Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
De azért az eredetin én mindig besírok 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gun, bármilyen lõfegyver. eddig 3 angoltanárom volt, mind a három így fogalmazta meg. ráadásul mindnehl így használják.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
>assault rifle = roham karabély. (pl KA47, M16)
>...
Hajaj, itten kavarodások vannak ... nostehát:
rifle-> puska. Lehet egylövetû, ismétlõ, öntöltõ, vagy automata.
CARBINE-> ez kimaradt, ez a karabély. Általában automata, ugyanazt a lõszert használja, mint a puska, de maga a fegyver rövidebb.
machine gun-> géppuska, szép nagy tárral, vagy hevederrel, de szintén a fentiek által használt lõszerrel. (M16-> puska, M4-> karabély, M249-> géppuska, mind 5.56-os)
SMG, sub-machine gun-> géppisztoly, a maroklõfegyverek (pisztolyok) által használt lõszertípussal, de automata kivitelben. (9 mm, .45 ACP)
gun-> így egymagában inkább tüzérségi ágyúkra mondják.
meelee-> ütõ, szúró, vágó KÖZELHARCfegyver
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
sry a triple post-ért, nem tom, hogy sikerült elõzõt 2-szer küldeni 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Plusz amikor steames emberkének adja ki magát és passot kér = egyértelmüen acclopó
😄DDDD
amugy mindig is béna kifogásnak tartottam ezt a warozást, egyszerüen nem értem miért erre hivatkoznak, mikor egy épeszü ember, ha komoly klánja van akkor a dolog ott kezdödik h megveszi a játékot 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Honnan tudhatod meg hogy valami retardált állat készül ellopni az accountod? A következõkre fog hivatkozni.
-Egyik ismerõs playernek, vagy éppen valakinek a friendlisted-bõl tesója/unokatesója, aki ÉPPEN MOST nincs otthon
-nagyon fontos warja lesz/kupájuk lesz
-állandóan béna kifogásokkal jön
-ha meggyanúsítod hogy acclopó akkor a következõ üzenet fogad : "Barom_acclopo_guy is now Offline."
Ha ez mind passzol rá, akkor csak linkled be neki ezt a hsz-t és már le is szállt rólad... 😊
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Na most ezt a gyereket az accneve alapjan Török Andrásnak aki 96 miatt 12-13 éves
Miért lenne más a keresztnevük?
Dani nekem azt modnta hogy az egész családjával megy nyaralni.. Akkor miért hagytak volna otthon egy 12-13 éves gyereket egyedül? 😄
És még jó sok helyen megcáfolta magát
http://facebook.com/musicleander
Never tell your password to anyone.
Mobidikk az 500 tonnás víziló: csácsá tudnál segíteni egy kicsit? életbevágó lenne
-<W.U.W>- oG. TóNi: persze
Mobidikk az 500 tonnás víziló: hát annyi lenne hogy tudnál nekem adni kölcsön egy accountot 1 warra? nagyon fontos lenne, ha gondolod oda adom szivesen az enyémet is addig akár! css miatt kellene warra nagyon fontosba
-<W.U.W>- oG. TóNi: elõbb te add
Mobidikk az 500 tonnás víziló: hát ok, torokandriska96 jelszava pedig csombek
-<W.U.W>- oG. TóNi: de bazdmeg neked is van css-d...
-<W.U.W>- oG. TóNi: amúgy ki is vagy?
-<W.U.W>- oG. TóNi: Antikrisztus?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: tudom, de tesómnak nincs meg sajna és vele mennék, csak ennyit kérek töled énis bármikor bármit szivesen adok kölcsön ha van
-<W.U.W>- oG. TóNi: de ki is vagy pontosan?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: Danit vágod ki az?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: Zsigmond Dani
-<W.U.W>- oG. TóNi: igen
Mobidikk az 500 tonnás víziló: na õ a tesóm
-<W.U.W>- oG. TóNi: ÁÁÁÁÁÁÁ Looool faszjankó
-<W.U.W>- oG. TóNi: neki megvan a css
Mobidikk az 500 tonnás víziló: tudom
Mobidikk az 500 tonnás víziló: de szerinted fent van?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: és MSN en fent van?
-<W.U.W>- oG. TóNi: és õ most spanyolországban van...
Mobidikk az 500 tonnás víziló: nincs
Mobidikk az 500 tonnás víziló: otthon van? nincs
Mobidikk az 500 tonnás víziló: nem mondod
-<W.U.W>- oG. TóNi: van még1 tesód?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: a-a
Mobidikk az 500 tonnás víziló: -<W.U.W>- oG. TóNi: ÁÁÁÁÁÁÁ Looool faszjankó
-<W.U.W>- oG. TóNi: akkor?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: ez mi volt?
-<W.U.W>- oG. TóNi: minek az én accom ha neki is megvan?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: Dani nem tudja ide adni mer nincs itthon se!!!!!!!!!!!!
Mobidikk az 500 tonnás víziló: vágod?
-<W.U.W>- oG. TóNi: de nem neki kell?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: NEM NEKI
Mobidikk az 500 tonnás víziló: hanem nekem!!!
Mobidikk az 500 tonnás víziló: ezt irtam az elején is
Mobidikk az 500 tonnás víziló: tesommal akarok menni
Mobidikk az 500 tonnás víziló: warozni
-<W.U.W>- oG. TóNi: nem azt írtad hogy a tesódnak kell
Mobidikk az 500 tonnás víziló: de dani az édes tesom!
Mobidikk az 500 tonnás víziló: tudom!!!
-<W.U.W>- oG. TóNi: de nincs itthon
Mobidikk az 500 tonnás víziló: igen... unokatesom meg clantag
Mobidikk az 500 tonnás víziló: nem az édes tesommal
Mobidikk az 500 tonnás víziló: szal nem a danival
Mobidikk az 500 tonnás víziló: mer akkor töle kérném
Mobidikk az 500 tonnás víziló: unokatesommal
-<W.U.W>- oG. TóNi: telefon?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: nem tudja kapcsolni hivtam már
-<W.U.W>- oG. TóNi: akkor nem segíthetek
Mobidikk az 500 tonnás víziló: vagy porbáltamv
Mobidikk az 500 tonnás víziló: valami más zónát mond be
-<W.U.W>- oG. TóNi: nyugi nem próbálom ki a jlszót meg a felhasználónevet
-<W.U.W>- oG. TóNi: de accot nem adok
-<W.U.W>- oG. TóNi: és ha dani a tesód akkor hogy hogy nincs a friendlisteden hm?
Mobidikk az 500 tonnás víziló: fenn van
Mobidikk az 500 tonnás víziló is now Offline.
http://facebook.com/musicleander
@