30108
  • csokalaci
    ne már :O
    Steam reinstall is volt de nem updatel :/
  • csokalaci
    ott vagyok D:
  • Narxis
    Linux distrib :DDD
  • armageddon666
    Router resi volt már :( a progijából is reboot, meg ki is lett húzva

sztem változott... legalábbis amiről váltottunk ott már 3fele lehetett osztani...

A váltás azért kellett mert így olcsóbb :) 25/3 volt előtte, abból 20-t hozott...
    itt meg a 20 a minimum, 35-t hoz, kivéve az én gépemet :(

olvastam cikkeket erről, hogy túlterhelődik a net... majd meglátjuk mi lesz :)

de jelen esetben tényleg az anyagiak miatt volt a váltás. 20-t sem lehetett már nagyon kihasználni :\ meg így hogy a gépemen csak 13Mbit megy (még mindig kérdem miért :D) lejött 3 óra alatt az 5 gigás... Linux distrib
  • Lacccca
    Router resi?
    Amúgy nem tudom mi van az ÁSZF ben de nem kellene hangoztatni majd azt hogy apámgépén jó öcsém gépén is és az enémyen szart mert általában ugy van hoyg 1 net 1 gép (habár lehet hogy már változott)

Amúgy mi értelme volt ennek a váltásnak? Elméleti maximumnak alig bírja a felét előtte meg 20/? -es nettetek volt, az a pár megabit fel meg le nem hiszem hogy annyira fontos lenne.
    Ha mondjuk bírná a 50 et akkor lett volna értelme sztem.

De ez is bizonyítja hogy mennyire csak kamu az egész reklámozzák itt a 120 meg 60 meg mittom én milyen nettet és megkapod a minimumot amit a csomag tud.
    Lesznek itt még nagyobb problémák amit egyre többen térnek át a nagyobb csomagokra, úgy fog laggolni a nett hogy csak néznek szét az emberek meg örülni fognak majd ha egyáltalán a minimumot megkapják.
  • Julius Caesar
    Nekem is van egy 240 napos last online :D
  • Heffi

:OO
  • csokalaci
    ja "gmodolok" xd
  • Viktor99
    Neked nem is baj hogy nem updatel! Ne téefezel!
  • csokalaci
    nekem meg kurva steam nem updatel :/ ClientRegistry.blob-ot is töröltem már ..
    mind1 hátha később
  • armageddon666
    de nem mert a többi gépen jó, csak az enyémen fos... szal további ötletek?
    kihúzást megpróbálom.
  • Heffi
    Most naponta fogom váltogatni :D Ilyen Bioshock témában :D
  • Viktor99
    Haggyad món! :P

Arma: Húzd ki, aztán dugd vissza! Ha nem megy akkor hívd fel a neteseket és ordísd le a fejüket h elcseszték a géped és még a net se jó... Tuti mondanak valamit, max nem szépeket
  • Rage47
    megint uj logo?:OO
  • armageddon666
    Offból sosem elég, és itt tuti gecisok az informatikai zseni :)

Szal, bekötötték tegnapelőtt a Fibernetet. 60/6. 20/3 a garantált, 35/6-t hozott ki a speedtest.net... bekötés után, a gépemen. másnap kora reggel bekapcsolom, hogy megnézzem mit tud terheletlen sávszél. 13/6... azóta akármikor nézem 13/6... DE CSAK AZ ÉN GÉPEMEN! öcsém és apám gépén 35/6-t hoz :\

Mi romolhatott el egyik napról a másikra?
    Hogy javíthatnám meg?

köszi mindenkinek aki elgondolkozik esetleg a problémán :)
  • Heffi
    Én eddig se tudtam o.o
  • Rage47
    minek ugrottál te guggolásból?:D
  • Viktor99
    Nem tudok a játékban guggolásból ugrani :S Update miatt lehet? Úgy megszoktam :(
    (Rohadt valve)
  • RatBaG #15329
    jogos
  • Jim Morrison
    Fun Part a jo :O
  • Jim Morrison
    FaN nem?
  • RatBaG #15326
    "Javítva, hogy a glória fénye nem szűnt meg láthatatlan, illetve disguise-olt Spy-oknál"

de kár. annyit röhögtem a glóriás spyokon, kaptak közelről a FoN-el :DDD
  • Jim Morrison
    Látom neked is hamar leesett :D
  • Jim Morrison
    Gyönyörködni én benne!
  • RatBaG #15323
    na én ezt sehol se találom...
  • Rage47
    nemsemmi:D
  • xxxpaulxxx
    oszt mit csinálol vele?:D
  • Lacccca
    És a mefoldás:

Found the file, orangebox/tf/steam.inf, after editing the version info there it now shows up as 1.0.7.0 correctly.

Magyarul: steam.inf fájlban írjuk át manuálisan a verziószámot.
  • Lacccca
    Valve-nak ismét sikerült :)

(HLDS levlistáról)

- All the servers with version 1.0.6.9 will not display on the master server list. They can't get updated to 1.0.7.0 either....
  • Zomil
    de miröl beszélsz???????

olvasd már el mit irtam

amikor kijött az update felugrottam egy szerverre és AZ UPDATE-BEN AZ ÁLL: a blutsauger no crit-et módositották ezentül -2hp/sec regent von le, amit most modositottak mert alap állapotban, ha 10másodpercig nem kapsz sebzéd mostmár 6hp/s-el gyógulsz és blutsaugerrel 4hp/s-el kellett volna, de az is 6hp/s-et adott, de már azóta kijött a fix és mostmár jó....
  • Beast Machine
    Írják valahol, hogy a crit vonatkozik a drainre is? Mert szerintem nem, csak a sebzését növeli, nem pedig azt, hogy mennyit szív el (akár a használótól, akár a célponttól).
  • Zomil
    de az uj update szerint irtam -.-
  • Beast Machine
    Eddig sem 6-ot adott, hanem 3-at.
  • Lacccca
    É jött is a fix utána nem sokkal:

- Fixed missing "health drain" attribute for the Blutsauger
    - Fixed missing "Misc" slot in the Soldier loadout
  • Rage47
    jee update !
  • Jim Morrison
    Pont most néztem barátom backpackjét és csodálkozta hogy 100 slotos. Jó ez az uodate!!!444
  • Zomil
    "Replaced "No critical hits" negative attribute with "-2 health drained per second on wearer""

igen, de mostmár kéne kritelnie és nem 6hp-t hanem csak 4hp- kéne adnia
  • xxxpaulxxx
    blutsauger eddig se kritelt nem?
  • Zomil
    jó lett az update bár ugy nézem a blutsauger-t elbaszták, mert a regen-t nem csökkenti ugyanugy 6hp/sec nekem és fél óráig löttem vele, de egyszer sem critelt ugyhogy hamraosan jön a fix :D
  • xxxpaulxxx
    "Added support for 100 slots in the backpack"
    fasza