30108
  • NEOreg3
    mi van vele?
  • Jim Morrison
    4acc? wtf?
  • NEOreg3
    nálam 4 accounttal nincs probléma, bár azt vettem észre, hogy azon az accon, amelyiken rendesen játszom több droppot kapok, mint amikkel csak idlizek (bár ezen a héten ez az "elmélet" pont megdőlt, mivel most a rendes játszós accountomon kaptam kevesebbet)
  • Dency
    Figyeljetek már, van 2 TF2-es accountom mind a kettő premium. Egyik acc-ra beléptem beraktam IDLE mapra X idő alatt droppolt 8 fegyvert. Belépek másik acc-ra , szintén IDLE eddig semmit se droppolt pedig már 4 óra biztos eltelt. Most akkor ez hogy van? Az lenne a gond hogy ugyanazt a tf2-t használja mind a 2 account?
  • Dency
    Elli's cap craftolható, hehe mindenki ezt akar most venni.
  • Rage47
    egyik kedvencem

• Viktor99
  • NEOreg3
    nem random, pszeudorandom
  • Optimus Prime
    Érdekes volt a mai dropom. The Direct Hit, The Original és Cow Mangler 5000. Tényleg random? :)
  • SigS
    aCe ezért cserélt: Ellis Sapkája
    J10 ezért cserélt: Bill Sapkája
    J10 : thank you
    Jankon : well almost noone could resist to bills
    Sig : good :)
    Verrine : noiangf
    MEDIK!!! sem clan : +karma to you ace
    aCe : u were saying?
    J10 : i didnt know what ellis cap was
    Jankon : now u show u are not scammer and u are good guy

ELŐZMÉNY: A csere, csak fordítva...
  • Viktor99
    Mi volt az a scout, heavy, soldier szöveg a végén?
  • kotar
    Nesztek egy frag movie hogy pörögjön a topik:

• kotar
    A budssal az a baj,hogy logikátlan az árának az emelkedése. Bárhogy is gondolod,manapság 55 refért megy 1 db.Nem érdeklik őket,hogy mennyi 1 ref $-ban, őket a tiszta profit érdekli. Mai traderek álma az hogy max 40 ref legyen a buds. Hát de sajna highballerek mindig is lesznek.
  • SigS
    Huh köszi.
    Elolvastam, le is döbbentem.
    Nem hiszem hogy nagyon nyitogatni fogok ládákat, az nem az én világom.

• Fabio Capello
    Az ötven-hatvan ref azért kicsit túlzás. 0.7 $ / reffel számolva (bár most kicsit kevesebb, köszönhetően a téli eventnek), úgy is max 40.
  • kotar
    Unusualt CSAK ládából lehet szerezni,szóval hogyha látsz egy ürgét unusuallal mászkálni akkor azt biztos bontották.

Ha szeretnél egy unusualt, min. kell szerezned 60 refit.

Buds mostanában: 50-60 ref (kurva drága)

Legrosszab unusual: a legtöbb heavy unusual,és a fetti effekttel rendelkezők(van kivétel)

Ha nagyon akarsz szerezni egyet,akkor figyelj arra,hogy ne a Coupe D'isaster legyen bármilyen effekt járul mellé,mert ha meggondolnád magad akkor nagyon nehéz lenne eladni,max arra jó hogy legyen egy unusualod az érzés kedvéért és kész. ha valamire való unusualt szeretnél akkor keresgélj 1.5 budsért (0.5 buds az kb.: 10 kulcs~25-30 ref).

És a skála terjeszkedik és terjeszkedik,tudtommal a legdrágább unusual a burning Team Captain,ami 20 buds+

Ha az értékre mész akkor azt ajánlom hogy ne kíméld a pénztárcád ,de ha arra mész hogy van egy unusual,megtetszett és meg szeretnéd szerezni. Pl: a kedvenc unusualom ott üldögél a tatyómban amit 1 budsért és 1 kraft sapiért vettem

Ha elolvastad akkor köszönöm,ha nem akkor meg ezt a szmájlit nem értenéd:
  • SigS
    Azok a ládákban a "Vagy egy különleges ritka tárgy"?
  • Optimus Prime
    Ez komoly? Melyik az a hat egyáltalán? Nekem az a kalitkás kéne csak a Pyronak. :D
  • NEOreg3
    nincs
  • SigS
    Olcsóbban nincs?
  • NEOreg3
    unusual? 100+ refined metal
  • SigS
    Üdv.
    Azt hogy lehet fémben kifejezni hogy hozzájussak egy ilyen "világító-pörgős-fejfedőhöz?"
  • Viktor99
    Végre lesz mit farmolni februárig... Enyém lesz az első hely!
  • Aquir
  • kifli
    Rage!!!

A pined postot lecseréled a [url=listazas_msg.php3?id=989138606&no=28722]#28722[/url]-re?
    A mostani kicsit outdated, ebbe meg benne van minden :)

Plusz az ezt majd tudom szerkeszteni, ha már nem kell admin kiveszem :)
  • kifli

• Viktor99
    De azért meg tudsz bocsátani?
  • Jim Morrison
    jó lett
  • Rage47
    szuper vidi:)
  • RatBaG #28718
    kap egy lájkot
  • Twetr0x
    Hát ez a videó kibaszott király. (lávjú a megemlítésért de elég rég nem spyoztam)
  • gosumofo
    magyar szavakat nem kéne a címbe írni és többen néznék meg. én biztos legalább elindítottam volna.
  • Viktor99
    Na hogy azért pörögjön a topik, beteszem ezt az ószom vidit. Meg szerzek egy kis nézettséget ennek a menerke gyereknek. Ő az egyik legjobb spy akit valaha láttam. (Twetrox a másik :D)

• Viktor99
    Imádnivalóan hányingerkeltő!
  • Aquir
  • Aquir
    póni fuckyea
  • Rage47
    :DD:DD:D
  • Viktor99
    Pörögjön a topik! :D

• Jim Morrison
    na gyertek :)
  • kifli