõs puska, mint a vadnyugati vadászoké
semi-automatic rifle: félatomata karabély (pl m1 garand)
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
#11634 Én azoktól szívbajt kaptamXD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy sztem is bugos nagyon a pyro backburnere... ha már pár fokkal nem a hátára célzol (de még mindig a hátát látod azért) akkor rohadtul nem ad critet