30108
  • Rage47
    chuck testa
  • Jim Morrison
    nope
  • kakaoskalacs
    gyerunk tf most azonnal
  • Piloss
    benne vagyok
  • kifli
    ITT van mumble szerverhez egy kis leírás, meg az adatai :)
  • kifli
    nagyrészt már az is megvan :)

az a pined post outdated egy csöppet :P
  • Jim Morrison
    ja az jó lesz :D mumble lesz, szerver lesz, már csak szeró config kell oszt kész.
  • kifli
    nekem vizsgaidősuck miatt max későéjjel, vagy hétvége jó
  • kakaoskalacs
    Amondo vagyok lövöldözzünk egyet közösen Kifli úr által biztositott serveren : D
  • Dency
    Hi. Akinek nincs meg a "Foundry force" achi meg a "With Friends Like These..." akkor nem csináljuk meg együtt?
    Ha benne vagytok meg ilyesmi akkor vegyetek fel steamen, meg akkor kiflinek a szerójára felmennék, ő átrakná foundry-ra és akkor megcsinálnánk. 1 Embert tudok hozni.
    steam
  • kifli
    megoldható, azért ennyivel indult mert ez volt a default :D

Majd lejebbveszem, bár most úgysem akkut, mert biztos nincs tele :P
  • Rage47
    lehetne, hogy ne 32-es legyen? nem szeretem a 32-eseket, legyen kevesebb, mondjuk 26.
  • kifli
    Nos az első adminok meglettek hívva adminnak. Aszem 5-en vállalkoztak a feladatra eddig :)

Mivel egy részük köztük énis, ritkán aktív, még kellene pár ember! Aki úgygondolja alkalmas lenne rá csak írjon :)
  • Aquir
    tejóég, ez már két hónap
  • Fabio Capello
    admin akarok lenni, huehuehue :D
  • kotar
    Nekem mindig is tetszett ctf_Doublecross, cp_Granary, koth_Sawmill, koth_Nucleus, ctf_Well és a jó öreg cp_Dustbowl :D

És sok sikert a szerverhez!
  • kifli
    pony map egy szar, a map alá spawnol, és a ponyville szerverhez lett csinálva szavazó mapnak :D
  • Rage47
    mumble ftw
  • kifli
    100 slotos mumble szerverem is van :)

de mindenki csak a ts3-ra akar feljárni, pedig ez jobb :P

pony map feltéve :DD
  • Viktor99
    Nekem a jó öreg 2fort és gravelpit! :) Bár most hogy nézem ezt a máj littül pónisat, lehet hogy le lesznek cserélve az öregfiúk :P

Megint kéne egy SG-s játékot szervezni. Mumblival együtt :P
  • Aquir
    2fort!

(de ha érdekel, van my little pony map is, poénnak beteheted :D)
  • Piloss
    2fort, turbine, badlands, junction, gorge, gold rush, harvest

kb ennyi :D
  • kifli
    Kinek mik a kedvenc mapjai?

Többes számban kérdem, mert meg akarom csinálni a mapok "súlyozását" szavazásban, hogy mindig kerüljön olyan pálya a szavazásba, ami népszerű.

Illetve nemtudom lenne-e értelme úgy megcsinálni, hogy először a játékmódra, majd utána a pályára lehetne szavazni.
  • Aquir
    én egy ideje elhagytam már az egy hónapnyi non-stop játékidőt, mostanában csak angol/orosz szervereken játszok néha.
  • sLINKy
    // én még kicsit az aktívabb maghoz tartozom, bár suli miatt, csak hétvégente, szünetekben játszom (steamid: slinkyone sLINKy*- néven játszom :)
  • Jim Morrison
    Üdv köreinkben
    Sajnos páran közülünk már nem nagyon aktívkódnak (köztük én is), de azért néha-néha feljárunk pubolgatni :) Én speciel hétvégén majd ha kicsit visszaolvasol találsz egy szerver IP-t, oda megyek majd kicsit lövöldözni :)
    (steamen megtalálsz: JimMorrison723 v. JimMorrison723.hu néven :))
  • FishNoRba
    Sziasztok!

Ez most olyan bemutatkozás féle. Sac/kb 3 évvel ezelőtt szereztem be eme alkotást, az orange box részeként. Első perceiben megfogott hangulata, s azóta, kissebb-nagyobb megszakításokkal, viszonylag aktív vagyok.

Ha lehet, itt is próbálnám megőrizni jelenlétemet, s kész vagyok törzsi rituálétokon átesni, vagy valami hasonló.

Aki csak szeretne, felvehet ITT vagy felkereshet (lehetőleg, ne otthon, mert annak nem lenne jó vége, főleg, ha az illető az erősebb) a játékban.
  • koocos
    Ez hiányzott a reggelemből... BUÉK!
  • Aquir
    új évek, új sapkák.. buék :)

• Neoncsoves
    neked is jó FAP-t!

(Forever ALone Party)
  • Rage47
    BÚÉK minden kedves topiklakónak!
  • SigS
    Nem hát
    Neked is!
  • NEOreg3
    vagy megtanulod ezeket
  • NEOreg3
    bindeled egy gombra azt, hogy sm_admin

utána megnyomod azt a gombot és a megjelenő menüben egyértelműen ki tudod választani, hogy mit akarsz csinálni és kivel
  • Neoncsoves
    tirexit vegyük fel superadminnak
  • Itsuki
    háh 2 ojrót nem ér meg köszi,buék mindenkinek!
  • SigS
    naughty winter crate - kulcssal
  • Itsuki
    valaki help,tudom hogy noob vagyok de ezt a naughty winter crate-t h kell kibontani??:D
  • koocos
    Ha kell, én szívesen elvállalom, de TFben nincs semmi admini tapasztalatom :))
  • kifli
    Nemtudom volt-e valaki már fent a szerveren, és van-e esetleg valami tanácsa, mi van rosszul beállítva, illetve mire lenne még szükség.

Bármien ötletre vevő vagyok :)

btw, kellene majd egy pár admin is, akinek nem az az első mozzanata, hogyha valaki lelövi, akkor azt már bassza is ki.

Szóval, aki be tudja vállalni, hogy esetleg, ha épp játszani van kedve, és vannak a szerveren, akkor felmegy.

Illetve nem túl önérzetes, hogy minden kis szaron felkapja a vizet vagy ha valaki jobb nem bassza ki, akkor az már meg is felel a kritériumoknak :)

Neveket nem mondok hogy kikre gondoltam, de mondjuk visszanézve a legutóbbi oldalt, bárkinek szívesen adok admin jogokat :)