30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#28667 Na pluginok nagyából felpakolva :D
Respawn time lett bántva (10 sec), a köridőket nem bántottam, alapon maradtak :)
rank van
ITT követhető online :)
-
#28666 Telepítem. Rettegjetek! Lesz rédzs show a pubon! lyeee -
#28665 jövök én magamtól is :DDD
-
#28664 ::D:D:D
tényleg fel kéne hivni tirexit a szerverre -
#28663 Mert ez nem htpv-ről megy, nincs a gépbe cf vagy sli, sőt még vga sincs benne amiről fut :(
-
Neoncsoves #28662 nem is a tied, nincs benne hogy powered by Tirexi HTPC -
#28661 Én igényt tartanék pár dologra ha ingyé megválsz tőőlük : D -
#28660 nekem is lenne kérdésem:
direkt backupoltam a játék fájljait, mert tudtam hogy format lesz meg minden és nem akarok újra leszedni gigágat. DE AMIKOR RÁNYOMOK HOGY RESTORE BACKUP MIÉRT NEM TÖRTÉNIK SEMMI????? -
#28659 kapok ftp elérést ? :D mindig kiiváncsi voltam milyen szervert üzemeltetni :D meg inkább már csak adok a közösségnek ^^
-30perc egy map, esetleg 45
-ne
-10szerintem vagy 6 nemtom
-sima rank, mert akkor a stathuszárok mindig fentlesznek :D -
#28658 -
#28657 Server up and running:
Itt tudtok kapcsolódni:
195.184.9.35:29525
Configolás még hátravan, majd valamikor ha lesz időm megcsinálom :)
-
#28656 CSS szerverünkhöz van ilyen
TF2-höz is lehet hogy lesz, majd kiderül :)
Viszont ez nem a magnetik team színeiben indul, szóval egy weboldalt kell találni ahova én felrakom ezt :)
-
#28655 Ilyesmit szerintem rakj bele. -
#28654 a népszerűbb mapok max többet fognak szerepelni a map szavazásban, de 24/7 nem lesz 1 map :)
Azt szeretném, ha egy állandó látogatói köre lenne a szervernek, 24/7-nél meg csak az jön fel, akinek kedve van az adott maphoz.
Bár az elején hogy legyenek játékosok, lehet nem hülyeség betenni 1 mapot 24/7-re :)
-
#28653 2fort 24/7 :3 -
#28652 Svsz 10 fölé ne nagyon menjen. Mondjuk én csak goldrusht játszok. Ott pl instant spawn is tönkre tudja tenni az élményt, meg a 15 mp is :c -
#28651 Indítok egy team fortress 2 szervert!!!!
1-2 kérdésem lenne a közösséghez :)
Sourcemod lesz a szerveren, nemtudom tf-hez van-e más egyáltalán, css-ben ezt használom, tf2-höz is ezt fogom :)
Szeretnék viszont olyat kérdezni, hogy milyen körbeállításokkal és milyen extrákkal játszanátok?
Azért itt kérdem, mert elsősorban magyarok közt népszerű szervert szeretnék csinálni!
Tehát, meddig tartson 1-1 kör? (játékmodonként lehet külön-külön mondani!)
Minden kör után legyen team swap?
Respawn hány sec?
Illetve milyen pluginok kerüljenek fel (halál után kiírja a sebzéseket kis ablakba/chatbe és hasonlókra gondolok)?
Egyelőre alap mapokal operálna a szerver, de ha vannak külön kívánságok, azokat felrakom (idle, meg trade mapokat és hasonlókat nem kell poénnak elsütni se! nem lesznek :D)
Illetve ha tudtok mondani olyan szervert, ahol szerintetek jók ezek a beállítások akkor megnézem, és valami hasonlót megpróbálok alkotni.
-
#28650 Már megint nem tud csatlakozni a tárgy szerverhez...... -
#28649 hát mivel semmi értékes cuccod nincs igy aligha kapsz valamit :D
amugy én pár hete cseréltem az egész táskámat egy trine2-re :) -
#28648 hol cserélted?
nekem is van egy rakat fölös cuccom, hátha dob valaki érte valami gémet :D
Egyébként ezektől válnék meg:
LINK 1.
LINK 2.
-
PunkZoli #28647 nem tudni csak béta kulcs e , de kurvadrága így is, remélem megmarad...
de nem volt rajta, hogy beta, csak hogy gift game -
#28646 -textmode -nosound -noipx -novid -nopreload -nojoy -sw +map "itemtest" működik nálam -
#28645 Dota 2-ért ? Béta kulcs vagy wtf ? Sikerült venned egy ingyenes játékot ? -
#28644 ok lemarad, a video, mindegy, a lényeg hogy így:
pl ezt írom a futtatási parancsokhoz:
-textmode -noshader -novid -console -nosound
Majd csatlakozok egy idle szerverre.
vagy ez is jó:
-textmode -nosound -window -nopreload -novid -dxlevel 81 +map "itemtest"
Vagy az utolsó lehetőség, hogy egyik sem jó? :D
-
#28643 hogy lehet a legkevesebb erőforással idlezni?
pl ez így műkszik:
-
PunkZoli #28642 kessben érdekelt, de kösz, eladtam egy dota2ért, tfet meg pihentetem, vagy idlezek, irritál a sok nyomoronc single player fortresser -
#28641 legalsó sor semmit nem ér, papírmaszkok semmit nem érnek, nametag 1 refet, sapkák átlagosan 1.3-1.5 refet, duel semmit nem ér, ellis cap semmit nem ér, strange minigun legalább 3 ref, medigun 1 ref, degreaser 1 ref, maradék strange-ek vagy 2 reft
úgy kb 18 refined ha mindent eladsz egyesével, mert elég valószínűtlen, hogy így összekukázva bárkinek is kéne minden egyszerre -
PunkZoli #28640 valaki okos ,aki benne van a tradeben megmondaná ez így összesen mennyit ér? szíriusszem3 kijön belőle?:D
http://steamcommunity.com/id/PunkZoli/screenshot/612720649856543456 -
#28639 :D -
#28638 :DDD
-
#28637 Ha esetleg kéne valakinek fegyver az nézelődhet a tatyómban. 1 scrap - 1 fegyver. Eladó minden olyan amiből minimum 2 van :D -
#28636 lol -
#28635 -
#28634 Gabe -
PunkZoli #28633 ők is utálnak téged! -
#28632 -
#28631 ok. -
38tibi38 #28630 Mindegy, nem is érdekel már...
Soha nem volt szerencsém egy Steames játéknál sem...
Utálom ezt a céget... Igen igen,akkor miért játszok vele,hát azért mert már minden jó játék steames...
Kapitalista disznó az egész cég...
Most jöhetnek a nagy meg mondók. :) -
gosumofo #28629 nincs értelme annak amit mondasz -
38tibi38 #28628 Hali. Ha be akarok lépni egy szerverre mindig azt írja,hogy nincs internet kapcsolatom...
Csak 3 hónapja nem játszottam vele,létezik,hogy már bannoltak?
Vagy az az átkozott Payday volt a hibás,hogy raktam a steamhez valami progit?